Fullt upp, medvetslös

Ska livet hålla på i detta tempo hela tiden, måste man vänta tills 65 för att få vila?! Eller visst ja, om sådär 8 år kanske man får semester... Men jag lkagar faktiskt inte egentligen. Idag har jag ju fått sovmorgon för det första, sällskap av en icke helt pluggande skäggtyp fick jag också. Nu ska jag ner på stan och luncha med några av flickorna såhär innan sommaren. Sen bär det av till skolan och fest. Lugn sådan. Imorgon blir det ju jobb sen hela dagen, till skäggnissens stora förtret, vem ska leka med han hela dagen imorgon när han är trött?!? Men sen ni, sen är jag bannemig ledig på söndag, och om någon pratar med Hemköp så är jag förbannat uppbokad precis hela dagen!

Tvätta håret, shalalalala, tvätta håret shaalalalalala...

Par och deras språk

Jag och Skäggfredrik pratar inte bäbisspråk med varandra, faktiskt, eller inte så mycket i alla fall. Vi känner oss lite mer som ett sånt där powercouple (elle vad det nu heter) och kör på den sofistikerade varianten att prata ryska med varandra. Man känner sig enormt intelligent då vill jag lova, som om man är lite bättre än alla andra=)

Så, jag vet att det kan vara svårt att föstå, men man måste ju få skryta med sina kuskaper.
Ikvällski skaski jagski påski enski festski somski heterski sommarxski. Detski ärski enski jättestorski festski påski skolanski. Jagski skaski juski dockski jobbski imorgonski klockanski halvåttski såski detski blirski enski mycketski lugnski kvällski.

Visst är vi mogna...


Sovmorgon

Just nu ska jag lägga mig med det underbara vetskapen om att imorgon har jag fetsovmorgon. Annars har jag haft en myskväll med skäggtypen, men mycket mysig myskväll.

Sov gott och ladda, för imorgon ska jag berätta om min och skäggnissens mycket speciella specialtiet. (Ojoj, vad n kommer bli besvikna kände jag nu).

Nattinatt

Tom i huvudet

1. Mitt huvud är helt tomt, är jätte jättetrött, förutom all snuva som ligger där inne och väntar.
2. Den här förbannade uppgiften vi gjort denna vecka är det tråkigaste jag gjort. Det var förra veckans också, men detta är värre
3. Det supertråkiga arbetet vi gjorde förra veckan gick alldeles för bra, jämför med hur mycket jag ock Julia egentligen kan. Fick ju nästan VG.

Nu ska jag vila min lilla kropp för fyra timmars skinkskivning på hemköp lite senare. Imorse när jag gick till skolan var jag själaglad över min stundande sovmorgon på lördag, nu har jag tackat ja till att börja jobba halvåtta på lördag. Vad tänker jag med egentligen?! Inte nåt ställe som är speciellt smart i alla fall.

Visste ni att

Visste ni att min mamma hade en roll i sagan om ringen-filmerna? Inte jag helelr förrän i natt. Hon gjorde stunttrick åt Aragorn. Inte dåligt för en halvgammal gumma med problem med ischiasnerven. Jag känner mig stolt.

Beach 2008, typ

Kommer ni ihåg min brottarbränna (kom inte ihåg om jag fick upp den på bild) men den var ju iaf helt klockren - kanll brun på skulderbladen och kritvit i mitten. Idag var det den stora bli-av-med-brännan-dagen. Mariah fick smörja in mig exakt på de redan brända delarna och lämna mittenpartiet. Det hade kunnar bli bra men slutade i - YTTERLIGARE EN BROTTERBRÄNNA. Dagens modell är dock knallröd, förutom en 5 cm lång och 3 mm bred rand (där Maria råkade smörja på den tidigare vita delen) som fortfarande är vit. Jag har vissa förhoppningar om att det ska lägga sig och någongång (läs: förhoppningsvis innan augusti) bli samma färg som övriga ryggen, men jag tar inte ut segern i förskott. Jag skulle hur som helst numera kunna ta ett jobb som demonstratör för att: Japp, solstrålarna fungerar!

Jag ser lite ut som om jag vore brännskadad av typ en brottarryggsformad stekpanna, Feeling hot hot not...


Härliga tider, eller?!

Var nere hos Mariah och låg på gräsmattan och tittade i La Redoute-katalogen, myckt trevligt. På väg hem svängde jag in på Hemköp för att köpa billig köttfärs och såg till min oändliga glädje att det fanns en EM-tidning. Den köpte jag! Oj vad det börjar hetta till nu, knappa två veckor kvar till konstans fotbollsfest, weii! Men tills dess ska jag äta kötfärsbiffar med kokt potatis och lägga ner all energi som dessa ger mig på att inte läsa EM-tidning utan plugga - stenhårt hela kvällen. Ligger aningen efter, buhu.

Morgonstund

Som vanligt när jag inte har jättebråttom på morgonen så blir det ingenting gjort över huvudtaget. Jag vaknar, gosar lite med kudden, sätter på tv:n, flyttar datorn till sägnen och blir sittande där i nån timme - minst. Den enda skillnaden med den här morgonen är att jag nu snorar också. Det är inte okej, nu när det ska bli sommar och jag ska börja jobba, med folks mat. DUMT. Nu ska jag nog sätta fart och koka lite ägg till frukosten, nu när jag äntligen lärt mig. Sen ska jag ner på stan och fika med Mariah, hon flyttar tydligen till dalaland redan på måndag (men jag då?!?). Sen måste jag komma ihåg att gå till apoteket, puh, hur ska det gå. Nån som läser detta får gärna ringa och påminna mig!


Fågelfifflare

Gissa vad jag hittade i min kycklingfilé förut, BEN. Och inte nog med det, det var kronfågel också. ska inte de vara bra?! Nu tänker jag, bara för att jag tydligen gått och blivit smådryg på senaste tiden, klaga. Jag ska skicka ett brev, MED benen i en båse i. Sen förväntar jag (och Cmilla) mig en årsförbrukning kyckling, minst. Jag kunde ju satt i halsen och dött, eller ännu värre - skadat en tand. Jag hade aldrig haft råd med tandläkarbesöket.
Så här kommer jag Kronfågel, er värsta mardröm...


High Chaparall

Jag hade tänkt skriva nåt, om nåt halvospännande antagligen , men jag kommer inte ihåg vad för jag tittar på High Chaparall och det är så förbannat roligt så jag avsvimmar. Mer självironi och självdistans får man ju leta efter...läääänge. Jag skulle betala hur mycket som helst (500 kr alltså, eftersom det är allt jag äger nu) för fem  minuter i F&F:s hjärnor. På återseende.

