Energi

Jag tog ett beslut nu ikväll. Vi kan kalla det ett försenat nyårslöfte. Jag måste sluta gnälla och ta tag i mitt liv. Jag kommer inte ifrån skolan just nu, det bara är så. Jag har ett år kvar vare sig jag vill eller inte. För jag kan inte sluta nu. Så är det ju bara. Men det finns absolut ingen energi i min kropp att uthärda. Förut när jag har gnällt har jag fortfarande någonstans velat sätta mig med böckerna och tragla paragrafer, det vill jag inte längre. Jag vill vakna på morgonen, göra mig i ordning och ta mig till ett jobb och sen åka hem och sitta i soffan utan dåligt samvete. Eller kunna åka hem till mamma och pappa utan att behöva ta en extra 75 liters resväska till böckerna.
MEN, som sagt, inget att göra åt för tillfället mer än att göra det bästa av situationen. Mitt beslut är därför att pumpa mig själv full med positiv energi väl när jag inte sitter och stirrar mig blind på brottsbalken med kompisar. . Så när väl kraften rinner ur ska det finnas en depå att ta av. Bada badkar, shoppa, införskaffa kamera och ta fotopromenader, pyssla, se till att ha kvalitetstid med karln, gå på bio, på restaurang, ta mig fanken gå på museum också (bara för att), hälsa på morbror Pecka och lilla Matilda, planera resor, älska dagen, älska natten, leva livet. Så ska jag väl ta mig igenom det här året också, tror ni inte det!
Shoppade lite idag, just to prove a point. Men måste kanske utveckla den stämningshöjande faktorn i mina inköp. Och nu, nu ska vi på bio!

Kommentarer
Postat av: Mariah

Go girl! Det lät som ett bra löfte! Det är nog fler som behöver inspireras av det!

2011-01-04 @ 13:26:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0