I härbret

Befinner mig nu i den mycket exotiska husformen härbret. Hemma hos mamma alltså. Och jag kan inte säga annat än att det är underbart här. Mitt i mörkret ligger en liten oas där det är tända ljus överallt och en utsikt över hela siljansnäs gatulampor vilar utanför fönstret. Hon ville bygga en oas och visst banne mig har hon lyckats. Jag har nu två favoritplatser i världen, mammas hus och pappas hus. Men våga inte kalla mig familjekär eller något.

Älskling, önskar du var här!

Imorgon blir det lite studerande först, sen hoppas jag att alla nära och kära som befinner sig i kommunen bjuder upp till dans. God natt!

Packa

Idag tänkte jag åka hem till mamma över helgen, och pappa. Det ska jag göra också, om jag bara kan få rumpan ur soffa och börja packa. Här skulle jag kunne skriva något om hur omöjligt det är att packa för en trenättersvisit i Dalarna, när man inte har en blekaste om väder eller vad man ska göra. Men min påbörjade utläggning blev inte rolig så jag hoppas över det och konstaterar mest att det är svårt. Kanske ska köra på en-outfit-hela-helgen-och-i-nödfall-snor-jag-av-mamma. Det blir mindre att bära då också. Eller så gör jag inte det. Jag vet inte. Hem ska jag i alla fall, och lämna den älskade farbrorn i stan ska jag också göra. Och nu SKA jag packa!

Massa kärlek!

Sitter i soffan och tåflörtar med min pojkvän och måste försöka vända en dygnsrytm som inte riktigt går hand i hand med mitt liv. Att gå upp halv tio på morgonen borde kanske inte vara omöjligt, hehe. Inte att gå och lägga sig innan klockan två heller kan tyckas. Jag sitter alltså och laddar för sängen.

Under tiden saknar jag mina syskon. Hela bunten. Så i helgen blir det hemfärd. Har dock inte meddelat chaufförerna Herman/Hanses detta än (ringer i morgon), men det ska nog gå bra. Har ju hört att det vankas mängder med fikabröd på lördagsförmiddagen! Sova var det, sova!


Väderansvarig

Väderansvarig för uppskjutningen heter Kathy Weathers.

Romantisk middagFramför var sina datorer, makaroner och köttbullar. Nasa ska tydligen skjuta upp en raket, någon gång (han har väntat i två timmar nu) och jag läser bloggar. Hur äter ni mat?

Four minutes and counting, för fjärde gången eller nåt.

Då var det klart

Japp, för 14,5 timmar sen blev jag klar med det där eländet. Gick dit med känslan av att G sätter jag, VG om jag har tur. Gick ut med känslan G med mycket tur. Våra kära lärare hade nog inte riktigt räknat med att vi skulle skriva svaren också, för hand. Det tar nämligen lite tid i jämförelse med att bara tänka dem. Han 4,5 frågor av 6. Men vi får väl se. Skönt att den är gjord i alla fall, för den här gången.

Sen tentafestade vi i alla fall. Måndag som det var. Grannarna ringde Securitas, utan att plinga på först, som vanligt. Fegsvenskt. Tur att det inte var hos oss vi var =) Jag vill dock med en bild förklara hur vuxen och duktig jag blivit. Detta var vad jag hade med mig hem!!

Nu ska jag i alla fall till skolan igen. Nu kursstart idag. En till kursstart imorgon. Seriösa Johanna ska läsa 200% i några veckor nu. Ligger inte på latsidan i alla fall. God morgon på er!

Laddar inför kvällen

Sitter och spelar partymusik här. Så att jag ska ha något att se fram emot. Det må vara måndag, men har man gjort tenta så har man!
Nähäpp, videon ville inte in här, så titta på youtube ist. För den ska jag nynna i fem timmar från klockan två. Jag tycker den känns som skatterätt, och skatterättstentafest!