På Hemköp...

...i delikatessen ska man ha en mössa på sig. Den ser ut som en kastrull med låga kanter ungefär och sitter fast med hjälp av ingenting, varför den helt enkelt inte sitter fast alls. Den ska jag ha på mig, så nu, sen jag kom hem, har jag ätit lite och försökt lista ut vilken frisyr som över huvudtaget skulle kunna funka under hatten. Det är tveksamt om det finns någon, men jag är ju inte den som är den (som knullar runt) så jag tänker glatt bära upp den hela sommaren och se ut som om jag stödjer ryska militären, för jag tror mig bestämt ha sett liknande mössor på dem, eller iaf nån militär. Till detta tänker jag med glädje ta på mig den aningen stora skjortan och lagom slitna byxorna de hittade åt mig, läckert va?!

Dagens, och sommarens, outfit

image62


Byxor: Privata (men för övrigt (the) shortsen, som jag ska tjata söner er om, bara för the heck of it)
Blus/skjorta: DesignHemköp
Namnskylt: Design: Hemköp Modell: Johanna
Hatt: DesignHemköp..igen.

Själaglad

Sinnes vad lycklig jag är. Jag vet egentligen inte varför men på vägen hem nu har jag cyklat som om jag vore med i en film från 20-talet eller nåt. På min militärgröna pansarscykel har jag svängt fram och tillbaka över gatan, slängt med håret, lett och halvnynnat Lasse Winnerbäck medan känslorna bara svämmade ut. Det måste räckt att bara titta på mig för att bli glad =) Ingen egentlig anledning dock, har ett pissprojekt i skolan, ska iväg och jobba med grejer jag fortf inte kan och jag tror jag börjar bli lite småförskyld - men å andra sidan lyser solen, jag har mina shorts på mig och jag är kär (den funkar alltid). Det ska tom bli kul att laga mat nu... 


Bio

Kom precis hem från ett biobesök och dejt med Indiana Jones. Skäggtypen var också med, och var snäll nog att hålla mig i handen när det blev lite läskigt. Dagen till ära tänkte jag sätta upp hårknuten lite extrahögt på huvudet också, bara för att. Har man fysiska egenskaper att retas med folk måste man ju få göra det ibland, faktiskt (å vad jag hade hatat mig själv om jag var nån annan nu). Men jag fegade ur i sista sekund och satte den på en mer biovänlig nivå. Men det var en trevlig film förutom att slutet ballade ur en aning kanske. Nu har den skäggige letat på nåt mycket konstigt sciense fiction-filmaktigt på 6:an, så det verkar nog bäst att föreslå sängen tror jag.

Jag kom ihåg mamma, om än inte förrän kl 23...

Det här med beach 2008

I mitt badrum har jag ett badkar. På väggen längs ena kortsidan hänger en massa krokar. På dessa hänger mina träningskläder - som är använda men inte lyckas ta sig hela vägen till tvättkorgen. Tanken är sedan att jag skall ta på mig dessa kläder några gånger i veckan för att på så sätt trösta kontot som varje månad blir rånad på 239 kr från nåt ställer som heter Nautilus. På senaste har dock de där kläderna mest varit anställda på ett företag som hånar folk, tex en Schweizisk bank. När jag sitter på toa stirrar de på mig, när jag borstar tänderna flyttar de sig så jag ska kunna se dem i spegeln när de dansar Jenka och när jag ska sova är jag säker på att de nynnar på härjarevisan och trummar med duschslangen mot mina schampooflaskor. De är elaka. De har hängt där så länge nu så de måste ha blivit tokrena av all ånga från alla mina icke-träningsrelaterade duschar. Ångtvätt är ju den nya grejen. Jag gillar dem inte alls och funderar på att låsa in dem i någon låda någonstant nere i källaren. De skulle ju inte göra en så stor skillnad direkt.

Musikkännare

Nu har jag varit och pluggat hos Chr i hutlösa nästan två timmar. Av dessa två timmar gick nog 25 minuter åt till att lyssna på den absolut största kandidaten till att bli den kommande sommarens värsta (las: roligaste, hihi) sommarplåga - Spaniens bidrag från igår. Jag säger bara "Tres i Makelyaso"... Hundra spänn på att den kommer tjata sönder alla fester, i alla fall de som jag kommer vara på, haha!

Nu ska jag ut och sola och läsa lite bok. Glöm inte mamma idag heller. Älskar dig mamsen!

image61
Haha, hon skulle hata mig om hon såg detta =)

Ett år till nästa

Då var en av årets stående traditioner avklarad. Lika säkert som jul- och midsommarafton kommer även schlager-EM och varenda år blir det inte som det var tänkt. Men jag skiter i vilket och är nöjd över att det är över - och lika säker på att nästa år kommer jag se allting igen och vara lika insatt som alltsid. Jag kunde ju tom svara på frågan om när Norge vann  senast, ungefär. Jag vet iaf vad grupen och låten heter...och jag kan den. JAg är en tragisk människa, men det är väl sån jag är. =)

forts

Jag klarade inte ens av att logga in på mailen, alltså knappa in det lösenord jag knappat in flera gånger per dag i typ tre år nu. På fjärde försöket fick jag till det... Länge leve min stundande powernap.

Orkar faktiskt inte

Jobbpremiären avklarad, inte alls speciellt smart att jag skulle lära mig en läningsfredags eftermiddag direkt, så jag har väl inte lärt mig så jättemycket nytt idag direkt. Men det gick bra i alla fall. Tanken var att jag nu skulle åka till vallamassivet och bevittna tävlingen BJP (Birger Jarls Pokal) - en tävling i manlighet. Alla jag känner är typ där, jag skulle varit med om jag inte hade jobbat. Efter det är tanken att jag skall medverka på AJF-skiftet, eftersom jag båda ska lämna över och ta vid.

Men jag vill inte. Jag är så trött. Jag vill bara ligga i soffan och titta på Oceans Eleven. Jag orkar inte. Så jag prioterade bort BJP och ska pallra mig ner till grillningen ikväll i alla fall. Mat måste jag ju ha hur som helst.

Jag vill också vara i Kina!

Jobbpremiär

Jodå, drömde om en fjällvandring från typ alvdalen till Piteå, vilket jag tyckte var aningen långt men mamma tyckte var helt normalt.

