näää

det slog mig nyss att allt jag för tillfället tjatar om är min sjukdom. man blir ju rädd och tror att jag gått och blivit man på gamla dagar, så detta får vi ändra på. detta är sista gången (så jag ska göra det ordentligt...hehe) och sen ska jag bara nämna det hela när jag helt friskförklarat mig!

Halsen är kaputt, min röst låter som Anna-Lisa Sveds (min farfars syster, gammal) (förresten heter hon Anna-Lisa?!?) på grund av all hosta. jag får inte jobba imorn heller, måste ju bli frisk nån gång...så där rök ännu mera pengar. jag är pillerpumpad till max (hrm, hostpiller, ipren och p-piller...mer hittade jag inte i skåpen) men är förstummande säker på att jag ändå inte kommer kunna sova. jag är trött också förresten. Nässprayen verkar få näsan att villa rinna mer än få snuvan att försvinna också, det har gått mycket utför om kroppen inte reagerar på nässpray va?! Plus på kontot är iaf att jag är feberfri, har lyckats laga mat och nåt mer som jag glömde bort medan jag skrev de andra.

Avreagerad och klar ska jag nu slå mig ner på de fyra noggrannt staplade kuddarna i sängen och sova så bra jag bara kan. imorn är nyårsafton... det ska bli 2008 och då fyller jag 23, hemska tanke!!

gomorron

klockan är just nu 9. har varit vaken 45 minuter tror jag, och ingen är på msn...när  hände detta senast?!? Har äntligen sovit gott inatt, skulle kunna bero på de en miljon piller jag smällde i mig igårkväll. Jobbar hur som inte idag ändå. När jag kom hem från jobbet igår hade jag 38,5 i feber, så mamma förbjöd mig. Där rök 900 spänn i en fattig studentkassa, men vad gör man inte för kroppen... Jag får läsa bok istället för att stapla gräddfil. Hockey är det iaf dags för ikväll oavsett vad mamma, kroppen eller hemköp säger=)

Idag åker mamma till åre, så nu måste jag elda i huset...jag kommer frysa ihjäl!!!!

nu är jag sjuk, på riktigt

trots att jag lyckades sova gott mellan två och sju inatt så vaknade jag med min sedvanliga magont, så jag väckte mamma och frågade om hennes åsikt, och hon sa att jag fick stanna hemma. Så jag somnade i soffan och sov gott till tolv, viktigt. Så nu är det bättre.

Flickor!!! Vet inte om ni har planer, men vad sägs om en sammankomst på lördag?!? Eventuella pojkar är också välkomna såklart...men det vore kul å ses innan alla halvsplitras igen. Jonna och becks ska ju iväg till nyår.. en tanke bara.

Såg inte DH igår så ska nog göra det snart ist. Undrar om jag har feber?! Ska nog undersöka det först...


dubbellyx

jag ska nog lyxa till det lite extra kvällen till ära med en húvudvärkstablett. Nu ska här sovas!!!!

nöjd flikka

Johanna är nöjd, tycker filmen var riktigt bra. Visst var mycket borttaget och mycket ihopslaget men i sin helhet tycker jag den var bra, . bra gjord och bra känsla liksom. riktigt underhållande var det...inte som typ eternal sunshine of a spotless mind eller nåt som bara ska vara djupt. klart det finns saker med i böckerna som saknas i filmen, filmen blidde mest en kärlekshistoria medan böckerna är alla genrar som finns. Men vem i världen bryr sig! Jag älskade arn och kommer fortfarande älska arn... Petrus tyckte dock det var för mycket romantik och för lite krig, mamma tyckte inte det vara nån romantik alls knappt. Jag vet, det skiljer 29 år och ett kön emellan dem.

För att pryda kvällen ska jag ta en hostdempande medicin och titta på det senaste DH-avsnittet, det som var så spännande (som jag inte sett alltså...), eller möjligtvis ugly betty, eller kanske båda två...who knows?! jobb imorn igen... efter jobbet imorn blir det spelkväll med släkten, det blir finfint det! nu ska jag fixa biljetter till mtachen, Jonna..jag lovar =)



~ vackert ~

arn

nu ska jag se arn, äntligen! omdömena har varit sådär så mina förhoppningar är inte lika höga längre, kan vara bra! Äntligen!!!

en vän

vilken dag detta varit. har mått sådär måste jag säga. Inte dåligt, inte bra...utan mest konstigt. Men det får vara så, nu är dagen slut och jag ska gå och sova, i källaren. Har blivit förflyttad dit nu, känns sådär det med...men får göra det bästa av det hela. min hosta har ökat hela dagen så nu är jag riktigt less på den. sätter hoppet till bromhexin.

träffade Daniel nu på kvällen och gick en promenad. känns mycket bra att vi är vänner, för det är vi! Tack Daniel för det. Träffade Karin innan kvällen idag med, riktigt mysig! En till underbar vän. Och gårdagen fick mig att minnas hur många underbara människor man faktiskt har runtomkring sig... Så tack till alla mina vänner, både från nu och förr! Ni är underbara...

Time to sleep, mejeriet imorn igen. Bra det, så jag itne görav med alla mina pengar på mellandagsrea, vilken jag absolut skulle vart på annars

puss å gonatt

annandagen

min första (och ända?!?) jul som bloggare, så jag tänkte ta er igenom alla dagar liksom...eller nåt.

Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och lyssnar på the hives och äter fil och ska titta på ugly betty. Det var en bra kväll igår, fast jag hade en fruktansvärd huvudvärk, som jag glatt ignorerade på lucky. men när vi kom hem till joanna efter att vi gett upp på huset så gick det inte längre, så jag bar av med mig själv hemmåt så fort som möjligt och frågade Vicke snällt om jag fick låna hans säng en gång till. Det fick jag! Thanks a million!!!! Nu mår jag bättre iaf, men det lär ju inte bli månag knop idag direkt. Hostar som en tok gör jag också..

