På kaptensgatan

Jag sitter med datorn vid köksbordet. Skägg sitter i soffan med dito. Jag säger (för att vara säker) "det gör inget att vi inte pratar med varandra hela tiden va, vi är inga dåliga sambos för det va?" medan jag tittar på Tess shoppingtips (ett par skinnhandskar). "Nä älskling, vi behöver inte prata med varandra hela tiden" svarar skäggfarbror och kommer för att ge mig en puss på pannan (mitt tillägg) och säger "tittar du på nya fotbollshandskar?". Vi kom båda fram till att han kunde gå tillbaka till soffan.

En vacker dag

Nu ska vi se.
Idag är dagen efter. Det för min del innebär att jag inte alls mår dåligt, tur, utan bara är så trött - och har kärringsvettningar. Som skägg uttryckte det. Gårdagen var kul, riktigt kul. Mer än så behöver nog inte sägas.
Torsdag och fredag däremot var två väldigt konstiga dagar. När jag satt på tåget hem i torsdags ringde mamma och sa att det var ordnat med en öppen kista på kvällen så vi skulle kunna få se morfar. Min första tanke var "aldrig i livet" men med lite tanke och fundering följde jag med. Jag har aldrig tidigare sett en död människa och det var något jag aldrig kunnat förbereda mig på. Tanken innan var ju att det kommer vara en person som inte andas - i stort sätt. Men att se honom ligga där och se ut som morfar men ändå verkligen verkligen inte vara där var så fruktansvärt konstigt. En levande människa märks, utan att se en person känner man ändå att det finns någon där. Jag tror att det måste kallas livet - eller själ kanske. Någonting i alla fall. Och det nånting var borta, gone, putsväck. Jag stod bredvid honom och tittade på hans stängda ögon och tänkte att en ask med bitsocker skulle ta upp mer rymd i rummet än vad kistan med morfar i gjorde. Det var som ett svart tomt hål som stod där, som skulle kunna sluka hela rummet med sin tomhet. För så var det, morfars liv var borta. Själen hade flyttat nån helt annan stans. Allt var bara tomt. Så man fick gå ut för att känna vinden i ansiktet och bli påmind om att världen egentligen inte är en tom plats utan att den är full av liv! Men han såg fridfull ut, och vacker. Han såg ut som morfar, men morfar var inte där. Jag ångrar i alla fall inte att jag gjorde det, efteråt var det skönt. Jag gjorde min begravning då, där, i bårhuset utanför Siljansnäs kyrka, en lite regnig torsdagskväll.
Fredagen började med begravningsceremonin. Kistan var så vackert dekorerad av blommor så bara det gjorde en stum av värdnad. Sen var det så mycket folk där, som alla tyckte så mycket om morfar. Ceremonin var vacker men skit. Jag satt och tänkte på att det är värdelöst att göra ett sådant lidande av hela grejen och att jag banne mig inte ska ha en begravningsceremoni på det sättet. Men det ska jag väl antagligen för ju längre dagen led, ju bättre kändes det. Jag la min blomma på kistan i alla fall och bad honom hälsa farfar! Efter det var det minneshögtid med återigen massa folk och alla sa så fina saker. Slutligen hade vi begravningsmiddag på Korstäppan med familjen och några släktningar till. Hela dagen var så fin så alla kände att vi tog farväl på ett värdigt och fint sätt, så vid middagen kunde vi släppa allt tungt och vi kunde återigen prata vanligt om världsliga ting. Sen satte vi oss i bilen och körde fem och en halv timme till Linköping. Trött!
Nu kan man tycka att det var ett väldigt rabalder om en begravning. För visst, han var en gammal man och han hade levt ett rikt och långt liv. Varit med om det mesta och han var nog garanterat inte missnöjd med sina år här. Men det gick ändå inte till på rätt sätt. Han hade mycket kvar i livet. Han sa själv att han skulle liva till 150, och jag tror nog att han skulle kunna klara det. Han om någon. Men på två-tre minuter ändrades allt och han bara försvann för alltid. Så därför har jag nu skrivit det längsta blogginlägg jag någonsin sett och jag är mäkta imponerad om ni orkar ta er igenom det. Annars kan väl du läsa det morfar i alla fall. Så att du får veta vilken underbar dag vi hade för dig och vilka underbara människor och minnen du lämnade efter dig här nere!