Idag är min första dag på Hemköp. Logiskt nog har de bestämt att, eftersom jag kan typ alla delar av butiken redan, ska jag jobba med det enda jag inte kan i sommar - Delikatessdisken. Så idag ska jag dit och lära mig namnet på alla korvar och fiskar de har. Det ska bli kul men det är ju inte det lättaste jag vet dessvärre, så fram med penna och papper i högsta hugg.

Men först blir det dusch och en sväng till skolan.  Jisses vilken sovmorgon jag ska ta imorgon kan jag lova.


Otroligt nog

Man kan inte tro det, men de senaste dagarna har jag faktiskt pluggat, massvis. Eller i alla fall massvis för att vara mig - säkert runt sex timmar per dag. Detta har lett till att jag är precis hur dödstrött som helst och att jag därför glömmer bort vad som händer i mitt liv och därför har jag inget att skriva här. Jag har alltid vetat att det där med att plugga är en hälsorisk. Jag kommer i alla fall ihåg att Perelli gick vidare till finalen på lördag, det är jag glad för - då blir det schlagerkväll med cola på lördag. Sen kommer jag ihåg att grillningen på gården blev mycket trevlig. Mer kommer jag inte ihåg så nu ska jag däcka mig själv i sängen totalt och drömma om nåt kul. Gårdagens natt spenderades på 50-talet tror jag bestämt.

Husmys

Ikväll är det dags för det sedan mycket långt tillbaks planerae husmyset. Vi är ju tre i trappuppgången som känner varandra lite, så ikväll har vi sagt åt lite folk att komma hit och grilla och hänga lite. Ska bli mycket trevligt. Så på med Lasse i stereon och ut solskenet =)

Klar med PM:et också, helt tom i huvudet men ett steg närmare sommarlov! Ses..

Yes, weiii, najs, kanon - I'm lovin' it

Äckel-Chelsea förlorade CL-finalen och gjorde mig till ett lyckligt fotbollsfans. Jag tycker inte om något av lagen alls, men ändå hejade jag så fruktansvärt mycket på United. Nä, Julias text på msn "firar grisfotbollens dag" är den bästa beskrivningen någonsin av kvällens händelse, så av ren princip (ni vet, jag är en principfast kvinna - eller jag är i alla fall principfast) har jag vägrat att titta på matchen. Det underlättar dock en aning att inte ha rätt kanal på tv:n, men ändå. Men jag fick skäggtypen att referera straffläggningen via telefon och kommentaren "jag tror dom united vann, för de röda spelarna är mycket gladare än de blåa" gjorde min kväll så nu ska jag sova gott.


Ps. Jag är verkligen nästan lika glad att Chelsea förlorade som jag är less på att det inte blev drömfinalen Loverpool-Barca. Sune ska få veta att han lever - och att Chelse förlorade - imorgon. Småkrypen skulle kunna ha förstamaj-möte inne i skafferiet och jag skulle inte bry mig, jag mår så bra!

Ouääääck

(Inte) helt oväntat blev det inte en sekund soffa för mig efter min OT-dag i skolan. Magen som ville köpa mjölk vann och jag travade bort till Ica för att skaffa vad som behövdes för en ugnspannkaka. När den var i ugnen plockade jag upp tvätten som hade legat tvättad i tvättpåsen så länge att den egentligen hunnit bli skitigt igen, men det struntade jag i.

Sen kom jag på den briljanta idén (eftersom jag väntade på maten och magen fortfarande lekte Linköpings blodbad med sig själv) att göra en kladdkaka, eller iaf en halv, till mig själv. MEN, när jag plockade fran sockerpaketet satt det ett kryp på utsidan av det (tur det!) och jag fick panik. Jättepanik. Så istället för att både äta och göra kladdkaka blev det så att jag rev ut allt ur skafferiet och damsög och torkade ur det. Slängde massa mat gjorde jag också. Efter  noga konsultation med Cmilla kom vi dock fram till att krypet i fråga inte är farligt och att det inte är nån fara på taket (som Mariah skulle kunna sagt) men ändå. Måste jag nu städa skafferiet varje vecka också, då kommer jag ju inte ens bli klar med första veckans städning innan nästa veckas börjar.


Genus

Idag hade jag tre timmar obligatorisk föreläsning/seminarium i skolan i världens två tråkigaste ämnen -  ihopslagna! Genus och Organisationsteori. Till min enormt stora förvåning blev det dock skapligt intressant. Höjdpunkten var Hans, ca 65 år och advokat som (vi tittade på ett tv-program) hävde ur sig (som förklaring på den sneda könsbalansen på advokatfirman) att det måste vara för att de inte bryr sig om kön så det spelar ingen roll i rekryteringsprocessen. Nämnas ska kanske att det var han som var rekryteringsprocessen och att han, som alla andra äldra gubbar till advokater, är så trögflytande så att 5 år gammal filmjölk rinner fortare.

Sen skrev jag PM i massa timmar med Julia om just organisationsteori. Nu är mitt huvud kaputt. Min kropp (läs: mage) vill till affärn och inhandla mjölk men resten av min kropp, som är en betydligt störer del procentuellt strejkar, så det blir vatten till frukost imorgon med. Nu ska jag gosa ner mig i soffan och plöja tv-tablå.

Bex och Jonna

Efter bloggläsande av "Ms Karlström och Ms Leek" sitter vi här och tittar flygresor. Vill man ha besök i "upp och ner-landet" run 28 augusti till 8 september kanske?!? Lämna intresse här i så fall, för jag är högst sugen på kineser och sjukligt osugen på finansiell ekonomi - som de på universitet tycker att jag ska syssla med då.

Nedräkning

Eurovision på lördag och vi har nedräkning i soffan med semifinal 1, jag, Cmilla och Julia. Som vanligt skiter man blankt i allt vad låtar heter utan engagerar oss hundra procent i kläder, frisyrer, rekvisita och (hämska människor som vi är) ansiktena på folket. Camilla sa nyss att det var en himla tur att ingen av Estländarna var hennes pappa. Då hade hon skämts.

Uppdatera mera

Nuni, efter några dagar av totalt icke-uppvilande skall jag nu återuppta mitt lugnare liv med mycket bloggande. Känner att själen, kroppen, benen och levern nog behöver det.

