Tåbeskymmer mm

God morgon. I ett svagt (läs: trött) ögonblick hos datorägaren har jag lyckats sno åt mig lite värdefull laptop-tid. Så nu måste jag ju säga hej igen. Min dator vägrar fortfarande att svara när jag trycker på on-knappen, men en diskussion förs med min far om inhandling av en ny leksak. Jag har dock lovat att inte lyfta den nya i skärmen, smälla igen locket och kanske eventuellt till och med inhandla en datorväska så den slipper ligga och kramas med fotbollsskor och matlådor i väskan. Men vi måste ju få lite ordning på det här i alla fall.

Annars har jag en öm tå. Vet inte vad som hände men vaknade i natt med en bultande och svullen tå. Så det blev till att proppa värktablett och köra högläge tills jag somnade. Nu är det lite lugnare men vi får väl se om jag måste gå till doktorn ändå kanske. Har ju några skavanker att reda ut. 

En bra grej: Var på massage igår. 45 minuter avslappning. Jag klagade inte!

En dålig grej: Räkningarna gjorde mitt nyss så goda morgonhumör till ett mer johanna.aktigt morgonhumör. Känner ni till hon Bengtsson i Rederiet? Ungefär så.

Så, vad ska man göra idag då? Ingenting inplanerat så det lär väl bli vinterstudion och häng i soffan. Men jag har varit helt okej duktig i skolan i veckan så det kan jag nog vara värd. Vad göra i lärdagsförmiddag i Linkeboda när kastrullocket ligger på över stan som vanligt?

På återseende mina kära (så fort som möjligt). Datorägaren upptäckte precis kuppen och kräver tillbaka den. Dumt. Jag har ju inte hunnit uppdatera mig på allt som händer på Facebook. Galet...

Come back

Jag är inte död, jag lever. Även om det var lite tveksamt i fredags förmiddag. Men min dator har återigen lagt ner och vägrat lägga upp igen. Och min magi sträcker sig inte längre än att jag bankar och slår på uslingen, men den vägrar och fungera ändå. Har inte ens lyckats läsa vad blondinbella sa om att åka ur let's dance. Känner mig handikappad.

Men som tur är för er har ni inte missat någonting av vikt. Har mest legat och sovit och varit ute. Och Karin var här en sväng också, riktigt trevligt. Ikväll ska man i alla fall på bio och se den där filmen som fått så många oscars-nomineringar. Är trött som stryk efter helgen bravader dock, men jag har lovat att inte somna i biostolen. Så nu blir det till att vila eftermiddag.

(Ska försöka skaffa mig en ny dumburk så fort jag kan, så ni vet. Annars får ni gärna ringa och höra hur det är).

Planering

Min planering för dagen var magnifik. Städa och tvätta samtidigt, och när städningen är klar och sista maskinen tvätt är igång drar jag till maxi för att köpa påfyllning till kylskåpet. Den ensamma moroten där inne bärjar bli lite hängig, jag tror han känner sig ensam. När jag är inne på de sista mobbdragen händer dock något som är mycket sällsynt i Lasse Winnerbäck-land - snö. Men eftersom jag härstammar från trakter närmare Ryssland än de här wondellbönderna här så får detta inte bli den faktor som gör min än så länge så lyckade dag till en besvikelse. Nejdå, nu ska jag kasta mig ut i vädret på gröna blixten och försöka hitta en väg ut till Tornby genom det avspärrade vägbygget. Om jag tar med en kaffetermos kan jag nog i alla gall muta mig igenom.

Duktigdag

Uppstigen och glad i hågen över ännu en dag utan skola. Glädjen dämpas dock en aning över min vanliga morgonmage, illamående och inte ett dugg sugen på att äta. Nu vet jag vad ni alla tänker, eftersom man inte kan må lite illa (eller klaga på ömma bröst) utan att ens vänner börjar bråka om vem som ska få äran att vara gudmor, men några minijohannor är inte på ingående i alla fall. Så ni vet. Däremot tycker jag att mina vänner nu snart ska börja gifta sig. Jag har massa idéer till era bröllop vet ni.