Sista dagen innan mitt nya liv

Okej, imorgon är det dags. Tenta. Förhoppningsvis kommer livet efter det bli lite roligare igen. Fast det är ju upp till mig själv egentligen så jag ska se till att det blir det. Men tills dess så är livet riktigt jobbigt. Kom nog på nu att jag inte kan så mycket som jag trodde, eller i alla fall hoppades på. Men det är inte dags förrän klockan 14.00 imorgon så jag har ett halvt liv på mig att lära mig.


Här sitter jag i mörkret och myser. Nä, nu ljög jag. Inte om mörkret utan om mysigheten. Det är inte så mysigt. Det är mest frustrerande. Tar en bloggpaus gör jag uppenbarligen =)

Jomenvisst

Nu grinar jag till körslaget också...

Bra lördag

Ska väl avlägga en något sånär objektiv kommentar till dagens match (för vem tror egentligen på jonna i det hon säger, hon är ju lika färgad som regnbågen). Surte förlorade orättvist. Så var det sagt. Men det var sjukt kul och titta och jisses vad jag saknar att lagsporta. Eller sporta över huvud taget i och för sig, men att vara del av ett lag. Det är sjukt underskattat. Får undersöka möjligheterna, kanske finns något nybörjar curlinglag att börja i.
Annars är jag gräsänkling ikväll, eller vad det nu heter. Och med inget bra på tv och massa plugg att göra blir jag nog tvungen att plugga. Men jag vet att det kommer sluta med att jag snart går till Konsum och köper godis och sen tittar klart på körslagen alternativt dansbandskampen. Underbara lördagskväll.

Nu laddas det!

Har precis varit ute på kvällspromenad, enligt protokollet, för att få ner illamåendet av för mycket mat (chips) ikväll. Den egentliga anledningen var nog dock att herr skägg ville ha snus.
Nu sitter jag och laddar inför morgondagens innebandymatch. Planerna på att låna bil gick i stöpet vilket kan göra att klacken på plats blir något mindre. Kanske bara jag. Men jag jobbar på det. Ska kolla bussen snart. Har även varit inne på motståndarnas hemsida (Linköpings alltså, ser mig numera som stolt surte-supporter) och sett att Jonna intagit en stabil delad 53:e plats i skytteligan. Hmm. Såg också att det är två lag i nedre mitten av tabellen på samma poäng - viktigt alltså.
Sen kan man undra hur ett lag kan kalla sig Linköping och sen spela ute i Ljungsbro. Det skulle vara som att Leksand fick för sig att spela matcher på hockeyrinken vid Hallevi i Siljansnäs. Den som inte ens är kvar - men ni fattar tanken. Löjligt.
Duscha och sova!

Fredag

Helg, men inte ledigt. Det ska väl pluggas i helgen också antar jag. Därav fortfarande inget kul att skriva om. Kommer imorgon, ett referat från Jonnas match =)
Annars så köpte jag den där ljudboken, vilket kanske inte var det bästa jag gjort. Försummar inte bara plugget på grund av den där utan till viss del även min pojkvän. Men fjäskade med tacos igår i alla fall.
Funderingar går på att komma hem nästa helg, förhoppningsvis blir det så. Om jag inte får lov att begrava mig själv efter tentan...
Kul inlägg, jättekul. Fint väder har vi i stan också!

Multitasking

Jag multitaskar. Och är bitter eftersom min pojkvän (han med skägg) har dragit iväg för något som skulle kunna likna tentafest, eftersom han har skrivit tenta idag. Det jag gör är istället att lyssna på sportradion, titta på live-uppdatering från Leksand-Mor på nätet, titta på tv, leta stipendier att söka, göra stipendieansökningar och laga mat. Den ni. Följd av detta är att jag inte pluggar, men gör jag så mycket annat är jag nästan helt säker på att jag är förlåten.
Men den egentliga anledningen till inlägget är att jag undrar om man ska ta och bli vuxen och faktiskt köpa en ljudbok - för 169 kronor? Detta är en stor fråga för mig (jag ser det nämligen som att bli stor och ansvarsfull) och jag ber er, SNÄLLA, hjälp mig!