Gårdagen beskrivs hur som helst bäst genom denna sms-konversation:
Maja - Hur orkar du? =)
Jag - Jag vet inte. Jag här helt slutat tänka tror jag!
Maja - Jag vet inte heller. Jag ligger i en soffa.
Jag - Jag är ute i skogen. Fulvin och overall, vem kan motstå det? Ligg på vettja =)
Maja - Dito
Jag - Haha, jag dör. Det är inte okej... Hihi!
Maja - Det är inte okej med maja nu.
Jag - Vem är du?
Maja - Tim. Men jag skriver vad hon säger. Hon är dock lite full just. Drack lite mycket vin tror jag, minst en flaska.
Maja - Jag mår dåligt
Maja - Nu ska jag sova. Kort men intensiv kväll. Fast jag mår bättre nu! puss
Jag - Det låter mkt bra! Good for you=) (här följer en seriös fortsättning med godnattande och svammel om en lite onykter skäggtyp). Puss puss

Å, gossip girl sponsras av Malaco Juicy, det är inte helt okej...

Magkramper på västkusten

Återkommen till Linköping efter en helg som måste kunna klassas som succé. Skrattsalvorna har haglat och vid mer än ett tillfälle fick man lite luftbrist av att ligga dubbelvikt hela tiden. Att ens försöka förklara vad som var så kul är helt meningslöst, eftersom det antagligen inte ens var kul - utan mest bara sjukt. Men det var i alla fall humor, om än väldigt intern. Kan iaf meddela att bilresan ner kan gå till världshistoriens bästa roadtrip tack vare en billek med ett poängsystem som får "bamboozled" från Vänner* att verka fullt logiskt. Detta sysslade vi med i hela fem timmar, så lång tid det tog att ta sig till västkusten och Ödby ö, i närheten av Hunnebostrand, där vi hållit till i två dygn.

Nu är jag iaf hemma igen, eller hos skäggtypen och planerar att sova hela kvällen och propsa på att det skall tittas på film - bodyguard kanske. Borta bra men hemma bäst säger man - och det stämmer. Det är underbart att vara hemma. 

* - Adress till bamboozled, eftersom inte länkknappen vill fungera
http://www.youtube.com/watch?v=eMg_BDuvaHQ

Söndag

Meeeen... Jag får ju inte se honom förrän på söndag. Det är ju (japp, paus för att räkna på fingrarna) nästan tre dagar tills dess. Tänk så det kan bli.

Var vänlig ignorera hur full jag ser ut (men inte var - då iaf), men här är vi.

image60


Love

Ikväll har jag varit på Picknik som det nya Jur6 annordnande. Det var jättetrevligt, men kallt efter ett tag. Sen har jag ett PM att skriva tills imorgon om en intervju jag haft med min käre far. Inte speciellt upphetsande alla, men medan alla nu sitter och umgås hos Julia så sitter jag här och ugglar med mina förbaskade organisationsteorier. Huttrar gör jag också efter att jag blev blöt förut så egentligen vill jag bara sova. Men jag ska väl skriva klart.

Varför är man så löjlig?! Som jag skrev förut är skäggpojken iväg på skifte inatt, alltså han befinner sig inte i direkta stadskärnan av Linköping (jag tror han är ca 1,5 mil bort ungefär). Men bara för att jag vet att han inte är jättenära så saknar jag honom massvis och tycker att just inatt hade det ju varit så mysigt att sova med en arm runt mig. Men jag ska inte klaga, för efter att jag saknat honom är det ju ännu bättre när han väl dyker upp. Jag känner mig dock löjlig, men det är väl det som kallas att vara kär.

Nu ska jag lägga mig i sängen. imorgon är en stor dag för då far vi iväg till *** för en hel helg med massa overall och underbara människor. Godnatt! (sängen ser så tom ut, buhu) (hmm, löjlig igen).

Ruta ett

Stötte bokstavligen talat in i brevbäraren idag. Tack vare öron igenproppade med hörlurar och musik samt en hållning Miss J sällan skulle förlåta (läs: titta rätt ner i asfalten) gick jag rakt in i hans cykel. Då började han prata med mig så jag tänkte att "detta är då jag ska öva på Arnold". Efter en förklaring över att postsorterarna lyssnar på musik samt att han (brevbäraren alltså) halvt fick stampa på en musiklyssnande målare (som, observera, låg på golvet) för att få kontakt, skuttade jag glatt upp för trapporna till lägenheten för att hämta tvätt, lycklig över att jag inte lät som Lilla My denna gång. Väl på väg ner till tvättstugan mötte jag en av de skumma gubbarna som bor i huset (de som brukar ha syjunta under träden ute på gräsmattan där man hör dem prata reumatism då och då). Till min stora förtret hör jag mig, när han ser mig, haspla ur mig en "hej", låtande som en kopia av min kära  lillasyster som pratar bäbisspråk. Tillbaka till ruta ett, oooo.

Vuxenliv

Nu när jag äntligen övervunnit min åldersnoja har jag övergått till att se rätt ljust på framtiden. Jag har till och med börjat planera den och kommer ständigt på nya saker som jag inte har lust, tid eller råd med just nu - men som jag med glädje ska sysselsätta mig med när jag är 35+, eller nåt sånt. Jag ska plantera färska kryddor, göra fotoalbum, skaffa fadderbarn, duka med udda tallrikar, köpa tavlor, gifta mig (såklart, haha), skaffa hund, shoppa, ha råd att shoppa, baka bröd, skuta titta på våra bästa år, ha en stor dusch och demonstrera mot botox - eller nåt.

I verkligheten så ska jag nu klä på mig, sno lite frukost av skäggtypen (som åkte bort idag, en hel dag...) och åka till skolan för att lyssna på nåt så ointressant så jag seriöst funderar på att hoppa i stångån.

Jag och min syster

Jag ville bara meddela att det verkar som jag och Maja eventuellt inte bara beter oss som systrar, utan att vi även delar vissa genuppsättnignar. Den senaste tiden (läs: två möjligtvis tre dagarna) bara måste jag sova middag. Runt halvett (!!!) på dagen hänger mitt huvud på hlavstång och jag dunsar i sängen när jag kommer hem och sover sött i en timme, MINST. Sen vaknar jag och går i en dimma i tre timmar innan jag blir sjukligt godissugen. Så jag förstår dig Maja, för galenhet vad skönt det är att sova!

Men nu ska jag ta mig ur dimman i förtid och städa. Sara åkte idag och det är lite tomt, så jag ska aktivera mig och glömma bort tomheten - ackompanierad av lite balader kanske.

