Telefonen

Det finns inget som kan få en på så bra humör som ett good old phonecall med en god vän. Och på det en pojkvän som ringer och säger godnatt - med den goda nyheten att han kommer med god kyckling imorgon till middagen.

Fastslaget är att det nu ska skrivas en bok i alla fall. Kommer inte bli någon storsäljare, men Beckson har i alla fall lovat att vara editor (vad det nu kan tänkas vara på svenska), så förhoppningsvis kan vi kanske lyckas roa oss själva.

Sov så gott önskar hon som nog bloggar alldeles för mycket per dag för att det ska vara hälsosamt för det sociala livet (fast just ja, jag hade ju typ inget sånt ändå :P)

Vacker kväll

Vilke oerhört vacker kväll i östergötlands huvudstad - hade varit perfekt för lite beachvolley i olsnäns. Själv sitter jag och knaprar på mina brända kakor från igår och muttrar över att risottoris-påsen inte innehöll de 3 dl som krävs för att göra en risotto. Vad ska  jag äta nu?!

Idag var för förresten duktig och ringde doktorn. 7 minuter telefonkö och en muttrande sjuksyster resulterade i att jag får lov att gå på den öppna mottagningen (läs: sitta i kö jäääättelänge tillsammans med veka pensionärer och undernärda mammor). Skoj va. Men jag måste gå dit för jag har ont i halsen och är rädd att jag fångat upp skäggvarelsens halsfluss. På fredag kommer mamma hit med bröder och katt. Hon har högdragna planer på att lämna kvar katten här, men vi får väl se hur det går, speciellt när jag åker till Leksand på måndagskvällen sen. Så då alla tråkmånsar där hemma ska jag se till att ni engagerar er 110% i bara mig =)

Pangidé - Cmilla kanske har ris!(för att fortsätta på inslagen väg med foton i inläggen kommer här Albin i egen hög hund)

Why me, why today?!

Skulle ta tjuren vid hornen och betala hyra i alla fall tänkte jag. Det känns ju bättre att blidka en av alla mina fordringsägare än att skita blankt i allihopa. Men givetvis väljer dosans batteri att ge upp just då, just idag. Den där förbannade batteriikonen har ju lyst ända sedan Madonna föddes (eller i alla fall ett drygt halvår). Åååå, vad arg jag blev nu. Måste jag slösa morgondagens rast till att gå till banken, hur kul är det på en skala?! Ska gräva ner mig i Vänner hela kvällen.

Dagens outfit

Får väl lov att bjuda på en sådan dagen till ära också. Såhär såg jag alltså ut när jag glad sprang omkring och hoppade som en tysk hippie i en vattenspruta i köket bland mjölet, samtidigt som jag sjöng/skrek till Roxette och Belinda Carlisle (som på den gamla goda tiden, jag runt sju år gammal):

Nu kommer snart en sjuk skäggfredrik hit så jag får nån att sprida min överskottsenergi över. Fattas bara att Spanien går och vinner så är det en mycket bra dag det här!


Bakdag

Efter mitt välbehövliga tjaffs (oj vad man kan överdriva. Det hela var över på två minuter) med mamma blev jag bakinspirerad igen. För säkerhets skull åt jag inget innan jag drog igång, för att inte riskera att upprepa gårdagens fadäs. Och hoj vad det gick. Tre olika verk blev det - skulla ha blivit fyra men min mycket välsorterade (?) och framförallt stora (???!?) Ica-butik hade inget durumvete. Någon slags limpa, bondkakor och mandelflarn blev det i alla fall, men med mycket varierat resultat. Vissa saker blev bra och vissa saker kräver nog bilder, varför min dåliga mobilkamera återigen fick agera Bingo Remer.

Det började med gäsningen.Sen fortsatte det med den ena kaksorten.Men duktiga Johanna hittade i alla fall en som var okej (på två plåtar). Sen var Bingo dålig på att sikta kameran. Och han ska vara proffs, hmpf.(och vilken lycklig min hon bjuder på. Fotoface/colgatesmile hette det va Jonnah?!)


Efter några partier kungen på datorn laddade jag om för kakomgång två (eller egentligen lekte jag basebollträ och diverse andra saker med degrullen innan jag började också - fast de bilderna är hemligstämplade). Tänkte i alla fall att denna omgång sötsaker skulle gå bättre - det var i alla fall vad jag sa till alla mina gäster i mitt bakprogram. Men det gick såhär.


(Allt småplock ni ser är jag som skurit bort det mest svarta, förutom på den längst till höger. Den kändes redan förlorad på nåt sätt)


Men limporna blev bra, och goda. Och inte brända - för då kom jag på idéen med timer.


???

Nä, det blev ingen sol idag, i alla fall inte solvänlig sol, eftersom den är framma 2 minuter i sträck max. Så vad ska jag hitta på?

Jag har i alla fall hunnit ha ett mycket uppfriskande bråk med min mamma på telefon so far. Kändes bra att få skälla lite på nån. Sen har jag räknat ut att jag ska jobba (effektiv arbetstid) 199 timmar i juli - vilket innebär att jag nog tycker att jag skulle kunna få ta bort några dagar så jag kan åka hem. Hade planer på att åka till Söderköping och badda skäggfredrik på pannan medan han yrar i sina halsflusskval, men helt ärligt så har jag inte råd. Eftersom jag verkligen inte kan måla kanske jag ska skriva en bok istället, hmm. Hur som är det final ikväll och jag tänker gräva ner mig i skinkspill från HK om inte Spanien vinner.

En rätt enformig kväll

Min oerhörda satsning på att baka sket sig fullständigt och jag lyckades inte åstadkomma någonting alls. Blev så trött efter att ha ätit upp nästan en hel långpanna pannkaka, bra va (måste jag påpeka att jag inte kör med den här nyttiga metoden "många små mål/dag"). Istället fick jag timmarna att gå på nåt annat sätt som jag nu i efterhand verkligen inte kan komma på.

Jag har i alla fall tittat på fyra bröllop och en begravning - en film som jag sett säkert fem gånger, men som jag på något hemskt underligt sätt aldrig kommer ihåg hur den slutar. Nu vet jag, han och hon får varandra, vilken chock. Nu ska jag natta mig själv och vara förbannad över att jag inte har någon ny Marian Keyes-bok att läsa. Jag har en annan bok. En fiktiv dagbok av en lyxprostituerad på Manhattan - men är inge vidare sugen på att läsa om hur hon och hennes kompis spelar teater för att få kunderna att komma eller hur hon äter middag med sin snuskigt rika pojkvän och gör allt för att gömma sitt egentliga jag. Kanske ska plöja några Vänner-avsnitt som godnattsaga ist.

