Med dosan i högsta hugg

Jag står framför vardagsrumsfönstret som för kvällen tjänar som en bred spegel. Har ett höftgung lika brett som Canada och koreografi som inte en människa varken skulle kunna tillverka eller följa efter. Men vad spelar det för roll? Det är jag, Rihanna, Shakira, Beyonce och Justin (som avslutning) i en härlig symfoni på vardagsrumsgolvet. Puls på 180 och ett fotarbete Riverdance skulle avundas. Det är nästan synd att ingen någonsin kommer få se detta. Men att filma skulle kännas lite perverst. Avslutningslåten - då får dosan vara med också. Min underbara stämma ljuder genom rummet och dosan gör allt för att förstärka kvittret. Japp, mina grannar måste bara älska mig!!

Konsten att kasta bort sitt liv.

Har spenderat två timmar i T11 idag å seminarium och de var de mest meningslösa två timmarna jag någonsin varit med om tror jag. Jag skulle kunna gjort 500 vettigare saker. Men, nu hoppas jag bara att läraren godkänner vårt mycket, meycket välarbetade arbete...haha.. så jag kan få mina tre extra poäng på tentan. För om jag har gjort det här i onödan, då vet jag inte var världen är på väg?

Tträning ikväll igen. Det där hemska passet med illamåendet är på ingående. Hur ska det gå. Så dagen skall tillbringas med vänner och slapp... Trött Johanna ska ladda=)


Kalla mig sneaky, blogghora eller nåt i den stilen

Jag brukar inte syssla med sånt här, men nu blev jag ju bedd och allt, haha! Maria Vuitton tävlar ut de mest rosa skor jag nånsin sett - och jag vill ha. Kommer jag kunna gå i dom?! Vem vet. Kommer Hanna bli avis? Jo då. Trots att de är rosa? Jag hoppas! Titta gärna in hennes (Marias alltså) klipp med den hoppande italienaren. Ska lägga till att hoppa sådär på min lista över "saker som ska göras innan jag dör".

Nepp, nu ska jag ta det lugnt med tävlandet på ett tag. Annars kommer den där lille killen med hornen på axeln må alldeles för gott om ett tag. Men tävlingsnerven mår bra av att Leksand halvslog Malmö i alla fall. Heja hembygden!!

Jag är säker, helt säker.

Hugh Heffner har en fru, en riktig fru! Jag såg henne alldeles nyss. De måste ha missat att redigera bort henne från programmet. Hon var lika gråhårig som han, lika gammal som han, en aning fler rynkor än han (antagligen botoxet som släppt) och rätt så osmal, för att vara politiskt korrekt. Det är säkert hon han egentligen är hopplöst kär i, men måste ligga med de andra flickorna för att behålla sin image och för att få in pengar. Stackars Hef... Han lever säkert med brustet hjärta hela dagarna, och har så gjort sen 60-talet då hon kom in i hans liv. Hon kanske var playmate på den tiden, så måste det vara.

Slutsatsen: jag har nyvunnen respekt för Hugh.

man kan göra så, men det är inte rätt!

Man kan torka bort brunsåsen på spisen när den är färsk. Man kan göra så, men det är inte rätt!
Man kan diska allt direkt när man ätit, med det är inte rätt!
Man kan låta bli att hälla ner de färdigdiskade besticken i den smutsiga diskhon, men det är banne mig inte rätt det heller.

När jag blir vuxen ska jag skaffa diskmaskin och hushållerska.

Av alla fula saker i världen.

Varför finns inte det vi vill ha att köpa nu för? Festerifest på fredag och vi ska vara utklädda. Har en mycket bra outfit på ingång, men den finns ju inte att få tag på. Varför har alla affärer slutat sälja fula små 70-tals shorts precis när vi behöver dem? DUMT!

Idag har jag köpt boken till redovisningen...445 kr. Det var den budgeten. Nu ska jag städa och muttra...

jag är inte som alla andra!

Egentligen tycker jag inte om det här till 100%. Hade tänkt att jag aldrig skulle nämna detta för någon. Men vad vore jag för människa om jag sållade bort de delar jag inte tyckte om med mitt liv ifrån bloggen. Tanken är väl att jag ska vara ärlig, det är i alla fall vad den lilla med horn som sitter på min ena axel säger just nu - så här kommer den. Medan de bra bloggarna lyckas prestera top-tre noteringar på bloggtopparna kommer här min alldeles egen toplisteplacering... Jovisst, jag är den tionde hetaste partyprofilen i Linköpings studentliv. Troligt, inte alls...men här har ni ju "beviset".

hahahahaha....jättekul.

Detaljen: hemsk, hemsk bild!


frågan är

om jag ska köpa en kamera eller inte för mina surt förvärvade (?!?) csn-pengar? Är det någon som vet om det kommer hända nåt kul eller om det kommer vara något fint väder som bör fotograferas fram till 23-årsdagen? Så jag vet om jag behöver den innan det eller om jag kan önska mig den av pappa eller nåt.

Detalj på slutet: väldigt mycket pappa nu på senare tid. Pratade med han i alla fall idag =)

inte på samma nivå, men ändå

Här är något jag tycker alla tjejer ska ta vara på, vinn en klocka! Prinsessan myser vidare...

För min del gäller att jag har en pappa, men han har ingen (såå) bra stil. Jag har kompisar, men vem skulle passa? Jag är ju inte heller på den nivån som typ alla andra att jag har en älskling, en bokstav eller en sambo att skriva om...men jag vet ju vem som skulle få den =)

Hmm, nu ska jag nog gå och ringa pappa förresten...alldeles för länge sen!


If you mess with me...

Efter ett försök med att boka pass på internet har jag fått en prick. Lyckat. Det kanske är något som jag inte ska fortsätta med. Så istället för den inplanerade bodypumpen blev det bodycombat. Spark och slag alltså. Tekniken fanns inte alls, men jag sprattlade på med mina lemmar och svettades som en kossa, så nu är jag trött. Men om några gånger ska du akta dig för att bråka med mig..grr!!

minnen från förr

Illamåendet väller över mig, handen som håller telefonen skakar, rösten darrar, kallsvetten inte bara bryter fram utan forsar ner för panna. Jag ska ringa till gamla chefer och be om referenser. Jag hatar det rent utsagt. Påminner mig alldeles för mycket om när jag var 10 år och pappa tvingade mig att ringa och beställa pizza på pizzerian uppe vid moravägen. Jag har aldrig förlåtit honom för det. Och nu måste jag utstå eländet igen... Chefen har såklart slutat så jag greppar telefonen igen och ringer till, såklart, huvudkontoret. Åååh, nu kändes det hela mycket bättre... Snart dags att bryta ihop i hulkningar och skrika att pappa är världens elakaste pappa!!!


detektivarbete såhär på kvällen

Man bara kan ju inte sova med torra läppar, eller hur! Så ett viktigt led i sängförberedelserna är att hitta lypsylet (eller motsvarande). Turen går från jacka ett till jacka två. Vidare till jacka tre, badrumshyllan, nattduksbordet igen, jacka ett igen, handväskan såklart, handväska två, nyckelbordet i hallen, lådan med sjalarna, byxfickan på byxorna i tvätten, köksbordet, nattduksbordet...igen, partyväskan från igår och desperat i det trasiga facket på träningsväskan. Nepp, inget. Jag ger upp och tar alternativ två, den dåliga niveaburken som alldrig tar slut, eftersom den är - just dålig (iaf till läppar, grym på att bota solsveda dock). Kryper ner under täcket och har ångest för all utebliven sömn jag kommer få. Då - glädjerus infinner sig när jag kommer ihåg träningsoveralljackan jag använde till innebandyn. Sagt och gjort, nu ligger jag i sängen med härligt fuktiga läppar och mår prima. Godnatt!

vilken uppvisning

Denna dag var ju vigd till att jag skulle bosätta mig i sängen och klaga på att mitt alkoholsinne drastiskt försämras det senaste halvåret, ni vet vändpunkten vid 22 och ett halvt. Men till allas stora glädje skvallrar dagen Istället om att gårdagen varit en enda står uppvisning i karaktär av Johanna. Den enda plumpen i protokollet kan ha varit mitt aningan skrytiga inlägg här efter några grapeblandningar, speciellt när det inte var jag som sjöng låten och dagens frisyr.. Men men. kul kväll var det, bra slut blev det också, dansgolvet och jag har inte varit så bra polare på länge.