Gårdagen var inte så kul egentligen

men jag väljer att strunta i det idag. Svartan baby. Vilket innebär skumpa, brownie och overall klockan åtta på morgonen.

Berättar mer om gårdagen  imorgon =)

Tidigt juh

Disk och ljudbok - slagsmålsklubben för att komma igång. Så kan man också hålla på vid åtta på morgonen. Vad har hänt med allas vår lata lilla Johanna...

Vissa ska inte ha hund

Nu har vi ätit pizza, godis och chips. Druckit cola och tittat på Baksmällan. Gissa status på paret på Kaptensgatan idag. Men jag har även gjort fem timmar hemtenta idag. 

Hur som helst så bär det av till hemtrakterna i norr imorgon. Om nån är där fortfarande och vill hänga med till Lager (igen) en kortis på eftermiddagen, så säg till. Det blir en kortvisit, åker hit igen på fredag eftermiddag. Men nu mina damer och herrar ska jag ta och skrika åt en idiot till hundägare utanför fönstret att hålla tyst. Man kanske helt enkelt inte ska släppa lös en hund som springer iväg mitt i natten - så att man måste ropa på den med gäll röst och samtidigt väcka hela grannskapet. Efter den bedriften ska jag krypa ner i sängen och sova gott!

xena

Har lite svårt att förstå att jag ändå tyckte den där krigarprinsessan var underhållande att titta på när jag var liten...

So busy

Jag har nu gjort det oförlåtbara och tagit med mig datorn in på toaletten. Ja, vad gör man inte när man har så mycket att göra och så lite tid. Typ. För idag blir det fullt upp. Kursansvarige har valt att lägga en hemtenta såhär efter en veckas studier. Och som om det inte vore nog har hon även lagt den mitt under München hoben-dygnet. Det innebär att vi har idag på oss att göra den. Sen kommer mamma och bröder på besök på fredag och jag åker hem till Dalarna imorgon för att besöka begravning - så vi måste städa idag också. Sen måste jag även sy upp mina jeans och laga skäggs overall (som han spräckte grenen på när han skulle sitta på pakethållaren och cykla, smart idé) så länge jag får ha symaskinen på besök. Sen har vi mat och sånt där vanligt också. Därför sitter jag nu här på toan och tycker att det känns lite skumt faktiskt.

Underbar kväll dötta

Nu har jag sett Maskinen och slagsmålsklubben live. Dansat järnet till våldtäktsmän och övningsköra. Bättre än så kan väl en kväll knappast bli. Förutom en liten fajt mellan mig och pojkvännen då. Den handlade om det viktiga ämnet; vilket program som syns bäst, vad gäller färger på overaller. Jag strejkade och la mig på asfalten - tills jag vann. Så jag vann - alltså! Efter stor hjälp av en teknisk biologi-nolla vid namn Jennny. Nu är vi i alla fall bästa vänner igen efter denna oerhört viktiga batalj (som jag vann om jag inte sa det) och har kommit hem. Fortsätter dock att bråka om vilken låt som skall spelas på datorn. Men jag har bestämt att jag vann den med (eftersom han har bunkrat upp sig på toan) och kommer således lägga mig med ett smile på läpparna.

Så sjukt bra faktiskt!


Dags igen!

Idag mina damer herrar är det dags för - har ni hört det förut - fest. Linköping har börjat komme igång nu och allt är som vanligt. Ikväll vankas München Hoben, vilket innebär ett område med massa nollor, förhoppningsvis jag och 1,5 litersglas. Det är i alla fall så stora jag med någon form av måttsinne och tankeverksamhet antar. Men bäst av allt är att jag får ta på mig min älskade overall igen (som Linda strålade av att se, inte. Jag tror hon tyckte den var äcklig). Det är bara ett problem i uppladdningen och peppningen. Jag vet inte än om jag får någon biljett.Update: Märkte att jag förra året sa 1 liter. Blir bara bättre och bättre med åren!

Idag firar vi

Idag firar vi att jag imorgon kommer få den största löneutbetalningen jag nånsin fått. Till och med Mini var förvånad. Så vi har varit på stan och shoppat, inte jag dock utan bara den skäggige. Efter det intog vi den berömda NH-burgaren (och JA, den är fortfarande någonting ni måste pröva mina vänner) för att sedan vandra vidare till romantisk komedi på bio. Jag bestämde filmen, om ni inte hade listat ut det. Men det var jag värd efter att ha sprungit och visat karln vilka tröjor han skulle köpa under säkert en timme, en och en halv max. The proposal var filmen i alla fall, mysig sak - med en sjukt gullig hund inkluderad. En underbart bra kväll. Imorn kommer pengarna!

