Ett gott försök i alla fall - på mössan


Mössan kommer från dalarna

Vinterstämningen har så sakta greppat tag i mig igen, efter mina tappra vårförsök. Men dagens sparktur med syskon tvärvände inställningen så nu längtar jag till julafton igen. Borde inte vara så långt kvar.Med vinterstämning bär det av mot Morahållet imorgonbitti. Runt halvelva någongång får ni hålla utkik efter en joddlande Johanna som grillar korv på SVT (om de filmar täten då). Vasaloppet här kommer jag!

Straffar

huvva!

Tillbaka i obyggden

Då var man i Dalarna igen då. Tittar på Leksand-Mora med hjärtat i halsgropen. En match som betyder allt och ingenting skulle man kunna säga. Mest ingenting för Leksand, men ändå känns det som om hela Afrikas syrsor hoppas hopprep inne i magen min.

Annars är det första jag slås av när jag kommer hit är lugnet och mörkret. Bortanför gatljusen blir det totalt bäcksvart. Jag gillar det, det är så fridfullt.

Leif Bork hejar på Malmö, så ni vet!

Slut skulle man kunna säga

Ja, det var så att jag var på mässa i Göteborg igår. Åkte buss vid halvsju på morgonen och kom hem vid åtta på kvällen. Då bar det av mot kravall direkt. Så jag är en aning trött idag. Trodde tex att jag stängt av väckarklockan men kunde inte förstå varför den fortfarande ringde. Man måste tydligen TRYCKA på knappen också. Inte bara tänka att man vaknat.

Nu är jag på väg till Dalarna också. Ber till någon att jag får sova hela tågresan och slipper alltför pratglada damer. See you hemma hos mamma!

Sömnbrist

Kan man ta med sig kudde och duntäcke på en buss ner till Göteborg?

Klart hon ska ha ett dyrt bröllop...

Man borde ju blogga om att kronprinsessan ska gifta sig. Men borde man det så ska jag ju av ren princip inte göra det. Inte för att jag inte gillar själva grejen (för det gör jag - slängde iväg en ansökan om att få vara brudnäbb i samma veva som jobbansökningen imorse) utan för att jag vägrar blogga om saker man ska blogga om. Tycker det är roligare att tjata om saker som t.ex. att jag idag använde duschkrämen med peeling i, eller att jag hittade både kräm och juice på rea på Priso. Jag är inte ego på något sätt.

Men sen kunde jag inte låta bli när jag läste den här artikeln, som satte huvudet på spiken tycker jag. 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/victoriagiftersig/article4498420.ab (fortf ingen länkning uppenbarligen)

Jag gillar kungahuset. Det är väl bara bra med lite glamour här i det gråa Sverige, tänk att annars hade vi varit Finland för guds skull. Och att det går pengar till dem är väl också bra. Det blir lite mindre pengar att bråka om var de ska ta vägen och lite mindre pengar att lägga på att måla om skolor i en icke övermålningsbar färg. Har vi riktit tur kanske politiker kommer på idén med att använda vanlig och betydligt billigare färg. Så det så!

Hoppas på tondöva grannar

Spotifyandet har nu övergått i kärleksbalader. Senaste inslaget är My heart will go on och därinnan var det Whitney Houston som brölade på. Allt detta mysande har dock gjort mig så fasligt godissugen så jag är tvingad att åka tidigare till jobbet för att hinna in på Priso innan. När ett jobbpass är avklarat känns det som om det kan bli jag, godis och champions league. Kanske med skönsång av Bon Jovi eller nåt ifall jag skulle lessna på Lasse Kinch och grabbarna emellanåt.

