vad händer utan vänner?!?

nu är det lördag. och jag känner mig lite ledig...underbart!!

Ligger i sängen och tittar på tv, kollar internet OCH pratar med beckson som precis ringde från Kina. Gud vad kul å höra din röst gumman! Känns så bra att allt är bra!

I torsdags var det kravall igen. Vi hade olika mål med kvällen...låt oss säga att det gick åt den berömda pipsvängen. 3 av 3 misslyckades....inte ok. Cmilla gjorde dock det roligaste någonsin genom att vakna med massa pengar och sedan via internetbanken se att hon tagit ut dem i två omgångar...kl 03.01 och 03.10... Om man bara hade kunnat vara en liten mygga i hennes hjärna för å se vad hon tänkte...


     
   

Annars ser det ut såhär på kravaller

Gårdagen var en underbar dag. vaknade, var alldeles för seg, åkte ner på stan i alldeles för stora byxor, gyckeltränade (inte speciellt effektivt), åkte till BK och åt, åkte hem och låg i soffan och tittade på väner i fem timmar. Sen kom vi på att frisk luft kan vara bra så då gick vi till Sunes födelsedagsfest och tittade på. Sen gick vi hem och tittade på vänner igen!

  Såhär ser det ut dagen efter...

Nu är det som sagt lördag. Snart är det dags att bygga på min blåmärkessamling med två timmars innebandy igen. Känns kul! Ikväll ska vi gyckla på finsittning (inför en massa folk) och jag är lite, lite nervös. Snälla låt de upskatta skumma piller=)

nu ska jag äta frukost.

lite utbränd

Det är mycket nu. Jag har inte mycket tid till nånting alls, förutom alla de småsaker som ska göras med festen. Fredag den 5 oktober smäller det. Då är det dags för "Lagens Änglar" årets vitaste fest på Linköpings universitet och Jur6 står som värdar. Och värd är man, det ska målas lakan, srivas gyckel, övas på gyckel, göras jobbschema, fixas körschema, pruta med NH, på möte med NH, säljas biljetter, klä ut sig till ängel och lite till!! Sedan ska man tydligen gå på föreläsning också...tjoho...det känns sådär va. Mitt i detta kommer min kära familj på besök också. Det ska bli kul...men mycket är det! Så jag längtar till söndagen den 7:e oktober, då ska jag ligga i soffan hela dagen och äta vindruvor och brieost. I like..

Så det är allt som händer i mitt liv nuförtiden. Lyckades laga mat idag också...mot alla odds blev det gott. Vitkål, bönor, morötter, salsa och massa vitlök i ett tortilla. Älskar lättlagad mat!

Nu sitter jag som vanligt i Cmillas soffa och borde gå och sova, skickar sms och är på msn... allt är som vanligt. Det är kul med internet igen iaf!!

Imorn är det kravall, jag laddar!!

cmillas soffa

Sitter här en måndagskväll i cmillas soffa och tittar på Guds stad. En film helt på portugisiska, med norsk text. Helt sjukt!! Visste ni att norrmännen har döpt dumbeldore i Herry Potter till "Humlesnurr"... det är snudd på helgerån.
I denna film heter ganstrarna (riktiga vildar som skjuter på kul typ) rödtott, knärten (med e egentligen), småen och perukken (alltså peruken med två k), Det är ju inte så att de blir så väldigt respektingivande måste jag ju säga.

Annars är jag väldigt trött, Somnade idag på föreläsningen nästan. Skulle skriva "man ska inte slå barn" (vet, hög nivå det låter som vi har på våra studier va??). När jag fick tillbaka fokus i min hjärna såg jag det stod "man ska inte sova"... det går bra nu!

Nu har rakketen (alltså raketen med två k)och gåsa klivit i handlingen!

Imorn ska vi sprida glädje i skolan. Vi ska klä ut oss i vitaste vitt med gloria och änglavingar och gå och kasta glitter på folk. Vi kommer bli så älskade=) Eller?!? Jaja, det visar sig.