MEN...

Ingen söndag utan klagomål. Innebandysäsongen började igår. Så när jag känner efter (läs: rör mig) håller nog ryggen, höftbenen och axlarna på att ramla av. Eller så är det alla höfvickningar som gjort susen... Hur som, vad har jag gjort för att förtjäna att få träningsvärk av precis vad som helst?

dagens outfit

Idag på min cykeltur var jag klädd i korvskinnsjeansen, min vanliga skinn/läder (eller nåt sånt) jacka, sjal runt halsen, stickad mössa och små skitans spetsiga pumps. Hmmm, det kanske inte bara är overallen som skvallrar dagen efter. Men hur skulle jag kunna vetat att det skulle snöa under natten!??




Nya modellen snöskor

Take me

to the magic of the moment, of the glory night.
Where the children of tomorrow dream away, in the wind of change...

J***ar vad het jag är på singstar för tillfället=)

Svettig och dan..

..beger jag mig in i kvällen. Man behöver verkligen inte hårspray för att håret ska sitta kvar när man tränat. Fint är det. Hur som så är musikspelaren laddad med dans/party-klassiker och jag ska in i duschen, kanske tom raka benen och sjunga med munstycket som mick. Sen blir det Singstar hos Hasse...

Allas vår Justin bjuder på klassiker och tankarna vandrar till Björkbergsvägen i Siljansnäs. Hur många timmar har jag och denna låt inte spenderat framför spegeln, jag hade nog nästan en hel dans intränad...den kommer jag inte ihåg!

Blind?

Inatt vaknade jag/blev väckt runt tre. Som vanligt i hemstaden blåste det så rutorna knäppte och ven och inatt lyxade huset till det med knakningar och dunkningar här och var. Antingen hade grannen kommit hem efter en blöt kväll eller så var det väl mitt lilla husspöke igen. Men det var inte det konstigaste. Låg i sängen och var halvblind! Högerögat (den sämre enligt optikern dock) såg jag prima på, men vänsterögat såg allting i fem nyanser mörkare, alltså jag såg knappt nånting i mörkret. Ska det vara så? Undrar om sömnen sover på natten och vänster helt enkelt inte gick med på att vakna av sms och telefonsamtal :P

Snart kommer paret från Tannefors och fikar, och jag har betalat kåravgiften nu, weii.

Rusta reklamen

Jag hoppas Rusta driver med sig själv i reklamen, annars är det värre än alla coops reklamer sammanlagt!

Jag har köpt jacka idag, lön vettni. Den är från HM och billig som få, så jag är helt säker på att 55% av landets tjejer kommer bära den till sommaren. Jag är tom rädd nu för att min Sara presenterade de på bloggen, trodde inte det i affären. Men vem bryr sig. Jag blidde kär...och sådana känslor ska man ta vara på =) Nu hänger den i hallen och påminner mig om att; Japp, det kan sluta blåsa, solen kan börja skina och jag kan, kanske, få använda en bikini igen...förutsatt att jag fortsätter träna.

Imorgon ska jag fika med Mariah (och Herman såklart, har inte glömt dig/han, jag lovar). Mariah är min allra äldsta kompis slog det mig häromdagen. Vilken tur på nåt sätt att du bor här, även om jag inte ser dig så ofta. Det känns tryggt på nåt sätt!! Sen är det innebandy och After Ski på tapeten. Nu ska jag lägga kungen.


är fredag den nya söndagen?

Senaste tiden har jag haft en dålig vana att göra söndagar av fredagar. Ni vet, söndagar är ju dagen när inget kul händer och man vaknar på måndagen och undrar vad man egentligen fördrev tiden med igår. Idag har jag alltså, nu kl tio över fyra, gått upp, ätit frukost och gjort några ekonomiuppgifter i soffan. Eller jag har i och för sig hunnit lägga mig också. Blir så när man kommer hem halvsex och somnar gott halvsju.

Gårdagen/natten gick bra i alla fall. Vi blev enteldigade från städningen redan vid fem vilket var skönt. De stackars Y6:arna skulle varas där till åtta nån gång, sen var det dags för cigarr och champange i märkesbacken och dela ut reklam öfr deras nästa fest till alla glada sutdenter som börjar 8.15. Pust, behöver jag tillägga att jag inte gick till föreläsningen kl 10.

Nu ringde Julia så vi tar en kort sväng på stan, bara så man kommer ut. Ska bara betala kåravgiften först så man kan få nåt Csn... Kan ju behövas, hehe.


intensivt laddande

Nu ska det hoppas ur de svarta tajta jeansen, dras på de grå stora mjukisbyxorna, på med peppmusik, lagas mat och sen sk ajag dö i soffan och ladda inför kvällen. Jobb på Kårallen ikväll. Alltså; städa till typ sex imornbitti efter 1000 glatt festande studenter är på tapeten, och jag är så trött... Det kommer bli en bra kväll ikväll. Men jag är faktiskt inte bitter.

action i duschen

Håret var sådär fett så det tom nästan var snyggt, haha, gjorde ju i alla fall precis som jag ville för ovanlighetens skull. Men, det håller inte så jag bestämde mig för att tvätte eländet. Fram med min Herbal Essences-kollektion och tre minuter senare stod jag där, slängde på håret och stönade "yes, YES". Det är väl så man duschar?! Ingen utanför som varken kan vittna eller missuppfatta dock... Nu luktar hela min lägenhet Rainforest flowers!

Summan av det hela: Det helt klart bästa shampot i student-budgeten, alla kategorier.

GRÖT!


Bara en till

Jag vet, jag bara spottar ur mig tankar och idéer och svammel. Men bara en till.

Detta är en heder till Björn som dessvärre säkert aldrig kommer läsa detta. Men det krävs en björn för att lyckas slänga ur sig nåt sådant... Är Y6 stekiga?!? Alltid...

Slutkläm: Y6 är ett festeri, ett TekFak-festeri. Medlemmarna går i skolan 8-17 varje dag och läser matte 8-17 varje dag. Det närmaste de nåt ett stekigt dansgolv på stureplan lär ha varit när de zappade förbi TV400 en kväll när nån sjuk realityshow gick. Nä just ja...de har gått och lagt sig då, de ska ju upp till skolan. Nä...de har nog aldrig sett nåt stekigt alls, egentligen.

