Jobba..hmmm

Ännu en dag på jobbet... väldigt händelsefull måste jag säga. Receptionsjobb måste ju vara det sämsta jobbet för naglarna, alldeles för mycket tid
att förstöra dem. Gjorde frukost till hela sju gäster, men jag var så trött så nid nio skickade Mona ner mig till solariet för å sova en halvtimme. Jippi!! Efter det satt jag still på min stol framför datorn och pratade med lite norskar då och då...Så jag har jobbat så hårt=)

Men jag är så trött ändå...å, måste man alltså sova mer än 5 timmar per natt...tråkigt.

Igår fördrev jag en kväll på bilbingo också, åå va roligt..inte! Man skulle kunna tro (eller iaf tycka) att man är lite för gammal för att springa runt med en walkie-talkie mellan bilar som tutar medan man blir utskälld av en arg tant som hörs över hela Leksand, men inte! Med andra ord, det var inte bättre förr, det är fortfarande lika illa.

Idag fick jag äntligen köra min lilla nissanbil igen efter pappas lagning. Det gick jättebra, jag kom hem...stängde av motorn och tittade ut genom vindrutan, and there it was...en tjock härlig rök bolmade ut från "grillen" (det heter så va?!?). Så, jag tvivlar på att bilen var så väldigt lagad ändå, längtar tillbaks till min cykel i linkeboda...

Ikväll är det minicomeback till fotbollen igen (missat en veckas träning nu), ska bli skönt. Trots min trötthet är mina ben rastlösa, allt i enlighet med min nyvunna duktighet!!

Så tillbaka till mitt jobb... semester om två dagar. De e najs!

Ska bli duktig!!

Nu ska jag bli duktig...

~ Jag ska börja äta bättre, kakor på hotellet är ingen höjdare i längden.
~ Jag ska motionera mera...ut och gå är ju helt underbart så varför inte göra det...vill nån hänga med nångång så är det bara att säga till.
~ Jag ska bli bättre att gå på gymmet (hör ihop med den ovan)
~ Jag ska bli bättre på att göra det jag ska göra direkt och inte dra ut på det...varför gör jag så hela tiden, det blir ju bara stressigt.
~ Jag ska bli bättre på att skriva blogg...så det blir nåt å läsa (inga agrantier)
~ Jag ska sova mer, så jag kanske orkar göra mer när jag väl är vaken.

För övrigt så; Igår fullbordades min kära vännerkollektion, så nu sitter jag och min mor och tittar och tittar. De är underbara.. funderar på om det finns nån som är chandler på riktigt...gärna lite snyggare dock. För om han finns så är han paxad, tagen och allt vad det nu kan heta i skåne! Eller, jag måste kanske fundera lite på det...han är ju halvmesig. Jag återkommer.

Funderar lite på campare också, eller i alla fall deras barn och hur extremt talanglösa vissa (märk vissa) verkar vara. Okej att alla inte har bollkänsla, men man kan ju undra vad man har om man spelar minigolf på det sättet. Är det nåt speciellt med campare eller bara de som är på orsandbaden å spelar, eller är det tom kanske bara de campare som campar på orsadbaden?!? Jaja, jag är inte den som klagar, alla får göra som man vill...men kanske inte runt den tiden på kvällen som det är som mest folk! Nu vill jag också vinna förresten. Men tack flickor för en mysig tjejkväll!

Nya ordspråket lyder: Varför göra det du kan göra idag imorgon, då måste du ju göra det då istället...

Sleep tight!!

Vad är turkost vatten mot älgskit i skogen!

Vad lätt livet måste vara som tysk. Man kan ju knappast ha tråkigt speciellt ofta iaf...så lättroade som dom verkar vara. Medan en annan så fort som solen kanske ska lysa igenom ett moln, på lätta fötter och med kläderna rykandes längs fotknölarna springer ut för att soldyrka, betalar tyskarna flera tusen, åker till siljansnäs och går ut och går typ fem timmar om dagen i skogen...i långbyxor. Och till råga på allt ska de ha service av mig...medan solen lyser ute... kallas dålig hushållning och effektivt användande av soltimmar om ni frågar mig!

Annars känns det lite tomt utan Sanna. Bara sticka sådär... visst kommer vi klara det, men det känns inte 100... Sen när är JurKand roligare än Jur6 (läs inte...bara ljuda=)) Jag förstår dig absolut...grattis...men som sagt, lite tungt känns det! Förresten, betyder detta att jag måste börja bli organiserad...shit!!

Kul kväll igår btw. Tack Maja, Becks, Jonnah &Co att ni tvingade med mig till det lyckliga. Glömmer ibland bort att det faktiskt kan vara kul där. Gillar för övrigt att få en stor kram av en kompis man inte träffat på länge, sånt gör livet värt att leva...absolut! Annars är det tevligt med gärdesgårdar, att de funkar fint fortfarande

Jaha, är det såhär man gör när man bloggar, eller ska man hålla på med en massa mer grejer. Jag vet inte...men jag lär så länge jag lever! Ska försöka skriva lite oftare bara.

Susning

Vem uppfann billarmet?!?

En tanke bara...varför finns billarm? Jag lovar att 99% av gångerna ett billarm går är det på grund av att bilägaren själv inte förstår att bilen tjuter om man inte stänger av larmet. Vid resterande1% av gångerna blir säkert bilen faktiskt stulen...men då är ju ägaren antagligen inte där ändå och känner igen sitt larm...och alla andra i närheten är ju så vana att höra larm på grund av de andra 99% som är idioter, att de inte bryr sig. Så, summan är helt enkelt att billarm är värdelösa!

Då var det sagt... Varför...Jo...förra vecka hände det. Jag var en av de där 99% som inte fattar hur larm funkar och trodde det räckte med att låsa upp bilen med nyckel...icke. Har ni hört att man MÅSTE trycka på knappen också. Hmm...det slutade iaf med att jag antar att jag väckte hela stugbyn genom att åka backen upp till kaffestugan (som för den som inte vet går förbi HELA stugbyn) med en bil som tjöt allt vad den hade. Kvällen slutade inte där, men det hela som bla innefattar mig klättra in i bilen genom rutan går inte att beskriva i text dessvärre...men min bror hade nog kul. Jag låser inte bilen med tryckknappen från och med nu!

Tjorven på er!

Börjar med ett "sorriii"...

Okej, jag måste börja med att be om ursäkt för namnet på denna blogg, men jag testade allt och blev desperat, så testade jag detta...och så funkade det. Typiskt tänkte jag...men kom inte på nåt bättre i stressen av att äntligen får vara med alla er andra i bloggvärlden=) Så här är den...min blogg med det mogna namnet JLu! Jag är i alla fall inte 14 enligt leget.

Det var allt för nu....min kreativitet försvann när min pappas jobbtelefon nyss skrämde livet ur mig! Ni ska snart få veta allt kul som händer i mitt liv...

Tills dess... Hade, (som norrmännen säger)...(betyder det hejdå...eller är dom bara trevligare än oss?!?)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0