Arnold vs Lotta

Jag är en väldigt trevlig människa, ni vet en sån där som säger hej, tack, varsågod och hejdå även till folk jag inte känner. Men varje gång jag ska göra detta, när jag andas in och sätter igång att tacka taxichaffören som höll in magen så jag kunde cykla förbi - så hör jag nån annans röst sippra ut från min mun. Det är en 5-årings röst som piper och jag låter ungefär som Lotta på bråkmakargatan. Moget va.

Kassörskan - "Villa du ha kvittot?"
Johanna aka Lotta - "Ja tack...hihi"
Kassörskan (tänker) - "hon måtte vara omyndigförklarad och ha en förvaltare vid namn Bengt på länsstyrelsen. Stackars tjej, undrar om hon kommer var med i nästa säsong I en annan del av Köping".

Och hur mycket jag än försöker kan jag inte sluta, så min tanke är nu att; om jag inte lyckas ha min riktiga röst tänker jag i alla fall försöka mig på nåt lite vuxnare och köra på Arnold Schwarzenegger. Jag skäms jämt när jag står och packar i varorna i matkassen.


Jag kan svara på kedjegrejer!

Utmaningar tilltalar mitt tävlingssinne, grrr, så här har ni mig.

För 5 år sen...
Härjade jag på Leksands gymnasium i min ekonomklass och retade gallfeber på Kungsan.

För 3 år sen...
Var jag sambo i Stockholm och gnetade på Hemköp.

För 1 år sen...
Pluggade jag som en idiot till Avtalsrättstentan.

För 3 månader sen...
Kämpade jag nog gärnet för att få min prins (han den skäggiga alltså) - och lyckades. Weiii! Annars var nog tanken att jag skulle plugga.

Igår...
Det måste väl bli måndag ändå. Då var jag i skolan och pluggade och gick på möte, lunchade med skäggfredrik, sov middag samt åt pannkakor på kvällen. Tittade på High Chaparall gjorde jag också.

Imorgon...
Ska jag vara en god student och vara i skolan från halv nio till tolv =)

Om ett år...
Skriver jag C-uppsats och är inte klar med min utbildninga alls. En katt kanske?!? (för att freestyla lite)

Så. Tragiskt som det är så var nog det den bästa och mest mitt.i.prick beskrivningen av hela mitt liv någonsin. Händelserikt va =)

Kravlista

På fredag drar vi som sagt och som gammal erfaren kräver man ju lite extra uppvaktning och fjäsk helt enkelt, varför vi helt enkelt satt ihop en liten lista med personliga saker vi vill att de nya ska ta med sig åt oss. Var beredd, för detta är en inblick i den sjuka tillvaro där vi studenter lever och  härjar...

Jur6 07/08 kräver:
Kallur: 1. En squash 2. Chandler Bing från Vänner 3. Smurfhits 3 4. Husflugan Gregor i ett koppel 5. En röd matta till ankomsten, utrullad vid min bildörr Cmilla: 1. Positiv dikt om Jur6 07/08 2. Tiptop glass (fortfarande fryst) 3. Glidmedel med jordgubbssmak alt en jätteförpackning naturell 4. Ett gosedjur (nytvättat) 5. Engångs tatueringar  Hultan: 1. En flaska black velvet 2. Ett paket ströbröd 3. Två paket kiviks blåbärssoppa i kylbag 4. Ett mixtape med rysk folkpunk 5. En artikel om Zlatans agent Mino Raiola Chr/Farsan: 1. en snickers king size 2. en pruttkudde 3. CD med irländsk rock (någon låt måste innehålla säckpipor) 4. Nyponsoppa 1 liter, skall vara med i kylbagen som hultan vill ha 5. en rödmyra i en burk. Levande. Namnet "Börje" skall stå med frystejp på burken Hanna: 1. nipple tape 2. choklad i flytande form 3. en gummianka 4. hänglås 5. buntband Sune: 1. En hjälm 2. 1,5 liter bensin 3. Nikotinfritt snus med mintsmak - i en rosa dosa 4. tändstickor 5. Marackas Alex: 1. Olhas finkel (bra förpackat) 2. Flaska whiskey 3. HMBP (alternativt "Mission Impossible") 4. Sniffsnus 5. Fotoram med husdjur eller dylikt. Alternativt en staty på Hitler eller annan kändis. Pepp: 1. Sugrör 2. Peppar 3. CD-skiva med blandade sommarlåtar 4. Bikini 5. Tändare

Medan alla i hela världen antagligen tycker vi är helt puckade, omogna och rätt så tråkiga tycker vi att vi kanske är de roligaste människorna på hela jordklotet (och således universum, eftersom de som hänger uppe i rymden i ärlighetens namn inte kan vara speciellt roliga utan mest muskellösa (notera: ej muskulösa alltså) efter att tyngdlösheten lekt ett halvår) - och jag är inget big fan av liv på en annan planet. Det får mig att känna mig olustig och livrädd i ärlighetens namn.

Sov gott, imorn ska jag klä mig snoffsigt och leka VD på en bolagsstämma. Bolagsstämman är också på låtsas, ska inte krascha en riktig om ni trodde det, dessvärre.

Nån med bil

I helgen ska vi iväg på turné med nya och gamla Jur6 till hemlig ort, men (och återigen ett stort men) det råder bilbrist i stan så det skriker om det. När jag får ett problem på halsen blir jag helt uppslukad av det, det är nästan som om jag tyckte att det är det bästa som finns, och tänker inte på något annat. Men jag går bet överallt så  så som sista utväg skickar jag härmed en lite bön åt bilguden

"Snälla rar abilgud, när jag tittar ut genom köksfönstret om kanske 25 minuter, kan det gärna få stå en röd fin bil där ...med ett rosa band runt sig och med en rosett på taket. Den får gärna vara fulltankad och ha en påse djungelvrål liggandes på passagerarsidan åt mig också. Tack på förhand".

Så, nu ska jag plugga (läs: återgå till de skönlitterära boken som gör mig galen).

Sista natten

Ikväll är Saras sista kväll i Lkpg så vi ska ha desperate housewives-kväll och äta glass (hoppas jag, om det inte tog slut igår). Det ska bli mysigt men det kommer bli tomt i lägenheten när man blir själv igen. Vem ska jag nu möta i hallen på eftermiddagen och fråga hur dagen har varit!? Jag får väl börja trakassera Cmillan igen.

Nu sitter jag i skäggtypens säng med datorn framför mig och ser ut som jag pluggar, men haha, det gör jag inte alls. Läste uppgiften jag ska göra till fredag och det kändes så tråkigt så jag sitter här ist. Tittar på skilda världar också och det är helt sjukt vilket dåligt skådespel som presenteras. 

