proppar

Jag joobbar hårt på mina vuxenpoäng mellan mina totalbarnsliga utbrott måste jag säga, för idag gick proppen till spisen. Jag har tre proppar i mitt proppskåp, och att reda ut hela situationen tog mig ungefär 25 minuter. Under tiden jag råkade släncka ner vardagsrummet två gånger, misslyckades med att få igång vardagsrummet igen en gång, höll på att lämna kylen av innan jag kom på att det var bättre att kylen och frysen funkade än att spisen gick samt att stå och lysa med mobilen i tio minuter på proppskåpet för å se vad jag sysslade med. Kände mig oerhört snygg, i tights dessutom =) Det hela slutade med att vi fick flytta över kastrullerna till Cmillas spis.

Eftersom jag inte är vuxen än, har jag dock ingen extrapropp, så nu har jag ingen spis. Dumt! Havregrynsgröt hos Cmilla imorn, myket troligt!

Dagens lärdom: Micra aldrig currysås i en matlåda, den (alltså matlådan) byter färg ganska dramatiskt.

Jonnah, jag vill hälsa på dig, men jag hittar ju ingenstans i den där stan så jag lär vara där de som vet sätter mig. Så kom å hämta mig vettja!

göteborg

skulle kunna tro det andlar om fotboll, men trots den sportnörd jag är i allmänhet och fotbollsnörd i synnerhet handlar det om nåt helt annat. Jag ska till gbg i helgen. Hade önskat jag hade tid å träffa Jonna, men jag ska underhållas med lekar o dyl ute i nån skog (finns det sånt där) runt stan. Galliska spelen heter det. Precis hur kul som helst ska det bli. Jag och sex Jur6kollegor åker halvsex på fredagmorgon för att hinna till frukosten tillsammans med de mängder av festeriser från hela Sverige, tror jag, som ska dit. Helgen avslutas med finsittning på lördag. Som det icke tek-fakare vi är kom vi dock på att vi ju inte hade nåt matchande finställ i festeriet. Men vi vill ju inte vara utanför när vi äntligen får vara med, så idag har vi kollat exakt varenda affär i ikano efter några snygga klänningar vi kunde inhandla, fyra stycken likadana. Vi hittade ett riktigt läckert svart fodral, så nu kommer vi vara så snygga...I like it!

Men det var väl sådär för ekonomin, så nu blir det verkligen inget lyxliv resten av månaden. Ska ju bara åka till Bercelona...usch! Men man är väl bara ung en gång, det är ju synd att man inte har pengar då...

Nu ska jag ta ur mina linser, jag tror det är de som gör att nitt huvud värker en massa...illa... Eller man kanske borde sova...ska fundera på det  ett tag!

currysås

jag skulle laga currysås till maten! så jag hittade ett recept på internet...två portioner! Men eftersom det var dags för storkok (nar jag nu äntligen lagade mat) så skulle jag iaf göra fyra portioner tänkte jag.
Sen skulle man börja med att fräsa curryn i margarin (50 g när jag hade dubblat receptet). Då slog mig tanke nr 1: Det blir ju att koka curryn, inte fräsa...det är ju alldeles för fullt i kastrullen för fräsning. Tanke 1 följdes snabbt av tanke 2: nä Johanna, nu hade du i 100 g. Det blir jättemycket sås, så jag hällde ut blandningen och började om. Mätte noga upp 50 g och hällde i curryn. Återigen så kokades den, inte frästes...det var alltså för mycket i kastrullen igen. Tanke 3 kommer: Skit också, jag gjorde rätt första gången och har nu på fem minuter slösat bort en massa margarin och min halva burk med curry. Det är ju inte konstigt att jag aldrig har mat hemma när jag bara slänger bort den jag har...buhu!

Såsen blev lite salt och lite curryig, men högst ätbar. Så nu blir det currysås några dar framöver. Tror dock inte på curry och pesto, så jag får hålla den ifrån mina pestokidneybönor =)

min lediga dag

Den nya kursen börjar inte förrän imorn, så jag är ledig idag, eller inte! Fick lov å dela ut tröjor i c-huset med styrelsen och sen slog jag upp min återfunna kalender (på gott och ont visade det sig) och såg att jag har ff-möte kl 17. Inte ett dugg sugen över huvud taget. Vi ska diskutera bilder på facebook, vilket iof kanske kan vara bra=) Apropå det, Hasse la upp en film från helgen när jag testar en TV-shop-produkt på ett nytt sätt. Var länge sen jag skrattade så mycket!!

