valborg

Igår var det grillpremiär hos Sune med Champions league. Såklart vann fel lag så jag sätter mitt hopp till Liverpool ikväll, fast det känns tungt. Ikväll blir det uppföljning. En lugn valborg med grill hos Fia och tjejsnack hela kvällen, hoppas jag. De andra ska väl plugga imorn, men jag hoppas jag får sällskap ett tag iaf. Men för att ha rätt att njuta ikväll måste jag städa nu, iaf diska. Men Sara har åkt till Leksand över helgen och lämnat en NU!, så jag behöver hjälp med hur man gör för att ta fram damsugaren istället för att gotta sig i "Katie Holmes och Tom Cruses aningen skakiga äktenskap" eller "Gwen Stefani som åker rutchkana - höggravid!"

en dröm man inte vill analysera

Inatt drömde jag en mycket verklig dröm. Jag befann mig på ett mentalsjukhus, som taget ur en skräckfilm. Jag var inte på besök direkt heller, jag var nog deras mest intagna patient skulle jag tro. Jag satt i ett rum med en brits, där väggarna var av metall och bruna och flagnade av allt rost. Men det värsta var att jag mådde så dåligt. Jag var så sjuk. Jag vet att jag störtgrät av att allt var så hopplöst - jag visste liksom om att jag mådde dåligt. Så jag vet att jag tog ett piller, eller två och några till. Då började jag må lite bättre och jag kände nån slags lättnad, men bara för att känna att det blev värre igen när de slutade värka. Sen vaknade jag av att skäggfredrik gick upp och stängde balkongdörren. Tack och lov för högljudda fiskmåsar som parar sig och väcker vissa människor. Åh, vad glad jag var att det bara var en dröm. Jag är fortfarande överlycklig...


woho

Det gick skitdåligt och jag är på sjukt bra humör. Solen skiner jag har solat genom den franska balkongen i lägenheten, varit på stan och fikat och bestämt grillning ikväll. Det är dit jag ska snart. Den bästa utgången på dagen är om Barce lyckas slå ut ManU nu ikväll. Hoppas hoppas! Näpp, på med kläder och ner med hamburgarna i väskan, jag ska umgås i solen med vänner - det är det som är livet. Tentan sket sig och jag bara skrattade...

dags igen

Nu ska jag om tio minuter pysa iväg mot campus och den tenta som jag är så lite förberedd för som man kan vara. Har nog aldrig haft så här dålig koll inför något jag tidigare gjort. MEN, jag bryr mig inte ens. Solen skiner och det kommer bli en kanondag, tentan är slut vid 12 så man är ju ledig hela dagen! Sola lite kanske.

Wish me luck, så ska jag gå och borsta gaddarna lite renare men knappast vitare nu =(

multitasking

Idag har jag varit mycket kvinnlig och gjort minst två saker hela tiden. Jag
pluggade när jag tittade på TV, sjungit och spillt när jag diskade samt slängt sopor och gått till tvättstugan samtidigt som jag borstade tänderna. Såklart fick den konstiga gubben i grannhuset för sig att börja prata med mig när jag hade fullt med tandborste och skum i munnen, så egentligen slängde jag sopor, gick till tvättstugan, pratade med gube och borstade tänderna saamtidigt. Slå den om ni kan.

Aaahhhhhh

Jag är så dåligt, sååå dålig. Sara åkte halv nio imorse och jag tänkte "jag går upp och pluggar då". Slutresultatet är att jag gick upp, var trött, gick och la mig igen, sov och snoozade i en timma, vaknade, tittade våra bästa år och tjattrar nu med Emilia på msn, vilekt är sjukt mycket roligare. Min plan B var att göra mig klar och åka till Skäggfarbrorn och ta sällskap med han till skolan och vara duktig där. Men nu åker han nog hemmifrån snart, så det sket sig det med. Imorgon är det tenta och det kommer gå käpprätt åt %;//(#%. Nä, den naturella yoghurten väntar på mig i kylskåpet så jag ska väl gå och stilla dens väntan och göra nåt av mitt liv!

gissa färgerna

Igår hade jag frisyr, svart fodral och smink, åt trerätters middag och lyssnade på Björn Gusvatsson. Idag har jag en modern sovfrisyr, de bästa mjukisarna och raggsockor från Design Astrid Lundin, har hittils ätit tre hårdbrödsmackor pga tomt kylskåp.

image58


Glass och Vänner med Sara ikväll... jiiiiiii.

Vy från hallen

image57


En bild säger mer än tusen ord. Men för säkerhets skull. Han sover, han är underbar, han är inte jättelång och han är en aning medvetslös.

sen sist

Det har hänt en hel del sen sist. Igår skulle jag plugga, men det slutade med att jag var med och tävlade i ELINpiaden istället. En tävling som ekonomerna annordnar som går ut på att tävla i lite olika grenar, en jätteuppblåsbar labyrint tex. Sjukt kul. Jag och Cmilla blev värvade på plats av två civilekonomer till laget, civilekonomerna. Vi mådde inte jättebra över det så vi kände att vi fick lov att tävla i en affärsjurist-tröja och en Jur6-tröja, för att väga upp. På kvällen var det finsittning, som var jättefin och skapligt stel. Kvällens höjdpunkt var såklart Björn Gustavsson som faktiskt lyckades imponera. Förväntningarna var ju skyhöga men han höll måttet klockrent (om man kan säga så). Sen bar det av hem till mig där det plötsligt dök upp 20 st Y-are. Vad gör man då?!? Jo man försöker få in delar av festen till Cmilla för att jämna ut det hela lite, men det gick inte alls. Så ALLA (typ 40 pers) var inne hos mig. Det var trångt och jag kunde kanske inte riktigt slappna av, men det var ingen fara. Kvällen slutade med massa dans på dansgolvet och en lite full skäggfarbror som kröp ner i sängen. Men han är så mysig så.

Idag då? Jo, Sara flyttar hit. Efter att ha levt samboförhållande i två veckor med makarna Hanses/Herman ska hon nu pröva lyckan med mig istället. Det ska bli jättemysigt, bara hon inte förväntar sig ett välfyllt kylskåp för då kommer nog fogarna på vårt förhållande börja knaka direkt, hehe. Men först måste jag plugga så jag sitter i köket nu medan han ligger och sover så sött. Bra det, då kan jag inte fastna framför tv:n.

Oj, vad långt det blev, men det blir väl så när man inte bloggat på en hel dag...en hel dag!!

