4 timmar kvar

Nu är det bara fyra timmar kvar till mitt internet och min hemtelefon försvinner... Vi har sagt upp det för grannen flyttar. Spara pengar du vet! Men hur ska detta gå de sista dagarna. Får väl se hur mycket blogg det blir. Ska försöka! Kan ju komma att bo hos skägg.

Men för att sysselsätta er kan jag ju försöka få till en rebecca-tävling. Så vad gör jag? Svar mottages gärna i sagoform.Bankdoseelände

Haha, letade efter bankdosan i trettio minuter. På helt allvar. Halva Grey's anathomi tog det. Efter att ha vänt på soffkuddarna tre gånger, skakat täckena två och fått andnöd av dammet under soffan fyra gånger så hittade jag den - i soporna. Längst ner under diverse rostbiff och vattenmelon. Beuuuutiful!

Redovisning avklarad så nu går jag och en uppsats ut och lägger oss och steker!

Och självklart

så är jag inte omnämnd i Svensk damtidning. Svensk Damfotboll skulle det vara. Glammigt va?

Men jag jobbar på det förstnämnda. 

Nu ska skägg få sällskap i sängen. Han har somnat med kläderna på, nöjd efter att jag råkade säga att Skeletor var ett bra namn att döpa en unge till. Till mitt försvar var det en pest eller kolera situation, men han slog dövörat till när jag skulle förklara det. Natti!

Nu är det sommar, nu är det sol

och jag har varit lite bakis. Eller inte alls egentligen, bara trött. Riktigt trevlig kväll var det igår, med trevligt sällskap, god mat och ett lyckat framträdande från vår sida, förutom att vi glömde flytta på capostången på gitarren så fick lov att sjunga lite väl långt ner i källaren. Men det är sånt man överlever. Var nog ingen som lyssnade så där värst ändå.

Idag har vi slöat mest. Startade dagen med frukost ute i solen med de två grannarna+sällskap. Sen blev vi kvar där ute och hade massbeställning på pizza. Sju pers var vi som svullade ute på gräsmattan. Är det dagen efter så är det. Sen har det sovits lite till och svullat lite till efter det. En riktigt icke produktiv lördag skulle man kunna säga. Imorn är det söndag, då ska jag strukturera upp sista veckan innan riktigt, underbart, härligt sommarlov börjar.50-tal var temat, så ni vet =)Och snyggaste karln hade jag...25-års fest

Det är partaj ikväll. Middag på flamman och en Hanna som fyller 25 år, om några veckor. Nu har vi i alla fall förberett vad vi ska göra för damen ikväll, jodå, förberett var ordet. Sen ska man genoföra det också. Det har vi än så länge inte lyckats med en enda gång. Men må så vara. Det har i alla fall slagit mig att det finns mängder med roliga kort på datorn. MÄNGDER. Kanske ska börja med gissningslekar á la Rebecca, för det finns mycket sjukt också vill jag lova.

Nu ska jag i alla fall in i duschen medan jag tvättar och lagar mat och försöker lära mig en sångtext... In i dimman och vidare.

Citat Svensk damfotboll

Har fått hem magasinet Svens Damtidning och jag citerar:

"Har ni fått några nyförvärv som komplement till den befintliga truppen?
- Det finns sådana, ja. Från Leksands IF har vi fått Johanna Lundin, 24. Hon är försvarsspelare av bra märke har vi hört."

Jani, vad säger man.

längtar

Här trodde man att man skulle få vara ledig. Men icke då. 25-års fest imorgon och då måste man fixa diverse grejer till det - och lära sig vissa grejer också. Pust. (Fast det ska väl bli kul måste jag ju säga också). Sen har vi den där nedrans bokföringen som måste göras klar. Får gå upp imorgonbitti och fixa det. Sen måste jag läsa uppsatser också. Skall detta aldrig ta slut. Onsdag eftermiddag nästa vecka. Då är det sommarlov! Nu ska vi pyssla. Vilket meningslöst inlägg. Hejja mitt liv!

