Bakdag

Efter mitt välbehövliga tjaffs (oj vad man kan överdriva. Det hela var över på två minuter) med mamma blev jag bakinspirerad igen. För säkerhets skull åt jag inget innan jag drog igång, för att inte riskera att upprepa gårdagens fadäs. Och hoj vad det gick. Tre olika verk blev det - skulla ha blivit fyra men min mycket välsorterade (?) och framförallt stora (???!?) Ica-butik hade inget durumvete. Någon slags limpa, bondkakor och mandelflarn blev det i alla fall, men med mycket varierat resultat. Vissa saker blev bra och vissa saker kräver nog bilder, varför min dåliga mobilkamera återigen fick agera Bingo Remer.

Det började med gäsningen.



Sen fortsatte det med den ena kaksorten.



Men duktiga Johanna hittade i alla fall en som var okej (på två plåtar). Sen var Bingo dålig på att sikta kameran. Och han ska vara proffs, hmpf.



(och vilken lycklig min hon bjuder på. Fotoface/colgatesmile hette det va Jonnah?!)


Efter några partier kungen på datorn laddade jag om för kakomgång två (eller egentligen lekte jag basebollträ och diverse andra saker med degrullen innan jag började också - fast de bilderna är hemligstämplade). Tänkte i alla fall att denna omgång sötsaker skulle gå bättre - det var i alla fall vad jag sa till alla mina gäster i mitt bakprogram. Men det gick såhär.


(Allt småplock ni ser är jag som skurit bort det mest svarta, förutom på den längst till höger. Den kändes redan förlorad på nåt sätt)


Men limporna blev bra, och goda. Och inte brända - för då kom jag på idéen med timer.


Kommentarer
Postat av: Sara

My god!!! Jag som inte trodde att du kunde blir mer huslig...Pallra dig hit upp till mig nu och baka till mig med! Vill ha =)

2008-07-01 @ 13:52:03
URL: http://dalkullansara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0