Min nya byrå är bedårande!! Så idag ska jag damsuga och moppa också, allt för att ge den ett varmt välkomnande.

Hoppas tentan går bra förresten maja, du verkar ha lite ångest =) Men det är najs efteråt, speciellt om du har tillgång till tv-shopsprylar!!


kvinnligheten en törn..

Hanna gav min kvinnlighet en törn i fredags. Hon avslöjade att den pennan jag använt som kajalpenna visade sig vara en ögonbrynspenna. Och det är jag som har köpt den...vad är jag för flicka egentligen, nollkoll. Gjorde dock comeback genom vårt mycket uppskattade framträdande på herrmiddagarna. Tekniken med att få av overallen funkade också, skönt! Sen sänkte jag kvinnligheten igen genom att smaka lite whiskey, men det får vara som det är...

Gjorde ju tentan i fredags, gick inte alls speciellt bra... men vi får se hur det går, tänker inte säga nånting, har ju ändå aldrig rätt!

Jag köpte en byrå i lördagsmorse också, äntligen! Så nu är jag mitt uppe i en stor göra on hela mitt förvaringssystem i lägenheten, och det behövdes...tro mig! I typ två veckor har jag bara slängt in kläderna i garderoben, utan varken vikning eller system typ. KAOS skulle man kunna kalla det! Men nu börjar det ta sig och framöver kanske jag kan hitta det jag letar efter...vore kul! Dock har jag för lite kläder märkte jag, och för lite pengar = dålig kombination det där!

Sara, Kristofer, Gunnar och Brodin var i stan igår och idag. Kul med lite näsmål ibland =) Sen var det kravall igår också, lika kul som alltid! En bra dag idag också, seghet hos Hansesium är alltid uppskattat! Och en bra dag börjar alltid med en bra morgon, kom ihåg det =P

Tillbka till målarburkarna, penslaran, cykeltrampan, cykeldynamon, handdukarna, adventsljusstaken, pilatesbollspumpen och alla andra trevliga grejer jag hittat i mina "förvaringsutrymmen"...

By the way, jag tog på mig en klänning idag, för säkerhets skull!!

9 timmar

Tänkte bara meddela att om nio timmar är jag återigen en fri människa och kan ägna mina tankar åt värdsliga saker, typ vem handlar kängor på rusta?!?, igen! För då är tentan slut...tralalalala.

Nu ska jag åka och äta frukost på scandic, ouiiii!

Promenera mera

Efter en "hård" dags pluggande beslutade jag att sk(r)ämma bort min kropp lite. Så jag och Julia tog en promenad runt, eller vid är nog mer rätt, ån...finfint. Ända bort till slussarna, som till vår besvikelse inte hette nåt roligt alls...  Inte för att del spelar nån roll...men jag trodde ändå att de hade ett kul namn. När jag kom hem var inte Cmilla och Silje hemma, trots cyklarnas påträngande närvaro. De var ute på IKEA och skulle till Maxi, så jag bestämde mig (av en anledning som följer längre ner) att jag cyklar ut och ansluter vid maten. Men de hade ju inga cyklar så nu har jag gått hem också....så nu måste jag ägna mig åt min harsyssla i livet, stretching (kan inte ens stava till det är jag rädd)

Anledningen till Tornbybesöket: Imorn är det dags för "fredagsfika" igen, rätt dag denna gång, men imorn är det scandic-frukost på tavlan istället för de sedvanliga muffinserna eller nåt. Ska bli riktigt fint, så om jag kuggar tentan kan det inte spela så stor roll...dagen kommer bli bra ändå! Kvart i nio kommer en bunt vrålhungriga flickor infinna sig i foajén på city, ifall nån skum typ därute skulle vara intresserad av att dokumentera kalaset. Men det viktiga med detta var att Julia och jag kom fram till att den veckotillåtna onyttigheten kommer försvinna imorn, i och med att frukost är mat, och mat får man äta onyttigt...(ni fattar ;P) Detta gick ju inte, varför jag nu glatt smaskar i mig min godispåse jag innhandlade på Maxi, prisa extrapris på lösgodis! Denna hotellfrukost kan vara det bästa som nånsin hänt mig, typ!

