---

Jaha, då var man en bitter hockeysupporter igen. Så nu får stackars herr skägg trösta mig...

Hockey hockey!!!

Det blir tacos och hockey hemma hos Sanna om nån timme, my partner in crime. Tänka sig vad tråkigt jag skulle ha här om inte hon ville titta med mig. Alla andra bemödar sig inte ens att komma på en bra ursäkt när jag föreslår hockey som underhållning en fredagskväll, eller ens om det skulle vara en vanlig onsdag. De säger bara rent ut med en butter min att "Jag avtsår nog det". Om de bara visste vad de missade.

Annars var det årets första kravall igår, och det var väl okej. Men inte lika kul som när man var ung och fräsch. Idag har jag skickat min ansökan också. Så nu får vi vänta och se om det blir nåt Sydafrika eller USA nästa vår. Men lugn kinatanten, jag kanske kommer till dig ändå.

Tradera

Jag har blivit beroende. På riktigt, nästan. Men hur kul är det inte att sitta och klicka och ha sig på tradera. Sen att jag är alldeles för feg så det aldrig blir nåt, kanske bara är tur. Shoppingbudgeten är ju för längesedan spräckt. Men oj vad kul det är.... Hittade den bästa julklappen till mamma nyss, nu ska man bara hålla sig någorlunda kall. Det är jag dålig på (å, nåt att skriva om min själv i mitt personliga brev. Väldigt upplysande det här med att blogga).

Tv-tisdag hos Julia igen. Mycket bra tradition det där!

Ansökning

Nu var det ju så att jag skulle söka utlandsstudier till nästa år. Söka gör man genom att skriva (och skicka) ett motiveringsbrev och jag har bara två problem med det här brevet; ett: jag har ingen aning om vart jag vill åka. Två: jag har absolut ingen aning om varför just jag ska få åka. Och det är precis detta det där brevet ska innehålla. Så hittils har jag skrivit ingenting, men funderar på om "jag är en liten bonde från en håla mitt i dalarna och behöver se nåt annat" duger? Vad tror ni. Och skäggfredrik har i och för sig sagt att jag bara får åka typ fyra dagar, så det är ju bara att ta stället som har kortast termin och hoppas det uppfyller hans krav. Så sagt och gjort.

Utkast

Hej jag heter Johanna och är en liten bonde från en håla mitt i dalarna som behöver se något annat. Jag vill åka till USA.

Tvättstugan

Äntligen var det dags för tvättid och jag brakade ner innan föreläsningen imorse (observera klockan åtta) och kastade in första lasset i maskinen + att jag passade på att köra en maskin med två par skor som luktat bättre och varit renare - minst sagt. Ett av paren var mina älskade vita tygskor som jag tjatade ihjäl mig om i våras. Resultatet blev häpnadsväckande.Rosa.
Men oj så vit plasten blev.
Så nu luktar hela lägenheten klorin, efter en timmes skobehandling i badkaret. Det gör en lite illamående måste jag säga.

Bio

Jag har varit på bio. Men jag vet inte vad jag tänkte på när jag bestämde mig för att gå med gänget där i alla fall minst en av dem lyckats med att boka biobiljett i fel stad tidigare - och sedan låta dem boka. Vi hamnade ju såklart på raden längst fram. Och duken satt inte direkt på behaglig visir-nivå som i leksand, utan mer som om man från innergården skulle försöka att genom fönstret smygtitta på grannens tv. Han på plan två - när han har Tv4sport och inte jag. Högt. Men trevligt var det och godis fick jag äta.

Hannaproblem

Här ska det sättas in en stark och anonym kampanj mot att få ut hon som heter Hanna och bor i mitt hus. Hur kan hon vara så hemskt fruktansvärt korkad att hon bokar tvättid nu idag. Hur tänkte hon nu, jag var ju alldeles för trött för att göra det igår. Så, det blir väl att åka ner och handla både trosor och strumpor imorn - igen då. Men nu har jag i alla fall städat.

Mamma är på Teneriffa nu och här regnar det. Jag känner mig lite halvt bitter nästan. Och godissugen.

Trött?