Puts väck?!?

Vart tog Linköping vägen?Är återigen på väg till skolan för att studera. Bara hoppas att jag hittar dit. Därefter blir det väl hem och somna i soffan, precis som igår. Yey!

Ladda ladda

Ikväll har jag laddat för tentaplugg resten av veckan. Jag skulle ha flikat mina böcker, men jag gjorde det motsatta - typ. Tittade på första Arn-filmen. Och mitt blödiga jag grinade såklart. Men nu är jag i alla fall redo för en oerhört tråkig vecka, förutom Jonnas innebandymatch på lördag. Men tills dess ska jag ta ut kakor ur frysen som jag ska ta med och bjuda på i skolan i morgon, man fick ju belöna sig sa vi ju. Faktiskt!

Äsch

Äh, jag kom inte på nåt bra att skriva!

Lillebror

Idag flyttar min stora lillebror hemmifrån. Johanna, jag alltså, är makalöst stolt och lite rädd nästan. Han, den lilla skitungen, i stora världen. Och med tanke på att Hanses grät när lillhanses flyttade till Näsbyggebyn (1,5 max 2 km från föräldrahemmet) tycker jag har rätt till att vara lite rädd. För den lilla ska flytta till Spanien. Till Madrid. Förvisso bara till jul till att börja med, men med tanken att åka tillbaka i vår. Lillen.


Jag tänker på dig i alla fall och jag hoppas ni får det hur bra som helst!

Seger!

Det må vara en aftonbladet nyhet. Men jag väljer att tro helt och fullt på detta, säga haha och gå och lägga mig nöjd över ännu en seger!

Kökstjänst

Helt logiskt måste man belöna sig efter en hård dag i bokträsket. Jag vet en bra belöning, sötsaker. Dessvärre är väl den mest tillämplig efter träning, men i brist på annat fungerar den även under skatterättstentaplugg. Godis fungerar även förträffligt som energigivare under plugget. Kan till och med användas till frukost för att vakna till så att man kan börja plugga. Kort och gott står jag nu i köket och bakar någonting som måste klassas som vikt väktarnas största fiende. Och för att inte förta mig i förtid så satte jag skäggherrn på att skrubba den 200 grader varma ugnen fri från rykande fett från gårdagen medan jag slickade skålen. Kökstjänst på kaptensgatan.

Lördag

Denna dag antar jag skall vara en bra dag. Helg. Ni vet. Men i min värld existerar inte det längre. Skäggfarbrorn åkte precis till skolan och jag sitter i hästensbyxorna framför datorn och bloggar för att slippa klättra upp för trappan och gräva ner mig i inkomstslaget tjänst. Men jag ska inte klaga antar jag. Jag får ju 7800 kronor i månaden för besväret.

Längtar tillbaka till när man var liten och vaknade på lördagsmorgonen, åt en god stor frukost och sen inte hade något mer på tapeten för hela dagen. Förutom att kanske åka upp till Hanses med hela barbiekonvojen och bygga hus. Ååååå vilka tider!

Idag

Här har ni förklaringen till min frekvens på bloggandet idag. Hela dagen, exakt så här:


Byxor: Hästens
Linne: Gammalt från Bali
Kofta: Skäggs
Strumpor: Vad?
Glasögon: Oerhört skeva och aningen, aningen smutsiga

Jösses

Satte precis på våra bästa år och förstod inte direkt vad som hänt. Skumt! Kände inte igen en person heller. Hmm... Undrar om det är ny typ eller om någon blivit utbytt? Skumt igen!!

Snö och snuva

Man vaknar och går in på facebook och 50 vänner har skrivit att det snöar. Här är det klarblå himmel och höstsol. Hur tidigt går folk upp egentligen?