Från min vågrätta position i sängen här ser jag också att flaggstången är av på gården...hmm. Undrar om det hände under julaftons"stormen" eller längesen? Ska kanske ut och leta flaggstångstopp lite senare då, eller helt enkelt fråga mamma, vi får se. Det är ju inte jättevackert direkt... Nepp, nu blir det betty och fil för fullt. Ryktet sa nåt om spelkväll eller nåt ikväll, fånt vi si då!

juldagen

är på ingående, eller den är väl redan här, kl är 11 och jag snoozade 45 minuter innan jag tog mig upp. Det var väl iof bra för nu kom jag på att jag inte hade nånting att göra ändå. Kl ett idag blir det lunch idag på Lucky, sen blir det Joanna hela dagen, och sen är det lucky igen i natten! En bra dag med alla mina vänner från förr, vore kul om alla lkpg-bor också hade dykt upp. Men vi får ta igen det i vår. Ska i alla fall köra singstar i mängder. Be aware!!

Julafton var en dag, och inte alls en afton. Drog igång första julklappsutdelningen kl 11.00. Under dagen hanns sedan med: två till julklappsutdelningar, mat, kalle, fika, gröt, julklappslek, sångstund, tennismatch mot far på PS3, stressa småbröder, karl-bertil johnson, två bilfärder, vänner, mycket godis, sms:ande, telefonsamtal, en julklappspåses försvinnande och det viktigaste av allt; skala potatis till 18 pers. så lite trött var jag på kvällen..men jag fick sova som en stock under mitt nya duntäcke =)

Lite förskyld är jag, men man överlever väl lite hosta, så nu ska jag äta finfrukost framför vänner=)
Puss alla och god fortsättning!!!

God jul

Ett helt i tid missplacerat inläg kom nyss upp! skrevs ju för flera dagar sen, men skit i det, det är ju jul!

Har haft julklappsutdelning med pappa & co nyss, massa saker blev det. Jag fick mest ljus och de andra fick mest tv-spel. Nu skulle jag hur som helst bara vilja önska alla en riktigt god jul!!! Och rikta ett särskilt tack till elsa på tre som räddade mig igår, när jag helt glömde bort pin-koden till mibilen och spärrade eländet. Hur skulle det gått med en hel jkulhelg utan mobil?!?

Nu ska jag göra mig iorning...släkten ska väl trava in här till två och äta massa. Ska lyda bjröns råd och äta mycket lax, den ärju dyr =) Puss å kram till alla där ute, ha en fin julafton och njut av snön....hehe...eller njut av att det kanske förhopåpningsvis inte är så haöt på vägarna i annat fall!

God jul, från mig till dig


Tjejkväll

Ikväll är det tjejkväll på ingående. Alla flickor är hemma och vi ska samlas hos sara. Själv ska jag snacka skit, få håret färgat och dricka glögg...och äta choklad. Det kan bli lite vin också, men det får de andra ta hand om. Är rejält trött efter dagens bravader i mejerikylen, men nu är jag ledig i fyra dagar. Ska bli kanon...fast det är värt pengarna, jobbet alltså. .Ni fattar!

Idag har jag dagdrömt i mejerikylen också, som jag brukar göra när jag inte behöver tänka. Det hela gick ut på att jag vann en oscar. Jag vet jag är inte riktigt normal, men så stimulerande är det inte att fronta gräddfil och eller stapla smörpaket. Plus att det enda sättet jag kommer få chansen att vinna oscar på är via mejerikylen, så...man måste ju passa på!! Eventuellt innehöll filmen nakenscener dock, men då jag tyckte detta (trot eller ej ;P) blev lite obehagligt så gjorde jag om storyn till att jag antingen hade en stand-in eller att de helt enkelt blev utraderade ut manus... Men coolt om nån nångång skulle vara stolt för att de hade spelat Johanna Lundins rumpa på film. Återigen har jag alltså valt fel yrke i livet

Nu tycker mamma jag ska plocka bort mat, nackdelen med att bo hemma eller?!? japp... hörs senare

action i mejerikylen

idag har jag bara gjort illa mig sisådär fem gånger under mina nio timmar på hk. På fem minuter hemma slog jag av lilltån!

Hoppas mamma kommer hem snart så jag kan låna blien och åka till pappa....och äta chips. Sen kan man väl hoppas att Anton är snäppet trevligare i verkligheten än i telefon =)

Idag är det (enligt Maja) typ fem grader minut ute...johanna hade på väg hem (och till) från jobbet på sig, underkläder, tajts, jobbyxor, mjukisbyxor, långärmad tunn tröja, jobbskjorta, tjockare långärmad tröja, tjock dunjacka, mössa, tjocka tumvantar och vinterskor, dock inga raggsockor...

That's it for today! Fick besök idag i kylen också, skumt!

arbetande kvinna

Idag har jag arbetat igen, känns bra! Jag är helt slut...

Vill tacka Maja för en underbar beskrivning av läget... Alla är hemma och det kommer bli en underbar jul!
Allt är liksom klart:
- alla är på plats
- juldagsuotfiten klar
- julaftonsoutfiten klar
- och vädret är fortfarande underbart (fast jag var iof på hemköp hela den ljusa tiden idag)
Bara en detalj kvar, de där förbannade julklapparna som ska fixas. Blir nog en tur till blg på söndag.

Efter mina katastrof julklappsshoppingrundor, som endast resluterat i två kjolar till mig själv, har jag iaf lyckats skaffa en julklapp! Till mig...som pappa gick med på att ge! Tack Pappa! vet en julklapp jag kommer bli glad över =)

Fick mail från sara idag om att Leksandsbron är med i Coca cola-reklam, eller?!. (eller drev du bara med mig Sara?!?) Isf erkänner jag att gick på det. Ni får titta iaf, 41 eskunder...



Vänner i soffan med mamma nu, snart sova... puss

Den vackraste stunden i livet

var den när jag kom hem till leksand... och allt var vitt...
Och allt som jag såg var röda hus med vita knutar och träd som glimrade i ljusen
Och jag blev förtrollad av det lugn som var här och av hur vackert allt var...och hur julkänslan bara smög på mig och en lavin på kalfjället =)

Jag vet var den vackraste platsen på jorden är, Jag är där nu!!

Jag kommer hem nu =)

I'm going home, to the place where I belong! citat han daughtry (kan det vara chris i förnamn?!? gissar hej vilt)Snön, här kommer jag!