Vi är igång

Okej, skumpan är intagen och matchen är igång.

Barca leder...najs.

På återseende

Kan det bli en bra dag måhanda

Godmorgon. 

Nu ni, sitter jag här och laddar för att hoppa in i duschen med datorn på toastolen, som vanligt. Jag och Cmilla ska hänga på låset till systemet för att köpa skumpa till inlämningen. I samma moment vi klickar på "skicka-knappen" skall flaskkorken ryka vill jag tala om. Vet dock inte om det blir idag eller imorgon. 

Oavsett så är det champions league final ikväll. Vi blir ett gäng som ska till en annan sportbar (för att se om detta ställe består av nåt annat än 55-åriga karlar i jeansväst - tveksamt dock). Jag ska ta med mig mitt Barca-nyckelband och bli mycket förbannad om de förlorar. Det vore ju så kul!

Så nu peppar vi. Dusch, systemet, korrläsa (vad annars), kanske inlämning och Barcelona. Kan bli en bra dag detta. Kan bli åt helskotta med.

Skit också

Jag har missat ansökningsdatumet för Robinsson. Bajs. Jag var ju sjukt peppad. Inte att åka direkt kanske, men att söka. Plus att jag anar att ett effektivare sätt att bli av med innerlåren mina knappast finns. Inget tidigare har ju funkat i alla fall. Hade ju varit kul att veta om man var en tillräckligt intressant person också. Tänker man efter är jag nog inte det, men ändå. Nu blev jag bitter och tar och fixar en till ljudbok att roa mig med. Typiskt!

Alla deltagare i Robinson 2009. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Sandaler

Jag funderar på om man ska ta på sig sandaler idag. Visst är det varmt ute och så, men mest för att jag inte har en enda liten ren strumpa.

Fjortis

Måste i dvala ha flyttat mig tillbaka till någonstans runt åttan skulle jag tro, när vi satt med svarta pennor och målade likadana tatueringar som Spice girls hade. Titta vad jag hittade under foten, moget va. Ouiii.Blå betyder...

Blå betyder nånting, rosa betyder nog nånting annat skulle jag gissa. Jag tror att gult är allmäna kommentarer. Det övriga kladdet har jag inte ens en aning om. Det är 50 sidor att gå igenom.Lite skola till bara

Femte gången gillt heter det ju, eller hur. Den där tentan jag gjorde utan att kunna nånting härom veckan, den jag inte pallrat mig dit till på de fyra första försöken, klarade jag. Helleluja! Folk muttrar nåt om att det inte är rättvist. Jag tycker det är väldigt rättvist. Eller skönt i alla fall. Detta resulterar i att jag faktiskt (trot eller ej) har en kandidatexamen i affärsjuridik efter nästa onsdag. Dra på trissor. Jag kan tydligen också göra klart saker. Nu är jag ju iof inte klar ändå, men spelar roll. Jag är ju i alla fall klar med nåt.

Nu ska jag knapra i mig yoghurttallriken och trampa iväg till skolan. Skriva ut uppsatsen och korrläsa i tre dagar. Halleluja igen.

Banning

Oj vilka stormar. Skägg kände sig bortglömd (fast jag tänkte att han kunde vara med på allt) så jag får lägga till

- Göteborgsresa (Jonna, nåt för dig också kanske...)
- Kolmården
- Colplay

på resan.

Och för Allas skull ska självklart

- Kräftskiva i Lundbjörken

med på listan.

Om två veckor

Det är två veckor kvar till sommarlov. Det ni, det ska bli grejer det. Ligger här i soffan och längtar. Idag blev ett slutligt utkast av uppsatsen klart, vilket fick hela sommaren att hamna 2000 gånger närmare. Med det kommer en to-do-list. Antar att det är vi som tappert ska befinna oss i dalom i sommar som får i uppdrag att utföra den.