Så i brist på vettiga saker att göra och med dåligt på tv:n tar jag beslutet att slå igen datorn och lägga mig på rygg i sängen och lyssna på fåglarna som kvittrar utomhus - och längta till sommaren, på en brygga i siljan.

Borta, putsväck

Låg precis i sängen och funderade med halva ögat på Seinfeldt när det slog mig - om jag blir 100 år gammal så lever jag fram till år 2085. Det är helt vansinnigt långt kvar till år 2085, mer noga räknat så är det precis hur många år som helst. Detta måste i sin tur betyda att jag har många år kvar att leva och att jag således inte är speciellt gammal nu ändå. Och simsalabim var all åldersnoja som bortblåst. Och jag gillar det!

Pictures

Det här med digitalkamera kan nog vara den bästa uppfinningen - efter kylskåpet - som uppfunnits. När man sitter och tittar på gamla bilder blir man ju verkligen jätteglad. Gud vad mycket kul man gjort. Fick bilder från Emil i Y6 nu från den galna helgen i Göteborg i höstas och nu mår jag bra. Jag har nog ändå nästan världens bästa liv. Fast visst finns det vissa fadäser i mappen med bilder som ingen någonsin kommer få se, som ligger väl gömda på okänd plats på hårddisken. hahaha.

Meningslöst inlägg, men mina tankar är ju som de är...

Problem: avslappning

Ni vet det här som kallas skönlitteratur är någonting som är tänkt vara avslappnande. Man ska sitta i en skön stol eller bunkra upp kuddarna i sängen för att luta huvudet mot och sen ska man försvinna in i den underbara värld som boken tillhandalhåller - helt gratis eller möjligtvis för 29 spänn, om det är en pocketbok. MEN (och det är en stort men) det fungerar inte för mig. Min inbyggda nyfikenhet gör att jag inte kan slappna av en sekund utan streckläser, fast jag vill ta en paus och tex äta, tills dess att boken är slut och jag vet hur den slutade. Jag kan inte leva med ovetskapen om Fintan kommer dö av cancern eller om Katherine ska svälja stoltheten och ragga på Joe som hon är så förbannat attraherad av, jag bara tål det inte. Så är det detta jag längtar efter när jag sitter med min kurslitteratur och längtar till sommaren när jag ska ligga på en filt och läsa bok. Hoppas inte det. Nä, tacka vettja Vänner, där vet jag precis vad som händer i varje avsnitt och behöver inte stressa upp mig av att de inte börjar varje program med att visa vad som hände tillsist.

How decisions happens in organizations

Godmorgon. En ny vecka och lite kallare väder är här. Jag har hamnat mitt i en relativt tuff kurs där det händer saker hela tiden, men eftersom jag har tagit sommarlov redan för två veckor sen så är det sådär med motivationen. Det känns lite tungt nu faktiskt, men man får kämpa helt enkelt. I ärlighetens namn gör jag kanske inte det så värst ofta direkt. Men det hjälper inte alls att kursen är tvärtråkig heller.

Nu ska jag fixa håret och skita i att läsa klart artikeln på engelska som jag egentligen borde läst till kl tio. Vad jag är dålig. På fredag åker vi iväg på skifte, då är det ännu mera sommarlov - jag längtar dit.

Music maestro

På  något sätt hamnade jag och Sara här igen med en masas musik framför oss i ett försök att hitta den bästa baladen. Denna gång är vinnaren solklar så nu sitter jag här med våta kinder efter ett antal tårar lämnat mina ögon för att ta vägen ner mot halsen - och passera den farliga passagen över kinden där risken är stor att de dör av en elak hand som sveper iväg dem. Gudars skymning vad jag önskar att jag sjöng som Celine Dion och att jag fick stå på en scen och vråla ut My herat will go on. Men det får jag inte, jag får däremot gå på organisationsteori-seminarium imorgon. Kul för mig!

Smhi

Smhi hade så sjukt mycket fel! Nu har jag varit ute i fyra och en halv timme och solen skiner fortf. Jag har tom varit ute vid Bergs slussar och sett Johan bada. Nu ska jag göra mig lite mat och smörja in min svedda hud.

Här var det tänkt med en fin bild, men eftersom min kamera forfarande inte ägs av mig så får ni tänka er söm föjer:
Blå himmel, massa folk i badkläder, blått vatten, sandstrand, svag doft av solkräm och solbrillor. Skulle kunna vara nån grekisk ö också, jag vet. Men skillnaden är att nu när jag kom hem är det inte till ett rent hotellrum med vita lakan och färsk frukt på bordet utan till en skitig lägenhet med ingen mat och en obäddad lagom smutsig säng. Weiii!

Peace and Love

Bloggen fungerade inte igår när jag var trött och skulle uppdatera så jag blev sur och stängde av skiten och sov som en bäbis hela natten.

Nu har jag vaknat och granskat smhi.se. Solen ska skina till tolv, sen ska det vara moln, vilket betyder att jag nu har 45 minuter på mig att få bort min brottarryggs-bränna. Så det är bara att dra på sig bikinin och maxsolskydd på de redan brönda partierna. Sen ska Sara färga håret hos Mariah så eventuellt följer jag med, har ju en liten utväxt att ta hand om. Men jag är osäker på vilken metod som ska användas - ska nog ringa ett rådsamtal till miss Beckson.

Sara sitter och rabblar upp vilka som ska komma till Peace and Love i år, och det verkar som de har dragit ihop ett rätt starkt gäng måste jag säga, det är nästan så tom jag - världens mest icke festivalmänniska - är sugen på och ta sig dit en sväng. Omöjligt med jobb antagligen, men kul vore det.

Nä, solen var det!


Seg dagen efter som vanligt

Det har varit lite snålt med datortid dessa dagar tydligen, men nu och framåt idag lär jag sitta här konstant, med bankande huvud, snuva i näsan och en hals som inte främjar långa diskussioner om huruvida australien är en ö+världsdel eller bara en världsdel. Det här vädret är helt underbart så gårdagen spenderades (efter sex timmars tröjräknande på åStadium) i solen. Först lite hemma på gården, sen var det invigningen av nya Jur6 på en gräsplätt i flammanskogen och sen bar det av till Irrblosset och förfest till Ute Kravallen som vi drog till på kvällen. Massa människor man tycker om på en gräsmatta i solen är verkligen vad livet går ut på. Men idag mår jag sådär, förskylningen mådde tydligen också jättemycket bättre av det här livet.