Imorn kommer Sara till stan igen också, på lördag ansluter Gunnar, Kristofer och Brodin! Najs...ska bli kul å se er. Det blir lite fullt här bara..så jag får nog inte plats. Så jag får fråga snällt om jag får sova nån annanstans...cmilla har ju en extrasäng, om inte tobbe däckar där efter kravallen... Var är Tobbe förresten?!? Borde inte ölen vara slut nu?!? Du skulle ju komma och köpa mer, behöver nån att skratta åt =)

Jag har köpt tortellini också, det ska jag mumsa på nu!


tekniker

Vissa saker i livet kräver teknik. Hockey kräver teknik. Fotboll kräver teknik. TekFak kräver teknik (annars självdör det nog). Byta fil i trafiken kräver teknik. Overaller+högklackat kräver teknik, mycket teknik.

Fyra små flickor som arbetar ut denna teknik en onsdagskväll kan, tro mig, inte bli annat än succe. Hanna förbjöd mig att berätta mer om tekniken förrän efter fredag... Men jag vill bara gratulera till de som ska få den stora äran att få se =) Men jag kan avslöja (eftersom Hanna ändå inte läser bloggar ;P) att den går ut på nånting i stil med tå på byxben, tå vid klacken på byxben, inte shasa ner får långt, inte för kort och hoppas på det bästa..le och se glad ut! Tekniken kan dock snabbt tappa i betydelse vid alkoholintag, remember thar girls!

Nu ska jag titta på fotboll på tv:n och kanske läsa lite plugg. Ev baka scones igen, bara för att jag fortfarande inte har nån mat. Men imorn är det CSN och då ska jag handla...om jag hinner.

Mitt tråkiga liv fick i alla fall en färgklick av denna helroliga kväll med ett underbart gäng!!!


det kallas levnadsrutiner, eller?!?

Jag har tenta i övermorgon så det finns inget kul att skriva om. Jag sover, pluggar och äter med jämna intervaller typ. Tittar min mail, facebooknördar och msn-nördar lite mellan varven när jag tappar "flowet" i läsningen =)

Fast ikväll ska det övas, ska gyckla på fredag, vi tjejer. Och overallen är svårare än man tror att få av sig med skor på, så det krävs lite övning. Men innan dess måste jag läsa lite till, så jag går å pluggar nu!


asfalt

Har pecis varit och läst på en facebookgrupp...och nu är det klart, jag kommer från en liten (men naggande god) bondby, helt enkelt.

Debatten på "wallen" handlar om att en väg i Siljansnäs äntligen fått asfalt. De glada själar som bor på denna gata (gattu på näsmål) är överlyckliga och kastar sig in i beskrivningar som himmelsk och magnifik...en började tom prata om att komma hem och ta fram skateboarden, 15 år efter rampen rivdes (för att det inte fanns nån duglig väg att åka på). Vi andra, som inte kommer från denna hippa del av staden är bittra till tusen och tycker att våra gropiga vägar också borde prioriteras, jag menar...de hade iaf asfalt (världshistoriens sämsta dock) men se på oss...vi har tre decimeter djupa hål i en grusväg...där blir det ingen skateboardåkning av inte. Knappt spark på vinterna bara för att stenarna går igenom.

Idag var jag teknolog och var i skolan mellan 8 och 17...

Annars då?? Jo, har tenta på fredag. Ska inte säga nåt om hur det kommer gå dock, men jag har iaf läst en hel kurslitteratursbok!!

Nu är det 15 långa minuter till säsongsstart av ugly betty, de ska tillbringas med disk tror jag. När jag har tänkt lite finns nog inte en enda bra väg i Siljansnäs...


damage controll

Har precis haft en koll i kylskåp/frys/skafferi om hur situationen ser ut efter min helt klart tvivelaktiga handling igår...ser inte alltför ljust ut. Är kidneybönor och pesto en bra blandning? Går (överhuvud taget) pestokyckling och kokt potatis att äta tillsammans?

Till de goda nyhetern hör att min frys numera är organiserad =) Och att jag hittade en lussebulle. Även ett mycket skumt köttstycke upphittades, som jag är helt säker på att jag inte fryst in. Hittade även: två paket hackad spenat, båda öppnade och använda ungefär en gång var, Smart... , fruktkompott från mormor...vad använder man det till?!?!? och en massa mer. Hur kan en frys vara så full av mat man inte kan tillaga? Och kan man så vill man inte.