Imorgon hade jag beställt sol, men vädernissen måste ha stängt av faxen eller nåt, för det verkar inte bli så bra. Och jag som skulle sola och plugga...pust. Vill inte ha en tråkig ledigdag.

Kreativ och huslig var det

Eftersom jag lyckades smitta skäggtypen så att han gick och drog på sig halsfluss så är jag själv här hemma igen. Botet mot tristess skulle ju vara kreativitet enligt mig själv, så jag ska baka - massvis. Började lugnt med ugnspannkaka, vilket iof är att laga mat kanske, men har ju i alla fall ugnsinslag. Så jag ska sätta mig och titta i kokboken för att sedan trava bort en sväng till affären och köpa jäst och andra nödvändigheter.

Men i väntan på pannkakan ska jag nog fortsätta hoppa omkring här hemma och drömma om att jag visst är den ledande bakgrundsdansaren till Justin Timberlake.

Ps. jag tänkte stänga av ugnen när jag åker till Ica, så ni vet.

Ojojoj

Kom hem från jobbet och märkte att spisplattan stod på - och hade gjort det några timmar. Jag är chockad och mår lite dåligt. Har de senaste trettio minuterna letat på internet efter en stödgrupp för folk som mig, men inte ens hittat en stödgrupp för nära anhöriga till folk som mig. Hittade en jourterapeut som hade jourklinik i närheten av mitt hus, men det var för dyrt (för nej, jag kommer inte få någon lön från HK denna månaden) så jag lade på i örat på henne. Den mest lockande bearbetningsmetoden är för tillfället därför att sätta mig och prata med den, aningen, brända blodpuddingsbiten - som låg på stekpannan som stod på plattan - och dela erfarenheter med den. Jag har hört att det kan hjälpa att tala med personer som varit med om liknande traumatiska situationer som en själv.Löning?!?!

Det här med lön går sådär för mig den här månaden. Som läget är just nu har jag pengar precis till hyran (eller en tia över faktiskt). Men jag ligger ute med lite pengar för midsommarhelgen - så resten av räkningarna ska också vara lugnt. Sen var det den där biten "att leva". Den biten skulle enligt mina exemplariska kalkyleringsförmågor (alltså den kursen jag ännu inte läst, utan skall läsa i sommar) täckas av den lilla, men mycket viktiga, lön jag skulle få från Hemköp för maj. Men mycket dumt, opassande och olägligt har de helt enkelt inte betalt ut någon lön till mig. Om man bestämmer sig för att flytta arbetstimmar till nästkommande månad, bör man väl tala om det för den arbetande kan jag tycka - likaså om man tänkte att man inte skulle betala någon lön alls. Så hur ska detta gå kan man fråga sig. Ja, vattnet i kranen är gratis och konstiga gubben mitt emot har planterat en massa grejer i rabatten, nåt av de måste ju vara ätbart. Man kan säkert torka det i alla fall, och ugnen kan jag ju använda, eftersom elräkningen betalas i efterskott.

min kära lillebror, igen

Storasyster med hemlängtan, lillebror (L) - hemmaboende:

L säger:

är man bonde innerst inne kan man inte vara där (läs: Linköping /jlu:s anmärkning) 12 månader om året. du måste ju fatta det!

johanna... säger:

jag vet jag vet!


L säger:

jaja, vi har ju gjort ett datarum därupppe. så nu sitter jag och kollar ut genom det lilla fönstret. Och sjön glittrar så där vackert av solnedgången. Inne bland storöns grönska ser man och hör man fårabertils vita får gå med sina bjällror.. Man hör dessa karaktäristiska "skrikandet" från campingen och Sven jakobsson är ute och fiskar med sina döttrar, dem siiter i båten. ca 25-30 m utanför deras brygga


johanna... säger:

du kanske tycker det är kul. men en annan sitter med tårar i ögonen och är på väg att bli deprimerad. trevlig bror man har.

L säger:

jag kom just på att sven inte har två döttrar. han har ju en son och en dotter;P


johanna... säger:

nä, du är elak och jag vill inte prata med dig mer

L säger:

vad har jag gjort? jag berättade bara mitt liv så du får lite vetskap. du har ju klagat på att du träffar mig för lite.


johanna... säger:

JA, man får väl tacka för upplysningen då.

L säger:

Ibland är Sven barn och leker på vår studsmatta, han står bara därbredvid med sina gamla korta shorts och sin gamla keps och bara ler lite lyckligt

johanna... säger:

du kanske ska bli författare, men sluta var så elak och lid med mig istället

L säger:

det är det jag gör

johanna... säger:

tack det märks


L säger:

nu hämtar farmor sin tvätt nere vid strnaden samtidigt som Sven och barnen hoppa upp på btyggen. Elias verkar lite besvärad av flytvästen men Sven hjälper honom nu

johanna... säger:

så trevligt då. Du ska ha stryk!


Julafton på Danmarksgatan

Två (2!!) dagar i rad har det nu kommit paket till Johanna från La redoute. Kul, mycket roligt. Min långklänning anlände tex, men jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Cool som stryk, men de har slängt in ett par fickor som endast fick mina höfter att se ut som Grand Canyon i bredd. Kanske funkar utmärkt på tjejer utan former - men då alltså inte på mig. Men eventuellt kanske dessa går att sy bort. Sen var den lite tyngre (bommulligare) än jag trodde. Jag vet, man kan kolla materialet när man besteller, men det är ju lite väl safe tycker jag. Så vi får se med den. Annars skulle jag kunna klä mig helt i Soft Grey-kläder (nåt flådigare märke än det behöver jag helt uppenbarligen inte) för det är banne mig de skönaste och softaste kläder jag vet. Så två tröjor och ett par shorts från dem satt som ett smäck (skulle här skriva jutet, men har absolut ingen aning om hur det svatas just för tillfället).

På vägen hem kom jag sedan på att jag nog inte sett alla tillgängliga Desperate housewives-avsnitt. Julafton bara fortsätter, nu vet jag vad jag ska göra tills fotbollen börjar ikväll (läs: riva ut hela min garderob och kolla vilka av de nya kläderna som passar till vad samtidigt som jag tittar på DH, ska man kanske vara sjuk lite oftare?!)

