Kontraproduktivt

Det känns lite smått onödigt att jag jobbar idag. Har hittils inte gjort någonting. Hälsat på de enda hotellgästerna som inte är på bröllop har jag gjort. Men de skulle iväg på annat så de ville inte stanna och chilla med mig. Alltså är det dött här. Alltså kommer jag gå hem klockan åtta, och hur bra är inte det? JÄTTEBRA!

Igår hade jag en superkväll med världens bästa Rebecca!! Och Abtronicen - jag erkänner. Ikväll vet jag inte vad som händer. Måste ju ta vara på det faktum att jag inte jobbar sent OCH är ledig imorgon. Vet dock inte hur - hämta Viktor på skutan runt två känns väl som ett sådär kul alternativ...


Skojar du Johanna

Hur kunde jag vara så fantastiskt korkad och tycka det var en bra idé imorse att ta på mig de lite högre, tajta jeansen? Hur, hur? Jag tänker ju ändå att ibland är det skönt att sitta ner på jobbet. Likaså finns det vissa fördelar med att äta någonting under en dag men i ärlighetens namn blir det nog väldigt lite av både sittande och ätande idag. Första timmen gick bra, då städade jag - alltså stod upp (det enda problemet var att böja sig ner och göra rent toastolen). Nu är det bara cirka åtta timmar kvar och jag har redan skavsår på höftbenen och ett begynnande magknip. Bra idé Johanna, super!

fokusera

Jag tycker det känns tryggt och säkert att nyhetsförmedlarna alltid fokuserar på de viktiga nyheterna!

http://www.dt.se/nyheter/borlange/article704330.ece

Avd: våga vägra kliva ur bilen...

whether the weather is OK

Muller muller. Åskan dånade när jag vaknade imorse. Det var dock tur att det satte igång och mullra en minut för klockan skulle ringa. Annars hade jag spöat den, åskan alltså. Inte klockan.

Det råder i alla fall mysstämning på jobbet. Det är lite halvmörkt och ljus är tända överallt. Det känns som en sådär mysig höstdag. Måste erkänna att det är bra skönt med dåligt väder ibland. Däremot har jag kommit på att när hösten väl kommer på riktigt och det blir kallt och mörkt så kommer jag garanterat hamna i en djupare höstdepp-period. Jag har ju inte sett mörker och kyla på länge nu. Haft strålande sol och vackra (sena) solnedgångar sen i januari. Det kommer bli en chock. Så ni alla som umgås med mig är beredda. Men idag är det mysigt!


(Bilden föreställer såklart mammas härbre imorse...)

Glömde bilden

Tog en bild på Petrus när han vann. Han blev ju så glad!


Dessvärre blev väl publiken lite grinig. De flesta höll ju på mig...

Premiär

Igårkväll hände något nära på historiskt måste jag säga. Tennispremiär på svensk mark och åhej vad dålig jag var. Som tur var var väl lillbror (som stod för motståndet) lika dålig vilket betydde att det blev väldigt jämnt. Dock förlorade jag med två set mot noll. Men siffror kan ljuga, jag lovar. Måste fila till serven, som läget är nu rinner den över nät i ett tempo som hade fått en snigel att titta bakåt. Vi jobbar på det. När vi inte jobbar på riktigt då - som nu. (för den som undrar menas med vi självklart jag och mina fyra-fem alteregon. Sportnörden är en av dem).

Dags att göra möda för lönen kanske då, och gå och äta lite frukost!!!

lax och vitvinssås

Skönt att man får tid att äta sin mattallrik nu, sådär en och en halv timme innan grillning hos morbror. Och sådär en och en halv timme efter att jag faktiskt värmde maten i micron. Bra, mycket bra!

Helt opolitiskt

Faktakollen granskar politikernas uttalanden.

Måste bara säga att jag helt utifrån utseende hellere har mysflin-Fredrik som statsminister än buttermun-Mona. Och detta har absolut ingenting med politik att göra, ingenting ;)

Small and good

En snabb titt på SMHI avslöjar ca 99% luftfuktighet. Vad jag förstår är det alltså i närheten av max, inte konstigt att man är lite klibbig.

På jobbet igen. Lagom motiverad efter mina nästan 50 timmar på fyra dagar men vad gör man inte, bara att hålla i. Hade i alla fall en trevlig ledig dag igår som avslutades med Rebecca. Och film. Det skulle vara en feelgood film, men så slutar den olyckligt, vilket inte var riktigt vad vi tänkt oss. Nu kan jag ju inte avslöja vilken film det var, men bra var den i alla fall, trots ett uns av bitterhet.