18 kap 3 § HB

Handlar syssloman oredligt, brukar list emot honom, som fullmakt gav, vänder sig hans gods till nytta, lånar hans penningar ut, eller tager pennigar upp i hans namn; svare till all skada [, och plikte efter omständigheterna]. Vare ock den, som fullmakt gav, saklös i allt, vad syssloman, utom hans ombud eller vilja, av annan lånt, eller med någon slutit haver; utan det vises, att det honom till nytta använt är.

Detta är vad jag pysslar med på dagarna, vad gör ni?!?


saker jag är bra på

Jag är mycket, mycket bättre på att shoppa än att plugga. OCH, jag har fått jobb! Jag tog gröna blixten ner på city för att sneaka in på Hemköp och köra en "jag skulle ändå in och handla så jag tänkte presentera mig"-lögn för butikschefen. Han hade redan räknat med att allt var klart med jobb och hade nog inte tänkt ringa mig en sekund, så det var nog tur ändå. Så nu ska jag gneta på en tredje hemkösbutik i mitt liv. Och, ja, jag är nöjd. Han sa tom att det kanske kommer vara nån vecka mitt i sommaren som det inte blir nåt jobb, jippi sa jag. Då åker jag hem.

Sen gick jag lite på stan och gjorde av med lite mycket pengar. Fast med tanke på vad jag fick så får man vara nöjd. Två tishor, en skjorta och en scarf-aktig sak - och en ny deo. Sen fick jag reda på att Cmilla ska på party och Julia ska spela fotboll. Så nu måste jag plugga, pust. Först blir det de där räkningarna och en fundering på om jag ska lägga min lösa 50-lapp på å hyra en film kanske - eller är det för mycket 90-tal kanske? Hehe...

nervös igen

Idag är det slutet på veckan så hemköp borde ringa idag alltså. Nu sitter jag och är säker på att jag inte fått jobbet igen, det går bra nu. Dagen består av konstant pluggande, på filten ute på gräsmattan. Enda tillåtna pausen är lunch. Sen ska jag betala räkningar och bli av med alla pengar igen, de som jag fått idag. Efter det ska jag, om hemköp inte ringer, åka ner dit och säga hej tänkte jag. Ibland får man vara en pain in the ass va?!? Så nu ska jag slita mig från våra bästa år och Kungen och bege mig ut i friska luften.

Danska/r

Tittar på So you think you can dance scandinavia, som bara blir löjligt när de måste ta ut ett visst antal av varje nationalitet. Då blir det ju bäst i landet och inte helheten. Men skit i det, det jag ville komma till är att jag inte klarar av det danska språket. Och av någon helt sjukt orättvis anledning tycker jag därför inte om danskar heller. Så när den danska domaren säger nåt så fnyser jag bara, när en dansk dansare gör nåt sjukt vackert så suckar jag "Äh, det var ju bara för att han/hon har en grym partner" och när den danska programledaren påar nästa danspar undrar jag om hon låg med chefen för att få jobbet eller bara gjorde ett boob-job precis i rättan tid för programledaruttagningen. Sån är jag, inte snäll alls!

kan inte sluta

Min kära pojkvän har en blogg med massa kompisar, som man inte förstår så mycket av faktiskt - bloggen alltså. Men det dyker upp rätt roliga saker då och då och den här har nu roat mig precis hela förmiddagen...





Jag måste snart ut i solen och testa ett nytt sätt att återställa vätskebalansen - sola.

På bra humör i alla fall

Tisdagen var en underbar dag, men jag tror det var ännu bättre igår. Höll till ute på gräsmattan från halvett någon gång och njöt av solen (lagboken låg i en påse bredvid mig i alla fall). Sen kom tjejerna förbi och vi började ladda för badhuset på kvällen. Vid halvfem bar det av mot trädgårdsföreningen och en jättepicknick med tio festerier eller nåt. Asmysigt. Fotbollsmatch blev det också; TekFak mot FilFak. Björn (TekFaks lagkapten) sa att vi varken körde med hands eller hörna så jag passade på att göra det avgörande målet med ett skolboksaktigt volleybollslag, så vi vann - enligt oss. Sen var det rajraj på badhuset till småtimmarna då det blev hemfärd. Hur bra som helst. Idag är det segt men solen skiner fortfarande så jag är på strålande humör. Ska ner på stan om några timmar och fika med gänget och sen blir det Taco-kväll med AJF en sväng lite senare.

Förresten blev jag med i styrelsen nästa år, ekonomiansvarig, fint va. Sen har jag määngder med skrapsår på benen, ont.


Sol i sinne, röd inne

Gårdagen var den bästa dagen detta år, typ. Det enda som kunde varit bättre var om boken man läste varit något mer roande än Svensk aktiebolagsrätt, men man kunde ha fått lov att läsa poliktikboken som Tobbe läste också, så jag klagar inte. Först fick jag ju typ jobb, sen låg utomhus på en filt i skolan i sex timmar i stekande sol. Det blidde lite varmt. Idag, inomhus, är jag lite röd på armar och bröst, det syntes inte igår. Men det är inte alls lika farligt som förra gången. Ikväll är det badhusfest inplanerat, alltså 150 festerister i ett badhus så jag ska nog ut och pressa lite igen. Sen ska jag hämta ut mina byxor som kommer bli ett fjasko. Nu ska skäggtypen till skolan och jag ska hem.

Jag saknar min katt av nån anledning... Och det här vädret gör mig vansinnigt lycklig!

jag är bäst

Det gick bra, det gjorde det. JAg kanske får jobb här i sommar ändå. Hemköp, igen, kanske inte drömmen men ärligt talat så har jag ju alltid trivts bra där så det blir nog bra. Skulle få svar i slutet av veckan, men han sa (och jag citerar) "om allt är som det ska så får du jobb". Aaaah, fy 17 vad bra jag är. Kan jag få lite ledigt kan jag komma hem och hjälpa pappsen en sväng med. Nu ska jag ut i solen och dra till campus för lite seriöst tentaplugg.

Är det någon mer som är glad idag?!?

Update: Jag bara slänger ur mig inlägg ju, säg till om ni inte hänger med=) Har tydligen inte så mycket kul för mig...

jobb jobb jobb

Pappa ringde i söndags och var snäll nog att påminna mig om hans födelsedag, alltså i söndags. Till mitt försvar så visste jag att han fyllde den 20:e, jag hade bara ingen aning alls om att det var den 20:e. Hur som helst undrade han om jag kommer hem eller inte i sommar, så nu ska jag bli seriös och på alvar försöka hitta ett jobb här. Så idag ska jag ringa Hemköp1 och gå till Hemköp2&3, sen ska jag titta lite på nätet, men känslan är den att det lär gå åt pipsvängen och att jag får åka hem till hotellet. Men jag ger väl inte upp förrän den feta flickan galer. Jag hatar att söka jobb, men ska ta tjuren vid hornen, efter en tallrik gröt.

hur vet man?!