Mariah: lugnt med de två veckornas returtid, mamma kommer nästa helg, alltså mindre än två veckor bort=)

Marian Keyes

I alla såna där pocketboks-ställ i handeln finns nu boken är det någon där av Marian Keyes. LÄS DEN! Herregud säger jag bara, fattar inte hur man kan skriva så ofantligt roligt. Har ägnat de senaste typ fyra timmarna åt att skratta högljutt så grannarna nog undrat vad som försiggår här. Kan svära på att jag hörde ett kvastskaft från undervåningen runt ett-tiden någongång. Antar att det var väldigt spännande i våra bästa år och att mina hysteriska skrattattacker förstörde stämningen för dem.

Förutom detta hysteriskt underhållande inslag i min sjuka vardag börjar jag nu få långtråkigt. Mäktade med hela tre toppenfilmer igår; Alladin, Harry Potter 5 och 21 (som jag sa) så den underhållninsformen börjar bli lite uttjatad. Sen har jag ju som sagt läst några timmar nu och Vänner låg jag och sov till imorse efter att skägggubben hade åkt iväg, så de tidsfördriven är också maxutnyttjade. Kvar står att plugga, men nej, och städa - vilket inte är en godkänd aktivitet när man är sjukanmäld från jobb. Så jag får väl sitta här eller eventuellt kolla Operah.

21

Precis tittat på filmen 21 - man ligger ju lite efter resten av Sverige. Varför se på bio när man kan få titta hemma med en sovande pojkvän bredvid sig. Japp, roligare än så blev det inte efter två tredjedelar. Men filmen var grym (Johanna-style, lättsmält vettu) och nu planerar jag att se dubbelavsnitt Sex & the city medan herr skägg får ligga bredvis och hålla handen på min mage medan han drömmer nåt kul och har halvspasm-ryckningar i hela kroppen, söt. (Ps (på fel ställe) han kommer nu känna sig jättetråkig och dum när han läser detta, men jag har ju lovat honom att han inte är det. Jag är bara aningen bitter och överdriven till min natur - här på bloggen).

Oj, nu dreglade jag tandkräm på tröjan...

Godmorgon

Händelserik dag detta, har gjort absolut ingenting. Legat i sängen och läst några timmar och funderat på hur jag mår egentligen. Inte så bra tror jag. Halsen gör ont och ryggen vill varken vara med när jag ligger ner, sitter eller står. Det är bara gå som går bra, men då blir jag vimsig i huvudet och håller på att ramla istället. Igår skulle jag försöka skaffa mig photoshop så jag skulle ha nåt att göra idag, men det gick ju sådär, är på tok för oteknisk. Planen är istället att äta frukost och försöka klura ut om jag ska sjukanmäla mig en dag till eller inte.

Detektiver

Hela vintern hade jag en sjal som jag använde typ varje dag. Denna sjal var egentligen en sarong som var inhandlad i Thailand hörsten 2005 och med ett mönster bestående av blommor och elefanter (i stora drag) i färgerna svart, vitt och grått (också i stora drag). Denna sjal tappade jag i skolan en dag och var sedan alldeles för lat för att leta på, oväntat va. Jag tänkte inte så mycket på det utan konstaterade att - den är borta. Trist men sant.

SÅ, en dag. När jag och Julia satt i C-huset och skrev världens tråkigaste PM (som vi för övrigt nästan fick VG på, världen är en underlig plats) när vi ser dettaFram med mobilen och säga åt Julia att prata om nåt irrelevant för att dölja slutarljudet (den där stönen som telefonen ger ifrån sig, fullständigt oförklarligt) medan jag skaffade bevis. Damen som skriver uppsats vid bordet framför vårt PM-bord har min sjal/sarong runt halsen. Min tanke är;
 1. antingen är det så att hon köpt en likadan sarong i Thailand hösten 2005 och sen även hon fått för sig att använda denna runt halsen istället - och även söka till Linköpings universitet.
2. eller så har hon snott min och sedan kommit på den briljanta idéen att ha den på sig i skolan och sätta sig vid bordet framför vårt - det går ändå 30.000 studenter på universitet.

Och vad gjorde jag - inte ett jota. Jag sa inte ens "snygg sjal". Heja svensk menatlitet.

Också en outfit

Huvudvärk och matlagning - på fel platta tydligen. Så det luktar lite skumt i min lägenhet nu. Varför har ingen kommit på den inteligenta spisen som automatiskt sätter på den plattan som har en kastrull MED vatten i sig på? En sån spis skulle jag i alla fall behöva.

Muntrar upp mig med en, om jag får säga det själv, riktigt fin bild från midsommar. Ä va fäll vöndli tocken dan fina kläder i hade på oss dan, vånt e!?
Updatering:
Efter noga övervägande fick jag lov att ändra rubrik och kategori. Mer outfit-bild får man väl leta efter.
Just, ja. Tvätten var det ja.

Laddar

Sitter här och laddar för ett doktorsbesök. Laddningen består av att skriva en lista på alla skavanker som ska tas upp. Det kallas att vara ekonomisk - ska det betalas en doktorsavgift är det ju lika bra att få valuta på pengarna. Även om han bara kommer nicka förstående på huvudet och säga "det är bara att vila Johanna" åt mina trasiga knän och min feber, och "ja men då får du väl ta ut färre kycklingar ur grillen alt. spela mindre innebandy" åt min onda tumme. Jag har hört allt förut - alla de gånger jag klagat för mamma. Nu ska jag bara ringa vårdcentralen och boka tid också, har jag tur får jag en sådär i oktober så hinner jag fylla ut listan lite till, och reta lite mer gallfeber på herr skägg så länge (haha, I'm eeevil).

Nu är jag hur som helst sjuk, så sjuk så jag tom är sjukanmäld imorgon (och det händer inte ofta vill jag liva). Det är jobbigt det här med att vara på jobbet några timmar per dag. Är ju van med två timmar i skolan och fem framför tv:n.

Jag och skäggfarbrorn gjorde kladdkaka igår, men lyckades aldrig äta upp den, så gissa vad jag ska göra ikväll. Blir nog den och Disneyfilm skulle jag tro. Aladdin - inte dåligt alls.