Nu, klockan kvart över tio, har jag idag mäktat med att äta frukost, äta middag, spelat x-box i tio minuter och duschat. All tid som jag inte gjort något av dessa aktiviteter har jag sedan sovit, vilket blir ungefär tolv timmar. Så ni förstår att det inte finns så mycket kul att skriva om. Men jag kan drämma till med att berätta om min lilla tanke på att jag ska kolla om det finns möjlighet att åka till kinalandet och plugga nästa höst. Kul va. Ska även ta och söka lite andra utomlandspluggställen. Inte för att jag vet om jag vill. Utan bara för att. Som sagt, mer spännande bloggning än så blev det nog inte idag.

För nu ska jag gå och lägga mig platt på sängen och titta på film kanske bredvid, vi kan ju för enkelhetens skull kalla honom, skäggfredrik.

Schhhh

Efterfest hos Kallur - jag...alltså. Julia hälsar att hon inte är den som är den som knullar runt. Johan hälsar mest schhhhh. Jag sitter här och tycker att det här är en kul idé att skriva nåt här. Vi har vart på flamman och dansat, vilket var najs - och varmt. Så jag luktar nog illa nu. Nu spelar vi Kleerup och väntar på vinet i kylen och tillöking till sällskapet. Sen blir det vänner och rosé, kanske. Sen åker jag möjligtvist till T1. Inte för att jag nödvändigtvis vill må som jag kommer må där imorgon, utan mer för att jag vill vara nära. Vi får se.

Annars tänker jag här och nu (kvart i fyra på natten) undra om du vill göra nåt med mig imorn, kväll kanske, om jag inte kommer, som sagt, bort sen.

Johan fortsättningshälsar whatever... och alla fattar inte vinkar. Och nåt mer som jag inte riktigt snappade upp.

Frihet

Tentan är gjord och jag tänker sticka ut hakan och säga att jag klarade den. Bra koll hade jag inte, men nog 17 ska jag väl klara eländet. Nu sitter jag hos Julia, ska väl ta mig upp till Gina mm och fixa lite sen, men först blir det fira på stan med flickorna och lunch, inte fika, lunch. LYX. Men nog ska det firas, helgerna efter tenta är ju de enda lediga man har når man sysslar med sånt här studerande!!!

Underkläderna - igen

Jaha, så var man bitter igen. Ni vet de där underkläderna som jag åkte till stan för att köpa. De köpte jag, typ. 

Jag ska ta er genom händelseförloppet. Vi (jag och Julia) cyklade ner till stan, låste cyklarna och gick in på Gina. Det var den enkla biten. Vi letade oss fram till underkläderna (vilket inte heller var så svårt iof) och skulle sedan välja. Svårt. Slutade med att jag valde tre och Julia valde tre. Sen tog vi ett varv i den helt enormt gigantiska gina-affären och hamnade vid skärpen. Där skulle jag testa ett, som eventuellt hade potential att hamna på min min-lista för morgondagen. Under tiden höll Julia i mina trosor. Efter skärpprovningen och efter att trosorna återgått till mig tog vi andra halvan av jättebutiken, vilket tog säkert en kvart i alla fall. Under den kvarten skulle Julia inte ha sina trosor längre, hon är lite mer sparsam den tjejen. Sen begav jag mig i alla fall till kassa, betalade, gick ut från gina, gick runt några till varv på stan, (glömde köpa penna och sudd, kom jag på nu)(hur ska jag nu skriva en tenta som är läslig), letade julklapp till killen (i god tid, jag vet) och cyklade sedan hem. Väl hemma skulle jag beskåda mina mästerunderverk och kanske tvätta bort lite besprutningsmedel från dem i handfatet inför användningen imorgon. Men nädå - då har jag lyckats med att köpa Julias tre utvalda. Och Julia är två, eller tre, snäpp mindre än mig och säkert fem snäpp mindre än min rumpa, varför jag har noll möjlighet att få in rumpuslingen i de små tygen som följde med hem. Man tänkte ju sig at tman på en kvart, eller i alla fall när man lägger upp trosorna på betalningsdisken, borde titta på dem. Men tydligen; NEJ. Bittert japp - nu hamnade den vulgära designen och mormorsmodellen längst upp på listan av tänkbara alternativ igen. Och vid tenta ska man ju vara bekväm, så mormor; here I come.