Men nu var det ju inte det jag skulle berätta om utan säga att jag satsar på en duktigdag idag. Städa, tvätta och ta mig ut till Maxi på cykeln. Ska bara bota magen först.


I'm a woman

Jag lyckades precis med att hålla fem msn-konversationer igång samtidigt. Utan att snacka skit om någon till personen ifråga. Jag är verkligen kvinna, paw rihk-titt.

Ska försöka modeblogga

Kastar mig ut på hal is och ger mig på mode. Men jag behöver er hjälp. Jag bara måste köpa dessa va? Va? Jag verkar inte ha nån vidare tilltro till mig själv när det kommer till sånt här.


Blödig

Jag är en mycket blödig människa. Det största gråtmomentet på året är alla sportkrönikor (från svt, tv4 kan inte göra sportsändningar) som går runt nyår. Det tar två minuter in på entimmesprogrammet innan jag snörvlande med rinnande ögon gnäller fram ett "han är ju så glaaaa" innan jag brister ut i en hysterisk snyftatack och en jakt efter papper att snyta mig i. Men för att inte behöva vänta till nyår varje gång så får jag min veckoskörd av snyftmoment under vinterstudion p¨å helgerna när de visar bilder på lyckliga vinnare från helgen innan. "Ååå, han hoppar ju till och med av glädja" säger jag och tittar in i väggen för att undvika att bli tvingad att hänga ut kudden på tork.

Men när det kommer till vardagslivet så finns det bara en grej som verkligen gör mig rörd. Dagisbarn i reflexvästar som är ute på promenad´. Där går de med sina miniben och håller varandra i handen - och jag är milimeter från att cykla in i en lyktstolpe.

Det går bra nu

Skola hela dagen, nytt rekord på jobbet och äntligen har jag hittat en tvättmaskin som kan tänka sig att tvätta lite trosor åt mig. Det går bra nu!Overallball

Precis klargjort att det blir kravall på torsdag. Det var inte igår. Förra året var man där var och varannan torsdag, nu var det oerhört länge sedan. Men på torsdag blir det overall igen och jag har börjat ladda från och med nu. Detta kan gå precis hur som helst!RSV

Det är helt omöjligt att ringa skatteverket och få svar på en fråga som inte direkt handlar om skatt. Det går inte att få tag på dem på telefon, på något sätt. Så nu är jag lite arg och ska göra av med frustrationen på att damsuga det kilo lera och sten som ligger på mitt hallgolv. Om det var någon som var intresserad.

Schemalagd

Första dagen på ett mer strukturerat liv har gått sådär än så länge. Jag har inte gjort något av vad jag skulle än, jag har mest sovit. Men jag har faktiskt gjort ett schema för varje dag denna vecka så jag vet vad jag ska göra. Telefonsamtal, tvättning och städning är punkterna innan jobbet för dagen. Så det kanske är dags att sätta igång då...

His cinderella

Jag har blivit förtjust i en låt. Eller inte blivit egentligen. Har nog varit stormförtjust sen den kom. Den är rätt så känd, Umbrella med Rihanna heter den. (Nån som hört den?!?). Den nya förtjusningen gäller i alla fall remixen med Chris Brown. Han sjunder att jag kan vara hans Cinderella (Askungen min anm.). Jag tycker det är ett mycket generöst erbjudande och jag överväger helt klart att ta det. Vill ni ha ljudbevis kan ni hojta till på msn (eller här så fixar vi det) så ska jag skicka det.

Hihi. Koreanerna värmer upp genom att göra kullerbyttor. Moget.

Nä men tjena

Ni var många (förhållandevis alltså) som tittade in här igår. Det var ju dumt att gårdagen inte var en av mina bättre då. Inte på något plan. Det ordnade väl dock upp sig åt kvällskvisten när jag fick lite McDonalds mat, men nåt gjort härinne blev det inte. Däremot anar ni inte vad en McChicken kan göra för en människa dagen efter tenta. Hur som helst hoppas jag ni kommer åter.

Idag har jag i alla fall jobbat. Sista dagen på denna månads lön så den behövdes för att klara av den aningen för massiva kreditkortsräkningen från föregående månad. Och det värsta är att jag inte ens har handlat några roliga saker. Bara mat och tågbiljetter typ.