Nästan träningsberoende

Idag: jag hat tränat för första gången på några månader kanske - i hela 30 minuter. Efteråt i duschen märkte jag dock att stoltheten över mitt stordåd verkar ha satt sig på rumpan och låren. Där har den sen i godan ro svällt till sig rejält (jag menar, jag tränade faktiskt hela 30 minuter. 32 inklusive stretching) och tänjt huden liksom, vilket inte är fullt lika okej. Botet mot detta borde rimligtvis vara att helt enkelt inte träna alls utan fortsätta äta wienerbröd i hemköps fikarum (då känner man sig inte så stolt nämligen, om ni inte fattade det), men dessvärre fick vi reda på idag att vi numera inte får ta upp fikbröd till fikarummet längre, så jag kanske ska fortsätta träna ist då. Uppenbarligen verkar det ju i alla fall ha samma effekt på mellankroppen.

Skäggtypen kommer snart och ska ta med mig till Tornby - kanske ska ta en sväng till nån mataffär och köpa vaniljbulle eller nåt...

Gött

Här i min lagom trista misär vann Spanien och jag känner mig sjukt glad. Nu ska jag sova, ska börja 7 imorgon - inte okej!

Mat och regn

Jag inventerade ju på Stadium för nån månad sen, nu har jag fått lönespecifikationen - 40 kr/timmen har de gett mig. Cmilla fick 96. Jag tycker det är en aning orättvist och funderar skarpt på att ringa dem imorgon (efter gymmet såklart, ni tror väl inte att jag försöker slippa undan!?).

Bara för det har jag ju ingen kamera fortfarande, och orkar inte dona med mobilen, så jag tänkte beskriva det vackra vädret som staden bjuder på. Ett lätt duggregn från en totalt grå himmel. Löven på träden ser ut som om de längtar efter hösten så de slipper hålla sig fast på grenarna - liknar kramp i fingrarna nu när jag tittar närmare. Och jobbigare blir det för dem eftersom det (såklart) blåser. Tittar man bort mot skäggetorp ser man dock en aningen ljusare grå nyans på molnen, men dit tänker jag ändå inte åka för då blir jag nog nerhuggen. Till råga på allt har jag absolut ingen matlust alls. Bara aningen sugen på kladdkaka.


Once again

För att upprepa mig själv senaste tiden så "är jag nu tillbaka i Linköping igen". En bra bilresa har det varit där allsång varit ett populärt inslag - allsång med mycket hög bakgrundsmusik alltså. Johan försökte sätta dit mig genom att stänga av ljudet mitt i refrängen på "Spending my time" (Roxette ni vet) men snabbare har jag aldrig knipit käft kan jag lova.

Nu ser jag mest fram emot fotbollen ikväll, eftersom skäggtypen var trött och inte trodde han skulle bli nåt bra sällskap, och stannade hemma. Trist säger jag och försöker roa mig med att kopiera över musik från denna datorn till den andra. Man hittar bra mycket skit. Nu lyssnar jag till exempel igenom Top 100 Trance & Dance, och raderar en massa tråkdunkunk, kul va. Jag längtar nästan redan hem igen, men nu ska jag ta tag i mig själv och se saker possitivt - så imorgon ska jag (kanske) gå till gymmet efter jobbet innan skäggnissen kommer. Possitivt var det ja, hahahaha.

Underbara midsommar

Nu har det varit lite dåligt med sånt här på sistone, men det har varit så fullt upp med mina blotta 16 gäster här hemma i vår stuga - som består av jättemånga rum (3½ närmare bestämt). Men kul har det varit. Igårnatt sov vi 18 stycken här efter att en kompis till mig däckat i soffan. Detta skedde för övrigt samtidigt som han skrev ett sms (och därför satt sovande med telefonen i handen, såg tydligen sjukt kul ut - jag fick bara se på kort dessvärre).

Jag har i vanlig ordning varit turistguide genom kommunen också och bjudit på mängder med kultur. Jag har nog lyckats utbilda i alla fall 10 nya potentiella kulturministrar. Majstångsresning med 25.000 pers, kyrkbåtsrodd och Leksandsdräkt för att nämna några inslag. Personligen så skrattade jag så att grät åt havet med säkert 8000 pers som gubbade upp och ner i takt med ko-ackacka ko-ackacka ko-ackackackack-a. Sen hängde vi här hemma igen på kvällen tillsammans med massvis av mina underbara vänner.

Idag var folket bakis. Alla utom jag och fem till åkte härifrån vid fem så då passade vi resten på att åka upp till hotellet och bada jacuzzi - i solskenet med den helt underbara utsikten bakom oss (mitt paradis, verkligen). Det har varit en helt perfekt helg med bara en sak som fattats - skäggfredrik. Men imorgon efter frukost beger vi oss mot linkeboda igen och då får jag se honom igen (och jag slår vad om att han har massvis med skägg, mys...).

Kom igen nu för h**** Holland!

Förberedelsedagen

Fullt upp idag. Klev nyss upp och gosade lite med kattskrället. Hittade en kal tuss på hans lilla huvud med lite blod på så jag tror att han har åkt på stryk. Han smög ut genom dörren nu, stackaren. Nu ska jag vara överbeskyddande mamma till honom i helgen.

Första stopp blir i alla fall att hämta pepp vid elva på stationen. Sen ska vi ut till näs och hämta lite madrasser, eller nåt. Sen blir det en sväng till Borlänge för att möta upp Julias bil och händla (så innan det måste jag har fått ihop en handlingslista alltså...). Sen får vi nog se vad som händer, men mycket ska göras i alla fall.

Det kommer bli en kanonbra helg detta, om jag får ihop sängplatser=) Men jag tycker nog att skäggmumsen skulle varit här ändå!


Och ett till alla kanske

Hemma igen!!! Det är najs. Gick upp kvart i fem i morse och satte mig på tåget vid sex. Det gäller att utnyttja lediga dagar till max. Nu ska jag gå och spela spel med de små barnen och skratta lite åt albin (som är min nya idol och ett nytt blogg-tjat-objekt som ni om nån vecka kommer vara så less på). Bild hade kommit om jag hade haft antingen en kamera eller en sladd till mobilen. Men det har jag inte så det blir inge å mä e.

Puss från ett aningen blåsigt Siljansnäs.

Jag vet, ett inlägg mkt riktat till mina trogna Leksandsläsare =)


Eftersom mitt fullständiga namn lyder Johanna Matilda och inte Johanna Framförhållning kommer denna info absolut i tid. Det skall firas en mycket traditionell midsommar hemma hos mig i år, med massa kompisar från Lkpg som medhjälpare. Men för att detta ska gå bra behöver jag naturligtvis hjälp av alla er vänner härifrån (alltså Leksand, eftersom jag i skrivande stund befinner mig i denna kommun, rättare sagt i datorrummet i pappas hus tillsammans med Anton och världens mest enerverande musik till ett dataspel).