- Beachvolleyboll
- Bad i olsnäs
- Sommarland
- Grill vid storsiljan
- Kvällhäng på skutan
- Spelkväll på Hanses balkong (med stor-Kerstin dock)
- Minigolf
- Vore nice med lite canal+ hemma hos Hedlund också, för gamla tiders skull
- Åka båt
- Poolhäng vid hotellet
- Stutsmatta
- Ingen minigolf på orsandbaden
- Tisdagskul
- Krocket på Majas baksida
- Bospåren (bara för att)
- och så lite jobb då...

Ljudboken är fortfarande min bästa vän just nu, har inte ens tittat på tv ikväll...

Borta

Mamma har åkt och jag är återigen på plats framför uppsatsen. Så nu vet ni...

Vy från toaletten

Sysslar man med ljudbok så gör man.Back home

Hemma i lägenheten igen. De låg och sov de små människorna när jag kom hem, i varsitt sovrum. Maken till lägenhet får man leta efter. Tre sovrum om man vill =)

Nu sitter jag i min nya soffa - mammas stora. Det är mest stor men mycket skön också. Sitter här och pillar med uppsatsen. Igen. Jag är så makalöst trött på den grejen nu och vill bara bli av med det! Inlämning på torsdag. Skumpan ligger på kylning. Då blir det galej med gitarren (vilket betyder att jag mitt i pillet med uppsatsen måste öva på wonderwall & co) och typ sommarlov. 

Annars blir det en vända på IKEA idag, så ovanligt. Ibland tror man att släkten mer kommer för att hälsa på det stället än mig.

Sen vill jag bara sluta med att gratta Hansesium som tog examen igår. GRATTIS!!!! Bra att nån i gänget lyckas slutföra en utbildning, här går det ju inte undan direkt. (Jag vet, Sara också, men du får inte beviset förrän om en vecka...)

FIN


FINARE, höhöInvaderad

Min lägenhet är invaderad av väskor, köksstolar och folk. Jag sover hos skägg jag. Sa jag att det är trevligt med besök?

Mamma och Petrus

Imorgon kommer min älskade mamma och lillebror, nr 2 (Mammas kompis kommer också, men henne känner jag inte direkt...så hon platsar inte under samma adjektiv). De kommer med soffa till mig. Så jag har fått slänga ut alla andra möbler i vardagsrummet för att försöka få plats med det hela, men det ska det bli värt. Kan lova att all uppsatsskrivning skall ske i den soffan hela resterande tid (en vecka bara!!). Najs. Efter den veckan ska det här bloggen få nytt liv också, den ligger lite efter skulle man kunna säga. 

Ikväll har jag i alla fall hängt med tjejerna. Dåligt med det på senaste, men alltid lika trevligt. Vi bakade kladdkaka också, så oväntat. Så nu är jag illamående. Så oväntat.

Städdag

Nu jäklar!

Äntligen ska lägenheten få sig ett lyft. Uppsatsskrivande är inte bra för dammråttorna. Eller egentligen är det väl precis det det är, de där råttorna har aldrig frodats så mycket som förut. Inte smulorna på köksbordet heller. Eller smutstvätten som ligger över hela golvet. Jag ville inte ens vistas på stället så jag sov hos skägg inatt. Men efter en hemladdad (säg inget till nån) ljudbok och en dags fejande ska det skina om det där stället. Kanske till och med ska tvätta fönstren så man ser ut. För det gör man faktiskt inte nu...

Opponering

Om en timme startar opponeringen på uppsatsen. Då ska jag tycka saker om andra uppsatser, och andra ska tycka saker om min uppsats. Rätt viktigt att ta sig till - annars blir det till att göra om allt nästa år (då jag är i Sydafrika, så året efter det). Jag och Cmilla kan dock ha missat detta lite och av ren tur fått reda på att detta seminairum var idag och inte imorgon. Vi planerade att sitta och läsa uppsatserna idag och göra seminariet imorn. Det hade blivit jättedumt. Så vi satt och lästa och kritiserade till halvtolv igår. Men tack Hanna för att du råkade säga nåt om det till Cmilla.