Jag kanske överdrev lite nu?

Journalistik på hög nivå

Vissa saker önskar man kanske att folk inte avslöjade så lätt. Man kan ju tappa förtroendet för människor för mindre. Leksands (min födelseort och tillika hockeylag) nyförvärv presenteras på hemsidan, och jag tänker här lita helt på att journalisten angett exakt vad "Grosy" (eller vad det nu var) sagt i intervjun:

Familj: Gift med tre barn

Vad äckligt igen. Ska klacken stå och heja på den här tjommen?!?

rår inte för det

men på femma är det ett riktigt äckligt program just nu. 29 år och et halvt ton! Nä...det är inte riktigt sunt, eller det är väl klart iof. Efter min och Petterssons snack i omklädningsrummet igår skulle man kankse kunna tro att jag är ytlig, men det är jag inte, förutom när det gäller det här kanske... Men jag tycker synd om henne!

Dagen har till 50% spenderats i ett grupprum på bibblan, totalt utan syre. Huvudvärken kröp väl på efter tre av nio intervjuer eller nåt, men trots detta slutade inte mina Jur6-killar att andas, så det blidde bara värre. Elakt av dem och sno allt syre från oss små tjejer... Gruvar på en hämnd! Som "vanligt" numera klarade jag heller inte denna dag heller utan fatala felsägningar, utan gav Alex mer än ett tillfälle att mobba tillbaka all skit som han fick. Den goda nyheten är i alla fall

Nu ska jag bara städa innan jag får lugna ner mig!


Det är kallt ute, så jag tänker avsluta med en bild på ett glatt gäng i Bercelona.
Det var tider det...men jag klagar inte nu heller! Jag kunde haft det mycket värre.


image35

Så fel...

Jag hade tänkt sitta här och älta att jag har världens längsta dag framför mig, lägenheten är kall, klockan är ett foster och duntäcket är varmt och mysigt.... men vad spelar det för roll?

Heath Ledger har dött? Vad tragiskt. Han var ju helt underbar. Snygg, glad och bara 28 år. Oscars-nominerad med hörde jag. Så jag ska väl inte klaga på mitt liv. Jag behöver inte ta sömntabletter, mer nåt slags koffeinpiller eller nåt så jag pallar att hålla mig vaken till åtta ikväll... Puh, jag kommer knappt ha nån rast tror jag. Så nu är det tvång på att gå upp Johanna. Ska åka om en kvart och måste i alla fall hinna med frukosten!

Haha, nu lyckades jag ju älta ändå. Ser, livet slutar aldrig att överraska.


BJ och jag

Körde ut Johanna och Cmilla och gjorde mig redo för dejt med duntäcket istället efter handbollen, sorry. Blev det sängen så sent igår alltså? För jag är helt slut. Tur det kanske, ska vara i skolan 8.15 imorn....hur ska detta gå?

Bridget Jones, om hon finns i verkligheten vill jag byta liv med henne tack! Om inte för att hon är med om all skit som finns men ändå verkar fungera som en vettig människa, så för att hon lever livet "jag-tar-en-taxi-dit-jag-vill-utan-vidare-livet" och således slipper cykla. Sen får hon ju ett hollywoodslut, prinsen och hela kungariket i slutet... vilket inte direkt gör det hela mindre lockande.

Om jag läser detta när jag är 35 år, kommer jag skratta eller gråta då? Skämmas kanske. Det får bli nattens fundering.. Ska se till att drömma om mig som 30-taggare. Får se om jag återkommer här eller om jag gått och dränkt mig i handfatet imorgon =)

Sov sött världen!

ännu längre tid

Har idag lagt till en detalj i min cykelprocedur, så nu tar den ännu längre tid. Har börjat använda en cykel-sadel-"kudde" som Jocke och Brodin högst ärligt snott åt mig från marken en dag i våras. Riktigt skönt var det i alla fall, som att sitta på en trädgårdsmöbel ungefär, en med utedynor... Påminner mig och 6:e klass när vi skulle ut på cykelutflykt à 4 mil och vår kära "extrafröken" Stefan tejpade fast en stolsdyna (eventuellt kudde) på sadeln på sin Kronan modell -65 eller nåt för att palla färden. Det var najs =) Hur som blev det riktigt mysigt att cykla, på med bra musik i öronen och gröna blixten förvandlades till färdmedlet från himlen. Synd att mina ben inte bjuder upp till dans dock utan bara pumpar mjölksyra...

Varit på gymmet igen..och bastat. haha. Det är kärlek det.

nytt och fräscht

I stil med att mitt nya hurtiga liv har startat började ny kurs igår också ju. Och vi som tyckt att det varit slött med juridikkurser. Nu kommer vi in på ekonomernas områden och skall på 7 veckor mäkta med hela 10 föreläsningar. Och som om inte det vore nog ska vi också ha 2 (TVÅ) hela seminarium, som inte är obligatoriska. Nu ska jag inte ta ut nån seger i förskott, kommer säkert inte fatta ett skvatt, men risken för utbrändhet är enorm!!(?)

Nytt och fräscht också på området Jur6. Sitter i intervjuer med nervösa sökande hela veckan... Men usch vad svårt det är att ställa vettiga frågor...och inte skratta när man råkar ställa en fråga som får det att låta som om jag lätt släpper till... Nån kallade det freudiansk felsägning, jag kallar det bara fel.

Nepp, nu blir det frukost och TV innan det är dags för overall och campus. Pratade igår om vad man ska göra med overallen när man blir vuxen (just det, det är långt kvar dit!!). Man kan ju inte slänga den, men man kan sannerligen inte visa eventuella barn den heller. Ett smart sätt att gömma den på får bli dagens fundering.

Hurtbullen

Jag har sprungit idag på morgonen, JAPP, hela vägen till Ica och tillbaka. Enligt Cmillas beräkning rör det sig om ca 1600 meter t.o.r. Det är ju mer än min totala skörd på sådär fyra år. Sthlm maraton, eller kanske tom OS i Peking, nästa!

Nu bär det av till campus snart för en fullspäckad dag. Så teknologigt av mig...

Lundins spa är tillbaka

Träna var det ja...

Passet hette Fys och var av det slaget att efter en tredjedel (läs: efter uppvärmningen) mådde jag illa och längtade efter duntäcket. Efter två tredjedelar (läs halva..max) gjorde jag inte längre alla övningar, utan la mig på en matta och pustade istället!

Därför var jag mycket värd ett bad när jag kom hem. Nu tror ni att jag körde stilen med tända ljus i badrummet, Enya på musikspelaren, bubbel, badsalt, skum och någon som rubbar mig ömt på ryggen. Men, som sagt, detta är Spa-Lundin. Här lanserades en ny produkt idag som kallas reality-bad. Glöm det där med att sväva på rosa moln, såhär ser verkligheten ut:
Klotformad badrumslampa (sån som hör till lägenheter) med 60 watt i, pissljummet vatten, The Killers och Sahara hotnights bas från musiken vibrerar på vattenytan och det enda som kan räknas som badsalt i den upplevelsen var svetten från min mardrömstimme hos Jens (duscha innan var ju överskattat). Lägg till detta till ett mord i första kapitlet i boken jag började läsa.

Slutade med att jag lessnade på boken och "spelade in" en låtsasvideo till musiken istället!