Rumpvärk och lökringar halvtio

Check. Mitt livs första squashpass avklarat. Mycket roligt och svettigt - och jag träffas just nu fem tangenter på varje tryck för att jag skakar så mycket. Det var helt klart en bra start på dagen. Fortsättningsvis ska jag skicka iväg jobbansökan och sysselsätta mig med fenomenet spotify. Just nu är det Broder Daniel och jag i duschen.Till bla dessa små pojkarFullt ös nu några dagar. Imorgon ska jag upp och spela squasch halv nio, sen blir det till skolan och fixa klar ansökan till afrika (puh). På torsdag ska jag på mässa i gbg hela dagen och kravall på kvällen och på fredag bär det av mot Dalarna för en helg med eventuell hockey på fredagen, lite syskonhäng på lördagen och Vasaloppet på söndagen. Mor och Johanna ska ut och titta i spåret och stå och heja på gammalt traditionellt vis.

Jag kan förklara.

Det går ut på att man ställer sig på en plats där man ser åkarna komma på ca 20 meters avstånd. Sen tar man med sig startlistan som följer med Falukuriren (såklart) ut till platsen vid spåret. En mor tar sedan herraväldet över tidningen medan dottern tittar vilka nummer det är som kommer längre ner i backen. När åkaren med det utvalda numret sedan passerar mor och dotter har modern snabbt slagit upp numret och meddelar diskret dotterna vad åkaren heter - varpå dottern och modern i kör med namn hejar vilt på den vilt främmande mannen. Den vilt främmande mannen är här så trött så han antingen; tror att han känner oss, är rädd att han glömt vem mamma är och låtsas känna igen henne (frasen "vad kul att se dig igen" är vanligt förekommande), ser de glada ropen som en ursäkt för att ta paus (varpå modern erbjuder omvallning, kexchoklad eller varm saft) eller bara tackar glatt och kör vidare. Kul är det, men ingenting vi visar upp för en oinvigd.

Hungrig?

Nu har jag hängt helt oresonligt länge i skolan utan att göra ett dyft vettigt. Bara lyckats få dåligt samvete för att jag inte har blivit isbjörnsfadder än, som kinatanten har. Eller inte bara kanske, har också lyckats riva sönder mina naglar till smärtgränsen. 

Anledningen till att jag hur som helst inte åker hem stavas M A T. Har inget sånt hemma och undviker problemet att inte kunna fixa någon genom att sitta kvar här. Om jag väntar ett tag till kan jag åka direkt till jobbet, och slippa. Träningsvärk efter laserdomen igår har jag också. Och söka jobb skulle jag göra med. Ojojoj.

Låter bra va?

        ~  European community law 431, 791412 (EUR431

        ~  International business law 431, 721412 (IBL431)

        ~  Human resource management, personel, IPS 233

        ~  Public international law 321, 790321 (PUB321)

        ~  International human rights law 431, 761431 (IHR431)

        ~  Industrial psychology, IPS 111

        ~  Company law 211, 721211 (CPL211)

        ~  Welfare law 123, 751123 (WEL123)

        ~ Introduction to the Economy and Business, IEB 131

        ~ Mercantile law 111, 721111 (MER111)

        ~ Family law 121/211, 751121 (FAM221)


Bråttom nu

God Morgon! Sitter här och äter frukost framför datorn och våndas över att det är i morgon min ansökan till Sydafrika ska vara klar, och jag ska ha valt vilka kurser jag vill läsa nästa vår. Hmm. Funderade på att välja syslöjd och foto - bara för att. Men jag vet inte om mitt program tycker att jag gjort något vettigt av ett halvårs utbildning då. Så det blir nog lite EU-rätt och mänskliga rättigheter istället. För va 17, jag ska ju mest dig för utflykter och fotboll jag.

Men innan jag får ta tag i att göra klart det där ska jag till B-huset (teknologhaket) och lära mig hur man söker information på internet och i biblioteket. Tydligen gjorde inte Kerstin Sandström den undervisningen tillräckligt bra när man gick i tvåan på Siljansnäs skola.

Uppdatering vol. 2

Vill bara korrigera en felskrivning i förra inlägget. Menade såklart Ciski, inte Cisci. Sorry!

Uppdatering

Om ni skulle undra vem den snygga blonda tjejen som kom in genom dörren är; kan det vara jag. Har nämligen tagit steget tillbaka till den lite ljusare tillvaron i helgen. Känns somrigt och trevligt så nu vill jag bara att snön ska försvinna också så det blir dags för vår!

