Kvällens outfit

Försöker komma på en klädsel för kvällen. Det vankas herrmiddag för herrarna och pojkarna (mestadels pojkarna såklart) på programmet och damerna och flickorna (jag inkluderas såklart i damerna) skall möta upp dem på haket Platå i staden under kvällen. Klädsel försöker jag välja medan jag gräddar frasraggmunk på en alldeles för varm stekpanna och diggar Eurythmics och Depeche Mode. 

Frågan är: kan man använda sig av en mycket på underklädesavdelningen inköpt korsett (som btw har varit med otaligaherrmiddagar förut där stripptease stått på tapeten) och stoppa ner den i valfritt klädesplagg, såsom byxsor/kjol/shorts? Kör på bara. Slut or not, eller vad man säger när man är fyndig med ord. Jag har nämligen ingen aning.Annars ser jag ut såhär en dag som denna.


Tofsar i håret för att få den där lite vilda och rufsiga känslan till kvällen, strumpor inhandlade på Lindex i Karlstad för ett pris av 14:-, byxor egna (skulle man nog kunna säga) och tröja med kladdkaksfläckar på magen. Till detta kan jag också meddela att stekflott från raggmunken har satt sig i mina ögonbryn.

Kommentarer
Postat av: Mary

Färgen på dina strumpor ger mig flashbacks. Haha! Klockrena helt enkelt!

2009-03-20 @ 08:01:31
URL: http://princesssmary.blogg.se/
Postat av: kinatanten

Lätt kan du köra på de! Hoppas du gjordet. puss

2009-03-20 @ 10:23:30
URL: http://kinakulla.blogg.se/
Postat av: Herm

Kör bara!!!!!! du e snygg

2009-03-20 @ 14:57:40
Postat av: tess

faaan vilken snygg korsett! satt ju klockrent också..

2009-03-20 @ 23:34:58
URL: http://trescz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0