Ska bara packa först, usch...jag gillar inte att packa. Packade alltid när jag var mindre och flyttade varje vecka, men sen jag slutade med det hatar jag att packa!!! Fast det får gå, för nu ska jag hem till mjukbullan... Känns sådär dock att inte träffa alla här på ett tag, tur att det är massa folk hemma. Beckson kommer ju hem från Tjing-tjong land...ska bli fint det!

dags att sätta fart..sen ska spenderas fyra-fem timmar med jocke i bilen, ska bli väldigt trevligt =)

my feet

jag har ingen cykel, pepp tog tillbaka sin. Det råder punkaepedemi o lkpg tror jag. Så idag har jag gått massvis och har ont i fötterna, buhu! riktigt ont faktiskt...så jag får hålla mig hemma vare sig jag vill eller inte ikväll. (eller det är väl natt nu kanske). Måste gå till skolan imorn också, hoppas de har kurerat sig till dess. Jag som hade pedikyr här hemma igår och allt, förgäves (stavning?!?) vettja. Till kvällen har jag gjort makaronipudding också, så lätt och så gott...det blir det fler gånger. Imorn är sista hela dagen här innan jullovet. känns mycket skumt, nästan vemodigt, men jag kommer ju tillbaka...och det ska bli kul att träffa alla hemma där! Ska äntligen få träffa Daniels systerson (Marias barn alltså) Liam också, det ser jag fram emot massvis. måste man ha present då med, hmmm jobbigt.

Juldagen har Arn-filmen premiär också, det blir ju luckan då så jag kan inte se premiären, men annandagen bär det av till nån storstad i närheten (falun, borlänge..hmmm) för att gotta sig i vad jag verkligen verkligen hoppas blir en kanonfilm. Storyn är värd det!

Ska johanna ta och göra nåt vettigt kanske...japp. Ska titta på Sex and the city. Tjao!!!

stolt 08:a

Gjorde en quiz på facebook...hur mycket 08:a är du?!? Jag fick in hela 60% (6 av 10 frågor..haha). Bättre än vissa stockholmare måste jag påpeka! Kanske verkar vara lite väl sthlmfixerad just nu, och det är jag väl också! Så jag är iaf stolt 08:a just nu, på nåt sätt måste det väl få ihop...


underbart

visst är det...underbart! jag vet att det redan varit uppståndelse kring detta, men jag måste kommentera. En föredetta heroinist som har skulder upp över öronen vinner en massa pengar på triss. Det är så sagor ska vara! Vilken lättnad det måste vara, att bli av med kronofogden! Grattis grattis!!

Annars kunde jag såklart inte sova igår, blir så när man segat en hel dag, och inte ätit nåt vettigt (klämde i mig chips och choklad). Men när jag väl sömnade drömde jag om sthlm. igen. Vet inte varför, men har drömt om det två nätter i rad nu tror jag. Förra natten om mejerikylen på Hemköp (fast det var en blandning av Leksand och Farsta) och inatt skulle typ hela Hemköp-Farsta gänget börja jobba på McDonalds...Jag var en hejjare på att göra McFlury vet jag i alla fall. Sen blev jag väckt av ett sms från Sofie (från sthlm)...ödet må hända?!? funderar på att åka dit innan jag hamnar här igen efter jul.

Dagens mål är att tvätta även lakanen, plocka i ordning mitt boende, börja tänka packning och komma ihåg att lämna tillbaka filmen! Den var bra i alla fall! Perfekt film för igårkväll, jag behövde inte tänka och det hände något hela tiden=) Skidskytte på tv nu! Helgerna fortsätter vara finfina...

vinterkväll

vad får en att känna sig levande?! Svaret kom jag på ikväll...
Att stå utomhus en kall mörk vinternatt, böja sig bakåt och titta upp på en lysande stjärnhimmel och se sin egen andedräkt som ett moln upp mot himlen. Då lever man!!
Man kan ju undra hur jag kom på detta då, i stan med moln/avgaser ovanför huvudet och så mycket lampor så man inte har en chans att ens se flygplanen som är på vä ner till flygplatsen/fältet (heter det bara fält när det är så stooort som näs?!)?? Jag vet inte. Kom mest på det. Jag vet i alla fall vad jag ska göra på kvällarna under jul när jag kommer hem=)



Min trötthet imorse resulterade i att jag inte kom till innebandyn utan pressade fram några graders feber... Så jag gav mig själv tillåtelse att ligga i sängen hela dagen. Har spelat harpan, ms röj och haft Desperate housewives-maraton! Cmilla och Silje har tittat på framtida avsnitt på datorn och jag föll för pressen nu när det är säsongsuppehåll. Cmilla höll på att gå upp i linningen om att det var så sjuuukt spännande, jag var skeptisk...men utan att avslöja för mycket kan jag säga att det är sjuuuuuuuuukt spännande. Nästa avsnitt går i USA imorn, så måndag kväll...dadam!

Tillslut packade jag mig iväg till ICA iaf och hyrde film och köpte godis och chips, rik som jag är. Så nu blir det Ocean's thirteen och en förfluttning till soffan tror jag. Måste ur sängen för att det ska vara ok att lägga mig sen! Plus att jag spillde choklad i sängen.

Förresten hoppas jag nån ser/såg snobben på deal or no deal denna kväll. Herregud vilken människa, och förvånande nog...han pluggar ekonomi..hehe!!

mot soffan och lite pitt!

vintermorgon

inte. Jag vet jag tjatar, men det är orättvist att de på tv får ha snö. Vaknade halv tio med magont igen, fattar inte. Så då somnade jag om med vinterstudion i bakgrunden och damernas störtlopp. Nu är jag vaken igen i alla fall, och kom precis på att det kan inte ha varit halvtio jag vaknade första gången, måste ju varit halvelva..haha! Hur som, jag har inte dragit upp persiennerna än (då kan jag ju låtsas att det är böljande vitt utanför, att himlen är blå, solen skiner och träden är fulla med vita kristaller). Anja Persson leder i alla fall, hejja hejja! Sen är det skidskytte också!