Ska avsluta detta tråkinlägg med att meddela att jag nu ska gå och göra mat och att jag sen ämnar titta på handbollen på tv4 (inte smygreklam). Ska även upprätta en "att-göra-lista" för att organisera upp mitt liv lite.


Det är över nu

Fanfar. Nu är det över. Inte en sekund till hade jag stått ut. En kvart innan dedline började jag på sista frågan med en ovanligt bitter tentatant flåsande i nacken. Hej och hå. Men ett G ska jag kunna skrapa ihop till, hoppas jag. Även om den där sista frågan var precis så hopplös som man kunnat ana. Resten av dagen ska följa vanliga och klassiska tentadagsspår. Lite slapp nu, sen blir det ner på stan och fika och det patenterade bolagsbesöket. Kanske en sväng in på nån billig affär och leta på nåt kul att ta på sig. Och sen blir det häng med klassen hela natten!

Och bakisfilm i sängen imorgon. Mumma


Intresseuppdatering vid tolv

När jag vid kvällens ansiktstvätt stänkte vatten på huden slog det mig hur oerhört törstig jag var efter ännu en dags pluggande med glömd vattenflaska. Så jag hällde i mig en liter vatten på tio sekunder nyss. Och vad har ni gjort ikväll?

Nu ska jag lägga mig i min säng och ladda för morgondagen medan tunntarmen gör det bekvämt för sig i sin nyanskaffade vattensäng.


Förtydliga

Bara för att förtydliga det här med att man skulle doppa brödet i vinet.


Inför helgen

Imorgon börjar helgen och jag passa på att rekommendera en riktig pärla för att förgylla helgen. Om denna rekommendation sker med ironi elelr inte förtäljer inte historien, men en bild säger mer än tusen historier sägs det ju. Jag slängde i alla fall med en gammal goding också, för de lite mer svårflörtade.Båda dessa artefakter finner du på närmaste systembolag. För högsta samkupplevelse bör den rosa intagas med en bit bröd i närheten som sedan doppas i glaset. Lite som kaffe å döppa, men mer rosé och baguett.

Hoppas det stämmer

Sista tentapluggdagen är äntligen slut. Imorgon klockan åtta börjar, vad jag antar kommer bli, fem timmars plåga. För att uthärda har jag en preliminär plan på att baka kladdkaka och ta med mig. Godis hade varit en annat alternativ, men plånboken sätter stopp där. Jaja, slänga ihop lite ingredienser i en skål ska nog till och med min totalt utpumpade hjärna klara, så det blir nog en lagom kvällsaktivitet. Imorgon klockan ett ska jag förhoppningsvis vara en roligare och piggare människa. Jag har nämligen hört talas om att efter tenta får man tentafesta...

Ge mig vår nu!


Inte speciellt mogen

Filosoferande i soffan började jag undra om okänt folk som tittar in på bloggen uppfattar mig som en fjortis utan dess like. Så jag bläddrade igenom några inlägg och min fasa förstärktes. Så jag tänkte härmed meddela, med enorm risk för att bara befästa min stämpel, att jag inte är någon fjortis. Jag är 23 år och har inga savann-byxor, tar inte slut på en svart kajalpenna på en månad, sms:ar inte hejdlöst, testar inte mina ringsignaler på mobilen medan jag väntar på sms-svar och jag försöker låta bli att springa runt och skrika när jag åker tåg. Men å andra sidan görs väl inte Savann-byxor längre, jag tappar alltid bort kajalpennorna innan de är slut (alternativ innan de har börjat användas), jag har ingen att sms:a hejdlöst med, antar att det bara är sjuåringar som lyssnar på ringsignaler nu för tiden) och jag får alltid åka tåg själv, så jag har ingen att springa runt att skrika med. Så det sa väl inte så mycket. Men fjortis är jag väl inte, hallå.


Bästa reklamen

Den absolut bäste reklamen för tillfället. Jag sitter här och snyftar lite i soffan och funderar på om jag ska åka ut till högstadieskolor och göra mitt nu under nästa kurs, eftersom mitt schema består av en sådär fem föreläsningar på tio veckor - typ.

