Tradition är tradition

Det finns en människa som kan det där med traditioner. Hon börjar ladda för jul dagen efter midsommar och har nedräkning inför sin födelsedag en lagom tid i förväg, och ser sedan till att ingen missar den. Får hon ett paket hoppar hon högt. Hon håller helt enkelt på traditioner utformade på små barnsben. Nu låter det som om hon skulle vara världens mest ego människa, vilket såklart är absolut fel. För hon älskar även alla andras födelsedagar och det är garanterat hon som köper flest julklappar och slår in de finaste paketen till alla andra. Det är helt enkelt så att om det är en persons födelsedag som skall firas så är det hennes, om inte för allt annat så för att hon aldrig skulle missa din.

Så idag är det då dags. Och, eftersom vi nu har lärt oss att traditioner är traditioner och de är då rakt inte till för att brytas så vill jag skicka det största grattis jag kan tänka mig till denna människa, på ett traditionsenligt sätt:

282443-49

Grattis världens snyggaste Becka. Ha en underbar dag tillsammans med din karl i värmen bland alla thailändare.

Kommentarer
Postat av: rebecca

alltså JOHANNA!!!!! WTF! Begrav den, radera den, döda den, TA BORT DEN!!!!!! Men - ja. Tack iaf! Tusen tack! Puss saknar dig!



Ps. vi har lite att planera!

2011-03-25 @ 03:04:35
URL: http://kinakulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0