Jag är uttråkad i min lya. Har kollat alla bloggar, pressat mig igenom hela tv-tablån, lagt 25 omgångar Kungen, försökt läsa lite assrätt och allt men allt jag bara undrat är, hur vet man? Ja, hur vet man?!?


image56

dagens viktiga

Jag passar inte alls i bäbisrosa, verkligen inte alls!

damsugarpåsar

Jag hatar dem. Det finns ungefär 2 659 304 olika modeller av damsugare och av någon helt outgrundlig anledning finns det 2 856 093 olika modeller av damsugarpåsar. Allihopa finns även att köpa på Ica Maxi. Så jag stod där, själv, säkert en kvart och läste på alla 2 856 092 kartongerna (en var slut) för att försöka hitta min modell - Volta Xio U3440- på någon. Tillslut fann jag den, nästan, men tänkte att de där siffrorna kan inte vara så viktiga. På väg mot kassan såg jag dock att där fanns en guidebok, typ lika tjock som liftarens guide till galaxen eller nån annan guide i den klassen. Tänkte att det är bra att vara säker så jag tog en snabbkoll - jag hade såklart tagit fel. Problemet är då att min modell inte står med på den nya kartongen. GAAAAAAAAAAAA. Så jag frågade hon i kassan, som ringde ett tiominuters samtal till damsugarpåseavdelningen. Sagt och gjort 79.00 kronor fattigare gick jag ut till Julia och Cmilla, som nu väntat 40 minuter, i bilen med mina fem (5!) damsugarpåsar för hutlösa 79.00 (79.00!!) kronor. Så nu vet ni. Det blev kartong nr 2 förresten, Y05 för den som vill veta.

Blä

Söndagskänslan infann sig inte förrän efter nio idag, det är framsteg. Har haft fullt upp idag, träffade näsfolket nere på stan först och hängde med ner till stångån med filt och mys en sväng. När de skulle packa sig norrut åkte jag hem och städade. Belöningen för en sjukt intensiv och grundlig städning var glass på Bosses med Cmilla. Och slutet på den bra söndagen slutade med Cmilla och Julia på Maxi. Sen kom jag hem och blev söndagsbitter som vanligt. Vet inte vad det är, men jag blir alltid nerstämd och irriterad på min egen kropp och själ typ. Nu ska jag sova och vakna imorgon som en glad människa igen. Imorgon ska jag berätta om damsugarpåsar, om det är nån som undrar... Sov sött!

förlåt

Nyss hemkommen efter att kunnat ha varit världens sämsta gäst på en fest. Jag och Erik (en kompis hemifrån som mer bör klassas som bekant, om jag hade använt det ordet) har suttit och diskuterat nollning, ekonomi och juridik hela kvällen. Ett ämne som jag är rädd att icke-studenter inte uppskattar på samma sätt som vi, speciellt eftersom vi inte ens tittat på de andra gästerna under vår helt egna debatt. Såhär i efterhand har jag såklart kommit på massa gudabenådade saker jag borde sagt, men jag är väl inte spiknykter heller - så de nya sakerna är säkert inte speciellt bra de heller och spelar ingen som helst roll..  Men jag tyckte iaf det var intressant =)

Nu ska jag sova gott och ladda för pizza med gänget imorn igen, eller iaf hänga lite. Har ätit falaffel.talrik på Hakepi och det smakar skumt i munnen. Jag vill faktiskt inte att sängen ska vara tom när jag kryper ner, buhu.

lite seriösare

Om två veckor skiftar Jur6 07/08 av. Mitt underbara festeristår är alltså till ändå. Det känns skönt och trist på samma gång. Men med tanke på hur mycket jag pluggar så måste jag ju nästan göra något annat med min tid. Så jag sökte till AJF-styrelsen  (min sektion, alltså affärsjuristernas, styrelse på universitetet) och är numera nominerad av valberedningen att vara ekonomiansvarig. Känns lite mer vuxet än festeriet dock. Så håll tummarna för mig på tisdag att jag får vara med. Det är stämma och val då. Seriöst va?!?

bajshockey

Hockeyn sket sig ju igår, det var ju riktigt tråkigt. Vi får hoppas att uttrycket en gång en olyckshändelse, två gånger är tradition inte stämmer i hcokeysammanhang för jag vill inte komma från byn som alltid missar elitserien på målsnöret och sen fortsätta bo i stan som förlorar SM-finalen varje år. Och vi måste ju kunna kalla det där målsnöret också.

Nu ska jag göra mig lite mat och dra på innebandy igen. Efter det bär det av till Tannefors och paret Hanses/Herman (Karlsson tror jag det är va?!) för lite party med vännerna hemifrån. Blir mycket lugnt dock. Jag och Sara ska hänga med paren. Skäggfredrik har flytt stan ut till skärgården så jag får vara en samstående för kvällen, och sova själv till råga på allt. Synd om mig =)

Tittar på innebandyfinalen också, hoppas ni har kul Maja och Jonna. Kul grej av tv4 att intervjua domarna efter domslut för att få förklaring av reglerna. En bra sätt för att få upp förståelsen för sporten måste jag säga. Tjingeling.

pånytt född

Najs, nyss vaknat och känner mig som en ny människa. Tänk vad lite sömn kan göra. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag drar ner på stan och träffar, Mariah, Herman, Sara, Kristofer, lill-Maja, Linda och Fredrik - eller iaf några av dem kanske. Riktigt skoj. Å vad bra jag mår nu!!!!

gammal, typ som 95

Ojojoj. Jag säger bara ojojoj. Vilken kväll det blev. Började med bastu hos Malin och kuren "balsam+bastu" i håret. Efter det var det hårfixning, skumpa, skoval, smink och skratt bland tjejerna i lägenheten ovanför bang&olufsen. Sen var det sittning på Platå och vilken stämning. Det blir nåt speciellt när 65 tjejer sjunger feta framsyskor och skriker bästa bordet skål. Killarna gjorde ett kanonjobb med kvällen och de tre strippframträdandena var underbara, hehe. Jag och Pepp gjorde ett fenomenalt jobb i tävlingen om att sätta på kondomer på grönsaker med förbundna ögon och vann (jag älskar att vinna) chokladsnoppar. Sen var det mellanfest hos Malin igen där vi körde rimskålningar på hög nivå. Vad sägs om "hitta hatten, ta slatten", "det var en gång en örn, turn", "i Silje finns det ål, skål" och "jag tankade på shell, häll". Efter mycket om och men så slutade jag iaf hos skäggfredrik och luktade illa (läs sprit), men han lovade och tycka om mig ändå.