Japaner Japaner

Vi kom igår fram till att alla roliga underhållningsprogram som gick när man var liten har slutat. Ni vet program i stil med Det kommer mera och Fångarna på fortet med Gunde. Sen, efter att titta på följande klipp kom vi på att vi nog var lite bittra för att det inte är japaner som sköter trean och fyran, i alla fall på bästa sändningdtid på lördagar. Detta är ju genialiskt, eller?!?

Bakgrundshistoria:
Det är ett gäng japanska komiker som är satta i ett rum och som inte får skratta. Börjar de skratta så...ja, ni ser ju vad som händer. (På lektion önskar jag vitt och brett att jag kunde japanska)




Skulle detta inte göra succe på TV4 lördagar kl 20.00?

huslig

Idag har jag varit duktig än så länge. Tvättat, dam(m)sugit och målat naglarna. Senare ska det tränas också! Ojojoj, vad är det som händer?

Imorgon börjar ny kurs. Mina gedigna gymnasiekunskaper i ekonomi ska dammas av och debit och kredit ska börja jobba igen, tror jag i alla fall. Och hoppas, tycker att jag ska klara av detta rätt så bra...vad besviken jag kan komma att bli.

Igår blev det tacos hos Julia och tjejsnack hela kvällen. Satt och begrundade Svt24 sändningarna ett tag också, men det var inte så kul så vi stängde av och disskuterade fontäner bland annat. Och häckar som ni såg tidigare.

Oj, nu kom jag på att jag glömt äta frukost, så jag ska nog göra det..haha. Innan det är dags att tvätta mera. Å vad jag är bäst!!!

Stor bokstav

Ska härmed bli duktig med att använda stor bokstav i mina inlägg.

Konversation från tjejkvällen:

Johanna - Jaa, somliga har häcken full medan andra inte ens har nån häck
Cmilla - Mmm, min är full med skit då!
Johanna - Du har i alla fall en häck...
Julia - Nä, jag har ingen häck, Johanna du har en i alla fall
Johanna - Nej, jag har ingen, du (Julia) har en...och det är bättre att ha en tom än ingen alls
Cmilla - Pust
Cmilla - Vad har Silje då?
Johanna - Hon håller på att ta tag i sin häck, eller mer välja om hon vill ta häcken, skiten eller båda två

Och jag tror de fattade vad jag menade...

freak

tänkte bara visa vilket freak jag (vi) är!!!

image34

orginalet
hon i glasögon...är jag, den andra är cmillan

funkar varje gång

haha, på med vänner, livet vänder, och johanna somnar om.

kl ett idag bär det av till hultberg för genomgång av de sökande till nya jur6, det kan nog bli ett bra grupp med ungjur vi kan få till. ska bli kul å hänga lite med gänget också, men hjälp...gud måste ha glömt vädret i linköping idag. det blåser nåt så fruktansvärt! Och regnar.... nyss "blåste" två tavlor ner från min fönsterbänk i hallen, så myckert skakade rutan (antar jag, annars var det mitt husspöke som anting var arg och slängde dem i golvet eller hade hett sex med sin spöktjej och behövde få plats att slänga upp henne på). Livrädd blev jag i alla fall! längtar inte efter cykelturen hur som.

Ikväll vet jag inte vad som händer, livet visar väl sig... ska försöka hålla mig ifrån godsaker efter gårdagens bravader med både det ena och det andra - slutade (oundviklig) med magknip!

Kaos

Vaknade i kaos. Vad ska jag göra?!? det här är ju inge kul alls. observera tiden. klockan är halv åtta nu, sen sju har jag varit klarvaken. kommer det bli ännu en hysteriskt lång dag? vad ska jag göra?!?

duntäcket gör vad det kan för att få mig att, ja, varva ner, , går sådär...så snart kommer jag sätta på vänner, veva in ben och arnar i ett hårt grepp av ankpäls och hoppas på det bästa. musikspelaren spelar en massa låtar jag inte kommer ihåg, var har alla de kommit ifrån, och varför är de så förbannat mysiga...nu?    Känner mig som om jag vore med på cirkus, som om jag hade den viktiga rollen som jongleringsboll. Det är nån ironisk typ som är clownen kan jag lova.

Utanför viner vinden och slår på fönstren. ibland tjuter det till, när ett uns av frisk luft tvingar sig in till mig och täcket genom de alldeles för dåliga fönstren. det är nog storm... så perfekt på nåt sätt!


lyssna och ...jag vet inte





Är det jag som är dum eller???

lite uppunktat

Tänkte bara, nu när jag varit vaken nästan 15 timmar och är på väg att gå och sova, visa vad jag tillslut gjorde denna lediga dag...

~ Fem timmar i sängen innan uppstigning (innehållande Operah 2 ggr, våra bästa år 2 ggr, msn (en kortis..), postorderkatalog, frukost 2ggr, kungen 7ggr och lite bloggande)
~ Tre timmar vänner-tittande med ett kladdkakebak och en smoothie, tillsammans med cmilla
~ Två timmar vänner-tittande med matpaus, tillsammans med cmilla och julia
~ Ca en timmes försök att komma på något vettigt att göra
~ En och en halv timme innehållande dusch, transport till stan och fika på Steve's
~ Två timmar cykelridning till Silje och hängande i korridorsköket med en del mindre nyktra personer, samt ridning hem.

kul med fulla människor, de är oerhört bra på att starta samtalsämnen, men helt värdelösa att avsluta dem. nåt led i att förklara vad samtalsämnet handlar om, slutar alltid med att tex en hockeydiskussion slutar i var gråbo och floda ligger i Göteborg (samma kommun lärde jag mig).

Det blev en bra dag tillslut, som började nånstans vid 21.00. Måste tacka tjejerna för att de står ut med mig, dagen hade inte gått utan er!!


andra gången idag

nu när jag är inne på dagens andra avsnitt av våra bästa år börjar jag nästan få nog. önskar jag hade en sån där härlig DVD-box med nån rolig serie jag kunde roa mig med...har ju vänner men det har gått så långt så jag numera går och berättar om olika scener som påminner nån situation i mitt liv hela tiden, tror jag lider av en smärre vänner-skada. Nästa så jag för en sekund fick för mig att ladda ner heroes, men jag tog snabbt mitt förnuft till fånga och lade ner den idéen. inte har jag tagit mig nåt bad heller, inte ens gått upp ur sängen. ska ligga kvar här tills jag får ont i huvudet tänkte jag.

cmilla mår dåligt idag, nu minns jag varför jag gick hem!!!

sen funderar jag på om jag ska spara ut mitt hår så pass mycket så jag kan härma girls in the playboymansion och kunna gå utan BH, med bara håret i vägen... det får blir dagens fundering..


image33

en liten miss med utväxten bara, jag vet...

en ledig dag

vad är det för fel på mig? här har jag klagat och haft mig hur länge som helst om att jag vill vara ledig, och nu när jag är det...vet jag ju inte vad jag ska göra! har ingenting bra på tapeten. nån bra idé?

en snabb zappning på TV:n visar att jag kan välja mellan Tv-shop, ett sånt där vinna-pengar-program, riksdagsdebatt elle SVT-klockan som visar att alpint har utgått pga dåligt väder...hmm, vad ska man välja? har redan tittat på våra bästa år, alltid lika underhållande, det är verkligen C-program personifierat. hade en våra bästa år-diskussion med julia här om dagen, slutade med att vi skrek av skratt åt idioitera. det är humor det!

ett morgonbad och en skönlitterär bok kanske?! det låter som nåt en ledig, pank människa i en lägenhet (där man inte betalar vatten) skulle kunna göra!

magen...igen...

och hostan.

har kommit hem, haft precis hur trevligt som helst hos hanna, men kände det var dags att kasta in handduken nu. så nu är jag hemma och här igen=) Platå blir en annan gång, trots min snygga kjol! Någon måste ju också ta ansvar föra att anmäla oss till tävlingen den 9 februari i vallabacken. Jur6 ska stolt tävla i valla saucer renner, en sorts avancerad pulkatävlning som inte bryr sig om om det är vit, gul, brun eller grön snö!! Anmälningen skulle in tidigast 23.59, jag tror jag fick in den 00.00.