Sååå, jag orkar inte röra mig från gården mer idag, varför jag helt enkelt tänker stanna här hela kvällen, precis där jag sitter nu - i sängen. Så vi lär höras en hel del under dagens lopp =)

Godmorgon

Det är någonting som är mycket fel i Johannas lägenhet den här morgonen. Johanna sitter i köket och äter frukost och kom precis på vad som inte stämmer- solen lyser inte in genom köksfönstret. Det gör den i och för sig inte vanligtvis mer än tre timmar på dygnet men den här gången befinner sig inte den lille gula på den högra sidan av fönsterkarmen som den brukar, utan på den vänstra. Johanna som i ärlighetens namn inte är jättepigg och klar i huvudet är lite förbryllar och orolig för att jorden ramlat omkull och nu ligger upp och ner (läs: på ryggen alltså) och sprattlar med benen. Detta kan omöjligt vara bra för det bör ju betyda att sommaren som nu var i antågande försvinner och det blir vinter, eller ännu värre, tiden börjar gå bakåt så det är hela 9 månader kvar nu - till slutet av sommaren. Det skulle också betyda att Kina helt plötsligt är på rätt sida jorden och vi vet ju alla hur konstigt det skulle vara.

Nä, frukost skall i fortsättningen intagas vid en sådan tidpunkt att solen i alla fall har hunnit gå ner sen dagen innan och där med basta. Stadium skall ställa upp med en sjuhelvetes till inventering för att jag ska bli nöjd. Nu är det brådis.

Min nya idol

Den där människan som precis satt i Sanningans ögonblick är min nya idol. För det första tog han inte det hela på största alvar, sen hade han ingen flickvän och inga barn och så var han smart nog och läga ner när han hade 75 000 spänn. Herregud att man ställer upp på nåt sånt där när man har massa människor som det är lätt att såra. Nä, det håller inte. Smart kille, smart kille!

Nu har jag ont i huvudet och borde väl sova snart....

I mitt hus

Kom hem från en långdag i skolan nyss och hittade Mariah och Sara liggande i soffan och fixande med gamla minnen. Riktigt najs. Nu lät det iof som jag jobbat hela dagen i skolan, det har jag inte gjort. Jag har legat och skrattat (när jag skulle plugga) i solen en timme, haft möte i solen en timme, halvsegat på ett seminarium i två (?!?) timmar och hängt med folk som drack öl på torsdagspubben i en timme. Jobbigt det här. Jag har i alla fall jobbat på att presentera en dagens outfit, det hetaste sommarmodet någonsin. Det kallas budget variant - antingen är klädkostnaden minimal eller så ser man det som gratistatuering.

image59


Ikväll blir det lugnlugnt, eftersom det blir en tidigtidig morgon imorgon. Annars håller jag på att utarbeta ett sätt att nå målvikten 20 kg på en vecka och ett sätt att sen reta upp den Kinesiska militären så de skickar hem min efter att jag har snålat mig in i bagaget.

5 år och i trotsåldern

Jag såg på Du är vad du äter att man inte skulle äta godis, speciellt inte sent på kvällen - så jag gjorde tvärtom, åkte till T1 och köpte mig en stoor godispåse som jag nu smällt i mig. Jag mår som en prins. Nu ska jag störa skäggnissen i sitt tvättande.

Sjuk eller?!?

Idag var det Juroday på skolan. Det är affärsjuristernas dag då vi tar dit föreläsare och företag till en minimässa. Jag åkte till skolan kl 8, jobbade lite, såg Beatrice Ask (som var en av föreläsarna) och gick hem - då var klockan 9. Jag vet inte om jag gått och blivit pollenallergiker på gamla dagar eller om jag bara är på väg att bli förskyld, men glad blev jag när jag dunsade ner i sängen igen och sov till ett. Sen har jag ledgat i sängen typ hela dagen förutom en paus då jag stod i förnstret och muttrade över att Cmilla och Carro låg ute på gräset och solade. Sen tog jag tag i mig själv och var huslig och lagade mat till Sara.

Annars då?! Jo, vackert väder gör mig överlycklig - jag mår bra ändå in i själen. Sen dras humöret ner 55 steg av att jag nu måste läsa organisationsteori. Buhu, åker nog till skäggtypen sen.

Förstörd

Min annars så trelvligt lunchdate förstördes totalt när jag tittade in på Ciscis resedagbok och drabbades av ångestfylld avundsjuka som inte ens Säter skulle kunna råda bot på. Nu mår jag dåligt och funderar på att råna en bank alternativt smyga ner i Jonnas resväska och tvinga henne att ta med mig till Kina. Eller så gör jag båda två och övertalar henne med argumentet att för pengarna jag rånat kan vi shoppa allt vi behöver, och som vi inte fick med oss pga att jag tog upp all bagageplats.

Lunchdate

Är hemma hos den numera väldigt skäggiga typen och har lunchdate. Egentligen skulle dessa tre timmar innehålla lunch och plugg, men efter den sjukt goda maten vi åstakom (lax med kokta grönsaker, bara. Fredrik Paulún skulle vara stolt över oss) så blev jag osugen på årsredovisning och satte mig här istället och krävde massage. Så nu har mina axlar blivit knådade och karln står i köket och diskar, livet är underbart.

Andra bullar blir det på fredag då jag har gått med på att hjälpa till med inventering på Stadium. 05.45 är det samling på morgonen, haha. Men eftersom min skuld till Jur6 har sprungit iväg nåt så fruktansvärt så är varje litet extraöre värt en förmögenhet. Dessutom är det ett underbart sätt att slippa en föreläsning. Det är så tråkigt så jag, Hanna och Pettersson gick efter första timmen och satte oss och fikade ist. Fritid var det ja Jonna, hehe.

myskväll

En myskväll i dagens samhälle kännetecknas av två tjejer, två datorer och en tv. Här har vi suttit i vardagsrummet och lyssnat på härlig musik, som till större delen var sorglig eller vacker kanske det heter. Det är otroligt vad musik kan påverka en åt alla möjliga håll.

Så nu ber jag er vänligt att trycka på play och sen snabt som attan minimera fönstret, eftersom mitt tålamod är lika med noll och jag inte orkade hitta en bättre youtubevariant än denna.... Blunda är annars ett alternativ.