Men inget ont som inte har nåt gott med sig. Ju förr jag gör seminariet - ja förr kan jag städa min misärliknande lägenhet!

Så ljust

Sitter här och tittar ut på hur ljust det är ute. Ganska exakt lika ljust som det var inatt kl fyra när vi kom hem. Man måste bara älska svensk sommar!

Fotbollsmatch och förlust idag också. Och ont i benet.

Fast i svart då


En liten kommentar...

...kan verkligen värma. Livet är bra nu. Solen lyser, alla ska ut igen ikväll, jag har lyckats haffa världens bästa pojke och så får man ett sånt här mail på det också.

"Man ska ju aldrig vara sen att ge beröm, och efter att ha läst er uppsats vore det fel att inte göra det. Er uppsats är den bästa jag läst och jag tycker i allmänhet att ni fått ihop den jäkligt bra! Det är skönt att inte behöva opponera på den som förste opponent i alla fall.

En del kritik skall jag dock anstränga mig för att skrapa ihop. Stavfel och sånt får ni se på mina anteckningar, det är bara fjantigt att ta upp i grupp.

Men, som sagt kan ni känna er mycket nöjda tycker jag!

Ha det så gott å glá helg på er!"


En bra helg detta helt enkelt.

Jag tror

Jag tror att jag och en lammskinnsjacka för 2500 skulle kunna bli bästa kompisar. Ja, det tror jag verkligen.

Nöjd och sofistikerad

Ligger här i sängen, nöjd över att jag vunnit fajten om var vi ska sova två gånger i rad nu, och läser Corren lördag, som jag av någon outgrundlig anledning får numera. Antingen springer den kära postmannen fel, eller så är det någon som gett mig en prenumeration i födelsedagspresent och glömt berätta det för mig bara. Mycket sofistikerat i alla fall efter en inte alltför sofistikerad utekväll igår. Tidigt också om jag får göra er uppmärksamma. Och som bakisfrukos såhär tidigt tillsammans med tidningen äter jag fil med färska äpplen och kanel i. Jösses, jag tror jag blivit vuxen.

Över styr?

Har det gått över styr när man grinar till ett avsnitt man REDAN SETT av Exreme home makeover?

Johanna storbloggare, dagens

Efter lite våfflor, en dusch och the souns nya singel är jag på banan igen. Bara för det tänkte jag leka storbloggare igen och slänga upp en dagens outfit. Here it is: Overall: Jobman
Overalldesign: Väldigt unik - egen
Tröja: Stingprofil 
Strumpor: HM
Rumpa och damsugare: Privat

Vad händer

Hmm, där ser ni vad som händer när jag ska göra arbetsvecka (läs: två arbetsdagar). Inget bloggande och ett fruktansvärt humör. Hemmafru nästa!

Förbannad!

Nu är jag förbannad.

Jobbat i två dagar och gjort skitgörat - minst sagt! Eller nja, dötid jag har också gjort en del av. Varför ska det vara så svårt att sturkturera upp arbete på såna där ställen. 


Sen kom jag på inatt fem över tolv att Matthew Williams for HM- kollektionen skulle släppas idag. Men jag orkade inte ta tag i den där bikinin jag siktat in mig på då. Och nu är den slut. Skithål!

Luktar illa gör jag också.

Nu ska jag lugna ner mig, sen ska jag peppa för fest ikväll. På stället där jag har klippt kanske 800 buntbandsflärpar hela dagen. Skoj!