Nä, nu ska engagera mig i mina "småtassene" på tv:n! Tror de är typ ett gäng bäbisgangstrar!


På ingående...

...är tentan. Den kryper på, man märker den inte och helt plötsligt är den där. Det är ungefär då man upptäcker att man lagt ner ca 30 timmar totalt på en 200 timmars kurs...hej och hå. Om jag klarar denna då ska jag göra nåt riktigt sjukt. Typ åka kundvagn ner för märkesbacken iförd endast makaroner och ost eller nåt.

Ni får ju gärna komma med förslag...vinnaren får ett fint pris (videodokumentation eller nåt)

Så nu ska jag sova, eller krypa ner under täcket iaf, och läsa lite tentasvar så här i sista sekunden. Sen ska jag drömma om klocken ett imorgon! För ryktet säger att man inte behöver plugga för att få vara med på kvällen...

Jag har förresten städat idag igen...måste ju sluta med det snart..

Ballerinaskor

Nepp, det var inte jag som tappade bort mina ballerinaskor...lovar!!

Sorry, jag glömde att skriva om monte cristo i förra inlägget... Jag vill se filmen greven av monte cristo, har köpt den och allt. men varje gång jag föreslår att vi ska se den så slutar vi med att vi helt enkelt inte ser den. Tänkte klaga på det, men glömde visst bort det!

Igår var jag hemma hos en bekant. Det var riktigt trevligt. Det blev ingen film dock...delvis för att jag glömde den. Dumt. Fast det gick bra ändå!

Idag cyklade jag hem med 32000 i väskan, det var helt sjukt. Fatta vad blind man blir...man fattar inte hur mycket pengar det är. Tänk om det hade stått på kontoutdraget...då hade man ju varit lyrisk. Hur som, till alla där uta som nu funderar på att råna mig. Jag har inte kvar pengarna=)

Imorn ska jag pugga sista dagen innan tentan, så skönt när den är över. På kvällen blir det tjejkväll med tacos och disskusion...om tentan (om vi är duktiga) men mer antagligen blir det disskusion om typ "bekanta".

I like...

Monte cristo

Nu sitter jag här igen, i soffan och har det skönt. Det har varit en aktiv helg=)

I fredags var det kravall. Jag och Camilla skulle till kårallen. Vi började lugnt hemma hos cmilla, Sune kom också dit så vi satt och pimplade min häxblandning, öl och rom. Alla drack inte allt, utan vi delade upp lite! Sen bar det av i våra fina overaller...vi skulle till Ryd. (Till ryd vill man egentligen inte!!)

Häxblandningen följde med...så vi körde vätskepaus i varje cykelkorsning...det var najs! Det är rätt många korsningar på väg till ryd, så när vi väl kom dit var det riktigt roligt!! Tanken var att vi skulle till FBI på mellanfest, men vi hittade Björn från Bi6 på vägen så vi hamnade hos dom och Y6. Jag kan förstå om ni inte fattar någonting, men de tär inte viktigt. Kontentan är att jag och Cmilla och häxblandningen hamnade på en fest hemma hos någon i ryd med ungefär 25 personer vi inte kände och fem vi kände lite. Det var en massa göteborgare där också, från chalmers som var i stan för att tävla i lördagens dragkamp. Kul var det. Sen hamnade vi tillslut hos Tobbe i FBI. 

                                         
                      
                                                           Hur kul kan man ha?!?

Sen bar det av mot kravall (En stor fest på campus, tar in ungefär 1300 pers).

Igår var det dags igen. Det var Pride-fest på Kårallen (stället där de stora festerna är). Jag fick jobba på att få med mig någon dit, cmilla var för halvklen sen fredagen och ingen annan verkade vara på humör. Men jag lyckades, så tillslut fick jag med mig typ 8 pers. Det var najs. Det var i alla fall riktigt kul...men jag hade inte någon utstyrsel, visste inte riktigt hur man skulle klä ut sig till..typ...lesbisk...

