Off we go

Nu bär det av mot gryts skärgård för helgen. Ryktet säger att det har opererats upp nån slags antenn på gården för att förbättra internetmottagning, men jag är tveksam på att det är nåt jag tänker ge mig in på. Nä, jag tar med mig kalkyleringsböckerna istället så hag jag å göra.

Med tanke på att det är valborg vill jag också skicka ett litet etiskt meddelande här till er. Kanske inte lika mycket för att det är valborg och det nog finns en del att diskutera i ämnet som för att det faktiskt är en sjukt rolig reklam. " Gå ner du är alkoholpåverkad" "Jo, ja - det är jag ju faktiskt".Nä, så går det nog inte riktigt till va?!?

So lång mina kära i vårsolen. Hörs efter helgen. Ha det riktigt bra nu!

Anton


Titta vilka söta fötter jag hittade på nätet. Och en fin gård i bakgrunden också =)

Fräckhet

Grannen har tagit min tvättid. Och inte den jag bokade, utan den jag inte bokade. Jag tycker det är oförskämt så det förslår - hur ska jag få rena underkläder till helgen nu då?

Sen vet jag att jag även måste köra Kerstin besviken - för jag beger mig från stan redan idag. Ska fira valborg ute i skärgården med herr skägg med familj. Riktigt trevligt ska det bli, även fast jag måste plugga lite där ute också. Det är återigen dags för den där tentan jag inte riktigt lyckats gjort än. 

Men tills dess att det är dags för avfärd mot Norrköpen (två helger i rad, vad är fel) så sitter jag inne hos cmilla med uppsatsen (bloggen alltså) och muttrar över Lena i andra trappuppgången.

SMHI

Jag känner mig lite blåst av SMHI. Dels för att jag sitter inne, men främst för att de lovade fint väder idag. Nu är det iof väligt fint väder ute - när man sitter inne. Men väl ute blåser det som om alla världens hårföner hade världskrig ute på en närliggande åker. Det är inte okej. Jag känner mig lurad. De borde lägga in vindljud på sin hemsida så att man inte blir bländad och dum av den där strålande solen. Känns som om när man köper godis för extrapri, två för 18 - och sen får reda på att en godis kostade nio. Smart!

Sär skrivningar

Som min älskade stekare (!?!) så snällt påpekade så antar jag att Sara gjort en raketkarriär och inte en raket eller karriär. Men det var ju inte lika kul som de igår, eller vad sägs om:

Grillad kyckling lever med kul potatis
Nacka naprapaterna 
Vår kassa personal

eller

Glad packad räkmacka

Så rolig man blir efter en hel sån här dag!Statsbiblioteket

Idag bjuder jag på en uppdatering från Linköping stads statsbibliotek där jag sitter och ugglar. Glömde kameran, annars hade jag kunnat bjussa på en bild också på hur kul man har när man skriver uppsats -  i ett bibliotek. Har hittat en bok och Kapstaden som ligger och väntar på att jag ska ta rast, bortsett från bloggrast alltså. Jag är seriös student jag.

Wuoligt

Maken till välkomponerat nummer får man leta efter. Gillar till och med skånskan. "Jag tror han vill ha en kaka". Nattski!Sista gången

Sista gången på jobbet idag. Skulle varit imorn egentligen, men Julia hade sista idag och jag orkade inte mer. Så jag bad om ledigt - och anar att chefen blev rätt nöjd. 

Arbetssökande som man är så satt jag och bläddrade runt bland jobbannonser då denna hittade mig:

Varmt välkommen med din ansökan och CV på sjukskoterska@firstcare.se eller ring Sara Lind på 08-522 457 64 för mer information.

Det var som sjutton Sara, raket karriär?!? Project runway på ingång.

Färdig!

Nu är jag färdig - nu får jag blogga! Jag har städat, gjort våfflor och säkt jobbet du länkade maja, tackar!