Så alla mina nära och kära som fått en kommentar på sin blogg eller på annat vettigt sätt blivit kontaktade av mig eller av någon som fått en kommentar på sin blogg eller blivit kontaktad av mig är givetvis välkomna hem till min mamma på midsommaraftonen för fest, helt enkelt. Förslagsvis kan man dyka upp innan gropen och ta sällskap med oss dit, eller så kommer man efter gropen, eller så möter man upp där. Hur som helst är det ju ingen som stannar hemma och tråkar i alla fall. Hela Leksand kommer dessvärre inte få plats hemma hos mig, men om man känner att man är en nära anhörig eller ihopsittande person till någon som fått en kommentar...etc (se ovan utläggning) eller helt enkelt känner mig typ, är man mycket mer än givetvis välkommen.

Bra drag kommer det i alla fall bli hoppas jag, så lova att ni dyker upp!!

(Om någon/några hemmifrån skulle vara sugna på midsommarmat och div. skumma studenttraditioner så kan man gärna få anmäla in sig på mat lite tidigare under dagen också - så att det blir en så kallad heldag. Dessa platser är dock pga altanens storlek något begränsade varför först till kvarn gäller. Skulle vara skoj om nån ville hänga på). (Sen vill jag ju självklart att alla kommer för att jag vill se er, inte bara för att jag behöver hjälp. Men jag antar att ni fattade det)

Långt inlägg som jag avslutar med en meningslös bild. Förresten fotboll ikväll!!!


Detaljer

Jag förstår att det kan råde lite oklarheter inför midsommar (Jonna) så jag tänkte bara meddela att det kommer, under kvällen förhoppningsvis. Så håll ögon, öron och tankar öppna (ifall jag endast skulle hinna med telepativägen idag).

Annars har jag bara jobbat idag och äter nu hemmagjord pizza från igår (som jag glömde ta med till jobbet idag). Tvättstugan var upptagen också, så jag får gå med skitiga underkläder nu några dagar. Ber om ursäkt för det.

Kommer sakna honom

Absolut världens bästa skäggfredrik har precis lämnat lkpg, dit han nu alltså har skjutsat mig, och jag sitter och funderar på om jag inte ska ta och åka hem tidigt på onsdag ist för torsdag. Då får jag en extradag hemma, plus att jag slipper sitta här och uggla hela dagen. Jag är ju ändå ledig. Är vädret snällt mot mig kanske det kan bli lite sol så jag kan åka och lägga mig vid poolen på hotellet eller vara ute och leka lite med Albin (hunden nu vet, om jag mot förmodan skulle glömt nämna honom), eller nåt sånt

Nä, nu ska jag väl sätta mig framför tv:n lite som vanligt och hänga. Skäggkarln åkte ju nyss som sagt så jag ska väl deppa lite också, får inte se honom på jättelänge nu, buhu. Så fotbollskväll på onsdag hemma, någon?!? och en sju** till midsommar tack!! så hoppas jag att jag klarar mig.

Livet som film - igen

Tog och gick en sväng på "stan". Det är en stad men den är inte så stor, som Leksand kanske. Och jag skulle ju aldrig få för mig att säga "gå på stan" när jag travar runt noret (Leksand alltså) en lördagsförmiddag. Hur som tog jag på mig skorna, tog boken under armen och paltade iväg till kanalen för att slå mig ner på en bänk bland turisterna och läsa hur det egentligen skulle gå för Lucy Sullivan när hon skulle gifta sig (det gick bra visade det sig). Sen tornade ilskna moln upp sig på himlen så jag begav mig hemmåt, men fick lov att pausa på en av broarna över ån och kasta i en pinne i vattnet och sedan se om den kom ut på andra sidan (det gjorde den och jag blev glad över att naturlagarna fortfarande funkar). 

Väl hemma ville det inte börja regna så jag trängde mig förbi damen som tvättade fönster i trappuppgången och hämtade pengar till en glass. Sen satte jag mig på torget här utanför lägenheten på en bänk (igen) och läste - mitt bland lite alkisar, gräsklippare och arbetare bakom gräsklipparna. Precis när jag satte mig skulle en av arbetarna klippa en oerhört liten gräsplätt bredvid bänken. Jag lovar det hade gått fortare (och betydligt tystare) att klippa den lilla illla plätten med sax - med tanke på tiden det tog att dra igång maskinen.

Hur som helst så känns allt man gör här som en välregisserad film, en film med välbyggda kulisser. Pitoreskt liksom. Eller så känns det bara som medeltiden rakt av, dock en medeltid fylld med massa Magnum strawberry.

I väntans tider

Förutom att vänta på skäggsöt väntar jag på att denna lilla (eller stora kanske) godbit ska dimpa ner i min brevlåda. Varför tar de sån tid på sig?

http://media.redcatsnordic.com/laredoute/images/products/rd/large/081/081_9164820_1.jpg

(hmmm, det här med mac-datorer alltså. Ingen bild och ingen länk fick jag till, ni får klicka fram bilden själva dessvärre)

Update: Funkade ju inte. Ska uppdatera när jag får hjälp eller kommer hem till min lilla sega PC=)

Slö dag

Sitter här i Söderköping och äter frukost och tittar på Operah, med världens kärlekshistoria. Blir nästan lite tårögd. Inatt har jag sovit på dubbelluftsäng igen och det är förvånande vad bra det går. Lita knarrig när man vänder sig om bara. Idag ska jag sitta här och försöka få någon ordning på midsommarfirandet - leta madrasser, planera matinköp osv. Så till alla som läser detta (och som vet var jag bor) - fest hos mig på midsommar. Sen ska jag passa på att ta mig ut i den söta staden en liten sväng mellan regnskurarna också. Så kommer skäggtypen hem vid fem, längtar redan =)

Dagens P

Har varit ute på en välbehövlig men framförallt trevlig Promenad med Julia. Travade nog på dryga fyra kilometer i alla fall. Sen hängde jag med ner på stan för att ta up Pengar och köpa en Pincett - som verkligen behövs, maken till onoppade (eller oPlockade om man vill) ögonbryn har jag sällan skådat (förutom de gånger jag varit så onöjd med formen att jag har tvingat mig själv att spara ut dem en hel sommar för att runt september kunna presentera två buskar värre än Borats). Den här gången berodde det dock på att jag (igen) glömt det lilla verktyget i Dalaland. Jag fick i alla fall Pringa runt i nästan alla affärer i city för att hitta en liten rackare (och för att det var REA i typ alla affärer kanske), tog tillslut en som jag egentligen inte ville ha på Åhlens bara för att få komma hem nångång.