Annars hade jag en sjukt trevlig helg, som ni kanske sett på facebook, Cisci du ska få igen för det. Kan du ju koma ihåg när det knackar på dörren en onsdagnatt och nån står och ylar utanför med en yxa i handen.

Sen har jag varit och spelat Laserdome nyss. Nu luktar jag illa, är trött och har lite ont i ryggen. 

Det var mitt liv det!

Karlstad

Idag bär det av mot Karlstad till Cisci och Patrik. Det är alltså nu det är dags att vara det sjunde hjulet i vagnen, det brända pommeset i happy mealen - eller vad vi nu ska kalla det. Herman är i och för sig sjuk, men jag hoppas ändå att han följer med. Sällan har jag ju ett sådant här tillfälle att vara självömklig, och på rätt hyfsade grunder till råga på allt. Men trevligt ska det bli! Får väl se om jag kommer åt en dator under helgen eller om det blir till att följa eländet på cisci.blogg.se (länkfunktion fortfarande obefintlig).De som ska med - och som jag hade såhär bra bilder på. För visst, jag är en bra kompis och tog de bästa jag hittade! Snäll Johanna!

Mitt nördande jag är lyckligt

Antar att alla människor har en liten nördfaktor nånstans. En pojke som jag tycker väldigt mycket om till exempel tycker mycket om sin dator och ibland även sitt tv-spel. Jag å min sida är en sportnörd av rang. Och den nörden är glad och nöjd just nu. Hockeylaget som jag är född att heja på säkrade serievinst igår mot de hemska svartgula stockholmarna, heja Leksand. Och sen startade torsdagen med ett skidskytte-silver i VM. Nu ligger jag och gottar mig i sängen framför skidor och om jag vill kan jag läsa en sporttidning som ligger här bredvid om när Helena Jonsson van skidskytte-guld häromdagen - och kanske fälla några glädjetårar. Blödig som jag är.

Bara å köra

Ville bara tala om att jag är nöjd nu (efter morgonens och nattens fadäs). Har fått handledare tilldelad till c-uppsatsen och blev riktigt riktigt nöjd. Hoppas jag. Nu ska jag väl bara försöka klara de där två tentorna jag har på en vecka (i mars då) innan jag kan fokusera till hundra på det läskigaste hittils under utbildningen. Senast jag skrev en uppsats var väl i sexan eller nåt när jag "forskade" om Canada. Och skrev av både Nationalencyklopedin och Bonniers stora lexikon. Fick ihop en tio sidor tror jag. Nu ska det vara sådär 40-60. Puh.

Självkänsla

En fruktansvärd natt har det varit. Drömde att hela släkten hatade mig (utom morbror Daniel, men morbror Pecka sa att det bara var för att han inte sett det som Pecka hade på sin dator). Min lilla söta farmor var typ besatt av någonting och spenderade i alla fall några timmar med att försöka döda mig. Och jag grät och grät för jag förstod inte varför de hatade mig så mycket. Så när jag tillslut och äntligen vaknade grät jag lite till, lite halvhyseriskt. 

Fyndigt

Hittade en av de roligare låttexterna jag stött på måste jag säga. Speciellt den här delen:

Surely there's some walls out there that you can go and spray,
I'm feeling guilty for leading you astray,
How how the hell do you ever expect that you'll get laid
when all you do is stay and play your computer games?

Men för att förstå bör nog hela läsas - och låten lyssnas på. Jag och min direkta och uppenbara humor gillar det i alla fall.

