Mästerkock

Dagens middag blev en superenkel rätt som jag hittade i en 'Billiga veckan' från Ica. Någon form av taco-chiligryta som tog tio minuter att få till. Bra sting för Johannas aningen känsliga mun var det också.

500g köttfärs och en påse taco-krydde stektes ihop som vanligt. Sen var det bara att ha i 1 dl vatten, i pkt krossade tomater med vitlök, en burk (cirkus 300g) tacosalsa och två pkt kidneybönor. Sen puttrade det ihop sig lite medan jag rostade strimlade tortillasbröd i stekpannan. Sen var det bara att smaka av med lite salt och peppar, sleva upp och klicka på lite gräddfil. Superenkelt.



Apropå vad alla mästerkockar måste ha bredvid spisen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0