Jag hur som hungrig och vet inte vad jag ska fixa. Skadan skedd av gårdagens handlig visade sig vara enorm...pastan är slut. Vad ska man äta då? Det blir nog pestokycklig och potatis, eller kidneybönor och pesto (eller pestopotatis...hmmm)...kanske blandat med lite tortillas. Mums?!?

hockey

har återhämtat mig från min bitterhet och ingått i en annan känslostämning...saknad!!!

Jag anade inte hur  sjukt mycket jag saknade hockey tills jag nyss såg ett inslag från häromdagen om Ed Belofours ankomst till hemstaden!

Tänk er när ni ska på match, problemet är först vad man ska ha på sig (det är ju vinter och kallt ute men kommer bli görvarmt inne i hallen (speciellt i pauserna när man trängs i gångarna bland korvstånden) på grund av allt folk), tillslut tar man sina allrs skönaste kläder och drar iväg. Man bor antagligen i näs så man åker bil. Vid rondellen börjar det bli trångt...sen får man lov å leta parkeringsplats, fast det går rätt smidigt....man vet ju massa ställen som inte utom-kommunen-folket vet om=) Överallt i Noret går klungor med Leksandströjorna på på väg mot arenan. Väl där irrar man omkring först. Egon står å säljer program, men man är för snål för å köpa ett och så virrar man dit man ska! Sen följer flera timmar hockeyunderhållning, eftersom det är leksand anagligen inte på toppnivå...men det är en sån känsla. Emil står i klacken och är rätt hemsk som vanligt och de sjunger och skriker "Hoppa om du älskar LIF" och efter ett tag står hela hallen och hoppar (förutom vissa kostymgubbar som anagligen har knäproblem och inte klarar av det).  Jag älskar det!! Men det var alldes för länge sen. Den 30 december är jag nog hemma, då är det hemmamatch...Lovar att jag kommer vara där...

Förresten...Ed Belfour spelar och bor i Leksand...Det är sjukt!! Får hem och rota fram nån gammal hockeybild och försöka få autograf, den 30 december...jag längtar.

Saknar!!!

                       image25    
                                                           Som det ska vara!
                                               
                                                   
             Ed Belfour (notera tröjan) tillsammans med gubben och gumman på Noret

                                        image22 
                                                Det är vackert där hemma!

För många av er var detta bara blaha blaha, men jag älskar det här blahaet=)

vad halvpatetisk jag känner mig=)


pucko

Varför är man så fruktasvärt seg?? Jag skulle handla på ica nära innan 20, då stängde dom. Kl 20.04  ringde jag in till cmilla och sa att vi hade glömt det, det hade inte hon. Hon är duktig och hade handlat! Jag är seg och såsade i soffan (och gumman, jag blev inte ett dugg arg på att du inte tog med mig...jag är ju ingen bäbis som du ska dra på...blev bara lite bitsk på mig själv).

Då kom frågan, att åka till Maxi eller inte. Kom fram till...JA, jag åker till Maxi...de stänger 21. Jag kunde åkt direkt, det gjorde jag inte...jag var på Maxi kl 20.54, inräknad cykel-låsnings-tid var jag inne 20.55...fem minuter på mig att handla. Jo tjena, jag fick säkert med de jag ville. ...det är väl tveksamt om jag överlever fyra dagar till CSN på en hönökaka. Dumma dumma Johanna!

Jag pluggar i alla fall lite. Hade tänkt skriva en massa annat, men glömde det i ilskan.

Nu ska jag äta hönökaka. Kunde väl köpt kaviar i alla fall, då hade jag kunna kokat ägg...ska nog göra det ändå!

Friskförklarad

Om man var så dum att man inte fattade att man hade feber när man hade 38, 5 så är man väl frisk när man har 37, 5. Bra, då säger vi så. Jag får väl inte spela innebandy idag, ryggen spökar fortfarande, men jag tänker gå dit och vara en trogen supporter, heja på resterande flickor som kommer få ta Johans agressioner när jag inte är med. Kanske ska akta mig vid rinkside för flygande bollar o.dyl=) Tänkte även ta med mig brott och straff i affärsverksamhet. Lovar inte att jag ska läsa, men ta med är iaf halva vägen.

Ikväll är det dags för den "sedvanliga" småland rullar * också, men jag får se om jag pallar. Fast jag har ju noll mat hemma, så kanske ska ta min ramlösa och åka på turné, får se. Annars åker jag till Sune bara.