Nu ska jag Packa för ett dygn i Söderköping. Skäggtypen har varit i Sthlm nån dag så jag saknar honom lite nu. Ska bli skönt å se han, för det lär inte bli så jättemycket med sånt framöver. Usch var ensam jag känner mig - eller att jag kommer bli sen i alla fall. Men denna dag har ju varit kanon och bättre blir det. Så nu ska jag gå och Prata lite med mig själv medan jag tittar på nåt Program på burken och Plockar ner grejen i väskan (eller en Påse kanske=)).

Hemlängtan

Vaken, lite trött och med en ryslig hemlängtan!

        

     


Tur att jag ska få träffa skäggfredrik idag i alla fall.

Surt sa räven

Men det var en trevlig kväll ändå, trots vissa problem med David Villa. Ljuset i mörkret ligger väl i att jag slapp vara ensam - har hängt med hela tre personer (Julia, Christian och Niklas) - samt att jag tippade rätt resultat. Nu är jag trött och har ont i huvudet - och svamlar nog därför lite. Därför ska jag krypa till kojs, läsa lite och se fram emot två (2!!) dagars ledighet... Imorn eftermiddag ska jag bege mig en sväng till Söderköping, blir trevligt det.

Förresten: jag har druckit lite Gin&Tonic också, men bara lite. Ännu mer rätt att svamla till mig alltså.

Dagens visdomsord

Ett sånt har jag i alla fall fått till dagen till ära..

Det är löjligt att gråta över spild mjölk, speciellt när du själv hällde ut den - och att det står en ny med bättre datum i kylskåpet. (Kanske inte det nyaste och mest påhittiga, men förbaskat sant).

Det är mitt nya motto i livet.
Det firar vi med två bröder och världens sötaste i mitten...

Fredag den 13:e

Det här med att vara själv och vila visade sig vara totalt crap, bullshit, blaha och nånting som någon eremit vid namn typ Rut-Svea Larsson Gamberg-Anderhage måtte ha kommit på - totalt överskattat. Jag har inte ens någon att försöka tvinga att underhålla mig - genom att krypa omkring på alla fyra, titta upp med hundögon och blinka som Dutchess i Aristrocats.
Hittils har jag läst bloggar några gånger, tittat på resor till hela världen, tittat på massa gamla bilder, fått reda på saker i mail som berör (men inte förstör, puh), lyssnat på Escobar (får tacka den söta skäggtypen som förser mig med lite vettig musik emellanåt), tittat på fotboll, ätit ägg, gått på toa (magen ni vet...hmm), läst bok, målat hus (på papper), funderat på att flytta, kommit fram till att jag inte ska flytta, räknat ut att jag får ut massa pengar i augusti, funderat på att ringa Julia (under många timmar), ringt Carro (och pratat med Macke, endast), stört skäggnissen i sthlm, undrat om jag kommer få jobb (Hemköp ej inräknat) när jag blir stor eller inte, önskat att katten var här, nästan köpt en ny katt, varit väldigt nära på att börja plugga, gått på toa igen och nästan somnat en sväng.

Fredag den 13:e är inte alls min nya favortdag. Cmilla har lämnat lite rom i kylskåpet, ska jag eller ska jag inte?!?


Rätt trist inlägg

Dagens sanning: man blir högst ohungrig av att jobba bland mat en hel dag. Har man absolut ingen mat hemma heller kan man inte ens tvinga sig själv att äta, varför man gärna slutar i en godispåse.

Det visade sig igår att Cmilla inte alls hade dragit från stan. Helt plötsligt plingade hon på min dörr och sa att det var planerat en middag hos silje med hämtmat från Saigon kl sjuish. Jättebra för då behövde jag inte vara själv igår. Jag är ist själv idag, men det gör inte så mycket för jag måste vila. Min mage lever sitt eget liv för tillfället - jag tror den försöker få mig att ge den oxfilé, bara för att jag inte har råd med det,  eller så vill den inte ha mer Arn-ost som jag går och äter dagarna i ända på jobbet. Man skulle kunna försöka med att mata den med normal mat, fast vi får se hur det blir med den saken.

Igår hittade jag biiilliiiga resor till Paris i höst, gissa hur sugen jag blev.

(Om man läser vad jag skriver och sedan försöker gissa ålder på mig så gissar man nog 17 max. Kul va...)


Tecken

Istället för att göra något att äta bestämde jag mig för att åka till Ica och köpa godis. Jag tyckte det var ett genombra beslut av någon helt oförklarlig anledning. På väg dit såg jag då detta:Hur ofta står två bilar bredvid varandra som har samma siffror? Och hur ofta har då dessa bilar bokstavskombinationen "två lika bokstäver och en annan". Jag såg det som ett tecken - kanske kommer det inte regna på midsommar, kanske kommer jag bli av med mina 12-timmarspass (men ändå få betalt för dem) eller, bäst av alls, kanske det är extrapris på lösgodis. Det var i alla fall inte rea på godiset, men jag är säker på att något gott kommer komma ut av detta. Det är ju ändå väsrta WOW-grejen. Jag väntar med spänning.

forts.

Antagligen kommer jag väl vara här och hänga en hel del också. Förutom när jag ska jobba mina 12-timmars pass på HK. Nä dra på trissor, jag tror jag blev lite bitter.

Tomt

Tillbaka i verkligenheten efter min lilla minisemester med skägghjärtat. Underbart att se Dalarna igen och jag (eller vi, fast han vet nog egentligen inte om det) tackar ödmjukast för att det i alla fall bjöds på sol.

MEN nu är man tillbaka här på slätten och bland fiskarna på Hemköp och väldigt vad tomt det blev. Cmilla är borta, Julia är borta, sen tjugo minuter sen är skäggnissen också borta. Kvar är jag och fotbollsEm - och ett fullspäckat jobbschema. Det känns lite konstigt måste jag säga. Vem ska jag hänga med? Så jag har hur som helst funderat ut en reservplan. Jag ska bli kreativ. Köpa kamera och ta kort, samla löv och stenar, sy kanske, plantera blommor=) Haha, äh, inte vet jag. Men nåt måste jag ju göra...när EM är slut. För nu ska jag lägga mig i soffa och vänta på att sändningarna ska börja - medan jag läser EM-bibeln.