Annars har jag gått och blivit beroende av nässpray. Inte kaffe, snus eller lypsyl utan nässpray . Denna insikt innebär det att jag inte får ta min dagliga sniff när jag ska gå och sova, vilket i sig innebär att jag inte alls sover som jag förtjänar. Som bot på detta försökte jag göra en sån där nässköljning härom dagen. Men då jag gjorde det med en vanlig vattenflaska och utan att läsa på först orsakade jag mest en gigantisk kallsup med biverkningar längst bak i huvudet. Det denna redogörelse ger oss är att jag idag därför skall köpa en näskanna OCH inte använda vanligt vatten utan saltlösning i den lilla näsan. Lite strepsil för halsen också kanske.

Har jag nämnt att jag nog är på god väg mot svininfluensan?

Hockeyabstinens

Sitter i soffan med datorn och tittar på liveuppdateringar från hockeymatchen. Abstinens. Jag vill till arenan och äta överkokt korv och titta på folk. Jag vill däremot inte sitta på tre-timmarsföreläsningar med en inhyrd föreläsare som inte föreläser om moms utan mer om hur man hittar på en hemsida - vilket jag lärde mig på mellanstadiet tror jag. Universitetsstudier! Tacka vettja hockey, hockey, hockey och Ugly betty.

Hår


Jag finner det lite onödigt långt faktiskt...

Två veckor kvar till tenta idag...

Nu jag varit duktig och suttit i den tillfixade (tavlor på väggarna) loungen i lägenheten och pluggat hela dagen. Det innebär att jag tycker jag får göra något annat nu. Funderar på att baka bröd kanske. Eller göra matlådor till imorgon. Eller kanske båda två. Den utmattade låtsasmilitären ligger i soffan och sover så jag antar att sjunga högt tillsammans med Celine Dion inte är att tänka på kvällen till ära. Jag har i alla fall ett jsukt långt hårstrå i mitt ögonbryn som jag ska ta kort på sen. Det ska ni få se.
In Tommelilla

Hehe, tittar på Wallander, the english version. Glad att det inte finns någon Johanna i filmen, för de hade misshandlat namnet. Kalle, Ekholm och Wetterstedt låter inte jättebra på engelska =)

Tvåsamhet

Nu är jag inte ensam längre. Prinsen har kommit hem från Enköping efter hård militärtestning och väl hemma blev det smörgås och top model. Och nu sitter vi här i soffan - jag skrattande åt hål i väggen (ett av det mest enkelt genialiska program som någonsin tillverkats, enligt mig) och herrn halvt sovande efter att sängarna på anläggningen inte givit honom mer än några timmars sömn - och myser. Mys. Härligt.
Men jag lär väl ta och läsa mitt rättsfall snart...

Ensam

Nej, jag är inte alls så förtjust i det här med att sova själv.

Saknad:


Sms

I brist på annat får ni nu höra mitt sms-referat till en sittning på andra sidan Östergötland.