Har tvättid med, men det lär inte hända =) Jag pallar verkligen inte. Cmilla får ta hand om den när hon kommer hem från sin tenta.

Träffade Mariah på stan igår också, tre gånger. Ibland är världen liten. Kan det vara så att man tycker att det finns så mycket folk överallt, men man ser egentligen alltid samma människor?! Bara det att alla ser likadana ut? Jag såg nämligen en annan person tre gånger också under min centrumtur. Henne kom jag dock ihåg, hon hade knallgröna byxor, knallblå skjorta och senapsgul mössa. Sen en svartvitmönstrad väska och bruna skor. så man såg henne liksom.

Nu blir det nog frukost på/i sängen, måste göra den själv dock så poängenförsvinner ju en aning, men men. sängen är mjukare än köksstolarna!

min sköna säng!

Då var man tillbaka i sängen igen, fina grejer. Har varit en helt sjukt seg dag. Tycker inte jag har stressat upp mig så mycket om julstisen, men man kanske har varit lite spänd ändå, för nu gick verkligen luften helt ur mig och jag har varit helslut helt enkelt. Men jag var på stan idag i alla fall och skulle köpa julklappar. Det gjorde jag, en, till mig själv! Den var fin...en kjol till juldagen. Har velat ha en sån sen vi var i Barcelona och Julia köpte en kjol. Helt underbar! Nu fick jag nöja mig med den här, och jag gillar den! Nu ska vi bara se till att komma in på Lucky =)

Kvällens lussebak gick prima, men det tar sin lilla tid att jäsa bullar...hmmm! Men goda blev det, och tio små rackare fick jag med mig hem!!! nu har jag landat i min säng igen, och tittar på Svensson, Svensson, det är rätt kul ändå måste jag säga. de är lite sämre skådespelare, men det funkar!

Godnatt alla...

skilda världar

Sitter i fotöljen och tittar på skilda världar, sinnes vad dåligt det är=)

Igår hade vi julsitsen, och kan man våga använde ord som succé?!? Nä, men det blev jättelyckat, vi hade kanonkul...så jag hoppas alla andra också hade det. Vi hade ju spelat in en film "Jur6 och julförberedelserna"...vet inte om jag nämnt den tidigare. Och den blev riktigt bra, så all cred till Hultan och Sune som fixade ihop det hela!!! Kanon! Kan hända att den eventuellt kommer upp här nångång...

Idag ska jag ner på stan och hanla julklappar, några iaf...och titta efter kläder till juldan. Vill ha en kjol, helst Julias, men det är ju hennes...så det går ju inte. Så en annan kjol vill jag ha... Ikväll blir det lussabak också...igen... otroligt, men kul! Mer julkänsla som sagt!


Lucia

Goder morgon i denna stad...

Det är lucia, vilket betyder att det bara är 11 dagar kvar till jul! Jiha... Mysigt värre. Ikväll är det julsitsen också, så nu ska jag iväg till Alex och baka lussekatter. Julmys värre! Jag jobbar hårt på att få lite julkänsla=) Imorgon ska jag handla julklappar på riktigt också, nalla av sparkontot..grrr. Sen fattar bara snön, och den kommer väl när jag tar mig upp till Dalaland. Pratade med mormor igår igen också (på msn), så nu ska jag baka gräddtårtor till julafton, finfint. Hoppas de vågar äta det hela!!

Frukost.

åka cykel

nu när det är mörkt ute jämt, har jag kommit på att tiden det tar att ta sig upp på cykeln är minst lika lång som själva resetiden, om inte längre. Man ska ta sig till cykeln, ta fram nyckel, låsa upp, trassla in nyckelbandet i växlarna, kedjan och den trasiga bromsen (pepps cykel ;P), gräva fran handsfreen från väskan, trassa upp den, sätta igång den i mobilen och stoppa i det hela i öronen (och få det att sitta kvar), ta fram lamporna, klura fast baklampan, klura fast framlampan och ta sig upp på cykelt. Sen ska man helst ha glömt att torka av vattnet (ja Maja, det är fortfarande plusgrader i stan gud glömde) av sadeln, och därför få lov å stanna igen! cykla är underbart, men man slipper i alla fall att skrapa rutan.

Julklappar var det ja, jag har kommit på att jag behöver en konservöppnare och en hålslagare...kul jul i år...

Jag ska städa idag igen, det är skitigt på golvet..

road =)

Jag vet inte om det är en slump, men det känns väl inte direkt så...hehe. Facebook är väl helt underbart! Tänk att man kan skrämma en människa så genom att bara vara och inte göra ett dugg. Jag tror att en uns av svartsjuka är bra i ett förhållande, jag menar man ska ju visa att man bryr sig om varandra. Men att börja hata folk som bara umgås med ens "partner" är ju bara hemskt, och jag tycker det är så kul! Jag har ju inte gjort nånting, och aldrig haft en tanke på att göra nåt heller...men det är bra att jag fick se bilder iaf, man tackar...hehe!

Nåt helt annat, sovmorgon idag. Fina fisken sidu. låg i sängen och tittade på våra bästa år. Å så spännande, Tony verkar inte vara mördaren som mördat hälften av karaktärerna, utan celeste verkade se i en syn att det var nån annan. Dumt att man måste till skolan...men kan väl titta nästa vecka, det är ju inte så att de lär ha rett ut det redan då...

Pratade med Karin lite igår, pust vad jag vill till Sthlm. Så jag kommer iaf i februari, när jag fått lite pengar!!! Kolla Karins nya lägenhet, som på bilder verkar vara den snyggaste lägenheten jag sett, helt enkelt! nu ska jag äta min dagliga gröt och skriva önskelista som mamma ska få. Men jag vet inte bara vad jag ska köpa till de andra, vet ju inte vad jag vill ha heller...


mera tv

Jodå...

hur kommer det sig att jag ser min lillebror överallt just nu...är alla lika Viktor Lundin?!? Igår såg jag en, vem var det nudå...jo! Ron i Harry Potter... det är ju kopior i den nyaste filmen! Idag så är det han Matthew i Christine...de är också jättelika! Skumt... konstigt att Matthew och Ron inte är lika...