Långt, meningslöst. Men jag är ju bitter!!!

Fredagsunderhållning

I lördags upptäckte jag att lördagskvällarna framöver är räddade (dansbandskampen), idag upptäckte jag att många fredagskvällar framöver är räddade. Hockey. De visar ju Leksand på tv massa fredagar framöver. Jippi. Visst skulle jag hellre sitta på plats på läktaren och äta halvtaskig varmkorv och dricka burkcola, men - sitta och skrika i soffan är alltid nåt! Så dansband och hockey blir mina helger fram till jul (sen verkar det dessvärre som om dansbandstävlingen tar slut). Kul sällskap jag kommer vara va...Hockeyhockey (stor bild)

Stan rekad

Efter lite, eller en hel del faktiskt, plugg idag har jag nu sprungit på stan - och köpt underkläder bland annat. Tvättid på lördag var det ja. Jag och Julia har rekat större delen av butikerna, eftersom morgondagen består av morgontenta OCH csn-utbetalning. Livsfarlig kombination. Nä, men man måste ju få belöna sig själv lite. Så jag har hittat mina skor, min klänning och en hel del massa annat som också bör vara mina. Imorgon är det som sagt tenta klockan åtta. Sen blir det tjejfika - och en efterlängtar stadsrunda, finfint!

Lite mat nu och sen ska det dubbel, trippel och kvadruppelkollas nyckeltalsformler.

Stimmare

Här är man verkligen inne i ett stim. Pluggade till elva igår och kom upp klockan åtta idag. Har inte hänt på vääldigt länge. Så jag ska itne bryta detta med att sitta här och snacka massa skit. Det verklar ju dumt. Nä, jag ska ta min cykel och åka till campus i det helt underbara höstvädret.

Förresten drömde jag att jag fick 6:an. Å vad kul det var.

Toalektyr

Åh, klädkatalogerna som låg innanför dörren idag vittnar om att julen är på ingång. Detta måste betyda att leksakskatalogerna kommer snart också, najs. Många timmar har försvunnit på lilla toaletten hemma hos pappa med en katalog från stor och liten. Jo, för så var det. Tanken var att man skulle ha nåt att göra när man gick på toa, men toabestyret blev mer någonting att göra medan man markerade alla Barbie-dockor med en ring i tidningen. Så där satt jag.


Skralt i lådan

Herregud vad jag måste tvätta nu. Idag åkte till och med nalle-puh trosorna från 1918 på. Konkurrensen stod mellan ett par lätt vulgära från 60-talet och mormorsmodellen i två storlekar för stora från, i alla fall nån gång på 90-talet - vilket får dem att framstå som knappt tillverkade i sällskapet. På strumpfronten fick jag lov att sätta på mig strumbyxor. Så jag tror jag vet vad jag ska göra när jag kommer hem. Fast man kan ju åka ner på stan och köpa nytt också. Så slipper man. Men nu ska jag återigen till campuset och härja med mina formler och skit.

Pannkakskungen

Tisdag är bästa tv-dagen. Ugly Betty och Desperate housewives. Så nu ska jag på playdate med Julia, sen ska jag ut till Cloetta center (eller mer träningshallen bakom) och titta på hockeybockey. Konstigt va. Efter det ska jag ta backarna upp genom stan till T1. Kan bli en trevlig kväll det här! Men nu är det bråttom.
Pannkakskungen (jag) gjorde en hjärnpannkaka. Gör om det om ni kan...

Förbjud

recept med udda antal ägg i! De är inte ett dugg anpassade efter lata och fattiga studenter som inte orkat köpa tillräckligt med mjölk för att kunna göra en hel sats pannkakor - utan måste snåla till det rejält med en halv sats. Hur ser 1½ ägg ut? Jo såhär:Men hur goda pannkakor blir det då?!?