Det finns ingen belöning och jag kräver ingenting, bara att aldrig nånsin tvinga hålla käften. Naaa.

Morgonen som gick

Skitmorgon var det ja, men nu är jag på bra mycket bättre humör.

Men det började med att jag ställde klockan på halv nio, snoozade till halv tio. Mådde så illa så jag gick och la mig igen till halv elva. Var väl lite för trött antar jag. Sen tog jag mig i alla fall i kragen och skulle göra matlåda innan jag pallrade mig iväg till skolan för att panikplugga lite innan tentauslingen. Med msn till hjälp överkokade jag makaronerna det grövsta och när jag sedan tog fram chili con carnen från igår satte jag plastbyttan på den heta plattan. Lägenheten luktar nu, ca åtta timmar senare, fortfarande som när en lillebror sparkar en plastboll på grillen. Bränd plast om ni inte fattade. Det luktar inte gott. Bitter var jag. Och tvingad att åka till skolan blev jag också för den delen - för att inte förgiftas av gaserna

Sen dess har jag i alla fall varit borta på campus och gjort ett dagsverke. Men när man ligger fem veckors dagsverken efter så blir det återigen dejt med böckerna och soffan ikväll. Kul va.

Skitmorgon

Vilken bajsmorgon.

Återkommer i ärendet!

Myskväll i soffan, haha

Klockan är nio och jag är precis hemkommen från jobbet och det är nu man ska få sota för att man latade sig imorse. För nu åker övningsuppgifterna och halva bokhylleinteriören fram på soffbordet.

Det ryker ur fönstren på höga berget

I hopp om att kunna lindra tristessen när man lagar mat tänkte jag ladda hem en ljudbok. Även det väldigt dumt i dessa tider, jag har en förmåga att bli beroende och fastna skulle man kunna säga. Men laga mat måste jag väl göra hur som antar jag och lite underhållning då skadar väl inte. Men med mina kriterier på att den skulle få lov att vara snabbhemladdad och lättsmält var utbudet aningen begränsat måste jag medge. Resultatet blev Bamse och hans vänner som jag glatt lyssnat på en halvtimme eller så nu.

Segt och händelöst!

Äntligen tagit mig upp ur sängen. Inte för att jag är sliten utan på grund av den utomordentligt dåliga idén att påbörja en spännande skönlitterär bok en vecka innan tenta. Så nu har jag streckläst 200 sidor i den i två timmar istället för att tragla lagtext, som hade varit bra mycket mer användbart på tentan. Men nu har jag i alla fall läst klart den och ska försöka läsa lite innan jobbet samtidigt som jag ska ge mig på att skapa en chili con carne i köket. Sen blir det jobb som sagt - och jag antar en vända till med böckerna till tv:n ikväll.


Det enda rätta - kranvatten

Har efter noga övervägande kommit fram till att en uppstigning senast tolv vore önskvärt imorgon. Så jag sitter här och pimplat vatten medan jag läser bloggar och lyssnar på Gwen Stefani-Wonderful life.

Bra låt där.

En kväll med allt män aldrig kommer få höra

Jahapp. Då satt man här klockan två på natten igen utan att ha gått och lagt sig. Något (rödvinet) säger att jag inte riktigt kommer komma upp i tid imorgen för att ta mig till skolan heller, så det kommer väl sluta i ännu en dag i sängen tillsammans med min älskade skönlitterära bok. (Och för er som inte vet så är det alltså ett helgerån fem dagar innan tenta. Men vad gör det när man bara dör för att få reda på vad som händer den lilla Hope i Turkiet, eller vad boken nu handlade om).

Well, en bra kväll har det varit i alla fall. Vissa (inga namn nämna, men Hanna) fick kanske lov att gå hem i förtid, men annars var det lugnt och skönt med tre popcorn-popningar och en kladdkaka. Jag önskar så hårt att GI var något för mig, men har accepterat det faktum att det är större risk att mercurius kommer dimpa ner i min filtallrik än att jag lyckas hålla ett någorlunda avstånd från socker och kolhydrater. Jag får helt enkelt sätta mitt beach2009-hopp till gymmet. Så nu förstr väl alla har bra det kommer gå.

