Dag 4, det här åt jag - idag
Ni fångade mig sannerligen inte min bästa dag.
Frukost: En kopp blåbärste, rallarhalva med leverpastej och gurka och ett stycka clementin.
Mellanmål (rätt snart efter frukost): rostade solroskärnor.
Lunch 1: Varm choklad, pressbyrån-bulle och rabarberstång (godis).
Lunch 2: Pestolax och wokgrönsaker.
Mellanmål: Lösviktsgodis.
Middag: Santa Maria India-påse med kyckling, ris och sallad.
Sen då: Saffransglögg, russin och mandlar.
Som sagt, att värma upp inför varje måltid med godis. Vad säger man. :)
Frukost: En kopp blåbärste, rallarhalva med leverpastej och gurka och ett stycka clementin.
Mellanmål (rätt snart efter frukost): rostade solroskärnor.
Lunch 1: Varm choklad, pressbyrån-bulle och rabarberstång (godis).
Lunch 2: Pestolax och wokgrönsaker.
Mellanmål: Lösviktsgodis.
Middag: Santa Maria India-påse med kyckling, ris och sallad.
Sen då: Saffransglögg, russin och mandlar.
Som sagt, att värma upp inför varje måltid med godis. Vad säger man. :)
Kommentarer
Trackback