Red paint


Jag sitter och skriver så att nagellacket flyger åt alla håll och kanter här hemma. Och med det kanske ni tror att fingrarna går så fort över tangentbordet att den röda färgen slungas iväg av g-kraften, men där har ni självklart fel. I själva verket spenderar jag nämligen tiden med att sitta och pilla bort lacket, eftersom hjärnan står still. 91 sidor nu, någon som är sugen på att korrekturläsa?

Kommentarer
Postat av: tess

fan vad bra att han köpte den! görsnygg ju:) hoppas han är nöjd? du får ta en dagens på honom och lägga upp här:)



när ska korrekturläsningen vara klar? skulle gärna hjälpa dig, vill bara veta hur mycket tid jag har så att jag vet att jag isf hinner:)

2011-06-07 @ 15:35:56
URL: http://tillvaron.se/therese
Postat av: tess

men, that's what friends are for! självklart hjälper jag dig! enda anledningen till att jag vill veta deadline för korrekturläs är ju för att jag ska kunna göra ett bra jobb åt dig. vill ju inte att det ska bli att jag sitter och skummar igenom i tidsbrist, korrläsning är galet viktigt och viktigt att man koncenterar sig och läser ordentligt:) har alltid haft bra betyg i svenska och tycker om att läsa plus att det vore ju kul att se ditt jobb och hjälpa dig till bra betyg (om det ens behövs:))

2011-06-07 @ 16:17:41
URL: http://tillvaron.se/therese

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0