Inspirerad

För första gången på länge känner jag mig riktigt peppad för kursen jag läser. Skatterätt kanske inte låter så väldigt upphetsande, och jag kan väl erkänna att man inte vaknar upp på morgonen och stutsar till tre timmar skattesatser. Men idag, en söndag, har jag pluggat mer än fem timmar, nästan sex. Ojojoj, när hände det senast. Så jag tror banne mig jag ska lägga ner ett kol på det här. Satsa. Vara duktig ni vet. 

Men nu ska jag titta på film.

Äntligen hemma

Morgon på Kaptensgatan. Herr skägg ligger och stånkar och vänder sig i sängen, jag tittar på friidrott från gårdagen - som jag redan sett. Roligare än då blir det inte. Men igår var de hög nivå på effektiviteten. Vi tvättade i tvättstugan för första gången. Det gick bra. Sen roade jag mig med att slipa soffbord samt såga av soffbordets fyra ben så att det blev lite lägre. Sen målade jag också, vilket gör mig till en fullfjädrad möbelsnickare. Jag känner mig stolt! Det blev inte ens snett.

Men nu kommer monstret ner för trappen så jag tror att det är dags att äta frukost. Idag vankas skatterättsövningar, på en söndag...

yey, dom finns dom finns

Nyhet lördag 22 augusti; yey, dom finns dom finns!

http://buzz.bazooka.se/

Lägenhet - och bjälkar

Har haft tjejbesök här ikväll. Sambon är ute på galej nånstans. Vi tittade på Marley and me, vilket jag tycker var en mycket mysig och inte helt förutsägbar romantisk komedi. När filmen var slut trodde jag klockan var i runda slängar tolv. Men det visade sig att den var 22.17. Jag kanske är på håret att bli lite gammal och slö jag, men det är bara på håret. Tänkte i alla fall att inte jag inte riktigt fick gå och lägga mig än, så jag tog och fotade lite i lägenheten. Det fattas dock lite lampor här och var så ljuset är inte det bästa. Speciellt inte med bäckmörkret och spöregnet utanför. Får jag säga det själv är jag riktigt nöjder - so far i alla fall.


21/8

Jippi. Låret känns mycket bättre än förfarat. Jag klarar av att ta mig upp och ner för loftet utan problem och kan åstakomma någonting som inte kan ses som annat än att gå. Däremot har jag lite problem att sätta mig på toa. Låret hamnar liksom i kläm. Men jag står och kissar...

Idag ska jag ner och städa gamla lägenheten och ge bort nycklarna. Och ikväll är det tjejmys, eller nåt i nya lägeheten.Men först ska jag gotta mig i nya IKEA katalogen som låg i trapphuset igår. Som julafton.

Synd om mig

Precis när jag bestämde mig för att vända på livet och se det från den ljusa sidan blev det synd om mig. På riktigt för en gångs skull. Min mamma, som varit med på alla vändor av tyck-synd-om-johanna-för-hennes-fem-blåmärken, tycker till och med synd om mig just nu. Det måste betyda någonting. 

Åkte till fotbollsträning i alla fall, en timme på buss. Vi kom lite sent, men inte så farligt. Sen var jag med i en hel minut. Sen fick jag en sträckning i baksida lår. Och inte en liten rackare som känns när man försöker stretcha, utan en sån där som proffsen får åka bår för. Men jag fick inte åka bår, jag fick ligga som en strandad säl bredvid planen hela träningen, åka en timme buss hem igen och tvinga skägg att hämta mig på cykeln vid stationen.

Så nu är jag bitter, har väldigt ont och funderar hur jag ska ta mig upp på loftet till sängen. Det är synd om mig.

kärleksförklaring till livet och alla ni!

Jag skrev upp och ner förut, men de rätta orden är nog mer månlandning vs. u-båt. Ena sekunden fnittrar jag till Fredda att jag är så glad att vi flyttat ihop, nästa sekund ligger jag med huvudet i hans knä och gör bromsspår av tårar på hans mjukisbyxor. Eller så sitter jag nöjd och glad framför symaskinen och pillar med småsaker - och kräver komplimanger för mina verk, för att sedan hamna i någon form av komatillstånd och bara titta framåt utan att veta vad jag tittar på och med ett helt tomt huvud. 