Jo helgen var det ja. Natten mellan fredag och lördag spenderades i solen ute i Carolines stuga mitt i skogen. Eller natten spenderades inne i stugan framför brasan, solen sken inte så mycket just då, men på dagarna strålade solen. Började fredagen med att åka till Norrköping och gå på stan. Vi hittade inte stan. Japp vi gick vilse. Inte en HM-butik i sikte skulle man kunna säga.Tillslut hittade vi iaf rätt, men vi var så trötta så det blev ingen vidare shoppingrunda utan mest mat och fika. Sen hämtade Carro upp oss och körde ut oss i skogen. Världens mysigaste lilla stuga - utan vatten och toa - var det. Hade sjukt trevligt med god mat och trevligt sällskap. Min vana trogen hade jag dock svårt att sova (första natten på ett nytt ställe - problem varje gång) men lördagen spenderades i vågrätt läge i solen så det gjorde inte så mycket. Brände näsan lite dock.


Vi tog en trip till Mem på lördagen, stället där Göta kanal och Östersjön möts i ett kärleksfullt möte. Och så skulle sju tjejer grilla, vilket innebar en hård träningskamp för mig och Cmilla med tidningar som blåsbälg. Samtidigt som jag hade en lång utläggning om varför blåsbälg är en rätt värdelös uppfinning. Vill ni veta mer får ni fråga. Tack för ett underbart dygn!

Igår kväll var det Robinson, vilket är mitt nya favoritprogram. Helsåld är jag.

Tristess från min sida

Kul start på alla inlägg, men återigen sorry för dålig uppdatering. Idag är det dock återigen en hel del saker att ta tag i. Städa till exempel. Herregud så här ser ut. Så för att få uppdatera vettigt här måste jag nu göra alla måsten först - morot för mig själv. Så vi hörs senare.

Så länge kommer en bild dit jag längtar just nu. Fick jag bestämma helt själv skulle jag ta med mig skägg dit och sätta oss på bryggan med en rutig picknickfilt. Sen hade jag förespråkat en krocketmatch på gräsmattan. Ska nog inhandla ett krocketspel här nere.Gratis är gott

Inför Sydafrika blir det en hel del att fixa, just nu sysslar jag med att leta stipendier. Synd att man inte är dotter till en ledamot i högsta domstolen måste jag säga. Eller är jordbrukare i Leksand. Eller prästdotter. Försökte i alla fall på ett idag med motiveringen att jag behöver köpa mig en bil där nere för att kunna ta mig fram säkert när jag är kulturell. Undrar hur stor chans jag har mot dem som söker för att kunna köpa en protes till sin amputerade arm. Kanske inte jättestor, eller?

Steg två i snåla gratisprocessen är gratistävlingar. Varför sysslar man inte med sånt oftare. Finns hur många som helst. Så för tillfället jobbar jag på en resa till Rom och en glassbox full med GB-glass. 

Tror kanske att jag måste åka till T1. Tror inte det är nyttigt att jag umgås för mycket med mig själv.

Likt Jonna?

Svåra val i livet just nu.
Mjuk smörgås eller hård smörgås
Sjukanmäla mig från jobbet de tre sista dagarna eller stå ut (för maken så segt det är nu)
Försöka köpa mig ett par skor på tradera eller låta bli (tråkigt på jobbet var det)
Hemma med efterlyst eller T1 med, vad jag anar, efterlyst
Nä, hemma med gitarren lär det nog bli eller T1 med efterlyst
Galen dammiddag imorn eller lugn dammiddag imorn (sviter från fredagen sitter i och pengakontot är TOMT)
Satsa stenhårt på uppsatsen eller ta oss igenom den
Ensam eller sällskap

Och så fortsätter det. Ja, snacka om livsavgörande beslut.

Till Mariah

Pajen som du lagade i mitt kök i lördags var verkligen jättegod. Den har nu varit min föde i tre dagar och jag saknar den redan. Jag är hemskt ledsen att jag inte kunde njuta så där vansinnigt mycket då, men det var trevligt med sällskap! För ett gott tacopajrecept, kontakta Hanses.

