Grow me one of those pinjenötsträd



Ikväll har vi gjort zuccinipasta, vilket verkligen kan rekommenderas om man försöker hålla sig borta från de dära kolhydraterna. Utan alltför mycket fantasi ser det ut som tagliatelle men smakar hundra gånger bättre, mycket tack vare världens bästa lilla nöt (eller vad det nu är). Ta fram en potatisskalare och "skala" zuccinin till bara kärnhuset är kvar, salta remsorna och låt de ligga ett tag. Jag valde att dutta dem med hushållpapper sen för att få bort vätskan, men vilket annat smart tips som helst lär funka. "Rosta" pinjenötter och lite skivad vitlök i olja och släng i en rejäl bunt örter. Jag kör basilika och citronmeliss (bör fungera med bara basilika och lite citronsaft också). Sen har man bara i zuccinin och låter den bli varm medan man rör om det gojsiga. Sen är det bara å äta.

Kommentarer
Postat av: Karin

Det blev en iphone 4 tillslut. Men jag är jättenöjd faktiskt!

2011-07-15 @ 00:15:15
URL: http://karinrygge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0