Det andra tv-relaterade...fick lov å titta våra bästa års hemsida också... I USA den 10 december 2007, episode 10715, season 43...lite på gränsen kanske?!? Är det därför de tar död på alla för tillfället i serien, för att äntligen få slut på eländet?!? Lite av ett tre kronor-avslut på en serie...JA, ,vi spränger alla i luften..haahaa

Fernando Torres vs. Wentworth Miller

Efter en del tv-tittande har jag beslutat att den slutliga kampen kommer stå mellan två personer. Det är inte, som man skulle kunna tro; Orlando Bloom, utan dessa två gådbitar:

1) Wentworth Miller

image32

2) Fernando Torres


Lite info om de tävlande:
1) Wentworth spelar huvudrollen i den spännande serien på trean kallad Prison Brake, som jag dock aldrig tittat på riktigt...
2) Mr Torres är en spanjor som numera bor i Liverpool och spelar fotboll....

Resultatet kommer, var så säker!!


DH är slut, jag ska titta på Christine och sen ska jag nog sova tror jag. eller lägga mig i sängen och spela ms röj eller nåt. imorn är det sovmorgon...ska ligga kvar i sängen länge...Titta på Våra bästa år kanske. Är Tony mördaren på riktigt?! We'll see...


pepparkakor

Nu har vi varit jätteduktiga och målat massa pepparkakshjärtan med namn, de ska användas till bordsplacering till julsittsen, riktigt fina blev dem. Trots att jag lyckades klaga på Cmillas, men de var ju jättefint=)

Idag var det två föreläsningar på tapeten, har sällan varit så trött. Jag somnade tre gånger tror jag. Det värsta är att jag tycker det är rätt intressant, men kunde inte koncentrera mig. Allt blev suddigt då och då, och så nickade jag till. Stackars Wessen, han måste tro jag är världens mest uttråkade människa när det ända han får se från min sida av åhörarläktaren är mina halsmandlar typ...gäspar är det enda jag gör. Men jag kommer nog ihåg nåt om köpehandling, köpekontrakt, köpebrev och denuntation...eller vad det nu hette!!

Nu är jag fortfarande så fruktansvärt trött, jag vet inte vad det är för fel. Jullovet känns mer och mer lockande! Den 23:e iaf, då ska jag vara massa ledig. Ledig på fredag med...då ska jag handla julklappar...i den 5 grader varma vinterstaden Linköping...impressive!

ingen skola blidde det

Precis när jag skulle äta gröten och pallra mig iväg så min mage ifrån imorse, den gillade bara horisontellt läge skulle man kunna säga. Så jag tog ett snabbt beslut att faktiskt stanna hemma och vila lite. Man måste väl lyssna på kroppen...hehe! Nu ska jag istället laga julmat för tredje dagen i rad för snart kommer resten av Jur6 och så ska vi gyckelträna till julsitsen på torsdag, och äta julmat såklart! igen (dock fortf ingen skymt av mjukbulla...)

Pratade med Glenn idag igen också och fick tider för jobbet. Ledig dagarna runt julafton, riktigt najs. Tom annandagen=) Precis lagom med jobb blidde det, och jag får vara i mejeriet också, kunde knappast ha blivit bättre.. Sen är funderingarna hur länge man kommer klara av att bo hemma., alltså när man ska åka tillbaka.
Hade varit trevligt med ett nyår här, men då blir det så lite tid hemma. Så jag tänker glatt föreslå för alla här att komma hit runt den fjärde kanske och ha ett andra nyår...elle nåt. Är väl värt ett försök iaf!

Kanske ska träna ikväll efter mötet, eller inte?! Det blir väldigt dyra träningstillfällen för mig. Sådär 239 kr/gång som det är nu, när man pallrar sig dit en gång i månaden. Hade iaf träningsvärk efter förra gången...tur!

nu blir det köttbull- och prinskorvsstekning!

vill inte

sitter här och borde ta på mig kläderna och dra till skolan...men jag vill inte! osugen som få. Kan vi inte få jullov nu!? Detkänns så meningslöst att gå dit nu, när tentan inte är förrän efter jul. Men ska jag ha en chans så lär jag väl trilla mig dit...

20 minuter till avfärd, dags å sätta fart då kanske. Koka gröt och så, jippi...buhu!!

såsa

En söndag av dignitet. Gick upp när det återigen hade börjat bli mörkt kl halv fyra=) Låg i sängen hela dagen och tittade skidskytte...trevligt värre!

Igår dukades det upp långbord i mitt vardagsrum, bestående av mitt soffbord, cmillas soffbord, cmillas tv-bänk och mitt nattduksbord. Stolarna var en blandning av fotöljer, soffa, fotpall, köksstolar och pilatesboll. Inte vackert men sittning blidde det. Vi hade handlat mat (julmat), ganska så mycket. Sen kom Y6 med rester från deras julsits, så nu kan jag äta julbord till maj om jag har lust...mitt kylskåp har verkligen aldrig varit fullare.

Idag skulle jag dock städa efter det hela också, var sådär. Lägenheten hade en lukt av Castillo de Credi (eller nåt sånt skut äckligt), vilken snabbt utbyttes till en blandning mellan senap och rödbetssallad när jag diskade. Tillslut luktar det dock ajax och allt vad det är, så nu ska jag kunna sova gott. Jag tror jag kanske är lite som Monica i vänner, typ damsuger den stora damsugaren med en liten...

Nu vill jag sova! En fullspäckad vecka framför en...sen är det en halv vecka kvar, och sen är det jullov...hem till mamma=) somna sött

Berörd

Såg detta precis... man tror ju inte sånt här händer i verkligheten.
Jag tände ett ljus iaf!

http://www.leksandsif.se/index.php?page=innerframe_news_show&readmore=3035

tog mig i kragen

Ringde PlatåSimon på dagen och han tyckte jag skulle komma ner till stan med antalet som ska på sittningen och så. Smart som jag är tänkte jag att "ska jag ändå ner på stan så borde jag ju faktiskt gå till gymmet", vilket jag gjorde! Jiha... Hade svårt att stå still när jag var klar, helt sjukt vad jag skakade. Men nu hoppas jag på fet träningsvärk imorn så jag vet att det gav nåt vettigt.