Sen sov jag gott i alla fall. Riktigt mysigt=) Idag har varit slappdag! Hade tjejfika med kladdkaka. Skönt med lite tjejsnack ibland!

Nu har vi tokkoll på mitt liv. Nästa vecka är det dags för att plugga. Jag har inte börjat plugga än och har tenta nu på lördag. Bajs också, om man får vara så mogen!

För övrigt så kan jag bestiga mount everest!!


Allt för Mariah!

Förklaringar:
* Dagen efter jag anlände till Lkpg inför hösten (den 11:e augusti tror jag) krockade jag på IKEA-parkeringen med min mammas bil. Inte alls särkilt kul, visst kan högerregeln sättas ur spel när den ena vägen "verkar" vara huvudled? Jag har i alla fall studerat hur andra trafikanter agerar på samma parkering vid ett antal andra tilfällen efter krocken (har varit på ikea mer än i  min egen säng senaste tiden tycker jag) och kommit fram till att han kanske hade rätt enligt regelboken men enligt sunt förnuft så är det jag som hade rätt. Hur som, det gick inte fort...men bilen fick lov att skrotas. Min mamma blev hysterisk, jag chockad, mamma grät och jag började gråta efter ungefär en kvart!
* Tjaffs. Jo, det har varit skitsnacks-SM mellan mitt kära Jur6 och vår styrelse. Detta ang ekonomi, roligare än så var det inte....men det var pajkastning på hög nivå. Allt är utrett och alla är glada igen!
* Genant var det ja. Det kan bli det om något hänt och om man sedan blandar det med två personer utklädda till bögar med hårspray mitt under en rast i Key1 och mig.

Ovan text är tillägnad min underbara Mariah....

Hårspray!

Tänk vad jobbigt det kan bli med hårspray alltså. Inte kul alls... Det "berömda" uttrycket; ibland ska man vara tyst... och ibland ska man vara tyst är numera överfört till även ibland ska man hålla sig borta...och ibland ska man hålla sig borta. Trist att vissa inte fattat, eller i västa fall, inte hört det. En ny sida av mig fick jag i alla fall reda på, jag blir sällan generad, men tycker uppenbarligen inte om att bli överraskad med vissa saker, nepp I  don't like it at all! Jaja, det är som det är. Bara å bryta ihop och gå vidare...jag fick ju i alla fall hårspray.

Nu ska jag snart iväg på styrelsemöte, ett led i härvan jag tidigare nämnt... Känns både och, men vill bara bli av med det! Så ta tJuren vid hornen och pallra dig dit. Förresten...tänk alltid på vilka som är med på maillistor ni drar iväg. kan vara en bra idé!

I hope you know that this have nothing to do with you.
It's personal. Myself and I, we've got som straightenin' out to do.
And I'm gonna miss you know like a child misses the blanket
but I've got to get a move on with my life...
                                                                                     (Big girls don't cry)
Kan den vara skriven för mig...ja vet inte!

Nepp, hem och sälja öl till Hanna.


Onödigt tjöt bara!

Skvallret var verkligen inget roligt alls...lessen! Gällde liksom inte ens mig. Det gällde min kära kollega och en flicka... mer än så får ni inte veta.

Annars då, jo. Jag sitter här, fast i ett tjafs värre än både det vi i "tjejligan" från näs hade i femman och för nån sommar sen. Svårt att tro att det går, men det gör det tydligen. En sak har jag lärt mig, prata alltid om saker direkt!! Så nu ska jag ha ekonomimöte med styrelsen, efter en massa skitsnack bara och försöka lösa det hela. Jobbigt!!

Annars har det varit en bra vecka tycker jag. Har fått sova lite för en gångs skull! Hade en riktigt bra kväll i torsdags (VIP-bord &co) Höll i en festerifest i fredags. En helt otrolig händelse. En tillställning av ett helt eget slag, med ett folkslag av helt eget slag, festerister. Alla 150 pers som var där nådde toppen på kvällen mellan halv nio och nio, sen gick det bara utför. Vissa försvann redan runt sju nångång. Helt otroligt, väntar med spänning till nästa gång=)

Helgen har varit lugt, lördagen gick åt till att applådera Zlatan, och söndagen till att storstäda (min lgh blänker!!) och äta kladdkaka, ackompanjerad av Bridget Jones...I like! Och idag har jag gått i skolan, dra åt skogen, det var itne igår! Fy vad lat jag blivit...eller upptagen kanske det heter!