"Sitter på Oälearys och laddar. Än är det dokumentär om danmakrshuliganen=)"
"Reklamen är het =)"
"Nationalsång."
"Avspark. Kamp."
"Sverige har öppnat svagt, men mest spel i mittcirkeln..."
"Messar gratis. Isaksson räddar på mållinjen"
"Zlatan springer på sina egna pass, Micke Nilsson står still (vi gissar puls på 52) och vi har varit jäkligt nära. Det har gått 25 min."
"Micke Nilsson har blivit dansk..."
"45 min spelat. Paus alltså. Det är väldigt jämt, det byts chanser, men frotf 0-0. Zlatan ser bra ut, Henke är osynlig. Kan gå precis hur som helst... Har ni kul"
"Nu har det börjat igen"
"Inte mycket att säga. Böljande spel med småchanser åt båda hållen... Nu dog sändningen..."
"Sändningen är tillbaka. Fortf 0-0..."
"Pulsmätaren visar numer 75, på micke alltså. Bra!"
"Dansken kommer närmare, inte omtyckt. De maskar också, och har mutat domaren... Och nu fick vi ett bortdömt. Fast det var nog rätt..."
"Nu är det j**ligt nära... Nu har vi haft två bollar i mål, men inget mål. Oklart om det andra var rätt, jag uttalar mig inte. Men nära är det. 74 min."
"Vi har högre puls än Micke Nilsson hela bordet..."
"Fan i helvete (kräver censur). 1-0 danmark. Mycket skit i det målet..."
"Micke sprang till mittlinjen. Domarn blåser för allt. De har tre anfallare nu sen ett tag tillbaka. Berg är på plan. 87 min..."
"Micke utbytt. Fyra anfallare"
"Slutminut. Markning..."
"Slänger man sig och är dansk får man frispark. Detta går inte..."
"Det är slut... Vi förlorade. Och just nu är vi stora fan av 0-0 mellan portugal och ungern. Känns inte bra..."


Sofia: "Var domaren dansk"


"Han hade garanterat sommarstuga i danmark iaf"


Mer än så behöver man väl inte säga. Men det var en kul kväll på laget i alla fall. Inte riktigt lika kul för Micke N dock kanske.

Såklart fotboll

Nu ska jag bege mig ner till stationen i stan. Gissa varför. Jo, för att åka till Motala och titta på VM-kvalet. Ni förstår, en tv-licens-dam ringde mig idag och jag förklarade för henne att jag inte har någon tv, eftersom jag snart åker till Sydafrika. Men jag måste ju såklart ändå se om Zlatan och co kommer och hälsar på mig där nere i syd eller inte. Resultatet är alltså en tripp till Motala. Fast egentligen är det nog så att vi ska på O'learys och äta hela laget och titta tillsammans. Men det var ju bra tajming på planeringen måste man säga, nu när jag är tv-lös.

change side

Först skrev jag om hur mycket jag inte tyckte om Idol. Därefter har jag spenderat hela min fredagkväll med endast det programmet. Nu tänker jag även blogga om det hela. Och inte nog med det,jag tänker blogga om hur rörd jag blev. Nu är i och för sig inte det någon världsnyhet, eftersom jag verkar gråta för precis vad som helst nu för tiden. Det är när nån undviker att ramla i vattnet på hål i väggen, extreme home makeover i sin helhet (fast det har jag alltid gjort iof), så fort någon vinner ett pris (Obama och fredspriset - herregud) och en hel del fler exempel som jag inte orkar skriva eller inte kommer på just för tillfället. Det jag började grina åt på Idol var i alla fall Erik. Inte för att Erik var bra eller så, utan för hans låtval. Herregud Lundin, en poppig poplåt från början av nittiotalet - som jag av en händelse lyssnade sönder när jag var liten. Hur som var min reaktion på låtvalet storgråt. Sen sjöng jag med med tårarna rinnande nerför kinderna och en aning skakig röst. Sen tog det slut och jag kände mig väldigt to, så jag började leta på tv3 play efter ett makeover program att titta på. Hittade inget.

Nu undrar ni; är jag ledsen? Inte ett dugg. Är jag gravid? Inte ett dugg där heller. Är Erik lik Herman då? ABSOLUT!

Rappare

När du i helgen ska försöka bli militär
och vara muskulär
så sitter jag i min hostande misär
och tittar på vännÄr
och funderar på att gå och köpa gelehallonbär
eller kanske nöttär
på vår affär
du vet, konsum borta där (pekar)
för som du vet har jag ingen karaktär,
men vad gör man inte när man sitter här
utan den man håller kär.

Lycka till Älskling!