Working woman

I nåt inlägg förut var jag lyrisk över att jag skulle få gå på festivaaal (uttalas på fin stockholmska av nån anledning, roligare så). Dock ska jag erkänna att jag inte bara ska få gå på festivaaal. Nä, jag ska jobba först också, bygga festivalområde i två dagar - heltid. 8-17. Slog fast igår att jag kommer vara helt död på söndag efter att ha jobbat med uppsats två hela dagar, sedan jobbat arbetsdag två hela dagar för att slutligen har festat i minst två dagar. Den snälla skägg sa att det är så de flesta har det i livet. Och då undrar jag med fasa - är det så? 07.00 ringer klockan imorgon, huva.

I väntans tider

I helgen är det fest i Lkpg. Igen tänker ni. Men det här är faktiskt en grej som bara händer vartannat år och det håller på fyra dagar. Så det är inte som allt annat. Festival kallas det visst. Och jag har fått mitt absolut första festivalband i mitt liv. Så jag är stolt.  De ena band jag fått tidigare har varit åkbanden på gröna lund, vilket inte känns sådär makalöst coolt kanske (men det hindrade ju inte att man, 12 år som man var, vägrade ta av sig det och hade det kvar heela sommaren). Känner mig lite Indie - eller nåt. Så nu ska jag sätta mig med uppsatsen (såklart) och titta på mitt band och drömma mig bort till tiden efter att eländet ska lämnas in och jag ska springa runt i min overall.Vad manlig armen såg ut. Det är jag i alla fall...

Jag och min gitarr

Sitter här och väntar in Project Runway och plinkar med favoritgitarren. Men jag har lite stopp på låtar att lära mig. Tanken är ju att jag ska komma hem i sommar och kunna stapla mig igenom allsång på nån balkong. Hade tänk Hanses, men den svikaren kommer ju inte vara hemma så låt oss saga Majas istället kanske. Så jag behöver hjälp! Vad vill ni sjunga med mig på balkongen i sommar? Wonderwall och Good Riddance har jag redan lärt mig - aaaand that´s about it. Så dräm till med nåt kul! Jag kan nämligen inte direkt köra med fritt önskande på plats. Det låter inte så bra då...Balkongutsikt

Brådis

Uppsatsen ska in på onsdag i tolv. två dagar kvar och vi kan ha kommit fram till att vi har gjort lite fel. Hej och hå. Jag ska jobba på att ta mig till apoteket i dag, det lär vara det absolut enda jag kommer hinna med. Mat, vi får se.

Smärta

Jag har så makalöst ont i kroppen. Fotbollsmatch idag. Och ni vet ju hur jag är när det gäller sånt där. Men idag är det extrailla för nu är det inte bara en smäll och femton blåmärken. Nej, nu snackar vi seriöst en gammal tant vars lår och ljumskar inte tål fysisk ansträngning. Men eftersom jag mest ska skriva uppsats de närmaste två dagarna så ska jag nog kunna klara av det här ändå. Ta mig till köket kan ju inte vara en omöjlighet.

Nu ska jag ringa herr skägg och beklaga mig lite till och sen ska jag sova, för det vill mitt huvud vill jag lova.

Söndagsparty är lite kul ändå...

Gjorde du inte något annat i Stockholm då?
"Yes, I saw the sunken boat".

Heja Sverige!

Nä men hjälp...

Tittar på min egen lägenhet och ser att jag bara är ett stenkast från att hamna i rent hus. En tom tvålflaska ligger på toagolvet, sopkorgen står inte under diskbänken (av nån anledning), vardagsrumsbordet syns inte för alla smulor, i den obäddade sängen ligger gitarren och myser och halva garderobens innehåll ligger inte på sin plats. Usch och fy, blir rädd för mig själv här. Städning är det första som ska ske när jag har tid, så i augusti nångång då kanske. Det här är inte bra!