Godnatt!

Stenkoll

Det är så jobbigt att vara en sån som jag och alltid ha så bra koll på livet och tillvaron. Idag till exempel travade jag till jobbet och fick reda på att jag inte alls skulle ha jobbat. Men ja jobbade ändå och hoppas på lite fina pesetas i kassan vid månadens slut istället för en ledig söndagseftermiddag som ändå bara hade bestått i pluggångest. För garanterat hade jag inte pluggat ett dugg.

Ikväll stundar rödvins- och skvallerkväll. Kom hem från jobbet och fick dock reda på att denna skulle utspela sig här hos mig. Så det är nog dags att plocka bort alla underkläder som ligger här och var på golvet och plocka ner idolbilderna på Australia-hunken som bara får sitta uppe när ingen annan än jag är i lägenheten.

Umgängeskrets

Jag är oerhört glad att jag bara känner en människa som först stoppar en pastaskruv i näsborren och sen, på den bredaste östgötskan, kläcker ur sig "det är fest i mina byxor ikväll, och du är bjuden". Men det är bara jag det.

Mirakel

Idag har det skett två mirakel. Ni vet, sånt där som får mig att tro att det finns hopp om en bättre värld. Eller nåt. Det första var att mina cykelljus som jag glömt kvar på cykeln under min shoppingrunda på apoteket fanns kvar när jag kom tillbaka. Lycka. Och det andra (som är ett riktigt maffigt ett) var att jag imorse klippte, just det klippte, min naglar för att de var för långa. Det ni, mina damer och herrar måste vara ett gott tecken. Jag tror det blir en lyckad skörd 2009 eller nåt.

Å just det

Pratade med Karin idag också. Med också menas att det ingick alltså i de där tre timmarna (överseriöst att länka. Se senaste inlägget hade ju räckt). Pratade bloggar gjorde vi bland annat, moderna och uppdaterade unga kvinnor som vi är, och hon nämnde detta inlägg i bloggen av norrländska yrvädret Sandra Dahlberg. Riktigt skön människa det där, som hon ska jag bli när jag blir stor. Vanlig - typ.

Felvänd dygnsrytm så in åt ...

Äh, jag skrev nåt fyndigt inlägg om hur lat jag är och att jag dagen till ära gick upp vid två och åt frukost halv fyra, men det försvann och livet blev lite tugnt. Nämnde också något om att jag skulle bloggat för tre timmar sen men har pratat massa i telefon istället. Nu är det tre och en halv timme sen jag började försöka. Går väl sådär idag skulle man kunna tycka. Det inlägget var i alla fall mycket roligare (föreställer jag mig i min lilla perfekta ego-blåsa) så använd fantasin.

Hans Wiklund och jag

Förlåt Karin, dåligt av mig.

Men jag lever, i stort sätt. Har faktiskt studerat och inte haft tid med min kära blogg. Fast nu ljög jag. Jag har låtsas studerat och pratat med Julia istället. Sen har även jobbet kommit igång på riktigt. Går riktigt bra också, wei!

Men nog om sådana där oväsentligheter för jag har precis hittat det barn jag ska adoptera inom en snar framtid. En liten pojke vid namn Brandon Walker. Han är redan 13 år tydligen, men det gör ingenting för han ska mest sitta på en hylla i vardagsrummet (hedersplats) och vara sådär bedårande söt och prata sin knackliga slangaustraliensiskengelska.Och här är han!!

Om ni vill ha en bättre vinkel och lite fler bilder att välja mellan för att spana in mitt nya tillskott i familjen föreslår jag att ni pallrar er iväg till närmaste biograf och tittar på Australia. Titta noga på ögonen. Titta på resten av filmen också förresten (ni behöver alltså inte spola) - för jag tyckte den var underbar. Nu är jag ju ingen filmkännare på hög nivå utan mäter endast underhållningsfaktorn i en film, och visst kan det bli lite sådär klyschigt hjälteaktigt i vissa tillfällen. Men det spelade ingen roll, vad som helst kunde hända och jag var helt klart underhållen i knappa tre timmar! Förutom kisspausen jag fick lov att ta efter en timme, hade inte gått annars.