Sen var det dags för idolfinal, som jag totalmissade, eftersom det återigen var dags för gyckel. Var väl verkligen inte en av våra bättre omgångar, men skit i  det...orka! Vi balanserar ju alltid på en skör linje...ibland håller den, ibland brister den direkt! Men jag lever och mår bra ändå.

Men nu vet vi vem som vann och jag är nöjd! Go Marie!! Ser fram emot din julskiva=)

Nu på kvällen har i även tittat på anslagstavlan på SVT. Trodde inte att den existerade fortfarande, och jag tror nästan att jag fattade vad det var för första gången idag. Har mest trott att det var en rolig gubbe som gjorde en rolig grej till en rilig låt förut. JAg är väl lite dum. Men inte så dum som cmilla sóm sa, när vi tittade på ekonominyheterna om såna där typer som sätter på lösdelar på bankomater, att "det kan väl inte vara så svårt att undvika...det är väl bara att gå till en äkta automat". Godmorgon damen...det var ju det som var problemet...

Godnatt alla glada. Längtar till imornbitti, för då är det skidor och sånt på tv igen...tjoho!

Tjoho!!

Tack Pepp!!! Ska försöka göra dig lite glad också...lovar!!!

Men gissa hur glad jag blev idag när jag vaknade, på min lediga dag, kl halv tolv och såg att det var skidskytte på tv!!! Ouiii! Så nu har jag äkte decemberkänslor i kroppen trots regnet där ute. Få titta på snö och äta fil och rostade mackor, skulle haft lite juice bara...

Regnar ju som sagt också...så vi får se med gymmet på ett tag. Ska sätta mig med den där underbart söta lagboken tänkte jag. Hyreslagen ska väl inte vara hopplös att ta sig igenom. Diska också kanske=)

Idol-final ikväll. Har väl kanske inte varit väldigt insatt i det hela, har mest tittat på repriserna på söndagar. Men finalen ska man väl se antar jag. Hoppas Marie vinner, för jag tror att hon har störst chans att lyckas med att lyckas som vinnare. Jag tror hon har grym chans att bli en folkkär artist som är med på julkonserter och sånt. Får vara med i så ska det låta och digiloo. Hon skulle passa som handen i handsken som det. Amanda däremot tror jag skulle kunna bli en stor artist!! Utomlands och allt, för hon är så speciell. Men om hon kommer tvåa får hon göra sin egen grej mer, och det måste ju vara bra. Så man kanske ska ringa och rösta tom. Lägga lite av pengarna från den andra mobilen på det, dom som jag ändå måste göra av med... Så...finalmys ikväll kanske..nån som har en bra idé?!?

hysteriskt

Med hjälp av fredda har jag nu äntligen lyckats på hit denna underbara konversation, som jag skrattat åt hela eftermiddagen. Det är alltså såhär det pratas runt omkring mig på dagarna, inte konstigt att man blir som man blir! Och fredrik, du pratar inte helt såhär...men jag skulle ju lugnt gissa att ni var från samma 25-del av Sverige...

ÅÅ, va roligt!



Harry Potter

Gycklet gick kalas, tyckte Y6 iaf. Deras stackars sittningsgäster blev väl inte chockade kanske stackarna, men vi gillar det=)

Nu är det bokat, julmat på lördag...ska bli trevligt...sen 19.30-20.00 är det öppet hus här för alla de jag känner, notera känner!! (om ni inte känner mig eller inte tillhör ett stort specifikt inbjudet sällskap, vänligen kontakta mig först...säkert inga problem, men ring ändå...)

Min mage fortsätter spöka, varför?!? Så ikväll blir det jag, blåbärssoppa och harry potter i soffan...mmm... tack silje för lånet!

kanske återkommer när jag har harryabstinens... =)

ännu mer

Nä, det slog mig precis att jag inte kommer ta mig till gymmet idag. Gör det imorn istället. Två gånger kanske?!? Är ju "ledig" hela dagen...åååå läsa lagbok. INTE!

Glenn ringde nyss från Hemköp, och sa bla åt mig att gå till gymmet=) Men nu ska jag iaf få jobba lite innan jul, jiha! Betyder dock att jag måste handla julklappar innan jag åker hem! stress, och inga pengar...men detta ska nog gå bra=) Någån som har nån idé till klapp åt 17-årig bror, 15-årig bror, 10-årig syster och 9-årig bror?!? Och eventuellt en farmor....

Jur6 julsittning börjar ta form också, tror det kommer bli en jätetmysig kväll... Hoppas ni kommer alla AffJurare!! Längtar till julmaten, inte för att den är så god egentligen...men det är känslan som är så härlig. Får dock vänta till julbordet hemma på den bästa delen av de alla, mjukbullan, I like!

sopor

Det är mycket sopor nu.
1) Jag glömde mina sopor i hallen igår, så det luktar sådär i min lägenhet nu, framför allt hallen! En mycket dålig idé!
2) Players. Inget alls mot dem som personer, men hur lyckas de alltid halvt misslyckas med allt. Vi var lovade att få gå på festen, Y6 var lovade att få gå... nu får ingen av oss gå, och detta på de mest vaga grunder jag nånsin har sett. Lär man sig inte grunda sin ståndpunkt och åsikt på ekonomprogrammet :P Nä, men det känns klent...så vi ska göra eget julbord på lördag ist, får se om Y6 kommer...isf kan det blir typ 19 pers som ska äta hemma hos mig...får nog ställa min säng på högkant eller nåt.
3) Den största sopan av dem alla, JAG. Åh, jag skulle ju gymma tänkte jag, så kunde jag möte Tobbe och Cmilla på stan sen och fika eller nåt. Men nu, 45 minuter senare sitter jag här istället, grrr! Kanske ska träna efter fikat, eller bli sen till fikat eller nåt, har ju inte råd ändå...då kan det ju vara smartare att utnyttja gymkortet jag redan betalt=)

Gyckel ikväll igen också, Y6...(mycket Y6 nu)...hoppas det går bra!