Lördagskväll

Varit på skifte med styrelsen, nu jäklar får de klara sig själva, hehe. Nä men det var trevligt. Brännboll och kubb och grillspett och tårta =)

Fick lov att gå hem nu. Huvudet hänger inte riktigt med och vill mest sova. Men framför allt är det ju Robinson på tv. När man var tolv var det det viktigaste på hela veckan, och jag undrar om det inte är så fortfarande. Vid 24 blir an tydligen Svensson. Nu är det bara fråga var herr Skägg har tagit vägen, hemma är han inte i alla fall. Det går ju inte att ha Svenssonliv själv.

Å, nu kom han! 

Herregud så gammal jag blivit....

Nattugglor

Titta vad mina nattugglor till grannar lämnade på dörren när de kom hem efter en kul kvällsfestande med alla som jag känner i Linköping, för mig att titta på när jag halvåtta i morse travade ut i trappuppgången. Men jag blev glad, är bara makalöst bitter över att jag igår satt hemma och läste den tråkigaste boken jag läst samtidigt som jag tittade på en av de värsta filmerna jag vet. Om jag inte klarar tentan, då! Bitter bitter bitter...Så ska det inte låta

Snälla, kan systrarna Gustavsson sluta leka familjejulafton och istället börja sjunga lite crowdpleasers så jag kan sjunga med. Bara för att man kan sjunga måste man inte sjunga speclåtar. Och inget roligare går på tv heller.

Ha så trevligt, hoppas det regnar...

Nu ska jag berätta varför jag är en sur, rätt bitter människa för tillfället. ALLA mina vänner befinner sig nu i skolan på fredagspuben. Sen ska de hem till Hanna och äta pizza för att dra vidare till campus och storfest med Petter på schenen. 3000 biljetter eller nåt sånt har jag hört. JAG ska sitta hemma och plugga internredovisning, titta på så ska det låta och tvätta. Sedan ska jag gå upp klockan halvsju imorgon, försöka lära mig det sista och åka för att skriva tenta. Min första skrivning på fem tillfällen. Så jag vet att jag måste. Jag är bara lite sur ändå.

45 kilo tvätt har jag också. Minst. Jag blir deprimerad bara jag öppnar boken jag ska lära mig. På riktigt. Skägg ska också ut kvällen till ära. Och så är jag inte ens godissugen - det hade ju i alla fall varit gott och ynkligt, men nej då.Jaha

Vad ska man skriva idag då? Min illaluktande lägenhet kanske. Kom hem igår morse och det stank. Det riktigt osade. Hade kunnat behöva Addes terroristmundering. Men det var inte soporna, varken kökets eller toan. Inte heller var det hundskit under några skor, luktade på alla. Hade inte glömt någon tallrik tonfisk i garderoben. Fattade ingenting. Men efter att ha gått som en hund och viftat med näsborrarna (både jag och Camilla) slutade det med en damsugning och torkning av ytrymmet under diskbänken och disk av en kanske några dagar gammal matlåda. Och ett öppet tvättmedelspaket mitt på golvet i hallen (som såklart välte). Nu luktar det beboligt i alla fall. Camilla sa i alla fall inget när hon kom in (trots benskydden som ligger i hallen), puh.

9 timmar sen

För 9 timmar sen började jag med ett inlägg, men kom tydligen av mig, eftersom jag inte ville vara den sämre hälften i mitt uppsatsteam och bara sitta på blogg.se slutade jag tydligen innan det blev klart. Det handlade i alla fall om gårdagen och Barcelonavinsten (underbart) och sex tjejer som helt gått fel och hamnat på en sportbar med 40+. Vi kom in, blev granskade av bordsplaceraren och utfrågade om ålder, ÅLDER. Sen såg han skeptiskt på oss när vi svarade 24 (alla utom Pettersson som moget drog till med 21 - och ett halvt). Men vi kom in och fick stå och svettas med gubbarna. 

I sextionde minuten kläckte jag kommentaren "Kan de inte bara göra mål i 93:e minuten, det vore så kul", Barcelona alltså! Sagt och gjort, i 93:e minuten hoppade vi glädjedans med herr ölmage och herr jeansväst. Jag hade kunnat bli rik! Det är jag dock inte, trots att jag blir avlönad som fotbollsspelare.