Nu ska jag ladda för arbete.

En riktig en

Kanske dags för en riktig uppdatering nu faktiskt. Är man så upptagen kvinna som jag är så blir det ju lite mycket ibland, hähä.

Helgen finns inte så mycket att säga om. Mariah som var här i lördags kan vittna om min status. Hanna som jag var hos i fredags kan inte vittna om kvällen, eftersom vi båda inte har riktig koll på vad som egentligen försiggick där ute på balkongen. Jag vet allsång med gitarr och vin, hanna vet att hon fick damsuga balkongen på glas i söndags - och eventuellt sanera badrummet. Huva.

Så i lördags var jag död.

I söndags var jag halvdöd, men lyckades både jobba och umgås med mina alpernahemvändare och sötaste skägg ändå. Bra jobbat.

Igår satt jag med uppsatsen igen och avslutade dagen med jobb, promenad och project runway. Sen avsluta skägg dagen med att datorn hans gick sönder och med den försvann hans uppsats. Så jag lider med honom!!

Men nu travade Cmilla in genom dörren, så jag ska ta och sanera mina sjukligt illaluktande fötter (kände jag precis) och ta med mig pick och packet in till henne för ännu en dags skrivande. So long!

Paris Hilton

Snälla, säg att det är nån mer än jag som tittar på Ellen just nu - med Paris Hilton. Har människan en show för att hitta en BFF? Gammal som jag är får jag gissa att det betyder best friend forever, eller nåt. Kan man ha en tv-show för sånt. Herregud, den måste gå på MTV. Och hon ska ha en show i varje land också. Många bästa vänner blir det. Grattis Paris, du verkar ha en härlig verklighetsuppfattning. 

Annars har jag nu uppstått från helgens bravader. En vecka efter påsk må hända. Men nu lever jag i alla fall igen det var en fin fredagskväll kan man säga.

Övergiven

Linköping är dig inte likt för tillfället. 
1. Solen skiner, en större sensation än om Sverige skulle vinna VM i Sydafrika - typ. 
2. Varneda kotte jag umgås med har flytt ställe. Utom Hanna, som dörför ringer och är uttråkad stup i kvarten. Resten befinner sig i alperna och skägg åkte till Malmö igår, och är just nu i Tyskland och handlar förnödenheter. 

Ikväll ska vi i alla fall ta tag i sällskapsnerven, lite rödvin på Hannas balkong kan tänkas. Funderar på att ta med guitarren och köra allsång på de två låtarna jag kan. Dumt att börja med för mycket publik. Men först blir det en liten sväng till stan, jag måste också inhandla förnödenheter - lite dyrare dock - och komma ut ur min bunker. 15 grader i skuggan (där solen inte ens varit idag) så jag tar vårjackan!!!

Nattski

Satt framför datorn och ugglade med uppsatsen (vet att jag tjatar) när jag tittade upp och märkte att lägenheten är helt mörk och tyst. Senast jag tittade upp var det ljust ute. Först blir man då lite mörkrädd, sen märker man att tv-utbudet är botten och att fingrarna är trötta efter allt skrivande så gitarren låter fruktansvärt. Vad gör man då? Själv och uttråkad som man är. Då går man banne mig och lägger sig. Duktig Johanna. Klockan är ju bara tjugo i elva. Så jag tar min bok, kollar så att allt är klart för natten (vattenflaskan är fylld och avocadon är uttagen ur kylen till frukosten) och pallrar mig bort från träsmaken i köket till duntäcket i vardagsrummet/sovrummet/balkongen (om man vill det). Godnatt alla kära läsare.