Det är alltså så livet känns just nu.

Men på riktigt mår jag ändå bra. Jämfört med många andra. Så jag ska fokusera på det och ta varje dag som den kommer. Rebecca och Adde är i Kina och tar hand om varandra. Morfar är och hälsar på farfar någonstans där de antagligen sitter och släktforskar tillsammans - och har det bra. Min familj är fortfarande underbar och vi har både varandra och hälsan i behåll. Man får alltid försöka se till att göra det bästa av situationen. 

Till alla mina nära och kära där ute vill jag i alla fall bara säga att jag älskar er och att det är ni som gör att livet är så bra som det är! Säga vad man vill om hemskheter, men de gör att man får lite perspektiv och uppskattar allt man har så mycket mer!

Vi blickar framåt!


Dag 2

Andra dagen i skolan (och jag börjar åtta) och andra dagen med en fruktansvärd träningsvärk. Sitta still i två månader kombineras inte gärna i onödan med 90 minuters fotbollsmatch - som man förlorar... Skatterätt var det.

Upp och ner

Livet är sannerligen ingen rak och fin väg som man åker. Det må väl vara så att det är trist att åka på en rak väg, men vissa kurvor och gupp skulle man gärna slippa.

Så just nu lider jag med min älskade vän Becka! Jag sörjer med min familj för att min söta morfar tillslut ändå dog i fredags. Men samtidigt sitter jag här i soffan med min kärlek och tittar på tv och skattar mig lycklig för varje minut med honom.

Så alla ni som är där ute och som har någon eller något - eller bara mår bra. Njut varje sekund för livet är ingen rak väg. Antagligen är det tur det, men ibland blir man bra åksjuk av alla kurvor.

Packa, flytta, städa - fotboll

Mycket har gjorts de senaste dagarna. Jag har tömt min lägenhet och flyttat hit - till Kaptensgatan. Det känns kanonbra, lite vemodigt att lämna den gamla lägenheten bara, men den finns ju kvar och sambolivet har än så länge bara varit prima. Märker dock att vi inte är som en individ direkt, det finns vissa olikheter. Översta hyllan på kylskåpsdörren är ett exempel på sådana. Där tänker jag att man förvarar buljong, där har han batterier. Men det är sånt jag kan leva med.

I eftermiddag ska jag spela fotbollsmatch igen. Å herregud!

Ikea

Personligen tycker jag att det är lite lurt att priserna Ikea katalogen 2009 bara gäller till 12 juli just 2009. Eller inte lurt direkt - bara konstigt. 

Sista kvälleh efter två månader här nu. Det känns mycket bra att åka tillbaka, men det är mycket jag lämnar här hemma känner jag. Mycket som inte är som det ska. Men jag kommer åter och jag finns alltid på telefonen för den som behöver mig!

See you on the other side, eller i alla fall i ett annat landskap.

Sista dagen

Sista dagen på sommarlovet i Dalarna. En sammanfattning kan vara på sin plats. 

Jobb
Skägg
Regn

Det är nog endå mest så det har varit. Jag, Linda och Maja var ute på biltur igår och konsaterade att vi inte var besvikna på sommaren, men endå lite kanske. Det har inte blivit så mycket gjort (med detta sagt menar jag inte att jag skulle vara besviken på herrn, nej det har varit underbart att ha dig här!). Men för att förgylla minnet ändå kan vi ju dra upp godbitarna:

Kräftskiva
Tranås
Midsommar
Den varma veckan vid vattnet
Häng på stenarna i brakdal med främst Joanna
Skägg
Och alla kompisar man ändå fått träffa!

Och med detta sagt - lite bilder...


Jag älskar Dalarna, men nu ska det bli skönt att åka tillbaka till sitt - och pojkvännens!


Freedom

Jag fick ledigt tisdag och onsdag. Så nu har jag slutat jobba. Det känns underbart, för all jobbluft rann ur mig i fredags. Kanske ska berätta varför...

För det är så att min kära morfar ligger på intensiven i Bollnäs efter att nästan ha drunknat. Och det är oklart om han någonsin kommer vakna upp igen. Kan ses som osmakligt att skriva det här kanske (vet inte) men jag skriver inte för att få världen att tycka synd om mig. Det här är ju min dagbok. 

