Pizza


Tänkte snabbt dela med mig av ett pizzatips som vi snappade upp på Australiens mästerkock men som vi omtolkade till vår utrustning. Men vi märkte ändå väldigt stor skillnad mot hur pizzorna blev förut jämfört med nu. När ugnen går på, sätt då även in en plåt i ugnen så den blir varm. Baka sedan ut runda pizzor på bakplåtspapper och lägg in hela konstellationen papper och pizza på den varma plåten, då bakas väl pizzan lite mer underifrån direkt och blir godaren och knaprigare. Egentligen ska man ha en stenplatta som är till för just pizzabak, men plåt funkar utmärkt. Så har ni inte gjort så förut, gör det nu.

Kommentarer
Postat av: Anna

Grymt tips! Känns ju logiskt när man väl vet det liksom, baka underifrån.



Jag pluggar Statsvetenskap. Vet inte om du läst det men just nu är det läsa ungefär 200 sidor per dag, tolkningar från 300 f.Kr. Kunde vara roligare liksom. Dessutom en jävla rättsfallsanalys som jagat mig i veckor... Och detta gör man frivilligt. Vojne vojne..

2011-09-16 @ 10:47:37
URL: http://www.tillvaron.se/anna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0