Sjukhet och elände

Var ju alldeles för länge sen jag fixade det här, men jag har ju inget internet. livet är hårt under NolleP, men det är kul som stryk! Två veckor har gått och alla Jur6:are har blivit sjuka, faddrarna är nog på god väg och nollorna har fått skrumplever, så allt är som det ska! Imorgon är det avslutningssittningen, den stora fina, och jag ska få kliva ur min overall och in i finklänningen...äntligen!

Nu hinner jag inte med det här längre...måste ringa utestället vi ska till ikväll och fjäska lite=)

Alex vill inte mera nu!!!!! Snuss

Avfärd!

Nu bär det av till Lkpg igen, känns bra. Ska få ställa in alla min nya möbler i lägenheten! Känns faktiskt som att man ska hem... Bråttom är det dock. skulle åka kl ett och nu är hon tio över tre. Men Maja, det visste vi ju redan!

Så detta blir bara en kort än.

Tänkte lägga till en plats på listan över "´korkade saker att säga i telefon" som Majs började med i och med mitt taxisamtal. Jag tycker fortf bara att jag var tervlig dock...
Telefonförsäljare från 3: Men du får ju faktiskt en telefon gratis
Johanna: Vad ingår då rå??
Telefonförsäljare från 3: Hur menar du?
Johanna: Jo, ja...får man med en laddare?
Telefonförsäljare från 3: (Bryter ihop i ett skratanfall) Nä, du får ringa mig varje gång du måste ladda så skickar jag ett nytt batteri.

Jaja, jag har aldrig hävdat att jag skulle vara streetsmart. Det slutade tillslut med att jag gick med på hans grej, så nu ska jag ha två telefoner i 8 (ÅTTA) månader. Åh, va roligt. MEn jag får iaf en gratis telefon=)

Det var nåt mer jag skulle skriva, men jag kommer inte ihåg. Nästa gång ska jag visa bilder på min bil och hur vackert packad den är. Skulle lugnt kunna starta flyttfirma med Audicombo. (ingen aning om midell, så det får Mariah tala om)

Har inget internet i stan i början nu tror jag. ska fixa..lovar! så det kan ta ett tag.

Mot NolleP..Jocke, du ska få så mycket skit...hehe

komplimanger!

Utdrag ur en spontan konversation jag just haft:

-Va fin du är!
-äh
-jo, man blir så glad över att man hör ögon att titta med...

Tro mig...man blir glad! Till skillnad från...

-Vilken fast rumpa du har, använder du sån där stepmaskin?!?

Hur lättköpt tror folk man är va?! Nä, nån måtta får det väl vara!

Annars är mitt liv rätt lugnt nu, fick äntligen iväg de där mailet jag dragit på i två månader nu, jippi! Nu har jag bara en förbannat massa samtal att ringa, men det blir på måndag så nu har jag helg! Förlorade fotbollen igårt också, dumt, och jag är mör i hela kroppen....inte ont maja...bara mör!!

Mamma tvingar mig att åka och hämta Petrus nu, så det blir bil igen, jag toklessnar! Varför, VARFÖR kan man inte köra bil och läsa samtidigt?!?

Off we go, hej how


SmåSaker

Tänkte ta mig tid att uppskatta de små sakerna i livet...

så här är min lista, så komplett det bara går att bli

5 - en skiva med giftigt i bilen. Man kom hem mycket snabbare med den på. Uppe i Pottervärlden som jag är vill jag gärna tro att det är magi, men nån slags verklighetsförankring i ryggraden säger att det är vanligt brist på trafikvett som gör det...synd.

4 - En nyckelring med sitt namn på som ens småsyskon köpt, och inte bara köpt, utan dessutom köpt en till varje familjemedlem (obs! vi är sju). Jag vet inte varför, men nånting säger mig att detta är mycket behövligt. Den är neongrön med en tjej omgiven av hjärtan på. helt underbar!

3 - Toapapper när man gått på toa. Man tar det för givet, och tänker inte på det. Men när det väl inte finns blir allting så oerhört jobbigt och alla världens problem bara försvinner in i ett enda stort toapappersbeskymmer.

2- Ord som Jäaaa och hiddiös, eller varför inte jågört. De små obetydliga orden som får en att minnas en hel kväll, eller ett helt helt vanligt ICA-besök. En bok med sådana vore eftertraktad, ska jag starta ny (eller starta överhuvudtaget) karriär och bli författare?!? Återkommer i ärendet.

Så var det dags för ...(fanfar)... ettan! Spänningen stiger, hjärtat rusar i 170, svetten sprider sig på pannan... det är inte fotbollsmatchen imorgon jag pratar om utan

1 - Kockosolja. Ses antagligen som en lite outsider av många, men dessa har då inte nyttjat den till sin fulla kapacitet. Tro mig när jag säger att många människor/förhållanden/apor/materialare inom idrott skulle bli lyckligare med lite av detta, speciellt i kombination bilfärd-ballerinaskor...och kanske en maja=)

Slutligen vill jag bara ta tillfället i akt att tacka systempåse på huvudet, den trevliga rösten som presenterar sig i telefon, ovälkomna/välkomna sms, mammor som vid 42 års ålder inte visste man kunde tanka med VISA-kort och glömda tältpinnar för en bra match! men det räckte bara nästan, bättre lycka nästa gång.

Jag bytte färg på sidan i min desperation för att jag inte kan hantera html-koder (och för att matcha hårfärgen (ja jag vet jag tjatar)). Men jag jobbar på det så nångång ska ni nog få en specialdesignad sida att komma till!

Imorgon blir det fotboll, längtar!


Smutsig

Var ett tag sen... har varit på roadtrip=) Turen gick Sthlm-Lkpg-Lsd-fjällen-hem igen! Så det var min semester för ett år framöver...å va roligt!

Sthlm blev inte alls som jag tänkt mig, men var trevligt ändå. Höjdpunkten var den nyaste Harry Potter-boken. Jag vet jag är en nörd, kan inte hjälpa det. Men ni behöver inte vara oroliga, ska inte avslöja något här..

image1

Åkte till Sthlm och hamnade här...vad gick fel?!? Detta är förresten inte jag... Blond, jo...men inte plastikopererad!

Lkpg blev inte heller som jag tänkt mig, blev bättre. Får tacka flickorna+Herman för detta! Bilderna (som får ses vid mutning och fjäsk...eller facebook antagligen) talar sitt tydliga språk. Förresten packa och skicka!!!! Fast det kan vara svårt att se vem som är vem...ryktet säger att jag är blond numera, scary!

Sen var det fjällen...gått...med tung ryggsäck. Om någon tror att man kommer hem vältränad efter en sådan tripp har denne dock fel. Det man gör större delen av tiden är tydligen att äta godis, så nu måste jag börja vara duktig igen...blä!

Det bästa som hänt i vecka är annars duschen när jag kom hem. Men tar en varm dusch bort smutsen å insidan också?!? Tveksamt. Så till alla som jag någonsin sårat vill jag nu be om ursäkt. Även om jag inte fattat att jag gjort det så är jag verkligen ledsen! Jag har sårat mig själv och jag vet hur ont det gör...

Ang nåt helt annat: Visste du att öl innehåller kvinnliga könshormoner, efter ett par kanman varken köra bil eller hålla käften.. årets...

RSS 2.0