---

Och eftersom mina länkningsförsök totaldog så läses texten här:
http://www.lyricsmania.com/lyrics/lily_allen_lyrics_9049/alright_still_lyrics_29437/alfie_lyrics_320661.html
och låten höres här:
http://www.youtube.com/watch?v=qRX57zprNdw 

Terapiarbete

Jag har nog ingenting kul att skriva alls efter min högst oproduktiva dag. Jag försökte fylla i min ansökan till universitet i Sydafrika men fastnade på ordet matriculation. Efter att eventuellt ändå ha fyllt i något i det fältet sket det sig totalt på matriculation authoroty - så jag la ner det helt. Det var på sida två av tio i ansökan. Därefter försökte jag lära mig spela Anna Ternheim på min egentillverkade gittar, bestående av först en ihoprullad tidning och därefter mitt kamerafodral. Det lät inte så bra så det blev några avsnitt vänner i vardagsrummet istället, medan jag satt i hallen - behöver tydligen bara lyssna för att veta vad som händer numera. Det hela slutade tillslut med att jag i alla fall tog mig till jobbet.

Vi ska heller inte glömma mitt försök att titta på skidskytte-vm imorse. Satte klockan på 06.00 och satte på tv:n. Konstaterade fort att de två svenska hoppen var sjuka och att jag var alldeles för trött för det där - och somnade om. 

Ekonomisk

Jag hoppas innerligt att det är billigare att köpa en billig klocka än att inte köpa en klocka alls. För annars kanske jag eventuellt försvårade min planerade helgresa till Karlstad en hel del. Kan någon radera mitt traderakonto omgående, för den var ju så billig.

Förresten ska jag till Karlstad i helgen. Hoppas jag.

På förfest

Min kamera har äntligen hittat hem igen. Den var beslagtagen av någon som antagligen inte ville att detta skulle publiceras. Men jag vill gärna se mig själv som en oberoende och objektiv person (jounalist min anm.) och känner därför behovet av att dela med mig om hur min umgängeskrets egentligen fungerar (läs: jag är desperat efter sympatier).

För att citera mig själv

 Ett litet svenskatest för Johanna såhär på måndagsmorgonen. För stavas med ett r. Lägger man till ett till r blir det ett helt annat ord, som syftar mer på tidigare tidsperioder. Kanalombud, måste vara någon form av supervisor när det kommer till Göta Kanal. Kanske en person som sitter vid slussarna och får ta diskussioner med ilskna äktamän när frugan har bundit fast båten aningen för tajt vid slussningen, så att båten nu hänger fritt medan frugan sitter på båten och läser Amelia - och vägrar laga mat för att äktamannen är en sådan "buffel". Kanalutbut, däremot, är något som är mycket begränsat hos mig. Sen kommer vi till den lilla bokstavskombinationen dne. Egentligen heter det nog DNA. Men jag antar att dne helt enkelt är DNA för person som har något vajsing med sina x eller y:n. Eller så kör vi på att det skulle stå den och att Johanna ska lära sig att trycka på knapparna i rätt ordning, alternativt läsa det hon skrivit efter att hon är klar.


"Deja vu

Är det bara jag eller visas Ett perfekt mord på tv minst en gång i veckan. Kanske inte ett problem förr restan av svenska folket, men med mitt mycket begränsade kanalombud blir konsekvensen att jag blir tvingad att titta på dne - igen, eller något så moget som Nyheterna. Och på den nivån vet vi ju alla att jag inte ligger.

Grannen duschar för tredje, eller möjlighvis fjärde gången idag. Måste vara ett väldigt rajtan tajtan på andra sidan väggen. På min sida väggen liggs det mest på några decibel ovanför bullernivån. Ni vet den nivå där man måste bära hörselskydd för att inte få alvarligare hörselskador. Kul för mig."


Paul the wineguy

Nog är jag lite bitter över att jag bara satte 84% rätt på Vännertestet på vetgirig. Så mellan propositionläsningen under kvällen tänker jag plugga Chandlers mellannamn mm. 

Toapapper

Trots en av de mest irriterande reklamerna någonsin - en liten ekorre som sjunger så får du mer på rullen - måste jag erkänna att nog tusan är den sann i alla fall. Innan mitt första paket gjorde jag inte mycket annat på dagarna än att glömma köpa toapapper. But no more. Så ni vet.

Annars är det vackert väder idag så jag tar mig nog en sväng ner till Tannefors. Jag har väl femhundra andra viktiga saker att göra, men - jag kan göra dem senare!