Var nu snälla alla mina läsare och tryck på uppdatera-knappen om ni inte sett den dramatiska förändringen här på fredagseftermiddagen. Nu ska jag titta på finalen av hell's kitchen, säsong 3, som jag nog sett tre gånger tidigare. Och faktiskt kommer ihåg slutet på. Kul va!

Till anonym=Cmilla

Jag måste ju be om ursäkt till anonym, vilken visade sig vara min kära Cmilla. Jag lät nog lite bitter och arg i inlägget - vilket jag inte var. Jag har bara på mina 24 år tydligen inte lärt mig att ironi inte går fram via det skrivna ordet lika bra som vid det talade. Hur många sms har man inte skickat - för att sedan få ångest i ett halvår över att mottagaren antagligen inte fattat vinken, eller fattat, eller inte fattat, eller nu tänker säga upp kontakten osv. Men man vore väl inte mäniska om man lärde sig av sina misstag. Inte arg i alla fall. Inte ett dugg. Blir aldrig arg nästan.

I alla fall nu när jag vet vem anonym är har jag också börjat lista ut vem ryktesspridaren/spridarna är. Jag smider onskefulla planer.


Ljudbok

Ljudböcker är bra skit skulle jag vilja säga. Det som däremot inte är så väldigt bra är när skivan som ljudboken ligger på har tappat bort hälften av filerna så att den spännande delen inte går att komma åt. Och här snackar vi alltså en cd-skiva - ni vet en sån där lagringsenhet som man inte kan radera saker ifrån.

Toffel

Eftersom jag inte får så många kommentarer kan jag gott svara på en någon gång ibland:
Anonym. Jag vet inte vem du är, men antagligen är du någon jag känner, eftersom du har hört att det går rykten om mig (känner mig som storbloggare). Och ryktet går nog mest om mig bland folk jag känner, med tanke på att det mest är folk jag känner som läser (lite mindre storbloggare). Eller mest och mest, med tanke på besökarantalet borde jag snabbt kunna identifiera varenda en av dem(liten bloggare). Det är ju även bara folk som jag också känner som över huvudtaget vet vem jag är. Men oavsett om jag vet vem du är eller inte så är du varmt välkommen hit till mig.
Sen för att bemöta dessa rykten så kan jag nog med stor sannolikhet säga att de är sanna. Typ. Om toffel menas att jag inte längre verkar ha så kul när jag går ut (för lite Aqua på dansgolven numera), inte tål rödvin, tycker att min säng är förbannat skön och är aningen kär. Om toffel menas något annat så är det antagligen sant ändå. Sen är det absolut så att jag har det bra här hemma, med det inte menat att jag aldrig går ut. Nejdå, idag har jag varit ute två timmar på föreläsning. Igår var det tre timmar. I onsdags var jag ute och sprang - i ca 25 minuter. Otoffligt va =)
Och till sist; hur går det med Sydafrika? Även där kan vi konstatera att du antingen känner mig eller är en oerhört hängiven läsare, eftersom du håller koll på dessa detaljer. Mitt svar är: Den som det visste. Jag har skickat mail och frågat, hon från mitt universitet har skickat mail och frågat. Jag har varit på god väg att leja min mormor att skicka mail och fråga (hon skulle nämligen inte gå med på att ringa. Hon tyckte det var för dyrt att ringa inrikessamtal till en fast telefon i Östergötland i somras). Men inget svar. Så jag försöker motivera mig att söka stipendier för att planeringen skall gå lite framåt, men det är inte så kul för allt jag kommer fram till är att jag inte har några pengar, att jag behöver massa pengar samt att jag ändå inte vet om jag får åka. 3*ångest alltså.
Det var kul. Känner att jag har en bra kontakt med mina läsare. Nu ska jag ta mitt snörvlande jag och gå och lägga mig i sängen (hehe) och titta på How I met your mother, och återigen försöka ringa till mitt värdelösa elbolag som inte har ett kösystem, utan upptagetton direkt.