2 timmar snooz, till skolan, ösregn. Det går framåt nu


Bättre när det är över

Det var det värsta jag varit med om. Jag brukar klara ganska mycket magträning, men efter 7 av 30 minuter idag låg både jag och Pettersson och kved på golvet. Sen skulle vi tydligen köra mer mage ändå, så imorgon blir det till att resa sig ur sängen från magläge, inte ryggläge. Men än så länge är det fint. Sitter i soffan och har ätit hemlagad (!!!) soppa. Och då inte en sån där påse med pulver.

   
Dörren till gymmet - bevis!

Gymmatte

Dra på trissor hörrni. Jag ska träna idag. Dessa veckor brukar vara de veckor när man låser in sig och visar sig endast när man sticker ut näsan genom dörrspringan och säger några väl valda till grannen som vägrar sluta ställa illaluktande soppåsar i trapphuset. Men icke då. Träna bör man annars dör man. Eller träna bör man annars blir gymkortet välsigt dyrt per gång. Utslaget på mina två år so far är jag nog uppe i en tusenlapp per gymbesök.

Har kommit på en grej

Det är bra mycket lättar att blogga när livet inte rullar på och inte allt är mer eller mindre lika hela tiden. Jag har ju ingen aning om vad jag gjort den senaste tiden. Inget extraordinärt kan det ha varit i alla fall. Då borde jag ha skrivit det här. Men nu är det återigen tentavecka (och jag är helt säker på att det var det alldeles nyss också, vilket får mig att undra om jag kanske, kanske, har legat i koma de senaste typ två veckorna) och livet blir lite pissigt igen. Och den aningen bittra versionen av Lundin ploppar upp igen. Sitter i skolan nu. Försökte mig på föreläsning imorse klockan åtta, men efter att ha somnat tre gånger med ögonen öppna gav jag upp och sitter nu i A-huset igen och pluggar (läs: uppdaterar mig på hela bloggvärlden). Men jag måste ta tag i detta den här veckan nu, de här ekonomikurserna kan vara något av de tråkigaste jag gjort. Och jag läste ekonomi på gymnasiet, hmm. Måste vart Kungsan och Bengt Finn som gjorde det drägligt, eller nåt. Men nu vill jag helst av allt ha JULLOV!

Räddning

Lördagskvällen var osäker - ända till jag i en förvirrad stund under en reklampaus hittade dansbandskampen. Dansbandskampen. Ni hör ju på ordet. Kan de, ja kan det bli roligare. Bengt-Hennings var först ut, efter det var det Kalas (utan z faktiskt, men så var killarna 25 år max oxkså). Nu väntar jag spänt på nåt skånegäng och hoppas innerligt att de inte skall sjunga på skånska. I så fall måste jag kanske byta kanal, men det vill jag ju inte. Nio lördagar framöver är räddade.

(Skåningarna heter Kändis förresten)(och sångerksan är kanske 15 om vi har tur)

Adolf = kärlek

Idag har jag gjort nåt som jag skulle gjort för ett år sedan, eller mer ett och ett halvt. Hämtat Adolf hos Mariah och Herman. Han är lite rostig och så, trampan har inte mirakulöst (eller via Hermans händighet) hoppat på igen och skatorna/duvorna har ätit några ton av sadeln. Men annars rullade han som aldrig förr, trots halvpunktering. Bra grejer det där. Så nu står han här utanför och väntar på doktor Peltonen (Cmillas pojkvän, alternativ cykelfixaren). Han ser lite ledsen ut, men det är nog bara för att jag berövade honom på sadeln som står inne i hallen för att torka, och förhoppningsvis avmögla sig lite.

Men nu är det snart dags för hockey och kycklingwok - och burkcola också kanske.

Jordens undergång

Vad är det för megapuckon som tar fram mobilen när det är reklam för att sms:a in ett svar till nån reklam som påstår att man kan vinna 75000 kr på att lista ut ett ord. Bokstäverna ykssa är det som ska bilda ett ord, och efter fem sekunder får man hjälp med den första och sista bokstaven. Hmm, vad kan det vara.

Sen hörde jag att ett nytt program är på ingående på kanal5. Linda Rosing ska hitta kärleken. Vad händer med världen?!?

Själv är jag satt i karantän idag också.

Och...

...jag tror jag ska börja tippa igen. Allt för att få en förklaring till alla icke-sport-typer här till varför man faktiskt MÅSTE sitta som naglad vid tv-rutan och kasta kuddar under perioderna samt äta varmkorv och burkcola i pauserna.