Krig mot Norge

klockan är när jag börjar med detta 14.43. Och hittils idag har jag hunnit baka en sockerkaka, gått på toa och förklarat krig mot Norge. Eventuellt mot translate.google också. Facit i uppsatsskrivande då. Jo, so far idag har jag i alla fall; traglat norsk lagtext med ord som advarsel, tvangsfullbyrdelseloven och kapittel (de kan inte stava stackarna), använt dagsavisen.no som källa - där de hänvisande till Expressen och en artikel om en bodelningafajt mellan Runar och Carola - samt fått translate.google att översätta fravikelse till oföränderlig - när det egentligen betyder vräkning (typ i alla fall). Inte konstigt att jag inte fattade vad texten handlade om. Om bara norrbaggarna kunnat vara lite mer medgörliga med språket hade jag varit färdig nu och hade kunnat gå ut i solen en sväng.Det är många som ringer till oss nu

Nu har jag suttit i elva minuters telefonkö för att säga upp nåt köp av pansionssparanderådgivning som jag i ett mycket mycket svag ögonblick tackade ja till i telefon. Börjar nästan lessna måste jag säga, speciellt på att låten som spelas spelas från en ministereo som de har lagt en mikrofon från BR-leksaker framför, men kan ju inte ge mig nu. Kan bara erkänna att låten i ett inlägg längre ner numera också är tillägnad Pensions Rådgivarna. Gah!

Uppdatering:
Efter 16 minuter kom jag fram till att det var fel nummer. Satt sedan 12 minuter i nästa telefonkö. Nu har jag skickat brev!

Dagsstatus

Apropå saker som var förr - vad hände med tuperwarepartyna? Kommer ihåg att mamma var som eld och lågor över de där. Vore kanske nåt att försöka leta reda på, är nämligen i stort behov av plastbuttar.

Idag blir det uppsats av hela slanten igen. Självklart finns det bara en Malin A, så självklart ska du känna dig träffad/hedrad Malin! =)

En hyllning till uppsatsen just nu


Årstider

Det här med vår och höst är ju bara löjligt. Nu är det sommar!

Man får ta uppsatsledigt en dag

Tänkte på en sak som Beckson sa igår. Mode. För ett tag sen hade man hellre doppat huvudet i en badtunna efter bajsmannen (artikel på aftonbladet igår, arbetsmoral på jobbet var det) än att ha mittbena och pocanhontasband. Nu är man cool om man har det. Jag minns en sommar när jag var mindre och mamma tyckte att shorts var en bra idé att gå runt i, och jag höll mig vördnadsfulla tio meter bakom henne för jag skämdes så. Idag har jag haft ett par på mig i skolan till och med. Och hög midja hade de också - vilket back in the days var lika mycket ute som Tom Cruise är läskig. Ni fattar. Eller stuprörsjeans. Malin A var först i gymnasiet kommer jag ihåg - men hon fick lov att ha stövlarna på sig för hon inte riktigt klarade av tanken på att det satt tajt hela vägen. Jag hade så pass vida benslut på mina jeans så jag hade kunnat stoppa in ett småsyskon i vardera ben. Herregud. Nä, det finns nog bara ett klädesplagg som hållit i ur och skur några hundra år nu sådär.Så det kan gå

Upp vid åtta skulle jag idag och sätta igång med dagens arbete. Tjugo i tio vaknade jag och är så lagom laddad. Har återigen en hel del att göra känner jag, så då blir man mest sugen på att ligga kvar i sängen och läsa skönlitteratur. Men jag är duktig, försöker vara duktig, och jobba på.

Jobbade igår förresten, det vore ju en underdrift och säga att vi inte var så peppade och inte hade världens arbetsmoral. Men de sista pengarna är jag i stort behov av, så jag jobbar på. Och i maj blir det till att söka stipendier! 

Jaja, frukost på tapeten och lite jobb innan styrelsemöte på skolan. Jag tror solen lyser till och med, så nog är det en bättre dag än igår.

Positivt

Bajshumör, bajsrättsbanken och bajsuppsats. Detta kommer bli en bajsvecka!

Det svänger

Igår bjöds på strålande sol, idag på slående regn. Snart blir det avfärd mot Linköping igen, men med ett avbrott för fotboll i Falun. Lillebror spelar och tydligen tyckte jag att en förmiddag i regnet var en slående bra idé. Får i alla fall skjuts av pappa till Borlänge för besväret så man slipper 40 minuters tågresa. 