Illa

Nu har jag sen i söndags mått lite smått illa hela tiden, speciellt på morgonen. Ojojoj, tänker ni. Men så är inte fallet. Min mage är bara sur på mig för att jag är trött och körde lite hårt med den i lördags. Men hur peppad blir man på att vara duktig idag när magen bara skriker soffan, soffan, SOFFAN! Svaret är; inte alls. Men vad hjälper det. Jag ska fixa't ändå. Och visst kunde dagen ha startat värre, visade sig att absolut första Knight Rider gick på tv. Så nu är jag med från start också!

Kul liv

Det märks verkligen på bloggandet när det inte händer så mycket i livet. Då blir det liksom ingenting. Just nu håller faktiskt kursen på att ta död på mig. Det blir ingenting gjort, förutom ibland då jag pluggar, vilket ger oss ett mycket tråkigt bloggande. Jag har bara massa tråk i huvudet och får inte fram nåt annat.
Så det är dags att bryta ett mönster. Nu ska jag ut och springa. Sen ska jag kanske sy. Efter det ska jag garanterat titta på hemmafruar på tv. Men jag vill åka iväg någonstans. Komma bort lite. Vill helst av allt på kärlekssemester till Rom. Men man ska inte vara kräsen. Börjar med rydsskogen så får vi se vad som händer sedan.

Sig likt

Ja, då sitter man här igen. Intar en mycket avancerad frukost bestående av fil och russin, eftersom det är det enda magen klarar av vid tidpunkten på dygnet. Allt är sig likt, påsarna under ögonen skulle kunna fungera som säkerhetsnät på cirkus, magen tänker vägra vakna på ytterligare två timmar och jag ska iväg på seminarium och kan för mitt liv inte komma på vad uppgiften vi ska diskutera handlar om - trots att jag har gjort den. God morgon!

Hemtenta III

Jag och Pettersson sitter vid köksbordet och har skrivit hemtenta i många timmar nu. Det har väl varit sådär roligt måste jag erkänna. Inte för att Pettersson är tråkig, utan mest för att jag har utvecklat visst agg mot kapitalvinst i näringsverksamhet. Men nu är den snart inlämnad i alla fall, vi skickade Christian till universitetet för att fixa.


Nu ska det städas och lagas makaronilåda - om jag får igenom det hos herrn.

Konsekvenser av handlande

Igår var jag på Kårallen och var toastmaster på programmets sittning, varpå jag bastade med gamla jur6:are, varpå jag dansade hela natten. Kärleken min var hemma och drack folköl, tittade på film och bakade kanelbullar (?!?). Dagens följder av gårdagens bravader är därför att ett stycke kärlek är ute och springer och jag ligger i soffan med en inte allt för glad mage och äter kanelbullar. Vad gör ni?

Rörd till många tårar

Någon mer än jag som såg Skavlan igår med han som ägde ett lejon på 60 och 70-talet? Jag storgrinade igår när jag såg klippet, och jag storgrinade idag också. Lär storgrina om jag skulle försöka imorgon med. Rörd, skulle man kunna säga. Hittade ett klipp med kommentarer, lite löjligt kanske, men så man fattar storyn. Hur som skulle de hälsa på honom efter ett år i Kenya. Rörd var det!
Update: Nytt klipp, lite längre - utan de fåniga kommentarerna, men fortfarande lika rörande.


Skrämd

Jag har just nu en hantverkare i mitt kök. Han låter mycket och gör mig fruktansvärt obekväm. Ska man stå och småprata? Bjuda på kaffe? Hålla sig undan? Langa skruvar? Jag har krypit in i hörnet i soffan med datorn och försöker att inte ha alltför hög volym på tv:n och hoppas för mitt liv att han inte ska fråga något utan vara klar snart. Nästa så att jag har en pinsam tystnad i en allt för liten hiss hellre än det här...

Punktering

Nu ska jag till skolan!

RSS 2.0