Dagen då, helt klart mindre bra. En timme sen till grupparbetet och ungefär 5000 gliringar om storleken på mina ögon, mitt hår, kläderna och hur allmänt sliten jag såg ut. De hade roligt i alla fall - jag tyckte solen lyste stark i mina ögon. Nu är jag hemma igen och tittar på hockey, kaos är ordet. Skulle varit hos Mariah med packet tänkte jag, men det får bli imorgon för jag är heeeelt slut.

Solnedgången över Skäggetorp är hysteriskt vacker nu, så ni vet.

hysterisk succe

Jag var så inne i blogg.se och hockeyn så nu sitter jag här och äter svarta korvar och överkokt pasta, med körsbärstomater."Mums". Det går åt skogen med hockeyn också, vad sysslar de med?!?

Efter den enorma efterfrågan på en outfit, igen, så såg jag till att posa lite framför mobilen igen. Skall ta mig utanför lådan och göra en ny kategori för detta ämne. Allt för att fortsätta att då och då berika modebloggbranshen. Det kan bli succe detta, eller inte...



image55
Byxor: Gudamenådade från reastället (läs: de som ingen ville ha) på pappas gym
Glasögon: Smutsigare än, jadu... (ni ser mina fingeravtryck lika klart som på rikskrim)
Trosor: Vita i modell mormor från Lindex. Stora så det räcker till två Johanna. Bildar en snygg, mycket moderiktig, tygklump vid byxlinningen
Strumpor: Kofärgade med röda inslag och tjurar på skaftet från Hemköp. De tillkom efter allt fotosessionande.
Frisyr...

Nu blev det mål i hockeyn, så det ser lite bättre ut och jag ska snart bege mig mot T1 och krama skäggfarbrorn lite. Ses imorn..


havslukt del 2

Uppföljningen på den där havslukten som osade i stan haromdagen, och den generella aplukt som brukar omge staden med gämna mellanrum kommer här. Jag låg i sängen med öppen balkongdörr och myste till ljudet av fiskmåsar. Det kändes precis som man var hemma, vid siljan. Uppfylld av både vår- och sommarkänslor berättade jag för Cmilla. Jo, hon höll med, men krossade min vattendröm totalt genom att konstatera att det var betydligt mer troligt att vi är närmare en soptipp än havet/stor sjö - och tydligen håller fiskmåsar till på soptipper med. Så slutligen; den här bedårande stan har mer nära till soptipper än vatten. Och havslukten kom från fiskmåsar som dumpat fiskrester från en sopstation i buskaget bakom busshållplatesen (eller nåt i den stilen).  Är det här jag ska spendera sommaren, jisses.

Annars har jag inte hört nåt från jobbet och dör lite så fort jag kommer att tänka på det. Sen kan jag meddela att om intresse finns så har jag en ny bedårande outfit på lager.


Som att vilja slita av sig armen och slå honom med den

Jim Carrey är på Operah och härjar för tillfället. Eftersom han nu är sig själv och inte en roll stod jag ut 7 minuter istället för de vanligt 5. Oj, vad jag inte står ut med människan, vad gör han för fel?! Nä, nu blir det paus in i köket några minuter för att lugna mig.

kort intetsägande pausunderhållning...



Tillbaka! Idag gick jag upp tidigt för att tvätta. Det slutade med att jag, efter första vändan till stugan, somnade på min säng utan varken lakan kuddar eller täcken. Nu har jag vaknat igen och ska föröka plugga lite innan det bär av till campus. Igår märkte jag att det endast är en och en halv vecka kvar till tentan. Sen kanske jag ska träna, har varit duktig två dagar i rad nu! Men nu vill magen ha havregrynsgröt och hjärnan lite annan stimulans, så vi hörs senare. Han håller fortfarande låda förresten, jag spyr!

dagens outfit

Ni kanske inte ser mig som den naturliga modebloggaren, men jag kan - tro mig. Jag har till exempel impulsshoppat ett par byxor från La redoute idag. De kommer antagligen bli stora floppen och åka tillbaka direkt, men jag vill ha ett pra såna. Ni vet, sådär halvkorta och lite balongformade i ett skönt material (haha, stenkoll). Jag tänkte även bjuda på dagens outfit, som en san modeslav. Tog mobilkameran till hjälp.

282443-54


Strumpor: Neongröna, troligtvis snodda från Beckson
Linne: Senapsgult, köpt till en bad taste-sittning
Trosor: Sådär jättegamla med Nallu Puh på
Hud: Kritvit, senaste modellen

Så, nu har jag bevisat att jag kan och kan sova gott=) Sov sött!

dotcom tjosan och familjeföretag

Jag har äntligen kommit på hur jag ska lyckas i livet och jag känner mig smått euforisk - jag ska skaffa mig smarta barn! Sen ska de få uppfinna nåt dotcom-tjosan och ett familjeföretag skall startas. Företaget säljer man sen till spray för 230 miljoner och köper ett hyper designat hotell. Detta måste man iof driva, men det kan ju inte vara omöjligt om ens andra barn är sångerska och bosatt i Hollywood - och bästa vän med Robbie Williams. Hon kan då dra dit alla sina kändispolare och sen lär det mesta gå av sig själv.