Väl hemma börjar jag fundera på om jag missar nåt där ute nu, Petterssons "stridspilot" tex eller julia och cmilla i toppform (tror cmilla har älskat mig säkert 25 gånger ikväll, alltid kul!!) men äh, får ta det en annan gång. Förresten "gästen", cmilla är nog inte ett namn, men det är däremot en mycket effektiv förkortning för camilla som gör att jag behöver använda "sudd"-knappen ca en tredjedel av vad jag annars skulle nödgas till. ska nån gång ägna ett helt inlägg åt henne, det lovar jag!

nu ska jag borsta tänder och lägga mig i duntäcket, kanske även titta på sista bettyavsnittet jag har... sen ska jag sova och drömma gott... om nåt kul!


torka

det råder total torka. sahara är ingenting i jämförelse. kommer inte på nåt vettigt att skriva över huvud taget (got you tobbe...). den där tentan måste tömt mitt stackars huvud totalt. efter det la jag till en entimmes promenad. så nu sitter jag i fotöljen och tittar på vänner. laddar för avfärd mot hanna snart, ska in i duschen och raka benen så fort jag tar min ända ur skinhimmelen! Den har träningsvärk förresten. 

joanna, funderar på om jag adopterat din sms-tumme?!?

todiloo...


Klart

nu är det över. var bara det jag ville säga!

tror det gick ganska bra med! så nu blir det att fira med köttfärssås! ni vet, sån där mat med kött i...

Tenta

Tenta, Tenta, Tenta, Tenta, Tenta, Tenta...

önska mig lycka till!!


orättvist

jag har kommit på att det är mäkta orättvist att jag sitter här och cisci är i thailand. det är ju helt fruktansvärt. och för att göra så det känns lite bättre ska jag snart ut i halvregninga mörka linköping och åka och träna, medan hon typ nu har vaknat äter frukost och ska bada och sola hela dagen. nu blev jag arg.

imorgon är det över... ser fram emot hanna på kvällen.. eller ser fram emot kl typ halvett när jag kliver ur Terra 1 (eller 2 möjligtvis) och glömmer allt vad tentatanter heter! jag är desperat efter ett liv...riktigt desperat!

beroende

jag ska här och nu berätta om ett beroende jag skaffat mig. det är inte lätt. Men jag kommit har funnit mig i mitt öde och accepterat det hela. Känner nu att jag ska klara av att bekämpa det. Ms röj och Kungen är skiten och danmarksgatan är platsen!! Sitter här så fort jag får chansen. när det är pluggpaus, reklampaus, när jag borstar tänderna ( fast då är det bara kungen eftersom den bara kräver en hand). Men vad ska man göra. adrenalinet börjar ju pumpa direkt när man får en bra start och halva minfältet öppnar sig direkt...

Nä, men seriöst. jag har banne mig suttit här alldeles för mycket senaste kvällarna. måste hitta nån annan kvällsunderhållning tror jag, och det snart...

när är det dags för torsdag?!? och tack Mariah. lite ny design var på sin plats, inte 100 än, men jag hoppas på hjälp nångång så ska det bli ordning... Nu är jag alldeles för trött, så ursäkta svamlet. nattinatt

---

så intetsägande har dagen varit! klarade en testtenta idag i alla fall, mycket mycket med hjälp av Cmilla. igår satte jag nämligen typ 11 poäng av 48...g-gränsen är 24. haha! så det var ju ett framsteg i alla fall. sen har jag gjort ugnspannkaka...

...och tittat på ugly betty. blev helt klart på bättre humör då. nu fattas bara en sak, men det lär ju inte hända, så jag kan lika gärna gå och sova och läsa lite till. imorn är en bra dag, för sen är eländet över and I'll be free again!!!

nä...nu tusan ska här klaras skiten!!!! lite j**ar anamma nu Johanna, några sidor till!!!


sov sött =)


motionera mera

började morgonen med att snooza en timme ungefär, aningen slött kanske. men sen ni! innan frukost tog jag en tur till stan där jag ÄNTLIGEN hämtade mina böcker till kursen...och tentan är på torsdag. snabb matte: jag tror jag måste läsa typ 200-250 sidor/dag. det kommer inte hända! Men jag motionerade lite i alla fall.

nu är det dags för gröt och fastighetsköp med folke grauers de kommande nio timmarna i alla fall. ska bli skitkul! 


är det så?

Zlatan säger att han inte är nån talare, no shit sherlock är det så?!? Det är ungefär lika sant som allt i förra inlägget var osant om man säger så. Ska gå å dra duntäcket över huvudet och önska och hoppas...hoppas, hoppas, hoppas!

                  
Zlatan                                         och jag?!?

idrottsgalan

babben larsson hade hysteriskt fula kläder, haha zlatan och av principskäl måste jag ju hejja på Susanna Kallur.

Idag har jag varit precis hela dagen i skolan. från halvtio till halvsex...det häder ju inte! men tydligen gjorde det det. vi var rätt duktiga i alla fall. och sen,...

the big surprise! Vi har vart och tränat. Utfört kroppspumpning i hela en timme. rumpan har nu fått en form lika välformad som costaboda-glas, inte bara ansiktet (?!?) utan även magen ser ut som kallurs och ni kanske inte visste det, men alla bilder på slipade armar ni ser i cosmopolitan är mina! javisst...varför är inte beach 2008 här nu för?! ska väl nämna att benen skakar när jag sitter ner...

för att behålla mina kurvor av perfektionism ska jag nu äta ägg!

konsten att vara snygg i mjukisbyxor

jag vet, jag är här ändå!

äntligen funderat ut hur man är snygg i mjukisbyxor utanför Leksands kommungränser, där det är det mest återkommande/stående modet för de som undrar. Man läser om jordbruksarrende en hel dag och de enda bilderna som rullar i huvudet är 65-åriga lantbrukare med kobajsbrun blåoverall, stövlar, tre tänder kvar och hö i mustachen...och vips är man assnygg när man ställer sig framför spegeln! fungerar även för att göra livet aningen muntrare. ägna två timmar åt hyresavgifter och jag lovar att du kommer tycka att det är jättekul att slänga glas på återvinningsstationen/i soprummet. Det är dagar som denna som får en att uppskatta de små sakerna i livet,

Nämnde jag att solen har lyst hela dagen och att jag nog satte foten i trapphuset när jag öppnade dörren åt Johanna.

jag?!?! florist?!?