Turistguide, javisst

Semester, jovisst. Dagen har sett ut som följer:
Vakna, en sväng till mormor, besöka mammas härbre, hotellet, buffilsannas kaffestuga (och pappa-bjuder-på-räkmacka), naturrum (och trycka på alla knappar som fanns), utkikstornet, olsnäs brygga, en kortis hos farmor, en sväng ner till stranden, fika med pappa, syskon, syskons kompisar och hund (Albin), kolla gymmet, tillbaka till mamma, äta, se mammas nya lägenhet och sen fotboll (sjukt bra match, Italien-Holland). Semester?!?

Imorgon blir det antagligen ett besök till Sågmyra och Lager 157, kebabrulle på Amore och kanske promenad på strandpromenaden. Gissa om det kommer bli avkopplande att lägga sillfiléer i burk till tanter när jag är tillbaka på hemköp. 

En kortkortis

Hemma i lägenheten för ompackning endast. Snart bär det av hem till mamma och pappa en sväng. Skäggtypen följer med och ska nu utsättas för en stor dos dalarna och barn (alltså familjen). Men kul ska det bli.

Jag är med i en tipstävling där vi har gissat slutresultatet i alla gruppspelsmatcher och jag kan väl här och nu be aningen om ursäkt för min gissning om 5-0 till Tyskland över Kroatien. Det kan hända att detta inte stämmer riktigt, men gisses vad alla skulle bli förvånade om det blev så.

Känner att de kommande veckorna kommer bli hur bra som helst. Hem, midsommar, skäggtyp, FOTBOLL (med tillhörande tips och drömelva), jobb (kanske inte det bästa, men det är gott med skinkspill) och förhoppningsvis lite sol.

Men nu kära vänner måste jag packa om! känns sådär med 12 timmars resande den sista fina dagen på ett tag (resten av sommaren är jag rädd).

Malmö

Sitter i Malmö (i världens finaste lägenhet) och dricker lite vin. Har hur trevligt som helst och har precis bokat biljetten hem imorgon. Blir en bra dag det, åker härifrån elva och når Leksands centralstation tio i elva. Det var allt för nu, återkommer senare...

Fotbolls-Em har börjat.... Weiiiii!!!

Stort glatt ansikte=)

Jag är aboslut nyfiknast i världen - även om det råder krig om titeln mellan mig och Cmilla.  Jag vidhåller dock bestämt att jag leder med hästlängder. Och, så ni alla vet i fortsättninge, så är Hanna som domare inget att lite på. Jag tror, eller är säker på, att Cmilla mutade henne med att säga att Hanna visst vann senaste brottningen dem emellan.
      Hur som, jag måste nästan få veta vem som lyckats virra runt på min blogg och alldeles själv åstadkomma 50 sidvisningar (när jag brukar snitta MAX sådär 20 totalt). Det må vara en olycka eller nåt i den stilen, men jag väljer att se det (läs: hoppas) att det var frivilligt. Du kan få de 25 spännen jag förlorade genom att Maja la en kommentar på det förra inlägget (om det inte är Maja dvs), bara för att jag blev så glad av någon okänd anledning. Hoppas jag lyckats roa en vilsen nisse...
drömelvan

Jag vet, det är inte okej, men jag är en ärlig människa och erkänner. Det är jag som säger så hela tiden efter skifteshelgen på västkusten - där inte mycket kan ha varit okej verkar det som. Så jag ber om ursäkt Mariah, det var inte meningen, det är helt enkelt inte okej. (Men det går förtvivlat bra att säga till det mesta).

Annars har jag spenderat den senaste timmen med EM-bibeln i knät, mat ur en matlåda och fixande av en Drömelva! Ibland udrar jag om jag inte är en ungkarl. Men jag är varken karl, singel eller ung - så det skiter sig. Jag är väl bara lite speciell. Nu tycker jag i alla fall att alla som läser detta också ska göra sig en elva på dromelvan.se och sen så gör vi alla en liga och tävlar (jag lovar att hornen i pannan växer bara jag tänker på det).. Mitt lag har det fullkomligt briljanta namnet "Lundins trampolins", ¨så välinsatt behöver man vara. Är ni sugna, så säg till via kommentarerna (25 spänn på att jag inte får en enda:)). Men ni kan väl i alla fall hejja lite på Spanien första omgången, då lär det gå bra för mig.


??!

Det är alldeles för kallt att hänga vid/i korvkylen en hel dag. Det är sen alldeles för varmt att cykla hem efter det. Solen måste ha missat att det här inte är Sahara - alls. Det här är Norden, här går det isbjörnar på gatorna. De måste ha smält och blivit typ vanliga björnar i den här värmen. Hur ska vi nu locka turister?!?


Det kan hända...

...mycket väl till och med, att jag sagt detta förut - men det är väldigt speciellt att umgås med fulla människor. De behöver inte vara jättepackade för att detta fenomen ska stämma, det räcker med några glas/flaskor/shots. Det handlar, först och främst, om de extrema diskussionerna som uppkommer. Ämnet är sjukt väldiskuterat och alla är precis hur pålästa som helst. De har antagligen intervjuat alla människor som någonsin varit med om en händelse som kan relateras till duskussionsämnet. Sen gäller verkligen dagismentaliteten; skrik högst och få mest. Som nykter (eller koffeinhög mera efter all cola som slank ner) har jag i stort sätt inte kunnat bidra med någonting alls den sista timmen eftersom jag endast höll mig till en ljudnivå som härstammar från en bullrig industri. Jag var till och med så tråkig att jag bangade på idén att åka till USA och predika för hela landets invånare att det är idioti att låta folk ta körkort vid 16 men inte dricka förrän vid 21, att ha en rattfyllegräns på 0,8 och att sedan inte som förälder fatta att barnen både tar droger och super ute på majsfälten.

Men de roligaste av allt är att; om jag också hade varit som de ikväll - hade jag nog mycket antagligen kommit med förslaget att chartra ett flygplan, och dra med hela klassen till staterna, för att mycket trovärdigt och med en korrekt powerpointpresentation (som vi idag på redovisningen lärde oss hur skulle se ut) förklara för amerikanska ungdomar att oralsex visst är sex.

Underbara päron

Är det inte underbart med föräldrar när man är en fattig student med lite hemlängtan. Mamma sponsrar hembiljetten och pappa står för tillbaka resan, så nu är jag redo. Och gud så jag tjatar om att åka hem, det kommer ju bara vara en massa mygg och elände. Men bada ska jag!

Ikväll blir det grillning, igen, med delar av klassen. Det är ju sista kvällen med många i alla fall.