Jag känner mig i alla fall rätt lugn nu, det var värst i fredags. Nu har man mer insett att morfar är sjuk och det kan man på nåt sätt acceptera, han är gammal. Läget är oförändrat och det händer ingenting nytt nu på några dagar. Man får bara vänta på att kroppen ska göra sitt jobb. Vi får se om den klarar det bara. Som sagt, han är ju gammal. Men söt!

Under tiden får livet ha sin lilla gång och på torsdag åker jag till Lkpg igen. Inte mycket jag kan göra här ändå. Längtar faktiskt. Speciellt med tanke på det bedårande vädret Dalarna envisas med att visa upp. Ska bli kul och flytta och allt sånt också. Jag fasar bara för tågfärden och all förbannad packning jag måste ha med mig. Hur ska det gå?

Det var då

men nu ska jag titta på How I met your mother!

Sambo:


In i dammet

Nu är det ju så att vi ska flytta ihop, jag och skägg. Två livrädda men lyckliga själar skall dela bo. Med detta följer en ny lägenhet - och därmed även inredning av lägenhet, vilket kan vara något av det roligaste som finns. Problemet är bara det att jag inte får bestämma själv längre. Våra telefonsamtal går numera ut på att diskutera sänggavlar, färgsättning och lampskärmar. Och det brukar sluta med nåt i stil med "lugna ner dig nu" eller "vad söt du är" från min andra part. 

Senast på tapeten är i alla fall mitt porslin. Min vision om mig själv som vuxen består av två saker.
1. Odla färska kryddor. 
2. Duka med udda porslin - gärna även blandning av gammalt och nytt. 
Jag vet att denna vision inte kommer leda till några stordåd som lämnar avtryck hos kommande generationer, men må så vara då. Det finns dock ett problem. För det första har jag lika gröna fingrar som gammelsmurfen och för det andra är den blivande sambon mer av en minimalist - och framför allt en stor motståndare av blommor, som mönster då. Denna åsikt från herrn blir märkbar när jag gräver efter gamla tallrikar i farmors förråd, eftersom gamla tallrikar oftast betyder blommor.  Och damm såklart! Men den som tjatar han vinner (hoppas jag) så gräva bland gamla tallrikar och damm är vad jag sysslade med hela eftermiddagen. Personligen tyckte jag att jag hittade en del godbitar.


Nytt rekord

Kattstackaren har varit utan riktig mat i nån dag. Man känner sig riktigt hemsk, men ibland går bara inte livet ihop sig riktigt. Men efter en mycket trevlig kväll hos Rebecca har jag nu införskaffat finaste Wiskas-kyckling som jag lovar han slog nytt rekord på att äta upp. Nu muttrar han mot matte och tycker att det hårdare alternativet var tråkigt. Men jag är en benhård kattägare och ska bara ge honom en portion - till.

Morfar


Sov gott inatt!

Bombaderad

Jag la ut min lägenhet på annons på universitetets hemsida halv tolv igår. Vid ett hade jag fått tre sms. Numera är jag uppe i ca fem sms, sju samtal och femton mail. Känns som om man får den uthyrd om man vill. Jag känner att jag har makt, och jag gillar det.

Flytta ihop?


Nu går vi till kiosken

Känns som rena rama barna i byllerbyn livet. Så jag nynnar falukorv, falukorv, falukorv...


Hårfärg

Jag har övergett min superfrissa - Hanses - och tagit mamma. Efter en omgång, som mycket mer liknande en barnmisshandel, med den virknålslikande borsten och slinghätta är jag öm i hårbotten. Och efter en  ursköljning och några fler svordomar över att hättan verkade ha växt fast i min stackars hårbotten så är håret nu oranget. Min förhoppning är att det är för att det är blött, annars blir det hatt i repan i en vecka och expresståg till Tranås på torsdag. Nu sitter jag och lyssnar på Björk - av alla artister möjliga...

Varför

Varför ska just jag ha ett stipendie? Varför är jag bättre än alla de där andra människorna som ska ut i världen och resa? Och varför pallrar jag mig inte ur sängen och går och plockar kantareller till de där kantarellmackorna jag och mamma skulle göra? Stora frågor, så få svar!