ännu en dag av mitt liv! Detta har varit en kreativ dag. jag kom äntligen på en bra användning för mina nallar som jag inte har hjärta att lägga i en kartong; blompinnar. slå den om ni kan, ha! Nallen Nådegåva (en vit /rosa sak med skallra i sig, ca 15 år gammal) och nallen daniel (brun, sliten och döpt efter morbror, ca 19 år gammal) använder nu glatt sina små huvuden för att hjälpa den stackras blomman att vara lite uppåt i alla fall... Det hela har dock nu kompletterats av en pinne som jag mycket ärligt snott genom att trampa runt i ett, för tillfället lövfritt i alla fall, buskage och slita i lite grenar. nu fattas bara ett snöre att binda upp blombladen med så ska vi nog få ordning på blomuslingen.

sen när min städmani lagt sig, kl halv åtta blev det promenad med Cmilla och Tobbe. nu är jag hemma och ska in till cmillas soffa och titta sagan om ringen tror jag. får väl se om det dyker upp nåt kul å göra! Imorn ska jag försöka hålla mig härifrån, måste ju plugga!!

natti natti, tror jag=)

vattenpass

hyllorna är uppe. Såklart, dessvärre, var det fel på vattenpasset, som vanligt när jag ska snickra. utrustningen håller aldrig! Man kanske skulle köpt ett proffsvattenpass för några tusenlappar för att vara på säkra sidan, typ en snickare. Men äh, en liten pappbit fixade degen så nu skvallrar mitt ögonmått om att det är spikrakt. vattenpassat är fortfarande trasigt dock...

nuni, nu är det bara städning kvar tills jag ska dyka ner i böckerna igen med nyfunnen glädje! Gårdagen gick ju dessvärre åt till att mest snacka om allt annat viktigt på jorden, värlsdsvält tex. Och inte ens Wessén kan ju påstå att jordabalken är viktigare än afganska barn, så jag tyckte vi tog ett stort steg för mänskligheten helt enkelt! men som sagt, idag ska jag hedra min mor för att hon födde mig i detta land istället och vara en duktig dotter...

puss

om en pojke

En kompis berättade en gång om en pojke som hon tyckte om som, när hon velade en massa, gick och blev tillsammans med nån annan. kompisen tyckte verkligen inte det var kul alls och mådde jättedåligt... Eller var det bara en dröm?!? nu blev jag fundersan ;)

Om tio och en halv minut börjar vinterstudion på apparaten och jag ska ha en fixa-hall dag, eller förmiddag. ska göra klart mina hyllor så jag kan få bort alla böcker och skit som ligger på golvet! tror vi det funkar med lite mindre skrivar och pluggar till de nedre hålen på konsollen!? JA!! tack för det, då kör vi så!!

Nu är det 7½ minut kvar så jag ska diska och lyssna på Sahara Hotnights - no for an answer och må bra efter nattens bravader...


nä fy 17

det visade sig ju inte vara några problem att cykla till skolan utan bromsar.  Staden Linköping bjöd på sedvanligt väder; det blåste stormvind, mot mig hela vägen. Vitvågorna gick på vattenpölerna och öroninflamationen blåste med ilfart in i öronen. Jag, nedkörd av en fyra veckor lång förskylning och påpyltad med fyra lager på överkroppen trampade för livet för att komma ner för nerförsbacken... så bromsarna var inget problem!

Nu äts det chips för att jag inte ska försvinna av den plötsliga och hårda träningen jag pysslade med i morse. Hämtat min cykel nu i alla fall, så imorn kan jag cykla med bromsen i...ifall det skulle gå för lätt...hahaha!

midnatt

har precis gått upp, fattar inte varför klockan ringde vid midnatt, och varför nyhetsmorgon går på TV?? Jaja, jag lyssnar på klockan...kanske är ödet eller nåt som vill att jag ska vara vaken?!?

TV

Japp Mariah, jag tittar en hel del på TV! Just nu väljer jag mellan ett program med Knut Knutsson (antikrundan) om 1900-tals möbler och vrakletarna på SVT 1 (ett program om vrak i östersjön). För närvarande är det SVT som är på, men de har otur med strömmarna och lyckas inte dyka efter skatten.

Sen undrar jag hur länge har Pecka Heino varit hallåa?! vad finner han så kul med det? är inte hallåa den lägsta possitionen när man väl tagit sig in framför kameran och som man ska jobba sig uppåt ifrån? Men han kanske är nöjd med att hallåta 360 dagar per år, och sen ägna de resterande 5 till olika schlagerfestivalprogram.

Sen har vi den stora fredagsfajten! på spåret vs. let's dance. vad ska man välja?!? är lite sugen på let's dance bara för å se vad den där bonden har å komma med och hur mycket han kommer flirta med varenda tjej som kommer inom en 2,5 meters radie. Men problem uppstår när jag såg på trailerna att Fredrik och Philip är med i på spåret. Shit, kan bli fråga om seriös zappning på fredag.

fast vitsen med TV är ändå att man ska kunna fylla upp den värsta, tråkigaste och gråaste dagen av de alla, söndagar a.k.a. reprisdagen... =)

kreativ

idag har jag gjort mängder med saker, när jag bara skulle göra en. Men till mitt försvar har allt jag gjort utgått med bra resultat, vilket inte skulle varit utfallet om jag pluggat. jag har gjort gardiner (jo, gjort...utan symaskin blir det mest göra, mindre sy) men det blev mycket bättre än innan!! jag har även gjort ett örngott i samma tyg som gardinera (joo, samma sak här utan symanskin). Sen har jag fått till en lampa i köksfönstret och nu ska jag ,med min inlånade borr borra upp mina nyinköpta hyllor och kasta ut min bokhylla!

Nästa steg tror jag är att skaffa en bänk där jag eventuellt kan ha min dator, om pappa är snäll=)

sen skulle jag också häma ut cykeln, men den där cykelgubben stängde tydligen tidigare. Jag var där fem i sex, på skylten stod det öppet till 18. Så nu är jag fast på Petterssons cykel en dag till, den helt utan bromsar! blir lite drastiskt med ett testamente här, så vi får hoppas det går bra till campus imorn!

inte kul alls

när jag var i desperat behov att skriva av mig igår så gick det inte att komma in på detta elände, då blidde jag ledsen, gick och la mig och kunde inte sova! som vanligt. trots en injektion nässpray...

varför är människan så korkad, och varför kan man inte se in i framtiden? och hur kommer det sig att när man väl vill nånting så är det för sent?! Det är dagens frågor som jag ska fundera ut svar på när jag ska egetligen ska lära mig vad besittningskydd, fel i fastighet och vad arrendenämnden har för uppgifter egentligen.... lär väl återigen bli en bra dag!

igår var jag i alla fall på ikea tillslut, och gjorde av med alla pengar så nu blir det på håret att jag kan få ut min cykel. och får jag ut cykelt får jag leva på min storhandling på Maxi igår hela månaden ut. kris på många fronter nu!

som sagt

sitter i sängen och har precis kollat våra bästa år. Herregud säger jag bara. är glad att jag inte bor i Salem och blir skyddad av den polisstyrkan. jag menar, det är precis så man letar mördare inne på en cirkus...tonåringar och polisfruar delar upp sig två och två och springer runt likt yra höns och skriker om de ser nåt. hade jag varit mördare hade jag no gvarit smart nog att smita därifrån om nån skrek...kanske!