Jag och Angelinga, en dag som denna

Jahapp. Då var alla hjärtans dag till ända, och det har nog varit mest som alla andra dagar skulle jag tro. En sak har jag dock gjort idag som jag inte gjort tidigare - tittat på Changeling. Film med Angelina ni vet. Helt klart mycket sevärd, och en aning oväntad måste jag säga. Men riktigt bra, så se den!

Oväntat

Det finns olika anledningar för att få bragdguldet. Ni vet - världsrekord, superspurt, VM-guld, OS-guld, att skjuta en snygg frispark och kvala till VM eller bara nåt så simpelt som att gå på fest och lyckas gå hem efter en timme. Utan direkt anledning. Mina damer och herrar, låt mig presentera KARAKTÄR som ni aldrig sett det förut!

Coola killen

Går in på facebook och ser att min lillebror, en gammal fotbollskompis (några år yngre) och en av mina äldsta barndomskompisar blivit kompis med samma person. Hmm?!? Vem kan det vara? Måste vara nån cool typ som alla vill bli kompis med. Kanske ska försöka jag med...

Deja vu

Är det bara jag eller visas Ett perfekt mord på tv minst en gång i veckan. Kanske inte ett problem förr restan av svenska folket, men med mitt mycket begränsade kanalombud blir konsekvensen att jag blir tvingad att titta på dne - igen, eller något så moget som Nyheterna. Och på den nivån vet vi ju alla att jag inte ligger.

Grannen duschar för tredje, eller möjlighvis fjärde gången idag. Måste vara ett väldigt rajtan tajtan på andra sidan väggen. På min sida väggen liggs det mest på några decibel ovanför bullernivån. Ni vet den nivå där man måste bära hörselskydd för att inte få alvarligare hörselskador. Kul för mig.

Bitter...

Nya Jur6 är uttagna. Så nu snart är man alltså patetpatet. Jag känner mig gammal - och återvänder till mina kalkyleringsböcker.Första dagen på det roligaste året av mitt liv. Minnen det med!

Vårkänslor i bunkern utan fönster

Sen halv nio i morse till nu har jag gått igenom bokföring från min företrädare. Eller gått igenom har jag verkligen inte gjort. Jag har gjort den. Så nu sitter jag här med en ond rygg ett tungt huvud men med en enorm egokick efter att ha klarat av del ett. Ska fakturera honom timmarna sen.

Annars då mina vänner? Vad händer? En sak kan vi konstatera. Vad hände med våren? Det är mer snö här nu än vad det var under hela tiden som jag gick omkring med vinterkänslor. Nu blir jag mest bitter över att de inte kan sopa bort gruset på vägarna än, man får nämligen punktering på cykeln, och att det fortfaranda är så kallt att vinterjackan åker på, vilket gör att man kommer fram till skolan genomsvettig efter cykelturen. Nä, ge mig vår med sandaler och utan jacka!

Keep going

Jag skolkar från min effektivietsvecka. Tog en rejäl sovmorgon och sen såsade jag kvar i sängen framför Operah och efter tio. Kvalitets-tv. Men sen kom jag på att jag fick lov att åka till skolan och vakta sektionsrummet ändå, så nu sitter jag här och ska vara seriös ändå. Typ. Skicka lite mail och sånt.

Sen lade jag ner min effektiva tid lite på jobbet igår också. Dialern som ringer åt oss hade problem så vi fick inga samtal. Så jag roade mig med att köpa en väska på Tradera.walk down memory lane

Har haft nostalgi kväll här. Tittat på in i micron-videon tätt följt av snapsvisan "ro" och sen lite goa bilder från massa år tillbaka. Underbart, änte rå?!?
Observera "in i micron"