Det är alltid kul när det går bra för folk, eller?!?


havslukt

"Spurtade" ner till gymmet och tittade på våra bästa år på maskinen. Nu har hon äntligen erkänt, Marlena. Spänningen är olidlig. På vägen dit sken solen (igen bör tillägas) och jag hade solglasögon. När jag kom ut från hemköp, efter träningen och århundradets mest hälsosamma handling; en banan, lättmjölk, lingonsylt och tuggummi, spöregnade det (igen). När jag hade kommit till Abisko hade det slutat (igen) och det stank hav. Hav kan var mysigt, kan också lukta fruktansvärt, vilket var fallet nyss. Ni vet när det osar döda kräftstjärtar o dyl. Efter lite google-research visade det sig att närmaste hav ligger minst 4 mil bort, fågelvägen, så vem har varit och dumpat musslor och tång vid rondellen?


nu åker den upp

Satt här i lugnan ro, läste bloggar och surade över att solen försvann på fem minuter och lämnade gråa moln och regn över danmarksgatan, när det lät som militären hade flyttat in en övning i pang-pang till min hall. J****r var det small. Men det var bara reklamen som kom, igen, så nu åker den förbannade "ingen erklam tack!"-skylten upp, fort. Skit i att jag blir utan IKEA-katalogen, det är ju bara att cykla de fem minuterna till Tornby och sno en ny fin stämplad "lånekatalog".

slött

Skulle till skolan kl tio idag och göra ett grupparbete... Sen var det föreläsning vid ett. Det blev inte så mycket av med det. Föreläsningen var inställd och då villa Niklas vara ledig på förmiddagen också. Jaha, vad ska jag göra idag då? Kanske ska åka ut till Tornby och störa Sara på praktiken, eller så tar jag tag i mig själv och pluggar och tränar. Vi får se. Först ska jag ta mig ur sängen och ur hästenspyamas-skjortan som jag bosatt mig i och lyssna på när skäggfredrik får psykbryt på sin dator.  

mumma

Har ätit sjukt god mat här nu, pastasås och pasta med massa nyttigheter i, så nu är jag så mätt i magen så jag knappt orkar sitta, således inte heller skriva. Men det var gott. Ikväll ska vi titta på film, a beutiful mind tror jag det ska bli. Den skäggige säger att den är bra (och tittar lite misstänksamt på mig, eftersom han tycker att jag inte sett en enda film som filmvärlden har sett). Jag får lita på honom och i annat fall ta mitt straff för att det inte blev pulp fiction igår heller, jag hade tydligen inte den kanalen.

produktivitet

Idag har jag varit världens bästa flickvän och väldigt produktiv. I sammanhanget bör det noteras att klockan "endast" är 15.50. Inatt vid kvart över fyra ramlade den skäggige in här och övade på konsten att finna den hårfina gränsen mellan att sova och vara medvetslös. Så när jag vaknade imorse så sov han. Duktig som jag är tog jag fram Svensk aktiebolagsrätt och läste (produktivt 1). När han tillslut vaknade erbjöd jag frukost, vilket slutande med att jag fixade scones (världens bästa flickvän 1). Efter det dog pojkvännen i sängen och jag låter honom sova (världens bästa flickvän 2) medan jag läser ännu mer (produktiv 2). Nu ska jag fixa lite inför morgondagen (produktiv 3) och läsa lite till! Ska jag kanske sätta ihop resultatet av herrmiddagen också (ev. produktiv 4) i ett excel-dokument, men det kan vara att ta i lite för mycket.

nya linser

En mycket trevlig och välbehövlig kväll har nåt sitt slut. Julia och Cmilla (och jag) har suttit här och snackat skit in på småtimmarna - och eventuellt knaprat lite kladdkaka också. I början av kvällen serverades glass till, i slutet var det glassås. Jag skulle skryta med mina eminenta landskapskunskaper också, men misslyckades kapitalt. Riktar härmed en stor ursäkt till alla Medelpad-bor.

Nu ska jag gå och sova tänkte jag, eventuellt snega lite på Pulp fiction som jag tror går på TV. Jag har hört att den ska vara bra (haha) men trogen som jag är till min icke-film-personlighet har jag inte sett den, är det så dåligt?!? Upptäckte förresten nyss en oönskad egenskap med nya (frächa och således bra för ögonen) linser. De är så mjuka så man inte får tag på dem och därför inte ut dem. Det ser så lagom trevligt ut att stå och gräva i ögonen 45 minuter på kvällen, så ni vet. Tur att jag har sånt där knöckligt glas i fönstret på toaletten, så ingen behövde se eländet =)

Sov så gott!

uppdatering

Hemma igen efter en kväll på skytte-c, en natt i T1 och en innebandy som gud glömde. Jisses så trött jag var. Men jag var med i det vinnande laget alla matcher. Vinnarskallen i mig måste ju bara tala om det, även om det högst troligt inte var min förtjänst. Nu mår jag hyggligt. Mådde mindre hyggligt tidigare. Mora Träsk-tillställningen i torsdags lämnade mig i mindre tilltalande tillstånd igår, vilket jag sköt upp till idag genom att smygfesta lite igår med... Jaja, köttbullar, potatis och brunsås, raggmunk eller nåt annat påhittigt?! Hjälp mig, måste tydligen äta mat på dagarna har jag hört, som ensamboende måste man göra den själv också...BLÄ!

Högst tillfredställande

Igår kom vi på att det är kul att säga högst framför ord, när man ska förklara någonting. Det är lika kul som att säga kärahjärtanes och järnspikar ungefär. Det tar en till en helt ny språklig nivå, som bottnar någonstans i 30-talet eller så. Något som hur som helst är högst tillfredställande är beskedet jag fick på förfesten igår; Mora OCH Malmö bli Allsvenskapolare med Leksand, och Brynäs och Rögle gick upp. Egentligen unnar jag inte Rögle det ett dugg (Brynäs accepterar jag utan problem) men glädjen med att M-lagen inte får spela finhockey när Leksand inte får det var högst fanatisk efter lite rödvin. Så nu ska jag slänga klackarna i taket och väcka skäggfarbrorn som ska till skolan snart men som ligger och vippar på gränsen till medvetslöshet.

Mora Träsk

En märklig scen utspelade sig igår på golvet i Kårallens matsal (Kårallen=stort hus på campus där stoora tillställningar annordnas). Det var fest och bandet för kvällen var Mora Träsk. Jisses, det satt typ 300 studenter på golvet och viftade med händer och fötter i takt med "fader Abraham" och "Huvud, axlar, knä..." (fast då stod vi iof). Det var det sjukaste och roligaste jag gjort. Jag har lovat mig själv att minnas de 40 minutrarna i hela mitt liv och se tillbaks på dem när jag är 40 år gammal och deppig. Så det var då tur att jag inte pimplade i mig för mycket då, för jag kommer ju ihåg allt nu iaf - trots en aning huvudvärk och en mage som inte alls skulle stödja en elitsatsning i hopprep.

Glömd

Imorgon är det (också!!) fest - studentliv kan jag, sa jag ju. Temat för kvällen är "bäst tema vinner" så gänget på Danmarksgatan (jag och Cmilla alltså) har kommit på de högst underhållande förslagen Pippi Långstrump eller senila tanter på teparty. Frågan jag behöver hjälp med nu är helt enkelt; vilket som är bäst? För att avgöra får ni nu en kort redogörelse.