Uppdatering av mig

Ensam och övergiven av kärleken begav jag mig till Borlänge med två bröder, varav den ena trodde att "äta regelbundet" betydde att äta hela tiden (vilket jag tyckte var roligt), och en flickvän. Till en broder alltså. En trevlig tripp bestående av endast fönstershopping. Förutom två kokböcker som kommer göra susen när jag ska börja mitt nyttiga liv i Linköping. Hela sommaren har det gått käpprätt utför. Så jag har nu lagt ner och försöker proppa i mig så mycket skit så jag lessnar på det.

Jobb imorn. Ledig i flera dagar har jag varit nu och blitt förslappad så det känns riktigt jobbigt nästan. Men jag ska sluta gnälla över det där jobbandet och istället klaga på att jag är själv i härbret och att det är makalöst mörkt ute. OCh i mörkret bor...

På hotellrummet

Sista natten innan skägg återvänder till Östergötland tog vi och checkade in på hotell. Jo, sånt lyxpar vi är. Eller inte. Men nu sitter jag i alla fall här och tittar på Våra bästa år i en mysig säng med datorn framför mig. Lite skillnad mot cirkus Lundin som pågick i härbret igår morse. Katt skulle ha mat, katt skulle återigen sova i vår säng, Viktor dök in vid halv åtta, mamma plockade in disk vid kvart över åtta och elektrikern kom och började såga, borra och hamra vid kvart i tio. 

Igår var vi i alla fall på bilbingo hela gänget. Hej och hå vad dåligt det gick. Tess hade en rätt bra genomgång av det där - värdelöst. Men annars var det trevligt tycker jag!

Duktig

Jag och skägg har en duktig förmiddag. Än så länge har den bestått i att sova till klockan elva samt äta frukost. Men nu måste jag ta tag i en massa skit. Betala räkningar (oops), maila till Sydafrika, skicka in uppsatsen och titta lite stipendier. Sånt där man inte har lust att göra när man äntilgen är ledig, men inte kan skjuta upp nå längre nu. Jag sitter här och laddar i alla fall. 

Ikväll blir det bilbingo i alla fall. Nångång måste man ju faktiskt göra det på riktigt. Frågan är bara om man ska vara seriös eller sitta och tuta hejvilt bara för att få höra Birgits arga stämma dåna över hela Leksand. 

Grillade vid storsiljan igår. Grillkorv, UNO, godis och sol!Jag tar tillbaka det

Skrev förra inlägget och ångrade mig nästan genast. Vad slarvigt jag skriver. Jag tror inte jag får klaga på att telefonen stavar fel när jag själv för det hela tiden, den är ju bara en maskin. Jag ska vara en intelligent levande varelse kallad människa. Jag ska även ha varit förmögen att skriva och stava i ca 18-19 år, telefonen min är ju bara ynka två år gammal.

För vem är egentligen Harre Potter? Hur många minutrar är tion? Salllad måste vara nåt man äter i Finland. Makalööst. Sen tycker jag bestämt att man ska bete sig vönligt - det måste vara bra! Och till sist verkar jag bo i Likpg, måste vara ungefär som att skriva AktieB istället för AB. 

Vad brukar ni göra när ni jobbar?

Bra ordföråd - telefonelände

Att skicka en systemetbeställning via sms är närapå en omöjlighet. T9 har tydligen bestämt sig för att inte ett enda ord som skulle kunna förekomma i en sådan beställning ska vara inlagda. Carlsber blir Bärkraf (och sen finns det inge mer), cube blidde Buad och svartvinbärscider blev svartvinbärsähedr. Logiken flödar. Men till min tröst finns inte heller ramlösa inlagt, då är det inte en sån där äckligt hälsosam telefon - när jag ska på kräftskiva.Haha, jag är lugnad. Eländet tog Gin men inte bonaqua. Den här lärt av sin ägare helt klart!

På kvällen i härbret

Jag och skägg har ett krig mot katten om sängen. I skrivande stund gör han det bekvämt för sig för andra gången, katten alltså, medan skägg nyss kom på den gyllene medelvägen att gå och lägga sig bredvid katten och lämna över det betungande ansvaret att flytta på det lilla skrället igen. Fast skägg verkar i och för sig rätt nöjd. Gav den lilla en förmaning om att inte snarka bara. 

Imorn är det kräftskiva med goda glada gänget! Fast det där med kräftor lämnar jag till galna typer à la götetJonna. Paj för mig! Sov gott...

RSS 2.0