Ses sen! Tjolahopp!!

bonde söker fru

nu har jag varit i skolan på möte och grejer, hade stämma. En "extra"-person utanför styrelsen kom... Gick ju rätt smidigt då måste jag ju säga! Även om personen i fråga har en förmåga att ifrågasätta saker man kanske inte behöver göra... men nu är jag hemma igen i alla fall. Försöker följa hockeyn på eurosport.se... går sådär men vi leder iaf!

Tittar på Bonde söker fru också, i fotöljen. Jag måste erkänna att jag fattar knappt ett ord av vad Fredrik säger, det är ju bara gröt....danska kanske?!? Sen kan det ju vara det finaste paret nånsin, han och Lena. Det finns verkligen en för alla. Fast han kommer garanterat välja den andra (Sofia) och...som Jonas skulle säga, överprestera. Sött är det i alla fall!

nepp, ska ta reda på om jag ska på besök i T1 ikväll kanske, kanske åka förbi Silje en sväng också, Vi får se..

sliten

ligger här och tittar på vänner med Julia och Cmilla. Julia ligger i soffan, Cmilla har bunkrat upp/ner sig i fotöljen med täcket och jag ligger i sängen. Tack och lov för VÄNNER!! Man behöver varken prata eller tänka=)

Det var kul igår i alla fall, och den här dagen har för alla utom jag, faktiskt, varit som en äkta decemberdag med en hel del lucköppningar. Men jag klarade mig finfint... Åh, nu friade Mike till Pheobe...aaa! Ikväll ska jag  både på styrelsemöte och föreningsstämma. Ska väl bli sådär, orka cykla till campus igen. Fick ett trist besked igår...vi får inte komma på festerifesten innan kraballen på lördag. Blev tydligen fullt innan vi betalade så...vi får laga egen julmat eller nåt.

nu ska jag nalla Julias halva baguette tror jag. I'll be back!

mycket nu

från gårdagens trister till dagens stress. Hinner vara hemma nu typ 20 minuter innan det är dags för galenskap i ryd....igen. Jag måste seriöst sluta få lov att åka dit hela tiden!! För övrigt är min magen fortf inte kompis med mig. Den är inte hungrig alls, och gör sig hela tiden påmind genom att bara kännas. INte så ont direkt, bara att man märket att man har en mage. Ni fattar=)

Lite hårdbröd och letande efter fula kläder...bad taste-tema! Tjoho!!

...

Å, mer förvirrad människa än mig får man leta efter skulle jag tro. Det är jag och teri hatcher i DH, vi är nog på samma nivå skulle jag tro...

Idag, eller ikväll, har väl inte varit en av mina bättre kvällar. Chr och Cmilla var här och gycklade vilket iof var hur trevligt som helst, gick bra också. Efter det var det lite sämre dock, därav mitt mycket förnuftiga inlägg förut. Ni vet hur det är, när man är sådär sjukt osugen på allt och precis allt är skit! Där var jag, lite djupare dock. Har tagit mig upp till standardnivån av "allt är skit" nu. Jag tog ett bad för jag kom verkligen inte på nåt annat att göra, tänkte jag kunde läsa lite och slappna av. Meen, då hade jag inget att läsa så då orkade jag inte bada så länge heller, så nu sitter jag i sängen och hoppas att vänner ska göra mig på bra humör igen innan jag sover. Just ja, har ju kommit ur mitt sov-flow...så jag kommer säkert inte kunna sova heller! Blä...

Jag skulle behöva min Maja och prata med, kom hiiit!!!! Eller nåt. Imorn är det skola imorn igen också, typiskt. tackfest för nolleP imornkväll också, kan bli bra, kan bli livsfarligt, kan bli urballning, kan bli fruktansvärt...det visar sig...

Äh, jag tar ett avsnitt till, vila kan jag göra i jul...verkar ju inte få nå jobb på Hemköp ändå... sov gott alla glada!!!

What to do?!?

Jasså Maja=) Snöar det i Luleå...det var värst...

vad ska man göra, uttråkad till max måste jag säga. Inget kul på tv, inget kul å göra, inga pengar...ingenting för tillfället. What to do?!? Sen var det den där lilla detaljen...Jag vill ju så gärna, så gärna inte tänka. Bara lyssna!! varför är det så svårt?!?

DuDunk...det var mitt hjärta som slog...hårt!!!

nu är det jul...snart

Det regnade inte bara imorse, har regnat hela dagen, så jag är sur på det! Inte en enda snöflinga... Kom hem tillslut iaf, efter 5 timmar i skolan. Det är ju jättelänge, eller nåt=) Kom hem och satte på Vänner och la mig i soffan med lagboken uppslagen i knät och överstrykningspennan i handen. Har läst fyra paragrafer ist och nu hamnat här framför msn, som vanligt...I like! Men det kändes juligt  och mysigt när jag kom hem och min adventljusstake lyste i köket, så jag tog ett glas julmust till soffan, finfint! Senare kommer Chr och Cmilla så ska vi försöka skriva julgyckel, får väl se hur det går, men nåt vore väl bra iaf!

Sen får vi se vad livet kommer på...lär väl hamna här igen! hörs dö=)


buhu

Det är tidigt (enligt mig) och jag ska börja en ny kurs idag. Känns inte ett dugg inspirerande, men jag är uppe! Sen tog jag mig ut i hallen och tittade ut genom fönstret och blev deprimerad. Det spöregnar!! Det håller inte... Det är december vilket betyder att det är fel, det ska inte regna, det ska snöa! Jag är just nu hysteriskt anti den södra tredjedelen av Sverige! Nä, kommer bli en deppdag i I101 och lyssna på Wessén och nyttjande och äganderätt. Ouiiii, nä..buhu!!!

igen

Det vart helt ok, maten alltså... Lite färglös (grå typ) och mycket salt (jag hade inte i soya iaf, men en hel del annat som smakar salt. Så jag är inte på pepp-nivå än...men jobbar på det). Men nu är jag mätt! Och har ficat matlådor till veckan, ska ju få lov å vara i skolan ellan tio och tre varje dag, pust!

Hittade Bridget Jones på tv:n ist. Så glad jag blev. Inte för att vi är så lika (hoppas jag), men jag gillar tänket och stilen. Kanske är jag när jag är 30, hoppas inte!!


akta tungan!