Jaja, packa och duscha är planen nu innan pappsen kommer. Sen ska jag hem till mitt igen - skönt!

Film

Bröderna och jag skulle titta på film. Vi började någongång runt kvart i tio och nu vid halv tolv lyckades vi äntligen hitta en - Beck. Påhittigt till max. Jag vill ha western eller the Queen. Viktor ville ha nån cool film och kladdkaka. Petrus spelade dator och fortsatte med det. Så nu blev det såhär. Får åka till lkpg och titta på mer påhittiga filmer med Skägg!

Update

Det var ju inte ett dugg varmt ute, så bikiniöverdelen åkte av, Bekväma bh:n på och nu sitter jag i sköna soffan och hejar på Mora-Anna på tv.

Sitta still

Ja, då sitter man äntligen lite framför datorn. Planen är att idag ta det lugnt för första gången sen jag klev av tåget på Leksands station torsdag kväll. Solen skiner, eller sken i alla fall. Nu är det en liten molnhinna ivägen. Men det stoppar inte mig, jag ska sitta på balkongen och läsa.

Har än så länge haft mycket roligt här hemma i alla fall. Fredagens sälentrip till exempel var underbar med vackert väder och mycket blöt snö - som resulterade i mycket blöta fötter. Det enda smolket i bägaren (det är så det heter va?) är bristen på Skägg här i skogarna. Såklart saknas försäkringskassans hetaste handläggare och Kinatanten också, men ni är ju inte dem som skulle hålla mig varm om nätterna... 

Ajdå, ser nu att reprisen på Robinsson börjar nu, och jag som skulle ut i solen. Delimman. 

Igår skulle damerna ut på lyckliga huset, förfesten såg ut såhär. Nu är vi på landet.
Fullt upp

Igår hände nåt speciellt, det hände massvis. Mitt liv var späckat för en gångs skull så jag hann faktiskt inte med datorn. Ojojoj.

Började med att jag skrämde livet ur herr skägg (som verkar vara det vedertagna namnet på karln). Han tycker inte om dockor den stackaren, och när han inte vaknade på morgonen och jag var pigg som en lärka kom jag på den bra iden att sätta mig och läsa bok i fåtöljen - och lägga min gamla slitna docka i sängen. Med huvudet vänt mot honom så de tomma ögene som för länge sen tappat ögonfransarna tittade på honom. Sagt och gjort, det märktes ganska tydligt när han märkte dockan, hehe. Det var kul.

Sen bar det av ner mot stan och lite inhandling inför påskhelgen, bland annat födelsedagspresent till mor min (som fyllde år häromdagen och var väldigt noga med att påpeka det. 46 är en viktig ålder).

Ugnspannkaka till lunch.

Skjuts till Norrköping, eftersom det ju var 150 kr billigare att åka därifrån.

Höll på att missa tåget, lite dålig tidsberäkning.

Sen var det 4½ timme på tåget, och då hände ju iof inte så mycket. Men då hade jag ju inget internet. Men en bra bok dock!

Efter det blev jag upphämtad av Joanna på stationen, dumpade grejerna hos mamma och for till Näs för att upptäcka att ALLA, nästan, gamla vänner var där. Rebecca, Jonna och Cisci tror jag var de enda missade bitarna (och ni var saknade). Blev glad i hela kroppen i alla fall. Och det blev rätt sent och var mycket trevligt.

Nu ska jag på med täckbyxorna och bege mig upp mot fjälltrakterna för lite häng i, vad jag hoppas, solen med Maja, Mariah och Sofia.

Dags å snyfta igen

Extreme home makeover på tv. 