Hockeyfeber

Har abstinens så det skriker i blodet (eller är det hunger, eftersom jag fortfarrande inte fått i mig mer än ett äpple, och massa glass idag?). Nä, men jag måste på hockey. Jag funderar till och med på att gå och titta på det där elitserielaget LHC för att lugna ner mig. Men jag vet inte om jag pallar trycket av en så hög division. Nä , men hedanefter ska jag aldrig, ALDRIG någonson få för mig att åka hem en helg utan hemmamatch igen. Hur dum får man vara. 

Men imorn går matchen mot Huddinge (Tjoho!!) på tv så jag ska in på starshops sida och beställa halsduk med express leverans nu, för att ladda!

Nu smäller det

Har inte tittat in här på ett tag. Endast på grund av ren lathet och inget vettigt att skriva. Men nu ska det bli andra bullar hoppas jag. Har ju laddat i flera dagar.

Sitter här och tittar på våra bästa år och försöker plugga lite. Har haft en mindre lyckad natt bestående av några timmar konstant toarännande på grund av magsjuka. (så jag måste erkänna att lite av all laddning kanske försvann där, men men). Så det blev inte så att jag tog mig till skolan och grupparbete direkt. Får hänga här och göra så gott jag kan. Redovisning imorgon klockan 8. Kalas!

Men om magen håller ska jag traska upp till Konsum och köpa Ben&Jerry-glass. Jag hänger ju i T1 numera igen =)

Skärpning

Fy vilken tråkig bloggare jag är för närvarande. Nu gör jag det och då gjorde jag det - är typ det enda som står för tillfället. Det är gulligt av er att läsa detta tycker jag, för jag förväntar mig inte det direkt. Tycker nog synd om mig själv som faktiskt lever i det hela. Haha. Nä, men är det jag som är tråkig eller har mitt liv blivit tråkigt. Eller är det kanske så att jag gör andra, lite vettigare saker, än att bara tänka på udda saker att skriva i bloggen. Bra i så fall.

Idag har jag i alla fall skrivit en företagsbeskrivning om Clas Ohlson. Så nu vet jag allt om det företaget! Å vad roligt. Sen har jag diskuterat världens undergång med mormor också - igen. Den kommer ske snart, skulle jag komma ihåg att hon sagt. Och om det sker ska jag skriva en bok om hur min mormor visste vad som skulle hända men ingen förstod henne. Fast jag kanske inte kan skriva den om vi är undergångna? Så dumt.

En vanlig kväll

En lördagskväll hos familjen Lundin i Siljansnäs.

Mini står i köket och gör varma mackor. Resterande sex personer springer runt "fina matbordet" i vardagsrumet och spelar pingis. Fyra med varsitt racket i handen, en med ett DVD-fodral och den siste med en bok som slaginstrument. Inget konstigare än så.

Dag 1 i lsd

Då satt man här igen då. Och för sökerhets skull har jag gått ett och ett halvt varv runt noret idag för att försäkra mig om att allt ser ut som vanligt, vilket det gör. Förutom Hemköp som fortfarande har byggt om, och som jag fortfarande inte lärt mig hittat i. Sen har jag hämtat lillebror vid tåget när han kom från sin tvåveckorstripp i Uganda. Han kom hem med två mycket fina afrikahalsband. Tack lillen! Sen har jag faktiskt läst lite också, men det är fruktansvärt tråkigt. Tack och lov att jag inte läser ekonomiprogrammet.

Nu ska vi tre, Virre, Petrus och jag åka till näs för att återförenas med den andra delen syskonskara. Känns som lite playstation är på ingående.

Medicinsk uppdatering

Nu har jag blivit bestulen på typ 25 liter av mitt blod och väntar med spänning på resultatet. Ska hem till mamma i helgen och tvinga henne stå och steka blodpudding - den enda maträtten hon hatar. Så är det när man skaffar sig en dotter och ger henne sina egna gener.

Sen har jag en uppdatering på mitt blodtryck, hoppas den här doktorn är bättre Karin. 120/80. Låter det bättre. Han sa i alla fall att det var perfekt.