Broccolidrottningen

Har precis fått SOMMARLOV, så jag och Julia (och ev Cmilla) ska ner på Bosses (såklart) och fira. Jag har i alla fall lov tills imorgon kl halvåtta när Hemköp kallar igen.

Jag passade på att, på min lediga tid, vara huslig och nyttig. Jag åt en delikat måltid besående av ägg och kokta grönsaker...och två hårdmackor. Sen passade jag på att göra i ordning portionspåsar att frysa in beståenda av broccoli, morot och blomkål. Aldrig har en tallrik med sådan färggrannhet förekommit i detta hushåll.Igår kom skatten också. De hade tydligen helt tagit bort mitt avdrag så jag fick "bara" utgångssumman. Så nu har jag suttit och räknat lite på ekonmin och kommit fram till att den stämmer inte alls. Jag får leva på svältföda (broccoli alltså) till september. Annars ser jag verkligen fram emot en helg i Malmö med familjen skäggfredrik. Ska bli kul - och fint väder. Sen hoppas vi lite att vädret håller i sig till nästa vecka när jag åker hem till min mamma och pappa.

Charter

Livet just nu är som en mindre lyckad charterresa. Vädret var bra men hotellrummet var skitigt, maten var äcklig och det flöt burkar och plastpåsar i havet. För vädret är underbart, men jag måste åka och jobba, sen sätta mig med plugget och sen måste jag banne mig laga maten själv, och det blir inte färsk frukt och en najs köttbit, nejnej. Det blir väl pasta och nån halväclig pastasås. Sen finns det ju som sagt inget vatten att bada i - alls. Är det någon som har koll på vädret nästa vecka när jag åker hem!!

Stavfel

Förutom att hela jag är ett enda stort stavfel så märker jag att min blogg lyckas innehålla ännu fler. Det är inte alls okej och jag lovar en förbättring omgående. Så ni vet.

(Här försökte jag hitta en bild på kepsen Stig-Helmer får i Snowroller, med en stav rakt igenom - stavfelet. Hittade ingen, men ni får försöka tänka er min enorma kreativitet och oerhört sofistikerade humor, hahaha)

Söderut och norrut

I helgen ska jag bli en berest människa. Jag ska till Malmö, där har jag aldrig varit förut. Men det ska bli mycket mycket trevligt. Har blivit medbjuden med svärföräldrarna (hehe) och skäggtypen såklart för att hälsa på skäggtypens bror och flickvän. Sen hoppas jag att det blir en tripp till Dalaland direkt på söndagen och stanna till onsdag, för att få ett välbehövligt uns av skog och dylikt. Skäggnissen kanske följer med också, weii! Så var beredda Skåne och där hemma, virvelvinden är på ingående =)image63

Paradiset på jorden... där jag hör hemma.

So good

Vilket teknikgeni jag är! Nu har jag lyckas flytta datorhögtalarna från vardagsrummet till mitt überfeminina kontor i hallen, där min söta lilla andra dator står. Efter det har jag lyckats koppla in högtalarna till min söta andra dator, så jag nu lyssnar på musik från den (det ni). Sen kom jag på den briljanta iden att koppla in tangentbordet som hör till den andra söta datorn till den här datorn (bärbar), så nu har jag både mus och fristående tangentbord och skriver på. Coolt va?!? Jag är vekligen inte dum jag inte. Nu ska jag bara gå och fråga Therese på bottenvåningn om hon har ett USB-minne att låna mig så jag kan flytta över en massa skit till den nya söta datorn. Vem vet, i det här supertempot kanske jag t.o.m kan lära mig hur den fungerar också...

Gröt

Om det går skulle jag lätt kunna leva på en diet bestående av gröt och kräm - nödfall även soppa. Men någonting säger mig att det inte skulle bli så lyckat, så jag försöker att ibland även äta tugg-mat. Dagens matranson har i alla fall bestått av fil, soppa och gröt - mannagrynsgröt, najs! Detta plus en mycket trevlig dag som avslutades med en bra film (the departed, inte lyckats se den förrän nu) gör att jag mår rätt bra måste jag erkänna. Detta glada humör ska jag genast förstöra med att ställa klockan på åtta och gneta mig till skolan imornbitti. JAG HAR JU SOMMARLOV - typ.

Livstids fängelse?!?

Läste precis en intervju på Aftonbladet.se och Flink. Mattias Flink, han som sköt ihjäl en massa människor i Falun för 14 år sedan. Och jisses vilken konstig känlsa jag fick. En massmördare ska ju vara grym, hänsynslös, känslokall och en idiot (helt enkelt). Men jag fick känslan, i alla fall av denna intervju, av en människa som det blev så fel för en kväll bara, och som får ångra detta hela sitt liv. Han hade inte ens tatueringar, han dricker inte alkohol och han vill aldrig att nån ska se honom med ett vapen igen. Jag tyckte nästan synd om honom, men får man det?! Jag vet inte... Men undrar om inte en sån människa gör mer nytta utanför murarna, än att sitta där och kosta pengar.

Ska fundera på detta medan jag äter glass på Bosses.

Mycket slarv, sorry

Jättedålig med uppdatering, men jag har inte spenderat speciellt mycket tid mvid datorn på senaste, konstigt nog. Jag vet inte om det ska kallas "skaffa sig ett liv" eller om det bara är ren och skär lathet. Jobbigt det här med att börja jobba.

Jobbet går i alla fall bra. Jag blir ju halvt idiotförklarad av veteranerna (som varit där typ 30-50 år) då och då. Men då tänker jag bara att jag ska ju inte, som vissa andra, skiva skinkor hela mitt liv i alla fall. Sen gör jag väldigt mycket som de säger nästa gång så de får en liten välbehövlig ego-kick. När jag sen lärt mig allt ska jag komma med bättre förslag på allt vi gör, bara för å retas... Att jobba halvåtta igår morse visade sig heller inte vara min bästa idé nånsin, Efter tre timmars sömn knatade jag iväg, och när jag kom hem kl fyra var jag så trött så jag tappade känseln i benen - inte okej. Då hade skäggtypen varit vaken typ tre timmar...grr.

Nu ska jag återigen ut och sola (läs: banta genom att svettas) på gräsmattan. Det är sjukt hett, men jag tänkte pressa mig lite och sedan fira bikiniränder genom en glass på stan. imorgon börjar sista ruschen i skolan. På onsdag kl 12 har jag fetsommarlov!!!!!!!!!

Sen längtar jag efter mor, far och alla barnen där hemma lite, hmm.

RSS 2.0