har annars blivit besatt av att göra om min hall på riktigt nu. funderar på att ringa bertil och fråga om man skulle kunna få måla om kanske. men måla på tapet?!? don't know. ska nog ta mig ut till tornby idag iaf, och kolla på lite saker... jag med mitt översvämmande konto..hmmm

cykeln är på lagning!! dyrt blir det med, bajs...där rök nog min hallmatta!

tråkig igen

nu börjar det igen. veckan innan tenta när jag kommer vara så tråkig som det bara går. jag kommer rapportera om mitt liv i vanlig ordning, och kul som det är, kommer det se ut som följande:

tog mig äntligen ur sängen i morse, en timme för sent såklart (fastnade framför våra bästa år som vanligt). sen kokade jag min havregrynsgröt och åt den under tystnad med britney spears i bakgrunden eller nåt. efter det var det dags för lagboken igen...vilken jag varit begraven i ända fram till nu (och då kommer klockan vara runt tre, halv fyra). nu är jag less så jag satte mig här istället, läste en massa andra människors bloggar och avundas att de har ett liv att leva och har tid att ägna sin uppmärksamhet åt idrott, träning, sex, shopping, fest, hur kaffet smakade imorse osv. jag borde nog äta nåt, men jag och mitt lilla nylle har inte tagit oss till affären på en vecka, så morötter
med smör på är det hetaste alternativet. kanske kan lyxa till det med pesto också. sen ska jag tillbaka till böckerna till sex nångång när jag kommer ge upp med dåligt samvete för att jag inte lärt mig ett skit. Då kommer jag ringa julia och beklaga mig (och hon kommer ha läst böckerna två gånger, lagtexten tre och en halv och gjort tentorna med 90% rätt redan, usch!) sen ska jag sova och börja om med eländet igen imorn.
vi ses hörrni... må gott ni som är fria varelser!



ser vi inte fram emot detta. jag lovar er inlägg den följande vecka, jag lovar nästa innehållsrika inlägg eftermiddag torsdag den 17:e. möjligtvis förmiddag den 18:e.

dagen räddad

weiiii, såg precis min idol på tv och nu blev jag lycklig igen. Den lilla skitungen i comhem-huset har fått svinkoppor. åå, jag vill ha henne i en bur här hemma och titta på och skratta lite ibland!

stridspiloter

jag har varit helt osugen på godis under dagen... känns bra. trots att jag inte här ätit nånting. sen åt jag, och nu har jag slitit ut gångjärnen på både kylskåp och skafferi och är rädd för att jag har tinat allt i min frys genom det frekvetna öppnandet av dörren. finns inget, eller jo..en delicatoboll. Men den är ju passande nog inte sugen på, pust! vad ska jag göra, baka?!? nä..känns väl lite väl seriöst. jag får väl ligga här i min soffa och svälta! svält på många fronter nu... ååå, grr.

tittar på stridspiloterna också. ser ju halvkul ut...men det var nån som sa förut att tjejer inte kan vara stridspiloter. att vi skulle ha mens hela tiden, det skulle ju vara jobbigt. Så jag tror jag hoppar den tanken och håller mig här nere på jorden med mitt ickenärvarande godis.

jag hade sönder min bercelona-prydnadsängel idag. mycket onödigt!!


bra johanna, bra

det slog mig att jag missat mina dagens tv-tips alla dagar sen jag började. jag känner mig själv väldigt bra i alla fall. en poäng till mig. så vi lägger ner den idén och fortsätter på den inslagna vägen, med en blogg som är helt ostrukturerad och inte handlar om nåt mer än mig och mina vardagligheter. hoppas det är okej!

nu ska jag samla ett till poäng till min karmaryggsäck eller nåt och gå och lägga mig (notera 21.21 på klockan).

dagens skörd är alltså två poäng, har väl snabt jobbat mig upp till att bli typ clownfisk i mitt nästa liv, i stället för guldfisk som dagen måste ha börjat på=) godnatt

lycka/olycka

lycka är när den stora, röda och smärtsamma finnen på hakan äntligen kryper ut ur sitt skal och blir klämbar.
olycka är när man pedikerat sina misshandlade fötter, men först efter att det röda nagellacket smetats på utanför nageln på 8 av 10 tår märker att man inte har nån lackremover..och när finnen ändå låter sig klämmas.

allt för salong lundin för denna gången

Kalla mig sportnörd

haha, vad fyndig jag är. nä...men såklart måste jag ägna detta inlägg åt kalla (eller calla kanske). sinnes, att vara 20 år och vinna nåt sånt där, på det sättet. och här är jag, snart 23 år gammal och har lyckats vinna 50 kr på en trisslott en gång. en miljon grattis till vinsten, jag är mäkta imponerad! fick dock snällt lov att heja i tystnad för att inte väcka en viss, i och för sig oväckbar, person...

så hela dagen har gått i sportens tecken. vaknade och spenderade ett antal timmar i sängen framför skidor av alla dess slag, längd, skytte och slalom. sportnörd som jag är kan man inte må bättre. nu ska jag roa mig med att se hur det går för leksand via liveuppdatering på nätet, kanonkul, och kanske se lite ugly betty.

tårar

okej, jag erkänner. trots min hårda (?!?) yta är jag blödig som få. har precis spenderat en timme av tårar framför tv:n. ni kanske undrar varför och det ska jag nu berätta. reprisen av sportnytts årskrönika. jag är hopplös när jag ser sånt. finns inget som får mig att gråta så fort som när nån vinner nåt och blir jätteglad eller som när Kallur (sanna alltså) gråter för sin fjärdeplats. då börjar tårarna rinna som typ duschmunstycket på morgonen när man fryser, funderade ett tag på att hämta schampot och tvätta håret medan jag ändå var igång. men jag är stolt över det...eller nåt.

ä blir hockey os pettersson ätte middan, sidu. ä blir fint ä!

svt 24

om det är något som irriterar mig mer än att jag inte har svt 24 är det det faktum att det i trappuppgången står att jag ska ha svt 24! hade jag varit ett uns teknisk utan manual hade jag gjort nåt åt saken och försökt fixa det, men jag vet att jag går bet, för jag för mig att jag testade förut. jag vill ju titta på småkronornas final!!! inte bara för att, japp...jag är ju hockeytokig, utan vem missar frivilligt två timmar wikegård!?? inte jag i alla fall. jobba klart nu pepp, tänkte eventuellt kila in mig hos dig...

de sista timmarna

i stan är inne. sista dagen var bra. jeans, småkronor som går till final, med det även en Wikegård i extas (alltid lika kul), vin och spelkväll hos joanna och ett utseende som ser ut som om jag blivit misshandlad. en enorm finne som gör ont har dykt upp på hakan, nån som har en bra kur?!? vad var det jonna, hudkräm och plåster?! det glas rödvin jag drack under ännu ett hett pratmakarparti har satt spår på mina förskylda läppar och gör att det ser ut som jag är offer för systematisk misshandel under typ tre år. snygging. men ingen som ska se. för övrigt så var jag med i vinnar laget två av två omgångar!

mode och trosor

idag har jag åtgärdat mitt byxbehov genom att inhandla två par jeans i sågmyra. jippi jippi! man försöker ju hålla sig lite med i modet, även om min grej är lite att ligga lite efter. att först hata varje ny trend för att sen efter typ tre månader inte klara mig utan den och kallsvettas för att hela garderoben måste bytas ut och kontoutdraget visar tillgängligt saldo: 345, 67. så nu är det väl såna där vida byxor som är inne, men den trenden har jag inte börjat gilla än, så jag har inhandlat ett par korvskinn av modell tajttajttajt, och ett mar lite mindre korvskinn, men garanterat inte vida. men jeans håller ju alltid, så jag är nöjd. billigt var det också, 780 kr för två..weiii! inhandlade trosor också, av modell dyrare. så nu lär jag ju få lov å visa upp dem för alla. om ingen får se var det ju ingen mening med det hela...