Det var en bra kväll det där. God natt!Finnkryssning

Satt två utbytesstudenter och härjade på spanska när jag lämnade skolan och då tänkte jag. Hur får man för sig att åka till Sverige ett år och studera? Det är ju inte coolaste vädret direkt och språket pratas ju inte så där väldigt vitt och brett i världen. Det är väl bara i Finland liksom. Men kommer man från Finland så blir det ju inte så väldigt mycket till utbyte att åka till Sverige, det blir ju mer en Finlandskryssning. Och då undrade jag ju såklart om det finns Sverigekryssningar? Jag ingen aning. Det tycker jag inte om. Finns det? Eller de kanske har billig spritskatt på andra sidan vattnet så det inte tjänar på tax-freen. Om det ens finns tax-free längre (tror ni de svavar tax-free, tax-frii i Finland förresten). Hur som helst så bränner väl alla eget i Finland så tax-free shopen på båten lär ju knapt gå runt, om det nu ens går några båtar. För det var ju faktiskt det jag började undra. Åker finnarna på röjkryssningar till Sverige som vi svenskar gör till Finland?

Drömmar

Jag har gjort en checklista och har checkat av en hel och två halva grejer av säkert 25. Men jag är nöjd. Fast mest av allt är jag sötsugen, men själv som man sitter i skolan kan man ju inte gå nångstans. Så jag sitter här och hoppas hoppas att han som jag känner ganska väl (måste man väl säga) som sitter i ett grupprum här bredvid ska få för sig att fika snart. Så jag kan lägga en beställning på en fincola och ett klägg. 

 
Fint som körv, sa Kicki...

Då var det dags

Med två kursers läroböcker och en dator full med allt mitt cv skulle kunna tänkas innehålla är Johanna på plats i skolan och ska börja. Återkommer väl vid lunch när den fullproppade matlådan skall intagas eller nåt. 

Det är mycket nu

Har säkert använt den rubriken förut men nu om nån gång är det sant. Så planen lyder som följer:

En riktigt sjukt effektiv vecka!

Jag ska göra CV:n, läsa kurslitteratur till två tentor, göra första uppgiften på c-uppsatsen, göra två års redovisning. Och det fortsätter. Fixa studiebesök till en studieresa, ringa andra företag, söka till universitet i Sydafrika, söka jobb, göra ett till CV på engelska och jobba. Kanske slänga in en och annan måltid och några toabesök också. Tanken är att på söndag nästa vecka känner jag mig som en aningen mindre stressad och pressad person. Under veckan kommer jag vara en mycket stressad och antagligen otrevlig person. Hoppas det är värt det...

Osug

Dags för jobb igen. Kan ju inte säga att jag är så där makalöst laddad direkt. Hade gärna haft en söndag i sängen med lite störtlopp och repriser. Men det blir ju inte alltid som man vill har jag märkt så det är bara att köra på ändå. Man kan ju få störtloppsresultatet på texttv när man kommer hem.

På med mjukisbyxorna, ner med en filtallrik och upp på cykeln.


Helg ska vara helg

Nä, helger är inte till för att plugga. Speciellt inte när man drack rödvin igår - och inte har något word på datorn så man får skriva sin text direkt i mailen. (Har jag nämnt att min grupp älskar mig).  Så nu lägger jag ner och ska jag trilla in mig själv i duschen och bege mig ner till Tannefors och äta lite middag och snacka skit. Mycket trevligt.

Facebook

Tittade upp på tv:n två sekunder och fick en litet identitetskris. Kändes som om jag var förflyttad till mitten av 90-talet igen, och jag var sådär tio (?!?) år, när jag såg nyhetsankaret på tv4. Vet inte vad hon heter, men den där mörkhåriga. Hon såg ut som tagen från 1995 med en stripig lugg, rött läppstift och ett glittrigt hårspänna på ena sidan. Hej och hå. Modebloggar-Johanna är i farten igen. Men detta färskt i minnet ska jag nu gå och leta igenom garderoben efter en passande outfit för kvällen. Funderar på body, tights och benvärmare - fast det är ju förstås sånt man hittar i affärerna nu för tiden. Så hon kanske inte var så snett ute på ändå.

Sen visste vi ju alla att man inte blir tillsammans på riktigt förrän man är officiella på facebook. Detta hade jag dock lite mindre koll på. Men nu vet jag. Tänk vad lätt livet blev helt plötsligt. Hugga (igen).