Nu slog det mig, Småland rullar jfr Stockholm rullar. Stockholm är en stad, Småland är ett landskap...så varför en viss smålänning (läs Sune) döptes det hela inte till Tomtåkra rullar?!? Är det så att smålänningar är alldeles för stolta att de kommer från småland, och måste visa det med allt de kan...för ingen ens halvnormal vet ju var tomtåkra ligger. Hade jag varit upphovsman hade jag dock med gjädje döpt det till Siljansnäs rullar. (Där kan man nog snart ha sparkrace nedför björberget förövrigt...hmmm, I miss)

Kents nya album går för fullt här hemma på Danmark för tillfället. I like! Mycket bra pluggmusik för övrigt, för man hör ju inte vad karln sjunger, så man kan inte sjunga med...görbra!

Nu bär det av mot T1 med hejjarramsor i bakfickan...
 

* = En efterapning av Stockholm rullar där man äter mat hemma hos olika människor på en kväll och förflyttar sig mellan husen. Förrätt ska ske här hos mig och Cmilla, Varmrätten blir hos Silje och efterrätt hemma hos Sune. Det blir 10 glada personer som åker från ställe till ställe och blir mätta, och mycket säkert en hel del annat också =P Sen sluter fler människor upp hos Sune för en bra fortsättning på kvällen.

tankar och funderingar

Först, jag är sjuk, på riktigt. Jag är som en pojke/kille/man som mår sådär jättedåligt och som det är jättesynd om...yep, that's me=) Jag har feber! Fick för mig att jag skulle sova utan ipren igår, det gick inte alls. Men efter kl tre och en gudomlig ipreninverkan hade jag en riktigt mysig natt ändå, trots typ 75 grader under täcket :( Cmilla ska komma med yoghurt och djungelvrål (som jag dock inte vet om jag ska äta)(det är ju godis) till mig sen. Hon är väl för bra å ha!!

Som granne i ett hyreshus ska du aldrig lämna soporna ute i trappuppgången! Kalle (ev Calle), min och cmillas granne mittemellan oss, gjorde det igår...och fy *** vad det stank. Dilemmat var; att knacka på eller inte knacka på. Men vi är snälla grannar och knackade inte på, andades bara genom munnen istället.

Tittar såklart på vänner här i min misär. Mitt i allt cheescakestjälande kom de med regeln: you can cancel plans with friends if there's a possibility for sex. (eller de manliga vännerna tyckte det) Är det för att min hjärna är övehettad som jag tyckte det var värt å skriva...antagligen! Nähä, nu ändrade sig Phoebe och tyckte att det kunde vara ok. Jag är förvirrad. Men det är väl inte ok... Kan man blanda in skälighet i det här?? Nä, jag svamlar...ska nog ta tempern igen.

Jag har knaprat mig upp på 38, 6 grader. Det är sådär tror jag.

Har även slutat med Liptons teer, ofta under benämningen Sun tea. Varför?!? Jo... Twinnings är ju sååå mycket godare. Usch vad man är lättköpt när man går i en affär, man går så mycket på förpackningen och vad som låter roligast. Twinnings of London låter hysteriskt trist, har en hel del riktigt tråkiga förpackningar osv... Men jag kör på samma som "her majesty queen Elizabeth ll och dricker med glädje deras vanilj- eller äpple, kanel och russinte.

Vill ha mina djungelvrål nu! Vilken tur att vi pluggade klart igår!!


Om om om

Om det finns något som är värre än att plugga, är det att få lov att plugga när man är omotiverad. Om det finns något som är värre än att få lov att plugga när man är omotiverad, är det att få lov att plugga omotiverad och sjuk.

Där är jag idag...åååå, vilken bra dag det kommer bli!

fotboll

Det är fotboll ikväll, missade ju helt förra matchen pga mys med Mariah och Sara så nu är jag laddad. Det stundar tjejfotbollskväll hos Johanna...ska hålla mig borta från rödtjutet bara. Hoppas det går, vill att det ska gå!!