the antartic style

till och med jag kan väl kanske börja fundera på att agera när en magsjuk-sedan-fyra-dagar person (fatta hur synd det skulle varit om mig om jag varit det) blir helt förskräckt när jag glatt meddelar att det är lite kallt här hemma. sådär 18 grader här vid värmeapparaten (en bakvänd aircondition typ) och kanske 16 i rummet jag ska sova. jag tycker personligen att magsjukan är värre, men eftersom jag faktiskt kan göra nåt åt min misär så knatade jag ner i källaren, hämtade ved och eldade upp vardagsrummet till nuvarande 25 gradet, tjoho! Helt värdelöst dock, eftersom sovrummet fortf snittar 16, högst 17. Så nu ska jag sova på soffan tror jag. har alltså inte lagt mig än. tackar fredda för sin sjuka klarsynthet...

barn, kollo, armé, gangsters

där har ni det, lite olika förklaringar på de fem yngsta deltagarna i min familj. herregud vilken samling! jag älskar de allihopa, men det kan bli lite intensivt då och då. jag spelar tennis i vardagsrummet, mandis ligger på kökssoffan och pratar om sina hundar, anton sitter i köket och grinar för att petrus inte vill spela sims med han, petrus är i källaren och viktor springer emellan som medlare. är det ett kollo, en armé eller en källare i milano nånstans där maffiabossen alfredo försöker få ordning på sina gangstermedlemmar?!? nejnej, det är en vanlig halvtimme på lundinsgården. så nu efter elva timmar kommer jag sova gott som få. imorn ska jag ut och leta jeans i sågmyra=)

odjur

mitt underbara odjur fick för sig att väcka mig ur min skönhetssömn mitt i natten...tyckte jag, halvåtta tyckte klockan. vi var inte riktigt överens där ett tag. han gjorde sedan om det igen kl nio, fortfarande natten alltså. sen väckte klockan mig kl tio, men jag tyckte inte det var morgon förrän elva så jag gick upp då.

nu är jag hos far och tar hand om mina syskon, a.k.a. medlar i tuffa P3 tvister. svaret i striden brukar allt som oftast lyda, "jag (alltså jag johanna) bor inte här så ni har hur mycket tid som helst och spela när jag är i lkpg, alltså måste jag få köra". funkar varje gång till antons stoora förtret...but I like it!

löfte

ett nyårslöfte måste gälla även om det sluts några dagar efter också, för jag kom äntligen på ett! Ska tjata på pappa att få (låna) en av hotellets gamla macar (har nästan lyckats redan) och då ska jag bli bra på fotoredigering!!! del två är att köpa en kamera, min är ju borta. men jag har ju hört att mac ska vara bra på såna program, så det borde gå kanske. tjing. jag tror det blir bra.

är medveten om att jag låter bortskämd, men en gång på 23 år kan väl inte skada nämnvärt...

gonatt


age of love

bara en kommentar till ett nytt program femman börjat sända, age of love. Där ska tennisproffset Mark Filliphousnånting hitta kärleken, och det är en kamp mellan 20-åringar och 40-åringar i stort sätt. på nåt sätt kändes detta som droppen! hallå, vem skule inte vilja ha ihop det med ett stycke helt okej-utseende superrikt tennisproffs?!? Vill han verkligen finna kärlek eller är han bara ensam?!? det lär sluta med att han är nerkärad som få och hon är lycklig och rik... OCh vilka 40-åringar sen, de såg ut som jag ungefär, lite mer läppstift bara. pust australien, jag är besviken!

Har haft spelkväll här ikväll. Mysigt var det. började med fika, slutade med fyra omgångar pratmakarna och en omgång värsta språket. Ska ta med mig det hela till linkan tänkte jag, så ska det spelas spel=) åker ner på lördag förresten, förhoppningsvis får lite av mina grejer skjuts med mariah...behövs. själv tar jag nog tåget så jag kan plugga (läs titta ugly betty).

imorn bär det av till näs och barnakt åt alla syskon hela dagen! kan bli några viktiga omgångar tennis på p3 kan jag lova, får ju inte låta viktor spurta iväg från mig, för om han blir bättre har jag ingen å köra mot. pappa och petrus är för bra, buhu! mandis ville utmana mig på singstar också...I'll be ready. sov gott så länge. puss

jubeleumsdag

Idag är det 6 hela månader sen jag skrev mitt första inlägg. Grattis på 6-månadersdagen Johanna. Man tackar!!

har funderat på om ens blogg ska ha en inriktning egentligen?!  de flesta har ju det. Man skriver atningen om ett lag, en sport, kläder, väder, nyheter, mode, kändisar, kungafamiljen, godis, foto eller DVD-spelare och HD-ready plasmaTV...eller nåt...

Min handlar om mitt relativt ohändelserika liv och i viss mån mat...eller sjukdom. Så jag funderar på att omvärdera detta...och lägga in en "dagens" liksom. vet inte vad bara, så sålänge tänkte jag köra på dagens TV-tips. ultimat. jag sitter ju framför tv:n precis hela tiden ändå. är det inget bra på tv tänkte jag som plan B använda vädret...

Plan A: Skidor och Kalle Blomkvist -mästerdetektiven lever farligt
Plan B: grått och snö, små snöflingor singlar genom luften

jag är ju själv ganska medveten om att jag inte kommer palla med det här sålänge... men jag gör ett försök på att bli kung över tv-tidningen, regent över dosorna, scartkablarnas överhuvud och övervakare över hallåor, reklamer och Martin Timell...

Blir förhoppningsvis fika med flickorna idag!!

Gott nytt år

eller god fortsättning kanske det heter =)

Nu är det 2008 och en sammanfattning av det gångna året är på intågande...
Jag kan väl sammanfattade det som ett år som inte varit likt många andra år i mitt liv. den stora förändringen är den att jag har stadgat mig i Linköping och börjat leva mitt liv där, på riktigt. Ett eget hem, ett eget matkonto, en egen (hög) elräkning och egna halvdöda blommor. det känns bra, specielllt då hemmet värms upp utan eldning! annars har väl inte så mycket speciella saker hänt direkt. Har klarat allt i skolan (men det är ju dessvärre ingen skillnad från förr, usch vad hemsk jag är), haft min första sommar i hotellreception, börjat blogga och sist men viktigast umgåts med massa underbara människor!! ingen nämnd ingen glömd... men det finns väl kanske nån mer speciell...

Det får vara allt med 2007, vi lämar det bakom oss med ett leende på läpparna och ser fram emot ett 2008 med, hmmm, ja...nåt bra ska det nog bli! kom förresten på den tredje fördelen med min sjukdom; magrutor. Har pumpat magen säkert fyra timmar per dag senaste tiden, vackert sidu.

Nu: ronja rövardotter. Senare: inventering på hemköp. men så länge kan jag stolt meddela att jag fått igång två eldar, en i källaren och en i kaminen...men varmt blir det inte. varför, varför, varför?!?

RSS 2.0