Sen är jag också en sliten fotbollsspelare. Två träningar på tre dagar. Ont i fotled, kärringhandtag, framsida lår och rumpan. Heja på.

Weiii!

Frihet!

Nu är det sista gjort med styrelsearbetet, eller jag ska väl bokföra klart också, men det sista stora eventet är över. Vi hade en liten arbetsmarknadsdag idag och det har varit mycket jobb bakom. Men nu är det klart och jag kom hem, slängde av mig finkläderna och la mig i sängen - och njöt framför topchef. Eller egentligen så vattnade jag min basilikablomma först, sen dunsade jag ner i sängen. Men det gör inte så stor skillnad. Så sjukt skönt i alla fall!!!

Det hela skall nu firas med girls night out - vi ska titta på fotboll på sportbar. Tjejigt, jag vet. Med ett löfte om öl och chips fick vi med Hanna - och i och med att vi fått med Hanna fick vi Cmilla till ett "kan Hanna kan jag". 

Annars får jag numera lön för att spela fotboll - den nu. More later om det!Update. Vad livet är härligt ibland!

Huvudet på spiken

Möttes av detta på skärmen. Det första rätt facebook någonsin haft. Och inte lite rätt det blev då heller.Ja, jag tyckte i alla fall det var sjukt kul. Och det är ju min blogg så ni får gärna bortse från det om ni vill =)

Morning

Ikväll är det dags för fotbollsträning igen. Oj vad peppad jag är - så jag lär väl bryta ett och annat. Klubben betalar busskorten, så gärna vill de ha dit oss där borta i Motala. Så det kan nog tänkas bli en vända på torsdag också. Det är så makalöst skönt att rensa huvudet i en och en halv timme och bara tänkte på ingenting. Och få lite träningsvärk, mumma.

Men först kan ni ju gissa vad jag ska ägna dagen åt. Kul variation!

Studenttips

Jag har tagit åt mig att fixa en studentsammankomst till min bror när han tar studenten nu till sommaren. Den lilla saken. Nu slog det mig dock att man kanske måste fixa lite innan tre dagar innan själva studenten - bjuda in folk exempelvis. Och för att bjuda in folk måste man veta till vilket ställa man ska bjuda dem till. Sen ska man dra ur lillebror vad han vill ha i present, så man kan förmedla det till de som man ska bjuda till det än så länge okända stället.

Så jag ber er nu mina kära vänner (eftersom det nästan bara är folk uppifrån hemorten), ge mig tips på vad/var/hur jag ska göra ihop denna fest till den lille. Ni som läser och inte kommer från Leksandsskogarna får gärna komma med bra tips på mat eller underhållning för de typ två timmarna hon kommer vara med familjen.

Tack och bock!

Verkligheten

Jaha, då var man tillbaka i verkligheten igen. Sitter med uppsatsen, som vanligt. Men tänkte jag kunde bjussa på lite bilder i vårsolen i alla fall =) 

Efter lite sol och natur en helg längtar jag lite till sommaren nu, och de gröna skogarna i Dalarna. Men först ska det avklaras en hel del viktiga grejer här i Linkeboda. Bäst jag börjar.

Med ny antenn går det prima

1 maj och jag har odlat en praktbränna på bröstet! Rosa är jag, och det kliar lite. Det är hur som helst helt underbart härute. Utsikten över havet och kobbarna som ligger här ute skulle få en duracellkanin att lugna ner sig. Och eftersom ni vet hur mycket fart det brukar vara i mig vanligtvis så kan ni lista ut att jag kanske slumrade till lite i solstolen förut. Men jag klagar inte! God mat och mycket trevligt sällskap också! 

Vill bara slänga iväg en hälsning till mamma. Inte för att hon läser det här - men kanske ännu mer därför. 

Älskar dig mamma!!

RSS 2.0