Flamman

I Linköping finns det ett studenthak som heter Flamman. I samma byggnad som utestället finns också mängder med studentkorridorer.

http://www.argalappen.se/imgs/lappar/0807/klamydia%20trapphus%20flamman%20Linkoping%20-%20Lina.jpg


Studenter var det ja...


Cykelrally

Så jag tog och jagade runt hela Linköping efter zuccini, för jag var så sjukt sugen på ett recept jag hittade - trött som jag är. Lyckades på butikförsök två, och så blev inte ens maten speciellt god. Typiskt.

Dra på trissor

Nåt oerhört hände idag. Johanna gick och träffade en läkare. Det kan endast betyda två saker. Johanna ÄR sjuk på riktigt eller så var det ett misstag och inte alls meningen. Det var såklart det andra. Jag tänkte bara ta ett sånt där stick i fingret och kolla blodvärdet (och konfirmera min järnbrist) på studenthälsan (skolsyster typ). Tydligen fungerar inte den svenska sjukvården så längre. Nej då. Från studenthälsan till distriktssköterskan till vårdcentralen till de två virrigaste receptionisterna inom svenska landstinget till en sköterska till virrpannorna igen till en doktor och så till labbet för att äntligen ta proverna. Bara för att få reda på att provet måste tas innan klockan elva på dagen. Det blir alltså ett återbesök imorgonbitti. Hoppas för deras skull att jag verkligen är sjuk nu.

Underbar kväll

Vilken pangkväll. Vi slog de små idioterna från norra delen av Siljan och när jag sen bjuder in mig på nattehé och hembakt bröd - så får jag just natthé och nybakt bröd. Vilken underbar människa!!


(och inga bilder fungerade så ni får tänka er en glad Leksing mitt i doften av nybakt bröd)

Jag ger upp

Ljudboken är alldeles för spännande och mina nerver inför kvällen sjunger huvud, axlar, knä och tå med rörelser i magen. Ingen idé å plugga mer, så jag har målat naglarna. Ska diska nu.


Diet

Ny diet på ingående. Persilja och leverpastej. Jag tror jag lider av järnbrist.

Gott ska det bli...eller?!


Ladda

Ikväll är det hockeykväll på tapeten. Äntligen dags för första riktiga derbyt och tack och lov för att det visas på tv. Vad skulle jag annars göra? Nu är det i alla fall inbokad hockeykväll hos Sanna med varmkorv och burkcola i pausen. Funderar på att snickra ihop ett program också, eller så får jag sitte med datorn i knät och läsa lite ovettig information på hemsidan. Nu ska jag försöka använda min hockeypeppenergi till att plugga hela dagen, för att sedan krossa de där äckliga små Moraiterna.
På den gamla goda tiden i Ejendals - mot ett elitserielag, LHC.

Minnen

Mår lite halvkasst idag. Sov till tolv utan problem, men har inte lust att bli sjuk så jag tänkte fortsätta ligga i den ett tag till. Satt hur som helst och tittade på lite kort och hittade underbara minnen från vårens bravader.


     

  

      'Så såg det ut, en eftermiddag i trädgårdföreningen. 100 overallsbeklädda studenter och en av århundradets seriösaste fotbollsmatcher mellan tekfak och filfak, som filfak vann - efter att jag gjort avgörande målet. Tyckte jag. Ett najs baggervolleyboll-slag. Kan tänka mig att det "tja, ser väl trevligt ut" för de flesta. Men jag har haft ett leende lika brett som Ryssland är jag tittat på dem.

Paradis?

Har precis varit på middagen och riktigt gott var det. Men det var inte det bästa - utan lägenheten. Herregud vilket ställe. Och tokig som jag är i historia och "förr i tiden" och sånt där så gillade jag väl mest tanken på pigan i pigrummet som hade en tavla i köket där hon kunde se från vilket rum herrefolket ringde ifrån, eller varför inte de två enorma kakelugnarna och de stora salongerna där jag vill tro att finfolket fläkt ut sig. Minst tre och en halv meter i tak och färgade glas ut till balkongen gjorde väl sitt också. Coolt var ordet. Nu ska jag  krypa ner i sängen och mysa igen. Och drömma om mitt framtida drömhem (och nej, det ska väl inte vara en 7:a i Linköping, men nåt helt klart lika coolt). Najs!