Sen har jag köpt ett par nya byxor, gjorde det inför Lagens Änglar (fick ju lov att vara svart, och de svarta byxor jag hade fick min rumpa att se ut som den tillhörda farmor Astrid eller nåt i den stilen...mycket sexigt). Så jag gjorde ett kap på HM, riktigt snyggt sitter dom. Ett problem; de har hög midja. Kroppen kan inte vara byggd för detta, för nu har jag haft de en hel dag och mina inre organ mår faktiskt inte bra. Tror levern och njurarna (typ de enda delarna jag vet i den regionen) håller på å smälta ihop eller nåt. Lider med de där flickorna förr i tiden som hade superkorsetter på sig. För jag har ont. Men man får bra hållning, man kan ju inte böja sig..hehe.

Jobbat med en svår uppgift idag också, men det gick mycket bättre än väntat, så skönt!

Okej, Mariah...vilken tur...då är det träningen det är fel på! Ha, Gunde och alla hurtiga människor, jag visste det. Har fortfarande ont i ryggen!

Teorin att...

...träning inte är bra har äntligen besannats! Jippi...

Igår tränade jag. Jag och Julia tillbringade 40 svettiga minuter på såna där maskiner på gymmet, framför tv:n (überduktigt, jag vet). Sedan fuskade jag från icka-göra-sit-ups-dealen när jag kom hem och gjorde hela 25 stycken...hård dag!!!!

Idag vaknade jag. Kände mig en hel del stel i kroppen (läs ryggen). Det blev inte bättre alls under dagen. Jag skulle plugga, men märkte att jag inte kunde ligga i soffan (synd!!!), jag satt framför datorn, som vanligt, och märkte att jag inte kunde sitta heller (då började det bli jobbigt), sedan skulle jag stå upp och göra nåt (noppa ögonbrynen kanske) men det gick banne mig inte heller. Vad skulle jag göra nu?? Det enda som funkade var att inte befinna sig i ett stilla läge, och lägenheten är inte tillräckligt stor för att gå runt i en hel dag, så jag tog en promenad ut till Tornby och ämtade mina oerhört snygga foton jag beställt till min fotovägg. Att gå gick bra.

Nu är det kväll och efter promenaden har jag överlevt tack vare Ipren, hur kan en rygg göra så ont, jag fattar inte...hur gammal är jag?!? Så...slutsatsen blir alltså att: man inte ska träna...jag lovar!!! Var är mammas massage när man behöver den..

Sen vet jag inte, men det kan kanske beror på en blandning av T1 och Mariahs tältsäng också. Who knows?

För övrigt luktar vaniljte helt gudomligt!!

konsten att lägga sig i tid

Idag ska jag lägga mig i tid, när nu det är, men jag tror det är snart. Jag har försökt typ en vecka nu, men det verkar inte gå. Dyker alltid upp (bokstavligt) något roligare än att gå å lägga sig.

En sak jag glömt: Barcelona
Jag ska till Barcelona. 18 november lyfter ett galet tjejgäng från Sveriga och landar där nere i söder. Ska bli så kul. Ska ta så mycket kort. Ska äta Tapas på riktigt, I like it.
Så Carro, skit i franskan, vem bryr sig. Det där du skulle göra ist kan du göra nästa år, vi komemr garanterat (nästan) inte åka nästa år. 1+1=2 vettu=)

Jag har äntligen fått titta på Greven av Monte Cristo nu ikväll också. En film helt i Johannas smak, så nu mår jag bra. Så en kväll med rätt snygga grevar och raggmunk går mot sitt slut, så nu ska jag nog sova..lite msn-nördning först bara.

Puss på alla som orkar läsa min svammel på dagarna

Tröttski...

...som nån brukar säga=)

Det var sammankomst på skytte-c i fredags...underskatta aldrig effekten av en kondon, tvål och vatten säger jag bara. Ledsen om någon som vaknade på lördagsmorgonen, stack ner handen i bakfickan och fick en mycket obehaglig överraskning. Fast mest  ledsen är jag över att jag inte kunde vara där och se det... 1-0 till mig och Andreas!!

Igår hade jag tjejkväll med Mariah och Sara på klassiskt gammalt högstadiesätt. Sara hade klippt sig och tyckte vi skulle ta kort på det, det blev en hel del annat också=P

Nu väntar tre dagar av hemtenta, som jag har längtat...

4 timmar

Vaknade halv tolv, har inte gjort nånting till nu klockan tolv. Om 4 timmar ska jag vara på irrblosset...och börja om igen. Vilket liv man lever, helt sjukt.