Pippi - Vi är fem stycken, så en Pippi, en Annika, en Tommy, en apa och en häst. Ackompanierade av denna låt hela kvällen...

Senila tanter - Bära grå peruker, köpa blommiga tekoppar på antingen myrornas eller BR-leksaker och ta med campingbord och stolar. Sedan helt enkelt duka upp spektaklet på skytte-c, med fulvin i kopparna. Blommig vaxduk också, glöm inte det.

Observera!! - Festen heter glömd och EN av oss fem har manligt kön...

Intrång

Jag hittade dessa i min dator. Vem har hackat sig in hos mig och lagt in bilder på en vilt främmande person. Vem är hon, vad gör hon?!? Kan inte minnas att jag någonsin sett henne...

    

hahaha...

student, studera, studentliv

Det här med att plugga som student verkar vara en smärre omöjlighet. Kom hem nyss och smög (läs: plingade på världens mest gälla ringklocka) in till Cmilla. Hon satt och pluggade och jag sa att "det ska jag också göra", funderade på att sätta mig på bänken ute i solen. Men efter två minuters konversation avslöjade hon dock nyheten att hon skulle ner till stan och köpa ögonfransböjare snart och fika lite med Tobbe. Jaha (suck) där var mitt pluggande för dagen förstört  -  Big Time. Så det blir chailatte på Geroge's och ett litet besök på systemet ist. Kravall ikväll igen. Student är jag (syns på kontot), studera kan jag inte - studentliv kan jag...

tacopaj del 2

Tacopajen blev prima, lite sen kanske, frukost kl 10 och middag 22 är väl normal mathållning.

Dagen har innehållit lite ovanliga inslag. Först var jag på anställningsintervju, vilket jag inte sysslar med sådär väldigt ofta. Jag kände mig rätt dum, man svarar ärligt, men det känns fortfarande som man fjäskar gärnet och säger allt hon vill höra. Den som lever får se som man säger. Sen var jag i skolan och drömde om pajen - som jag sa. Efter det var jag och mina damkollegor från Jur6 på intervju med en socionom, för att ge henne material till en D-uppsats. Vi fick diskutera porr i två timmar, haha.

Nu sitter jag hos skäggfredrik och gör ingenting. Knaprar på ett och annat tortilla-chips då och då och funderar på vad jag ska göra imorn. Jag är skolledig, men måste faktiskt plugga ändå - Så egentligen funderar jag mest på hur jag ska göra för att få mig själv att plugga imorgon. Mitt övertalningsförsök att få den skäggige att ta sovmorgon och mysa med mig i sängen är nog ett stooort steg i fel riktning.

tacopaj

Satt och lyssnade på Herbert gnaga om någonting jag inte hade en aning om vad det var idag på föreläsningen. Det bli lätt så med Hebbe, han missar att berätta vad han ska berätta om, så man blir aningen lost. Hur som blev jag sjukligt sugen på tacopaj, riktigt sjukligt. Nu är frågan om jag ska göra det eller inte... Eller ska man ringa den skäggige och höra om han vill äta det med mig? Det ska man kanske. Ja, det ska jag!

allsvenskan 08/09

Det är den bistra sanningen, som alla vännerna noterat på msn igår. Alla hade någon eftertext à la "bajshockey", "the end" och "bye bye". Känns riktigt trist, riktigt riktigt illa. Nu hoppas jag att Brynäs och Rögle går upp. Mardrömmen är Mora och Malmö, då lägger jag ner hockey ett år.

Igår var det även Champions league, najs. Den här gången frågade jag bror vad jag skulle tippa på, gjorde som han så, och så sket det sig tre minuter från slutet. Jag avskyr Chelsea! Sen såg jag reprisen av Liverpool-Arsenal, utan att veta hur det slutade. När det återstod 8 minuter av ordinarie matchtid och det stod 2-1 (Liverpool vidare) blev det för nervöst, så jag kollade slutresultatet på text-tv. Dumt av mig för de var de sista minuterna som var de mest spännande. Så jag slog tillbaka till matchen och ångrade mig. Men rätt lag vann och jag är en mindra halv människa iaf.

Nu ska jag snart på intervju, håll tummarna!

There is too much butter ON THOSE TRAYS



Jag tycker detta är förbannat roligt...hihi

för er...

...som inte orkar läsa förra inlägget - pratar jag om nåt helt annat i detta, min konstanta magont (1) och min stoooora ilska mot Telenor (2)! Nu ringde telefonen så jag lägger till TV-licensen (3).

1) Om en timmer och 20 minuter börjar Leksands hockeyöde och jag har ont i magen. Det känns kört, men man hoppas ju så innerligt. Så gärna!!! Så nu funderar jag på om jag ska värna om min hälsa och bara titta resultatet efteråt eller om jag ska må skit i två och en halv timme och lyssna på radio...

2) Jag har tre hela ***** förbannade ******** ***-månaders uppsägningstid på mitt gamla abonemang, tycker Telenor. Vilket innebär att jag ska ha dubbla telefoner i tre hela ***** förbannade ******** ***-månader till. Han i kundtjänst måste ha förstått min uppgivenhet när jag utbrister "nääääää, vad onödigt. Ååååååååååååå va dåligt".

3) Alla telefonförsäljare frågar alltid efter Cmilla, eftersom telefonen står på henne. Perfekt tycker jag och svarar glatt i telefon att "Cmilla, nä hon är inte hemma" =) Jag gjorde samma sak nyss, sen gick jag inte till henne, då ringde mobilen...hennes alltså. TV-licensen och jag tror det var samma röst som frågade mig tidigare (som frågade om vi bodde i samma hushåll). Så Cmillan har ingen TV..och inte jag heller. Jag sitter ju här jämt. Han sa att han skulle skicka en kontrollant, så från och med nu låser jag dörren och öppnar inte för nån som inte ringer innan...om jag inte ser i nyckelhålet att det är Jihovas, de brukar ha så roliga broschyrer..

förändring

En tår rinner ner för min kind. Den är båda glad och ledsen, den är lite fundersam och vimsig. Den kommer av förändring. En tanke på hur livet var, är och kommer bli.  Ingen väg är fri från gupp, men jag har haft en underbar uppväxt med (minst) två föräldrar som älskat mig och mina syskon, underbara vänner i andra ändan av telefonluren, stor olycklig kärlek i 7:an (Lars Björk), vunnen F17-serie i ettan (eller när det nu var) och en guldvecka när man äntligen tog studenten. Det är inte konstigt att en eller två tårar sliter sig loss när man tänker att man aldrig mer kommer sitta på bron bland träden över den lilla ån, 50 meter från Björkbergsvägen, och öppna Barbie-bilder, lämna brev i filmpåsar i "skogen" på väg upp mot hallberget, Springa omkring med ryggsäck och för lite kläder på Noret när det är skolavslutning och vara lyrisk över att åka till McDonalds i Blg med vännerna första dagen med körkortet. Måste man bli vuxen?!