Två gånger på ett år

För ett år sedan hade jag ett lysande facit vad gäller anställningars upphöranden. Alla mina tidigare arbetsgivare har formligen bett, jag krälat omkring på golvet som tvättbjörnar, för att jag ska ha stannat kvar. Men den senaste tiden har min hundraprocentighet försämrats märkvärt. Idag blev jag uppsagd för andra gången på ett år. Noga räknat kan det till och med bli andra gången på ett halvår. Avdelningen jag jobbar på lägger ner, Sthlm vill inte ha oss kvar. Det kom väl inte så oväntad, överhuvudena i huvudstaden har gjort allt för att göra livet miserabelt på senaste tiden, men trist. Det var alla mina resplaner i Siljan.

Men inget ont som inte har nåt gott med sig. Jag har nu i maj hur mycket tid som helst för min uppsats och under sommaren verkar jag vara strandsatt i Leksand med rödvin på nån balkong nånstans i den inte alls mörka natten. Det kan väl vara värre. Det stora problemet blir Sydafrika, så min lediga tid skall gå åt till att söka stipendier.

Sj

Det värsta jag någonsin varit med om. Det är 150 kronor billigare att åka till Leksand från Norrköping istället för Linköping. Jag upprepar - 150 kronor! Städerna ligger massiva fyra mil ifrån varandra. Så jag tiggde skjuts till Norrköping kan vi konstatera.

Var beredd - bli uttråkad

Har inte producerat bra idag. Det är helt enkelt för att jag har haft ett oerhört tråkigt liv idag. Jag har faktiskt pluggat, och varit koncentrerad - vilket innebär inga mysko funeringar att publicera. Sen har jag varit på stämma med AJF, den där föreningen jag är kassör i. Sen har jag jobbat. Det enda av värde jag kan tänka mig att skriva om är min nyfunna talang för rapning. Jag har tidigare inte kunnat rapa. På riktigt. Jag har bara pyst. Men numera när jag försöker få fram mina fina feminina pysningar kommer rapar på riktigt. Brölar på riktigt bra. Är det ett bevis på att jag börjar bli gammal - är det inte vid klimakteriet man får minskad produktion av östrogen. Då borde man bli manlig va? Så kul har jag det alltså. Längtar efter project runway och mina rostade mackor som ligger ute i köket. Önskar de kunde springa hit.

Återerövrad säng

Har inte somnat än, ingen ordning alls. Jag ska ju upp och spela squash imornbitti. Men jag måste ju erkänna att det kanske är lite skönt att ha fått tillbaka sin säng igen - och slippa ligga i köket och sova, på en säng inburen från grannen. Så jag njuter genom att ligga här i sängen och titta på how I met your mother. Är beredd att gå i god för att det är en riktigt riktigt rolig och underskattad serie. Ett helt bra komplement till Vänner, som är allt annat än underskattat kan vi nog konstatera. Men det var inte det jag skulle skriva om. Vet i och för sig inte vad jag skulle skriva om heller. Var nog inget mer tror jag. Så det är väl lika bra att säga godnatt. Nästa vecka är den stora uppsatsskrivar veckan, tjoho!Fotnot: Ville bara försäkra mig om att ni förstår kvaliteten på serien om jag likställer den med Vänner. Eller nästan likställer i alla fall. Vi kan säga att de tävlar i olika klasser, bästa nykomling och bästa veteran (som de som har röd nummerlapp på Vasaloppet ungefär),

Tyssstnad

Ojoj, vad tyst och tomt det blev. Och vad lite grejer jag har i mitt hus egentligen. När en säng, två madrasser och packning till fem personer försvinner blir det mycket mer golvyta åt Johanna att röra sig på. Men tomt blev det. På nåt sjukt sätt är man ju i grund och botten van att ha en miljon folk runt sig när man är hemma, så det är ett under att jag klarar av att bo själv måste jag säga. Och inte så förvånande att jag ständigt vill ha sällskap här hemma dock. Vi har i alla fall haft en bra helg. Jag har lekt hundägare och frågat i tid och otid om jag får ta ut honom. Är som en femåring som tycker det är jättekul att hålla i kopplet. Men nu har de i alla fall åkt och jag väntar besök av en, möjligvit lite sliten, nybliven 24-åring. Han skulle ju såklart ha fått ett bloggrattis igår, men datorn min var belägrad och jag var fullt upptagen med att ringa och säga grattis i tid och otid.