Varför skulle jag vara så sugen på Hakepi-mat igår, annars hade jag ju kommit hem lite tidigare i alla fall. Men gott var det=) 

Kvällen är alltså vigd åt festerifest...GALET...imorn kommer jag mycket troligt sova längre än till tolv. Håll i hatten Y, Bi och alla ni andra...16.00 på Irrblosset är det. Det är om 4 timmar!

Plugg och hunger

Sitter i skolan och pluggar... det går sådär måste jag säga. Inte en av de roligaste uppgifter jag nånsin gjort. Tacka vettja femman när vi låg på gympasalsolvet (tackar fröken Åsa för det, men varför?!?) och gjorde kollage om häxor. Skriva av böcker fick man göra på den tiden också=)

Nepp, Maja...jag har ju inte det. Det är helt sjukt, men jag har aldrig missat nåt i skolan. Jag är pinsam jag vet, men jag fick restuppgifter en gång...av pappa!

På lördag kommer Sara...det ska bli jättekul! Umgås lite med Mariah också. Ser ju typ dom som inte bor i samma stad oftare än henne...illa!

Nu ska jag åka hem. Ska på barnkalas ett för veckan ikväll...ska nog åka förbi ICA och köpa nappflaska!

Lycka

Jag har klarat tentan...jag har klarat tentan. Jag är så lycklig!

tränat har jag gjort, två dagar i rad nu också, ofantligt vad duktig jag har gått och blivit... Men jag kommer då inte kunna gå imorgon, tack vare vår härliga militärledare på gymmet... Ropen skalla, militärer åt alla!

Så var det det här med mat, det måste ju finnas mer än fyra maträtter i världen som en sån som jag kan laga. Tror jag ska bli stammis på alla matbjudningar i alla affärer och sno recepten.

JAG KLARADE TENTAN!!!

vändbara DVDer

För det första, vem kom på idén med vändbara DVDer? Och när man väl kom på det, kunde man inte fortsatt komma på DVD-spelaren som vänder de vändbara DVDerna? Vet att jag kanske förstör nyhetsrekvisitet för patent nu (jag pluggar för omtentan=)) men det är vad jag ska uppfinna...för det funkade inte att vända skivan med varken önskning, spänna ögonen i, trycka på dosan eller hoppas att camilla skulle komma in genom dörren. Jag fick helt enkelt resa mig ur soffan...bajs!


Lagens änglar

Igår small det i Linköping. Änglarna invaderade staden, då universitetets (och delar av övriga landets) festelit smalades på årets vitaste fest på NH nere på stan. Det gick jättebra, verkligen, kvällen flöt fint, förutom att efterrätten tog slut (och jag erkänner att det var lite dyrt, men så var det...) och att nåt spex som  också hade sittning där ballade ur och började slåss så våra gäster inte fick komma in på en halvtimme. Det var jätte JÄTTE-dumt... men vi överlevde, och sen var det drag på kvällen.

Såhär kan det se ut när affärsjurister har sittning och sedan festar glatt hela natten...i vitt!Det var ju detta som var vår grej, det stora att annordna, så nu kan vi bara luta oss tillbaka å njuta. Gå på fest, plugga lite kanske, åka hem kanske man hinner med... De e najs...

Idag (lördag) har jag varit så fruktansvärt trött. Den psykiska stressen man haft sen man blev UngJur släppte, tillsammans med att jag somande halv sju (och vaknade tio) medför en hel del trötthet, tro mig. Ändå sitter jag här nu, halv två..och har inte gått och lagt mig än. Tobbe, Silje och Cmilla är för trevliga. Imorgon ska jag mjukstarta mitt nya seriösa liv som kickar igång på måndag genom att göra sit-ups och läsa rättsfall.

Jag och Julia funderar starkt på Rom 11-15 nov, nån som vill med??

Vill sluta med ett stort tack till Y6 som hjälpte oss igår. TACK!
Ni andra (Jonas, Sune, Cmilla, Hanna, Johanna och Christian) gjorde såklart ett kanonjobb också...


har precis kommit hem...

...och gissa vad jag hittar...

Cmilla och Tobba är fulla en söndagskväll! Och de är fulla, tro mig! Jag skulle bara in dit och säga att jag kommit hem, men nu har jag högsta live-underhållning! CC har precis slagit fast att "det är nu jag känner att jag kommer bli bakfull imorn". Imorn är det skola!!

Mobbas gör de också...

RSS 2.0