Imorgon ska jag på antställningsintervju. Det handlar om resten av våren och sommaren, det handlar om att ta klivet att inte åka till Dalarna en hel sommar, så som det alltid varit. Det kanske t.o.m. handlar om att bli vuxen. Eller nä förresten, nu ska vi inte dra för stora växlar av det hela. Men jag blir lite rädd, ska jag inte få grilla vid storsiljan, spela volleyboll i Olsnäs, äta glass på strandpromenade, sitta på basebollplanen och äta jordgubbar, ta en öl (läs:cider/vin/cola) på Bosporen, ta det stora beslutet; skutan eller lucky, ska jag inte få uppleva filmögonblick på en sten vid vattnet medan man ser solen gå ner i horisonten (läs: Björkberget) igen?

Vem vet? Inte jag, men nåt säger mig att det är väl klart jag ska få. De underbara vännerna finns kvar, likaså volleybollplanen, föräldrarna och strandpromenaden. Allt kan inte vara som det alltid har varit och vem vill egentligen att det ska vara så? Jag gråter gärna en skvätt över allt underbart jag haft och gråter ytterligare en för allt underbart som komma ska. Jag får kanske bara lov att byta grill och volleybollplan ibland, ta en annan restaurang och sätta mig på en annan sten. Bredvid mig har jag kanske inte, varje gång, den eller de jag hade för flera år sen, istället sitter förhoppningsvis han där (ni vet, han den där) och ler mot mig. Och i fickan har jag mobilen fullproppad med nummer till alla de jag älskar, och alltid kommer älska. Det spelar ingen roll vad förändringen medför, hur vuxen jag blir och vart någonstans jag är. Det kommer bli bra, det har min mamma lovat...och än så länge går ju allt som en dans!

sitter i skolan

Lyssnar på Sten som ringer handelsbanken för att snabbt fråga om det är en koncern som lånar pengar eller moderbolag. Mycket spännande, eller!??

Aha, det är moderbolaget. Bra jobbat Sten. Vill åka hem nu!!


klyschdrottningen

Det ultimata testet från gårdagen är avklarat. Tack vare att jag verken heter Gaylord i förnamn, Focker i efternamn eller är en nedknarkad ensamstående tåvbarnsmor så gick det mycket bra. Jag träffade svärföräldrarna för första gången. Nervös som få var jag, mobilen vittnar om ett panik-sms till Julia.

"500 meter kvar, funderar på att vända. Jag dör!".

Men det gick prima, såklart. De var jättetrevliga, vilket var givet, hur skulle annars den skäggige kunnat bli så bra!? haha.

Nudå, jo idag var jag på första föreläsningen på nästan exakt en månad. Jisses, seriöst va?! Gick bra det tror jag. Fast det kommer bli en massiv kurs detta, vilket påminner mig. Jag ska sätta mig i köket nu, lyssna på Lasse och plugga lite granna.


ojojoj

hur ska detta gå?! Lika i hockeyn, jobbigt. Nånting som jag nu äntligen ska göra är på väg att ske, hoppas det inte blir jobbigt. Äh, det ska gå bra. Ska duscha nu och berättar sen...

hundägare

På min dagliga tur mellan hemmet och T1 såg jag idag en sluskig kille som var ute och rastade sin schäfer. Schäfern i sin tur stod med ena benet lyft rakt upp och tokbajsade på trottoaren. På sluskets agerande och uppsyn är jag säker på att han absolut inte hade föra avsikt att plocka upp bajset som bildar en hög där på betongen. Så ikväll tänker jag gå på detektivjaktt och se om det ligger kvar. Gör det det ska jag sätta upp en skylt på en pinne, som en elak pensionär, där det står "plocka upp bajset efter dig!", eller nåt sånt fyndigt.

dålig uppdatering

mycket dålig uppdatering av mig på senaste, det är mycket nu. Eller det är det inte alls...har bara inte blivit så. Jag har inge vettigt över huvudtaget att säga nu heller mer än att jag är lite konfunderad över den här Tokyo Hotel-hysterin som råder. Är det en epidemi som sprider sig bland tjejerna i blogg-världen bara, eller är de nutidens 16-åringars motsvarighet till Backstreet boys på vår tid? I så fall vill jag säga att vi hade bättre smak när vi var små. Backstreet boys var bättre. Fast jag var nog kanske inte så kär i dem ändå. Höll mig till Ace of Bace...haha

Grattis

Idag fyller den skäggige år. 23 pinnar han med, och inte i närheten lika bitter/psykotisk som jag var för knappa månaden sen. Good for him. För att bidra lite till kalaset ikväll (för när man fyller år blir det kalas, inte fest som han envisas med) har jag nu varit på Maxi i tornby och hämtat ut en princesstårtelängd som jag fick kupong till som inflyttningspresent (augusti 2006) till mitt första lkpg-hem. Tänkte bjuda på den när jag fyllde 22 kommer jag ihåg, blev inte så. Frågan som mina lår nu ställer sig är; hur en sidvind som på ditvägen ger en aning motvind även kan ge samma motvind på vägen hem?!? Jonna, börja jobba på smhi och förklara/ändra vädret här, TACK.

Skulle lagt upp en fin bild (i stil med den på Beckson) på födelsedagsbarnet, men jag vet inte om jag vågar och han vill. Jag har ju inte varit i Ö-vik och träffat svärföräldrarna än... Så jag tog bort ögonen, ni vet som man brukar göra.