---

Till er som dock inte riktigt intresserar er för (eller bara skiter i) handlingen, filmandet eller hur vacker Nicole Kidman är behöver ni ändå inte spola eftersom Nicoles motspelare till hunk är med de gånger min blivande son inte är. Så det finns alltid något att titta på. Som sagt, underhållning.

Testamente

Skulle skriva ett inlägg för länge sen men fastnade i testamenteskrivande.

Oj, nu drog ni efter andan va?!? Men nä, jag har inte drabbats av någon alvarlig sjukdom eller en längtan efter att gå vidare. Jag har helt enkelt accepterat att jag nu är död som festerist och måste lämna ifrån mig ett testamente innehållande det jag lärde mig under året och det kommande chefer borde veta. Synd bara att jag inte lyckades upprätta detta i tid till min egen död utan mer närmare min efterträdares död (alltså ett år för sent).  Men det är väl jag i ett nötskal.

Jag glömde i alla fall vad jag skulle skriva egentligen. Nu är klockan 12 och om en och en halv timme börjar hockeyn. Jag skulle sova för ett bra tag sen, så nu är väl frågan om det är någon idé att lägga sig alls. Se matchen ska jag i alla fall, eller försöka rättare sagt!

Lika feminin som en burk brylkräm

Lagom till nyårsafton fick jag en liten kris i mitt liv och målade naglarna rosa. Inte skrikrosa men ändå helt klart en skär nyans. Det var riktigt fint enda tills jag fick lov att sätta igång textningen på vänner-dvd:n och började pilla på dosan - efter fem minuter. Men trots detta lilla snedsteg, efter fem minuter som sagt, sitter det forfarande färgkluttar lite här och var på fingrarna. Dessa gör jag nu allt jag kan för att få loss. Har försökt både med säkerhetsnålar och matknivar men har tillslut kommit på att pincett nog är det mest effektiva verktyget. Förutom nagellacksremover då, men det finns inte i närheten av min, när det kommer till såna prylar, ungkarlslya (har fler variationer på skruvmejslar än hår- och sminkprodukter). Och i min besatthet av att få bort färgen har jag helt glömt bort att riva av naglarna, vilket resulterat i riktigt långa, och nästan kvinnliga naglar. Än finns det hopp... 

Ja, det var ju kul. Hade nog inget roligare att dela med mig av dessvärre. Come-back till jobbet snart.

Glädjeämnen?

En grop i kudden, ett glas gammal mjölk, en cykel.

En fotoram, en trasig lödlampa, en speciell låt på tv:n.


kollektivtrafikselände

Jag har egentligen inte så mycket emot att åka tåg. Jag kan till och med tycka det är lite mysigt. Jag är dock en sån där människa som gnäller för att det ska gnällas, klagar livet ur mig vid varje femtimmars tågresa och säger att man hatar broccoligratängen i skolan när man egentligen njöt av den där 2x2 cm stora klicken man fick lov att ta. Men idag var det väl inte så väldigt kul ändå. Det här med insatta bussar istället för tåg rimmar illa med mysig hemfärd.

Väl i stan var min cykel inte stulen, det är kallt och snö här med, jag har både smör och hårdbröd till frukosten imorgon och jag har inte sett nån spindel i badrummet än. Det kunde vara värre...


Hemfärd

Efter mycket ältande om när jag skulle åka hem har jag nu bestämt mig för att det blir hemförd till Linköping ikväll och inte imorn bitti. Tänkte väl att det inte är ofta man får chans att umgås fem timmar på ett tåg tillsammans med makarna Hanses/Karlsson så det blev femtåget. Dock sker det kanske inte smärtfritt, det blir en timmes väntetid i mjölby. Sen lär det inte bli en smärtfri hemfärd från stationen heller med mina en miljon väskor - eller i alla fall en miljon kg tunga väskor.

Så vi sammanfattar hemvistelsen med lite bilder (jag har lyckats sno åt mig den stora datorn...)


   

 Lite bubbelbad, byavägsmöten (där den andra bilen helt enkelt får vänta...) och jag på långfärdsskriskor.
Men nu bär det av mot slätten och det känns ändå helt okej.