Lagar mat här i danmark, riktigt mat. Köttförssås! Fast jag brände mig precis rätt elakt på tungan, så nu lär väl denna seriösa mat smaka lika halvtaskigt som den vanliga maten!

Trevligt fika flickor...grymt. Skönt och bara sitta och snacka skit! Lite trångt med åtta pers (eller var det bara sju samtidigt) i mitt lilla kök bara, men det gick! Finns det hjärterum...

Nu har jag slöat i soffan och tittat två avsnitt av DH, spännande. Kan det bli så att jag snor ett till av Cmilla till kvällen?!? Who knows. Får se om nåt bättre dyker upp... nu är det mat och lite NCIS i soffan, igen! Hade

dålig sömn

Usch, vad dåligt jag sovit inatt. Brukar sova som en stock, har varit inne i ett sovflyt på senaste skulle man kunna säga. Men inatt var det värdelöst. Vilket slöseri på nya lakan, då ska man ju ha det underbart. Detta är inte ok! Funderar på å bädda om bara för att! Sen verkar min briljanta Hives-plan bak-brunnit (backfired på engelska, vad är den svenska motsvarigheten?!?) för låtarna har snurrat i mitt huvud precis hela natten. Så nu antar jag att jag kan texterna utantill.

Idag blir det adventsfika med flickorna. Ska titta igenom mina kort på datorn och bestämma vilka jag ska framkalla, ska försöka få ihop ett album med roliga kort. Annars kommer ju allt nångång försvinna! Kan för säkerhets skulle lämna in albumen i nåt bankfack i min schweiz-bank...som jag ska skaffa!!

troja

En bra dag måste jag säga. Vaknade och städade hela lägenheten, effektivt, det händer inte ofta. Men nu är det fint. Sen spelade jag innebandy som vanligt, fy 17 vad jobbigt det var. Sprang tre minuter och sen orkade jag typ inte röra mig de följande 1 timmen och 57 minuterna =)

Fick lov å ta en vända ut till ryd igen också, gyckel för sjukgymnasterna, riktigt bra gick det. Var tur det, för cykla till ryd är verkligen inte speciellt roligt! Har gjort min första handling på Hemköp ryd också...gick förvånansvärt bra faktiskt!

Väl hemma hamnade jag och Cmilla framför tv:n och har inte tagit oss därifrån än, eller hon gick in till sig nu...jag sitter fortfaranda kvar...och tittar på ryska superligan i hockey, jättetråkigt. Men lite kul, det ser ut som om de visar hockey från typ 1992. Hockeymodet har tydligen inte tagit sig så långt i ryssland, de gamla hjälmarna vi har hemma som pappa hade när han var ung skulle funka kanon...hehe!

Tiden framför tv:n har bedrivits med Troja, där precis all energi gick åt till att tracka ner på allt vi kunde. Vi skulle kunna skriva en bok om alla de fel och idiotgrejer vi upptäckte i den filmen. Jag menar, spjut, hur dumt är det inte. Om man tittar på den som ska kasta det så lär man garanterat ha tid att flytta sig, de är ju inte jättesmidiga. Till råga på allt har man ju sen kastat iväg sitt vapen också. Nä, det håller inte. Såg den för massa år sen och fick för mig att jag tyckte den var rätt ok. Visst det är väl underhållning, men inte jättebra direkt. (Nä nu fick jag nog av hockeyn, bättre med reklam faktiskt). Men å sitta och klaga var precis så mycket jag orkade med en kväll som denna.

Idag under städningen tog jag också tjuren vid hornen och lyssnade på The Hives, en applåd till mig tack! Alla jag känner tycker ju de är så bra, så jag tänkte att man får väl försöka. Inte för att det jag hört tidigare varit dåligt, men har bara aldrig satt mig in i det hela. Men det var riktigt, rikgtigt bra måste jag säga. Ska väl inte kasta mig in i å ge låttips redan efter tre timmars lyssnande, men det kommer, kanske!

nu ska jag nog gå och sova, klockan är mycket! Har förresten satt upp min adventsljusstake i köksfönstret, å vad mysigt det blev!

vantar

Idag skrev jag tenta, de som vill veta hela storyn...vänligen kontakta mig! De andra får nöja sig med att jag garanterar att det var en upplevelse=)

Jag har lite vantproblem. Jag hade fyra par. Ett par fingervantar, svarta. Där är en borta. Sen hade jag ett par stickade gråa tumvantar...tappade en av de nångång, osäkert var och när men bara en är kvar iaf. Sen var det ett par bruna fingervantar som är ca 3 storlekar för stora. Där försvann den ena på festerifesten i mörkret. Jag och cmilla letade verkligen...men den var puts väck. kontentan av det hela är iaf att jag körde med en vänstervante som är en liten grå tumvante och högervanten är stor, brun och med fingrar... Jättesnyggt! Känner mig som en modeikon eller nåt. Sen kom jag på att jag hade ju det fjärde paret, vilket inte var vilket par som helst utan...dadamm!!...snoppvantarna!! Jag vet inte om ni kommer ihåg dem, Beckson virkade de i nian under våra hysteriskt roliga syslöjdstimmar! De är iaf vita och virkade. De täcker precis tumroten (alltså alldeles för korta) och har ca fem centimeter extra efter att fingrarna slutat, som helt enkelt ser ut som en snopp...typ...vi tyckte det då iaf! De är iaf de fulaste vantar man kan tänka sig (inget illa menat mot becka, men hon behöll ju dom inte, av en anledning)


Min lägenhet är också en story för sig för tillfället. Känns lite halväckligt här hemma faktiskt. Så imorn när jag vaknar vankas storstädning! Å vad skönt det ska bli...byta lakan, jiha!

Ikväll har jag varit hos sanna och tittat hockey. Riktigt fint, både deras lägenhet och hockey, fast det gick sådär 5-5. Det bjöds på tacos också, det var mycket uppskattat i min svultna mage, jag har typ inte handlat på en månad... Jonna, vi ska garanterat gå på hockey i mellandagarna!!!

Time for bed, som jag längtat!

RSS 2.0