282443-50


Jättegrattis på födelsedagen Fredda. Du är bäst vet du!

vårkänslor

Jag rullar fram på gröna blixten med vårsolen som värmer på ryggen, vårjacka och vårskor, lovikavantarna på (för säkerhets skull), världens bästa låt i öronen och med solglasögon som får den blå himlen att se ännu blåare ut på, och undrar om en sketen liten djuraffär verkligen får fira sin treårsdag med att hänga upp en girlang med massa balonger i trafikljuset?!?

dag i matens tecken

Idag har varit min sista dag som oseriös och slö student, imorn börjar alvaret. Vad bättre då än att njuta maximalt av livet?! Så jag bjöd hem den skäggige på picknik på gräsmattan på innergården vid lunchtid. Chiabata med salami och brie stod på menyn, dricka bestod av kranvatten i en gammal (!!!) Brämhultsflaska. Efter det bar det av ner till stan för fika på Geroge's med den skäggiges kompisar, mycket trevligt! En chailatte på det. Nu är jag i T1 och har klämt i mig en hel rollo-kola och väntar på kvällens bravader som är sthlm rullar. En grej jag skrivit om förut tror jag där man åker runt till folk och äter trerätters middag. Blir kanon det. Hoppas det blir gott. Nu ska jag ge honom lite uppmärksamhet och umgås lite. Som läget är nu sitter vi vid varsin dator...

chock

Haha, man blir kanske en aning illamående av färgerna, av den nya stilen, jag vet. Men jag kunde inte låte bli. Jag ser ut som om jag vore gjord av Mr Andy Warhol, så jag fick lov. Om ni tycker det blir för jobbigt att läsa med alla färger, och allt svart och vitt...säg till så ska jag med glädje byta tillbaka. Det är kanske inte så väldigt vålikt heller, så jag ska jobba på en mysig vår/kärleksfull design till nästa gång. Går Leksand upp ska jag även ha vissa hockeyinslag...lovar. Så länge, som sagt...let me know!

puss

uppdatering: haha, snabbast gästspelet någonsin. vet inte ens om nån hann se det. Får se om den dyker upp igen, med lite modifiering kanske =)

damdam, da damdam, da damdam, da damdam

Baby I've been wanting since I remeber
I really want to get it on with you, I can not wait
I really want to have you here
That's not the way
I've been climbing up and down the halls
this past few weeks
I really want to have you here, Immediately
I really want to call you now
That's not the way

Bästa låttexten just nu...
(Don't be a stranger - Perfect problem)

Chelsea leder, går mot vinst på vackra 27 kronor, haha, många bäckar små...

TV4vadret.se skvallrar om sol över slätten imorn, så jag ska försöka få nån att göra nåt skojsigt ute med mig!! Men först ska jag fortsätta titta TopModel och fundera på om jag ska skicka nån härifrån till staterna för att lönnmörda Bianca? Ska byta batteri på internetbank-dosan först och sen ska jag undersöka om ekonomin har råd med ett sådant upptåg. Hoppas ni har en finfin kväll!

Ps: rubriken är bokstavsform på introt  =)

slö och uttråkad

Jag är ledsen Jonna, men det här seglivet är inte enbart possitivt utan leder lätt till en viss (läs: hög) grad uttråkning. Därför blev jag lycklig när ett mail damp ner i inkorgen; "Vi har satt in 6$ på ditt pokerkonto" stod det. Najs, jag som halvt förträngt alla de där spelkontona överallt på internet. Men nu känner jag att min rygg inte alls pallar att sitta framför datorn och hugga i en 1-dollars-turnering, omvandlade jag mina pengar till 37 kr på spelkontot ist. Så nu har jag satsat en hel 20-lapp på Chelsea (som jag för övrigt hatar) ikväll. Spännande va?!? Jag känner beroendet spruta i venerna. Förresten, är det nån som vet vad som är en ven och vad som är blodkärl. Är det samma sak?

15.15 pip

Jag är ju inte känd för att vara den mest punktliga människa there is. MEN, idag ni. Hon (annelie, tydligen) som skulle ha tvättstugan efter mig hade skrivit från 15.15 och nu, 15.15 pip var jag klar med tvätten. Dock, tack vare min aningen sega sida (en annan mycket bra egenskap), blev inte allt klart där nere så nu hänger det lakan och handdukar i hela lägenheten. Ett sånt där tvättställ man har i garderoben och tar fram när man inte hinner med torkrummet är helt komlett värdelöst för allt annat än små strumpor och trosor, inte 140 cm-säng-lakan...plutt.

misshandel igen

I måndags var det festerifest igen, vilket ni vet betyder; en misshandlad Johanna. Om nån vill att jag ska rabbla upp alla mina åkommor, var vänlig fråga. Vet inte om utrymmet här räcker, haha. Kul var det i alla fall, fick våfflor...mumma.

Annars då, jo...återigen har jag slagit fast att jag har för mycket underkläder för mitt eget bästa (betyder absolut inte att de är snygga, snarare en stor procent 4:e sortering), vilket betyder att jag inte tvättar tillräckligt ofta, vilket i sig betyder att det är för mycket tvätt när jag väl tvättar, vilket gör mig trött, vilket gör att jag inte orkar palla mig ner direkt när tvätt-tiden börjar...så nu är det bråttom. Jag måste verkligen tvätta lakan idag också. Pust. Men när jag väl var nere nyss såg jag till min stora glädje att huset fått en torktumlare =) Den har säkert varit där sen i jul eller nåt, så nu vet ni hur ofta jag är dit. Men då slipper jag hänga strumpor. Weiii! Maskinen är klar om 45 minuter. Frågan är om jag ska vila i soffan (för att samla krafter till nästa vända) eller inte. Klart som *** att jag ska vila... Bort med Rachel Ray och fram med Rachel Green vettja, Vänner is in tha house.

tihi

Fick ett mail från Beckson med massa citat från barn. Kommer ihåg mig och Karin hemma i mammas soffa när vi en kväll för många år sen grat av skratt till en bok med dessa citat. Kommer ihåg denna speciellt, ÄLSKAR den.

När man gifter sig ger man varandra ett tysthetslöfte. Om man inte håller det, måste man skilja sig och då måste man dela på lamporna och knivarna och för det mesta kan man inte komma överens om vem som ska ha barnen. De som inte kommer överens om det måste gå till en börsmäklare. Han bestämmer att den ena ska ha barnen och då får den andra ett extra matbord istället. /Regina, 7 år.

funkar!

Bloggen funkar igen. Så dumt att jag precis beställt glassdejt på stan med några så jag inte riktigt hinner skriva massa vettigt. Det har varit lite tråkigt och ensamt utan min bästa vän, så nu känner jag mig som en hel människa igen... weii! I'll be back lite senare, om jag inte glömmer i glädjeruset över att vi krossar Mora igen ikväll...hoppas hoppas...

Glassdejt = sjukt fint väder här i "syd".

RSS 2.0