Tristvarning

Dålig på det här nu måste jag säga. Kan bero på att jag sover mest hela tiden och inte har orkat satt mig vid datorn. Och när jag väl satt mig orkar jag inte riktigt tänka. Jisses vad gammal man börjar bli. 

Har varit en bra helg i alla fall. I lördags (!!!) pluggade vi hela förmiddagen, blir tydligen så när man åker utomlands och inte får reda på att man har en uppgift att lämna in. Efter det var det party som sagt. Igår spenderade jag mestasdels i sägnen och såg en riktigt bra film, Felon hette den tror jag. Sen blev det pyamasparty och pannkaka på kvällen. 

Idag har jag återigen fått lov att plugga uppgift. Det slutade med ordbajs och förklaringar som ena minuten lät fullt logiska, ja kanske till och med smarta. För att sedan fem minuter senare läsa igenom det och inte ha en aning om vad vi menade. 

Så nu vet vi hur jag har det. Ikväll ska jag ner till stan och äta middag med styrelsen. Ska bli trevligt fast jag vill helst inte åka härifrån, mycket mysigare så. I helgen åker jag hem också, och jag förbannar sj för deras förbannade priser.Lagens Änglar

Igår var det kul och idag är det segt. Det sammanfattar nog det mesta just nu! Kul va=)

Bonde söker fru - igen

Varför envisas Amerikanerna med att ha kryckorna uppe i armhålan. Skavsåren måste svida när de har på deo på morgonen. Och är varenda bonde i landet singel eller?! Verkar så. Så hur vågar de sökande söka. Det måste uppenbarligen vara något fel på...bönder.

Gjort

- Tvätta
- Diska
- Städa
- Tjejfika
- Handla (stort)
- kolla jeans på stan och handlat ett par
- Laga mat

Om varmakoppen-soppa och rostbröd räknas så kan vi stryka laga mat också. Sen tog jag och rensade min garderob dagen till ära, så nu står tre påsar med kläder i hallen och väntar på bättre tider. Så skönt. Tog i rejält och sorterade hänggarderoben i färgordning när jag ändå höll på. Och nu börjar det väl närma sig tid för att krypa ner i min nybäddade säng snart och snusa vim-doften som ligger som en tät, behaglig hinna över lägenheten. Oj, vad jag känner mig dålig och vad synd det är om mig just nu... eller?!?

Att göra

- Tvätta
- Diska
- Städa
- Tjejfika
- Handla (stort)
- (kolla jeans på stan)
- Laga mat

Blir en bra dag det här!

Telefonen

Det måste vara nån som jobbar på att göra mitt liv så förvirrat som möjligt. Började i måndags med sms:et

Hej, allt är bra. Hade lite diarré varning
igår. Men det är lugnt nu. Om ni vill
något så ring eller skicka sms på
nummret +25677780.....

Det visade sig dock, efter att två möjligvis mindre kloka huvuden (jag och min mor) slog sig ihop, att det var min bror som precis åkt till Afrika. Kanske borde fattat den.

Idag har jag fått ett sms till

Hej! Detta är mitt nya nummer, så
spara så hörs vi! Kram daniel z


Jag är hemskt ledsen Daniel Z, men vem är du. Eniro säger Daniel Zetterlund i Linköping. Jag säger ?!?.

Och så ett missat samtal från en mobil i Storbrittanien på det.

Vad är det som händer? Jag är nyfiken av mig och mår lite dåligt nu.... Och så luktar min fötter illa!

Skit

Det regnar. Det var ju typiskt, klart det ska bli skitväder när jag kommer hem. Och skitkurs verkar det vara också. Varit i skolan sen tio och försökt förstå vad det handlar om - men det är fortfarande högst oklart. Ska nog sitta lite till nu, har nog inget bättre för mig. Ska verkligen köpa ett puzzel och syssla med på dagarna. För det är ju mest bara skit på tv med. Bara skit alltså!

Varje dag, i 1 år och 16 dagar.

RSS 2.0