Nu har det tagit mig typ en timme att författa detta, så jag antar att jag kanske är lite duktig på att jobba ändå. Eller nej, just det. Jag satt ju bara på facebook.

Hög nivå

Personalen på hotellet håller idag en ganska sådär klass.  Ett igår lämnade jag och Fanny stället, sju imorse var hon tillbaka och åtta var jag på plats. Det innebär en hel del fel datum idag, att Fannys skjorta var en aning fylleknäppt och att dörrar tenderar att gå i lås när jag har lagt nyckeln på insidan. Det innebär också att den där tuppluren jag ska ta i soffan när jag har slutat kommer vara gudomlig. Divine om ni så vill kalla det. Så vad ni än gör, kom inte och besök hotellet idag. Risken finns för att kökspersonalen tupplurar på diskbänken och att jag sitter och yrar om tacoköttfärs i receptionen!

Älskling!

Tänker på dig!!


Händer lagom, händer inget

Vansinnigt jobbigt att komma igång idag. Efter ett 13-timmars pass igår blir det iof ett likadant idag, så jag känner mig ursäktad. Sover som en kratta gör jag också, sängen är stor och tom och huvudet verkar inte kunna slappna av. Har sprungit och gjort/serverat mat hela natten i mitt huvud. Och inte speciellt bra var jag på det heller så alla kunder var högst onöjda. Så det blir väl på med det stora leendet när tyskarna kommer in genom dörren. Dreams cannot come true!

Insåg förut att det var dåligt med bilder, men eftersom jag fortfarande inte har en kamera och datorn på jobbet ändå inte har några bilder i sig så roar jag mig med att fundera ut bra saker från google. Den här tyckte jag passade bra idag :)


Sprachen Deutsch

Tyskarna är incheckade, och dra på trissor när de till och med verkar nöjda.


Åt skogen


Så bra gick det med min cykling. Väl när jag stod och letade cykelpump tornade mörka moln upp sig från Mora-hållet (var annars?), så jag lade ner det hela. Åkte bil istället och tog en middag på gordscaféet med Linda - plus störde makarna Land/Karlsson i deras date. Sen åkte vi till Rebecca för sistaminutenpris på glass - men jag var för mätt. Det blev alltså inte alls som jag tänkte mig eftermiddagen, men den blev banne mig en aning trevligare. Själv på en cykel kanske inte kan räknas som en supersocial aktivitet.

Men jag har inte gett mig än, någon dag i den inte allt för avlägsna framtiden jag ska ut och cykla!

Sommarjobb

Egentligen har jag knapps jobbat alls hittils, därav den dåliga uppdateringen. Helt enkelt dåligt med internet. Men nu när jag sitter här i min kära reception igen vill jag inte riktigt. Jag vill vara ledig! Jag vill att Fredda ska komma tillbaka (japp, han har varit borta i tre timmar än så länge) och jag vill sätta mig på en cykel och dra iväg till Tällberg (dagens plan). Men allt är inte genomruttet. Jag har precis ätit pannkakor med hjortronsylt vilket var magiskt.

Annars har sen sist hänt att jag hade min andra 25-årsfest (även om den första egentligen var en 20-årsfest - åldersnoja ni vet)


Så såg det ut på den tiden. I lördags såg det ut såhär, tillsammans med världens bästa liga!


(Snodde din bild Jonna).
En mycket bra kväll var det och det är helt klart något jag hoppas på att få göra fler gånger - inte fylla 25 då. Bara hänga!

Två timmar kvar. Becka, är du redo för besök sen?

Vad göra?

Sjukt mysig dygn har spenderats i Gimmen. En sjö, en inglasad balkong och en flaska rosé misslyckas väl i och för sig aldrig, men man blir ändå så glad i själen. Sov gott gjorde jag också, efter att ha snott dubbelsängen mitt framför ögonen på Joanna och Johan. Försvarar mig med att ni kan cykla hem imorgonkväll, eller nåt:)

Men det höll på att gå åt skogen med planeringen, på grund av min kära far. Om det är någon som någon gång blir lite irriterad på mig för att det är lite virrigt så kan jag bara meddela att det inte är mitt fel. Det är helt klart en genetisk defekt som är helt ofrivillig. Men tillslut kom vi iväg - i en bil med körförbud - vilket resulterade i en sväng till Hedemora idag också. Kanske inte världen metropol, men en trevlig bilbesiktare hade de!

Så efter alla dessa utflykter är jag nu väldigt trött och försöker planera mig kväll. Går sådär. Skutan? Handla? Äta? Jobbet? Trött! Bil? Alla dessa frågor och ack så få svar....