Imorgon blir en lång dag så nu ska jag lägga mig i sängen och sussa. Först ska jag ringa skäggfredrik bara och borsta tänderna lite. Sov gott!

lite info om bruna saker

Jag ska nog inte köpa en brun soffa när jag blir stor, det känns inte som det. Jag har inget emot bruna soffor men jag är ganska säker  på att jag inte kommer vilja äga en. I alla fall inte en puffig skingrej. Mörkbrun är lite mer troligt.

Idag när vi satt i skolan och pluggade såg vi att mina händer var sjukligt bruna, på gränsen till smutsiga. Det såg nästan konstigt ut, så hädanefter ska jag sola med hanskar.

På Operah såg jag att ett sätt att se om man har bra bajs på är att se om det flyter, så nu har jag en utredning i stil med Morden i Midsomer varje gång jag är inne på toan.

Äh, nu kom jag ju på att jag har ju banne mig en brun skinnfotälj, typiskt.

Göta kanal är tydligen jättebrun. Det visste jag inte, men den var faktiskt jättebrun.

Så nu vet ni...


en vanlig morgon?!

Operah har så missat sminkningen idag, hon ser grå ut.

Idag har jag än så länge hunnit med att tycka att Sara var sjukligt seg att stänga av sin väckarklocka (det var min - tydligen), ätit frukost, tittat på våra bästa år, eventuellt beställt skor från kina, beställt Jur6-märken, blivit nekad att låna en bil till skiftet, läst alla bloggar, spelat 5 partier kungen och drömt om en massa spindlar+Elias Granath (?!?) - Han var den stora spindelutrotaren - och klockan är bara 11. Nu ska jag göra klart årsredovisningen som jag inte blev klar med igår, för det var för tråkigt. Hur kul är det att sitta och skriva av siffror från ett papper till datorn. Inte så kul om ni undrar. Sen ska jag duscha och dra till skolan för lite föreläsning som jag tror kommer vara superduper tråkig. Men solen skiner i alla fall, typ...

kommentar på msn

rebecca säger:

Jag kan inte skriva kommentarer på bloggen för dumKina, men iaf så protesterar jag. Mitt arsel är ute på vifts mest hela tiden så röstar på mig. Planera på du. Jag gillar förresten rosa. Puss o godnatt! =)


rebecca säger:

Ps, tjata på addes arsle ist.. moahaha

Där ser man...


Bröllopsplanering

Gick här och städade och kom på en skitbra idé att göra på någon av mina vänners bröllop, förslagsvis den första. Magkänslan säger att det kommer bli Mariah så jag tänkte plantera idéen på henne nu när jag går här och plockar de oandligt många penalerna som dräller i mitt hus. Blir hur bra som helst.

Update: Håller en dörr öppen för Beckson också, hon är ju ändå förlovad...men aldrig varit nån tokhöjdare på att få ändan ur vagnen dock, finns det nåt som rimmar på det förresten?

Häng i hemstan

Då var man tillbaka i Linköping igen efter en minisemester med betoning på mini. Det var även en härlig semester, med betoning på härlig, med lite skärgårdshäng och söderköpingspromenerande. I fredags åkte vi ut till familjen skäggfredriks sommarhus ute i Gryts skärgård (semestern har också varit en geografikurs på hög nivå) supermysigt. Jag träffade storebror till skäggfredrik också, för enkelhetens skull kan vi kalla honom skägghenka, och hans flickvän. Hur trevliga som helst!

Igår lämnade vi havet och åkte in till Söderköping, som enligt skäggtypen en gång var landets (Sverige alltså) huvudstad. Där gick vi på sightsing (stavning?!?) och jag blev kär, i staden alltså. Den andra är jag ju redan nersyltad i. Sen blev det middag och körslaget/hockey-VM innan vi hade roadtrip tillbaka till linkan i en lastbil. Det var jag, skäggfredrik, en annan fredrik och en raspig radio i en härlig symfoni längs väg 210.

Idag har jag varit i Tannefors och hälsat på Mariah och Herman en sväng och lånat en årsredovisning, jättekul! Sen impulsshoppade jag ett par skor och planeringsköpte linsvätska. Nu har jag solat ute på gräset och ska nu, efter en underbar helgs uppladdning, STÄDA! Änt'e ootrolit...

långt och informativt blev det... Ikväll kommer Sara tillbaka också, najs!

Söderköping del 2

Söderköping är en helt underbart mysig stad, så ni vet....

Snart på hemväg.

Söderköping

Idag ska jag göra något jag aldrig gjort förut. Jag ska besöka Söderköping, eller ännu värre; Fångö. Fångö, har jag fått förklarat för mig, är en ö som ska ligga i skärgården någonstans. På denna ö har familjen Skäggfredrik en stuga uppbyggd och den ska jag hälsa på idag. Sen imorgon ska jag till Söderköping och hälsa på där med. Det ska bli jättekul, men såklart är jag ju lite nervös. Ska även träffa storebror med flickvän, läskigt va?!? Hoppas vädret ställer upp också och ser till att det inte regnar, jag vill se ett solblänkande hav! Nu ska jag packa och inte damsuga - igen. Sen ska jag även tvätta håret, det är så äckligt!

Nähä

Det blidde inget damsuget idag heller. Jag sov middag istället mellan fyra och sex någonting och sen blev jag kvar här. Har tittat på The great debators som jag skrev för länge sen att jag ville se. Det var en mycket bra film tycker jag, så den rekomenderar jag. Sen har jag åkt på världens stelaste nacke som gör jätteont. Tvingade skäggfarbrorn att trycka och klämma lite på den, det gick bra efter ett tag =) Det var nog allt av värde från denna dag. Har som sagt inte gjort ett jota...

så mycket för

Haha, så mycket för vår lugna kväll igår. När pojkarna dök upp med overallerna på så började kravallnerven spöka och äckel-Chelsea slog ut Liverpool (så nu blir det mardrömsfinal i CL) så blev det dags att dränka sorgerna. Så vi drok till Kårallen och gick på kravall. Innan det hann vi dock äta mat. Svart köttbit, svarta grönsaker, ofärdig potatis (pga Fias halvtrasiga ugn) och tsatziki. Det var nog godare än det lät, men jag hade ätit upp Siljes choklad innan maten så jag blev proppmätt.

Idag är jag hos skäggfredrik och slöar. Efter noga letande genom hela kokboken kom vi fram till att pizza nog blir bäst. Han känner sig som han har en svart själ pga detta, jag känner mig mest sliten. Vad som händer senare idag är oklart men jag skolkade från städningne igår, så det blir nog en sväng med damsugaren iaf. Imorgon ska jag hälsa på i Söderköping iaf, trevligt va?!?

RSS 2.0