Grattis mormor

Idag fyller lilla mormor 70 år så vi har varit och bowlat och ätit finmiddag. Sen åkte vi till morbror Pecka och åt massa fikabröd. Ska till Linköping snart på avgiftning igen. Att se en 83-årig gubbe bowla var en upplevelse men att gå på resturang med min släkt är en större. Och problemet verkar alltid grunda sig i potatis. Ja, tänk att en så menlös liten växt kan vålla sådana kaosartade problem. Men alla vet vi ju att man måste ha potatis till kött, fisk, kyckling, sallad, knäckebröd och när man ska gå och lägga sig. Helst kokt potatis också, inte den på menyn erbjudna klyftpotatisen. Nej nej. Sen är det ju även ett oförståligt under att det inte serveras smörgåsar till en á la carte-meny. De borde ju kunna komma ut med en smörad knäckemacka också kan man tycka.

Annars har jag varit ute på isen en sväng också. Vackert så det förslår. Ni får bilder när jag får tillgång till den andra datorn. 2012 nångång sådär.

Pulp fiction

Efter mycket hit och dit hittade vi hyrfilm i digitalboxen. Och inte nog med det, vi hittade Pulp fiction. Så nu sitter jag här och ska äta glass och tittar på den berömda filmen - källan till att jag i två års tid nu blivit mobbad i Linköping på grund av bristande filmrutin. Jaja, nu slog jag i alla fall slag i saken. Trevligt, men lite fel samtidigt. Jag trodde jag skulle sitta nån annanstans den dagen jag skulle se Pulp fiction - och äta glass. Ben och Jerry's till och med.

Så just nu längtar jag tillbaka hem till linkan och min lägenhet och allt annat som är och borde vara där. Allt förutom motvinden och cyklandet då förstås.

Ben och Jerry's

Nyårsdagsaftonen spenderas med småbröder modell mitten. Skönt att slippa vara seg som alla andra, hehe. Jag och Petrus har precis powerwalkat till Hemköp och köpt Ben och Jerry's, som äntligen tagit sig hit upp till skogsbygden. Och inte bara finns på kunsum Ladan. Så nu blir det festlighet i soffan med Parlamentet 10 år. Sen förväntar jag mig en bra film av tv-utbudet. Så alla bakfulla nyårsfirare (hehe2), hur har ni det där ute?

2008 (enlig mig publ. inatt. men inte enl blogg.se tydligen)

Efter mycket om och men har jag inte alls lyckats med en lika vacker sammanställning av gånget år som Karin. Inte alls alls faktiskt. Men jag letade lite i min hjärna och kom på några låttexter som får representera 2008 från min sida.

What I've felt, what I've known. Turn the pages, turn the stone. Behind the door, should I open it for you? What I've felt, what I've known. Sick and tired I stand alone. Could you be there? Cause I'm the one who waits for you. Or are you unforgiven too?

3 am, now it's 3 am. When will you be back again? Do you think we can keep our love forever more? Did we let it go? Or is it still beutiful? Do we care at all? Lost again at 3 am.

Snabbköpskassörskan i kvarteret där jag bor. Hon är så vacker, och min kärlek är så stor.
Eller =)

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover. Här råder stilla frid och jag glömmer både rum och tid. Du ligger här bredvid och jag känner hur du andas. Att älskas utav dig, är det vackraste för mig.

Sommaren är kort, det mesta regnar bort. Men nu är den här så ta för dig. Solen skiner idag.

Haha, det var allt jag kom på just nu. Mycket känslor har det i alla fall varit - både på gott och ont. Mycket gott och alldeles för mycket ont. Sen har jag kommit på ett nyårslöfte också. Ett, enligt mig, ganska bra faktiskt. Jag ska bli en bättre människa. Med det inte sagt att jag skulle vara en dålig en, men det finns alltid rum för förbättring. I vissa fall kanske lite större rum bara. Ifall jag skulle misslyckas har jag ett backup också. Att maila om att jag vill ha platsen i Sydafrika. Det måste jag faktiskt klara av.

Gott nytt år allihopa! Må 2009 bli ett bra år för er, vi kan ju sikta på bättre än 2008.

RSS 2.0