Fullt upp

Igår hände nåt speciellt, det hände massvis. Mitt liv var späckat för en gångs skull så jag hann faktiskt inte med datorn. Ojojoj.

Började med att jag skrämde livet ur herr skägg (som verkar vara det vedertagna namnet på karln). Han tycker inte om dockor den stackaren, och när han inte vaknade på morgonen och jag var pigg som en lärka kom jag på den bra iden att sätta mig och läsa bok i fåtöljen - och lägga min gamla slitna docka i sängen. Med huvudet vänt mot honom så de tomma ögene som för länge sen tappat ögonfransarna tittade på honom. Sagt och gjort, det märktes ganska tydligt när han märkte dockan, hehe. Det var kul.

Sen bar det av ner mot stan och lite inhandling inför påskhelgen, bland annat födelsedagspresent till mor min (som fyllde år häromdagen och var väldigt noga med att påpeka det. 46 är en viktig ålder).

Ugnspannkaka till lunch.

Skjuts till Norrköping, eftersom det ju var 150 kr billigare att åka därifrån.

Höll på att missa tåget, lite dålig tidsberäkning.

Sen var det 4½ timme på tåget, och då hände ju iof inte så mycket. Men då hade jag ju inget internet. Men en bra bok dock!

Efter det blev jag upphämtad av Joanna på stationen, dumpade grejerna hos mamma och for till Näs för att upptäcka att ALLA, nästan, gamla vänner var där. Rebecca, Jonna och Cisci tror jag var de enda missade bitarna (och ni var saknade). Blev glad i hela kroppen i alla fall. Och det blev rätt sent och var mycket trevligt.

Nu ska jag på med täckbyxorna och bege mig upp mot fjälltrakterna för lite häng i, vad jag hoppas, solen med Maja, Mariah och Sofia.

Kommentarer
Postat av: Karin

Haha! Vi är inte ens söta! Vad sägs om att ta en liten tur nästa påsk? Eller?

2009-04-12 @ 11:27:13
URL: http://karinrygge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0