Premiär

I'm back in the game. På min fina lilla söta svarta dator. Inte helt oväntat är den fullproppad med skit redan från början, men experten har lovat att hjälpa mig få en okomplicerad och ren dator, som inte tar 45 minuter på sig att starta och sen surrar värre än Carolas hårfläkt. Jag har som sagt lovat att inte vira in den i duntäcket när jag ska använda den. Min andra har tydligen lagt av på grund av överhettning några gånger. Jag som bara trodde den var översmart och bara ville retas.

Att jag åter igen är kontaktbar med världen ska ikväll firas med födelsedagskalas hos Johan. Alltså är det nog inte så många där som faktiskt firar min dator. Men jag ska göra några smygskålar. Det är väl tänkt att det ska bli utgång. Jag är mest sugen på att sitta här med internet hela kvällen, men men, min oerhört ömma rumpa och mina galet träningsvärksdrabbade lårmuskler kan väl behöva en vända på dansgolvet.

Jag tränade igår. Idag är det jobbigt att gå, ta sig upp på cykeln, trampa i allt som inte är en slalombacke utför och framför allt sätta sig på toaletten. Hugga.

Ankommen

Ett SMS trillade in. Min dator ligger och väntar på mig på Priso. Tjoho!!! Så snart blir det ordning och reda här igen.


Nu - seminarium.

DUMLE-invasion (hoppas jag)

Återigen i skolan. Det pågår en massiv företagsmässa här så pepp och Julia är på godisjakt. Jag försöker smälta min enormt gigantiska makaroner och köttfärssås-matlåda. Hoppas de hittar nåt. Nåt annat kul händer nog inte för tillfället. Är inne i en sån där rolig tid av livet när man vaknar, går till skolan, åker till jobbet, åker hem och gör ingenting och ändå lyckas lägga sig alldeles för sent. För att sen vakna igen och börja om - och vara alldeles för trött.

Jaja, jag ska väl göra lite nytta innan godisleveransen kommer. Leta reda på lite fakta (eller mer gissningar - det är ju ekonomi) om Scanias framtid till exempel.

Dator på ingående

Nuni. Nu är det inte långt kvar till ni återigen ska få er dagliga dos av Johanna. Inte för att jag kan sätta mig in i hur det varit utan, jag är lite fast med mig själv och får en hel del överdoser då och då. Men jag anar att det kanske varit en aning skönt. Hur som helst är en dator beställd och ångesten har parkerat i bröstet. 

Jag är nämligen de dumsnålas mästare och medicinman. Köpa en dyr sak (som man faktiskt behöver) ger mig sömnprolem och exsem medan jag kan göra av med dubbelt så mycket pengar på flera billiga pinaler för att sedan sprida ut dem över hela vardagsrumsgolvet och dansa krigsdans av glädje runt dem. Jag är fullkomligt normal också, om ni inte visste det.

Det blir en LG, och experten har lovat mig att den ska vara bra. Skulle så inte vara fallet går kreditkortsräkningen helt klart raka vägen till honom.

Jag har hört ryktas att Hedlund med kavaljer ska hälsa på i helgen så det ser jag fram emot just nu, eftersom hela veckan är fullproppad med plugg och andra viktiga saker. Några extrapass på jobbet också kanske, för min LG:s skull. Sov gott!

Lasangekoma

Pepp hamnade precis i lasangekoma. Jag säger bara: äntligen lite lugn och ro...

På skoltid

Tjingeling. Ekonomistudier är ingenting jag rekommenderar. Sitter i skolan och försöker hålla på med det för tillfället, men lunch och skvaller är bra mycket mer tilltalande kan jag säga. Pepp försöker se till att vi håller igång, men sitter tre tjejer bredvid henne och muttrar över att ekonomi bara är hitta-på så sitter vi nu och diskuterar relationer och helgens bravader. Jag bloggar.

På fredag ska jag spela squash. Skumt.

RSS 2.0