Konsekvenser av att

Jag har kommit på en nackdel med att gå till jobbet. Om det regnar när man ska gå hem, då kommer man inte hem. Det betyder i sin tur att man blir fast på jobbet alldeles för länge och således jobbar alldeles för länge. Då kan man bli utbränd. Inte för att jag har kommit så långt men det kan ju vara dumt att chansa. Alltså bör jag sluta gå till jobbet - synd om mig...

Livrädd

Det är det enda sättet man kan förklara mina känslor inatt - LIVRÄDD. Åskan mullrade mellan bergen och blixtarna verkade ha någon form av tävling i att komma närmast härbret. Själv försökte jag sova. Fredda satt som ett barn på julafton och tittade ut genom fönstren på mammas balkong/rum och tyckte att det var det bästa som hänt sen Pippi Långstrump blev film, eller nåt. Själv tittade jag fram med näsan från under täcket igen när dånen äntligen blev mer avlägsna och man gott kunde få sig lite skönhetssömn igen. Nu är jag på jobbet och än så länge har väl det mesta gått emot mig idag. Men om man är en obotlig optimist som jag tänker man att då kan det ju bara bli bättre!

Säg what!

Många som är tillbaka från semester och framför en dator igen idag?? Läsarantalet spruttade upp ca 900% på två dagar. Fint. Då får jag tillfället i akt att säga till många människor att jag kom in!. I got in, som man skriker i staterna. På utbildning alltså, den i Stockholm. Så nu blir det verkligen storstaden i den relativt snara framtiden! Mycket skönt att slippa släpa sig till upprop som reserv och hoppas på att en massa stackare inte tagit sig dit. Jag sitter säkert skulle man kunna säga, för att blanda in Idol i det hela. Fint det med!

Harry Potter och våfflor till kvällen. Våga vägra bli vuxen!

12/7/10

Spanien vann, och jag visade upp vissa sidor av mig själv som inte bör visas upp bland annat folk än den absolut innersta familjen - ni vet dom som måste älska mig no matter what! Men Rebecca har redan hört av sig idag så jag anar att kontakten ändå inte är uppsagd.

Idag var jag tydligen ledig. Trodde inte det, men eftersom en koll på schemat inte sa mitt namn antar jag att så ändå är fallet. Så idag ska jag snart in till citycentret - noret - och planera fest. Sen blir det träning för hela slanten, eftersom min träningsvärk sedan förra onsdagen nu ÄNTLIGEN börjar ge sig. Heja mig!

Jag är inte speciell

Jag gör som alla andra och tog nån form av bloggpaus. Mest för att jag typ inte jobbar och för att härbret inte erbjuder smidigaste internetuppkopplingen. Fast nu kanske jag ljög - jag kanske bara har varit lat.

Vad händer då? Jo, jag och min pojkvän har upptäckt att jag nog är en av de mest ostrukturerade människorna i världen. Det visste ni inte va? Men det är sant vill jag lova. Jag flänger fram och tillbaka, byter planer, gör nya planer, lägger till och tar bort och ÄNDÅ glömmer jag att äta. Eller kanske därför. Who knows? Knas.

Hur som helst är det i alla fall VM-final idag. Vinner Spanien ska jag ta ett kvällsdopp, eller nåt. Galet va? Efter det lär väl alla glömma bort Sydafrika igen, men inte jag. Dit ska jag åka igen!!!

Destination dalarna

Efter en underbar vecka med semester är det nu hemfärd som gäller. Därför sitter jag nu på ett fönsterbläck vid Söderköpings central, alltså busstationen. Man kan också kalla det resecentrum eller asfaltsplatta, allt efter vad som faller en in. Oavsett titel på stället är det i alla fall oerhört hett, nästan vansinnigt, och Karin min som har bränt sig en aning på hela kroppen lider. Men vi ska inte klaga. Snart kommer bussen som ska ta oss till Norrköping och därifrån blir det tåg till hemorten. Fast jag vill helst bara bada!!

Bar på Fångö?

"Gin och tonic, varsågod"
"Har du haft i klartonic?"
"klart jag har"
"klart som korvspad"
"klart som tonic"

+

Och om ni undrar så snodde jag svärföräldrarnas kamera...

En tur

Dagen har tillbringats ute med båten, krisskrossande mellan öarna. Hur mysigt som helst! Skärgården är vacker vill jag meddela. Vattnet är fortfarande läskigt och stort (inte som gamla goa lilla Siljan) men jag vänjer mig sakta med säkert. Fint!





Och inte nog med det. Väl hemma vid bryggan blev det sig ett första dopp för året - i Sverige. 18 grader var det, vilket måste anses vara snäppet vassare än 11 grader i Atlanten. Så jag var nöjd, Fredda också. Tre gånger for han i vattnet.


RSS 2.0