I igen...i efterskott


Det var det värsta

Helt utpumpad efter dagens prövning. Det var det värsta jag har gjort. Det har varit världes slökurs, så då borde man kanske kunna lista ut att tentan inte kommer vara så - men man hoppades väl ändå. Med sex minuters marginal skickade jag iväg den efter ett allt annat än gediget arbete. Jag dör dock om jag måste göra om den. Då tänker jag tvinga de andra flickorna att göra den med mig även om de klarar den!

Ikväll är det i alla fall först klassittning på tapeten. Sen blir det hem och träffa familjen som kommer. Sex pers plus en hund är sällskapet som ska bo i mitt hem. Jag ska gå in och söka nödlösning på grannens soffa om jag inte står ut - och försöka få tag på julia och se om hon kanske kan skaffa mig öronproppar...

Kunde inte låta bli

Jag fick också lov att gå in på den där sidan (länkfunktion ej tillgänglig) och ladda upp ett eget kort så man hamnar i et skyltfönster eller nåt. Mitt bidrag till det hela är således denna skapelse.Bullbak och hemtenta

Idag har jag varit i den vidrigaste affären i hela staden. Klippet heter den och ligger i källaren under en mataffär. Det var en riktigt sunkig affär som tagen från utlandet - med allt från himmel och jord. Jag, personligen, skulle ha en brödkavel, för att jag av någon anledning fick för mig att jag skulle baka kanelbullar. Jag hittade en sne kavel som, efter en omgång med hammaren, tillslut lyckades tjäna som utplattare med någorlunda ergonomi. Väl hemma skrubbades den med svinto, diskmedel och nåt annat rengöringsmedel jag hittade för att descifiniera den från den otrevliga expediten från Klippet. Huva. 

Nu är i alla fall bullarna klara (och ganska smaklösa) så jag ska sätta mig med mjölk, kanelbullar och hemtenta - en riktigt ruskig hemtenta.

Glassdebatten

Efter att både Jonna och Rebecca nu diskuterat glasshets så kommer mitt inlägg i debatten här. För igår när jag kom ner på stan såg jag att Bosses hade öppnat. Då ser det ut såhär i staden.Lite väl hysteriskt kan tänkas. Men som sagt (Cisci), med en slogan som denna är väl inget annat att vänta.Och lättpåverkad som jag är ställde jag mig ensam i kön innan hemgång. Lite tragisk kände jag mig, glassdejt med mig själv liksom, men jag fick med mig en sån här i alla fall.Sen visade det sig att det inte var så varmt som jag trodde, så det blev till att ta på sig vantarna för att kunna fullfölja glassätandet. Men det var gott och jag blev lite illamående. Ben & Jerrys kan faktiskt slänga sig i väggen - det här är sommar!

Slänger in lite blå himmel i staden på slätten också.Betyg

Filbetyg: Höjdarrulle. 
Magstatus: Aningen uppsvälld. Godis och popcorn.
Nu: sovdags. 
Studentstatus: Hemtentan anländer imorgon, så tråkdag. 

Brådis

Bilder från dagen i solen kommer imorgon. Nu ska jag på onsdagslyx - bio. En sån där grej som man som bondflikca inte alls är van vid. Bio mitt i veckan, det finns väl inte. Vad jag vet går det en film i veckan och den går på helgen!

Gran Torino i alla fall, med clintan (som filmexperterna säger). Jag hoppas på en bra film men är nog lycklig över det tillhörande godisätandet - och popcornätandet. För man får ta båda!

Jag tänkte

att jag sätter kameran på laddning och läser tills den är färdigladdad. Sen ger jag mig av ner mot stadens centrum för lite hemlig shopping och fotografering av ett underbart vårstrålande Linköping.''Snart åker de här paltorna fram för gott - i ett halvår

RSS 2.0