Nu ska jag sova, gott. Som alla härliga Jur6-delatagare glatt skrålar, imrogon är en annan dag...lite menyplanering och antagligen lite facebook står på tapeten. Nu ska jag och Camilla åka hem...

Det finns en flicka som jag går till ibland....

Rödvin

Det är kväll i lkpg, klockan är kvart i ett. Imorgon börjar Georg med rullatorn att prata kl 8.15 i C3, han ska prata om patenträtt. Det känns inte som om jag kommer dit.

Jag ska förklara mig lite bara. Detta hade inte hänt om inte flygbussarna från skavsta hade varit elaka och inte kommit i tid. Så nu ska jag följa med till stationen och hämta cmillas pojkvän. Man ska inte vara där själv på kvällen=)

Skvalret kommer Maja, jag lovar. Fast det är väl inte så väldigt kul för dig dessvärre... men jag ska nog kunna fixa nåt kul åt dig med!

Off we go. Puss gonatt på alla!!

Amerikaner

Igårkväll kom jag på varför Amerikaner är så dumma...men mer om det liet längre ner!

Livet i lkpg leker. Jag är bara lite sjuk, har inte ens beställt böckerna till kursen (tenta 22 sept), missat två och en halv veckas föreläsningar, har en skitig lägenhet osv. Fast det händer lite bra ibland också. Har fått en ny granne. Camilla bor numera i huset och dörren bredvid. Känns bra!! Igår smällde vi i oss varsin påse chips och tittade på vänner.

Jag har också skaffat mig ett välfyllt kylskåp för första gången sedan jag flyttade tillbaka hit. Jag tänkte handla lördagen för tre veckor sedan, men då krockade jag ju (ni som inte vet så är jag orsaken till att min mammas nya bil nu är skrotad)(eller kanske inte orsaken själv riktigt, det var han som körde för fort tycker jag). Så då blev det ingen handling då iaf. men igår blev det, så nu har jag köttfärs, fläskfilé och köttbullar. Helt otroligt. Är på tiden efter all skräpmat de senaste veckorna!

NolleP är över som jag sa förut. Avslutningskvällen blev en galen fest, hur kul som helst!


image3


En härlig bild på gänget som fixade! Visst var det kul med NolleP, men det var nog ännu roligare när det tog slut!

Däremot lider jag väl lite av ensamhetsångest för tillfället. Är van att umgås med folk 23 timmar om dygnet (den sista timmen sov jag)(själv för dom dom mot all förmodan undrar). Men ska väl klara mig. Har ju alltid inga böcker att läsa. Såg förresten att TopModel går två ggr i veckan numera....najs!

Tillbaka till mina amerikaner. Såg slutet av filmen Prinsen och jag eller möjligen jag och prinsen igår. Nä, prinsen och jag måste det vara. Sinnes! Om alla filmer som de på andra sidan atlanten ser på är så vridna från verkligheten är det inte konstigt att de är så dumma som de är. För det första så har Danmark drottning, inte kung. Och...Jo tjena att prinsen först friar efter två veckors romans, och att han sedan oannonserad dyker upp på tjejens examen och säger att han ska vänta på henne hela livet om så behövs, för att sen bryta ut i grovhångel på offentlig plats. Nädu. Det blir ju 5x5 meters löpsedlar på om Victoria och Daniels armbågar nuddar varandra på en hockeymatch i globen. HÄR VISAR VICTORIA OCH DANIEL SIN KÄRLEK ÖPPET! Så Svensk press vs. Hollywood = 1-0.

Nä, nu ska jag hem och göra wok, springa in till grannen och skvallra lite... kan inte säga om vad...än.


RSS 2.0