Helg vecka 45

Det är väl likaså bra att jag tar en genomkörare av helgen.

Detta var helgen när Djurgårdsväggarna skulle närma sig Leksand lite. Det gula rummet skulle bli vitt. Och det blev det. Mamma kom på fredagen för att övervaka eländet. Hon litade inte riktigt på oss, vilket hon nog hade fog för. Vi fick i alla fall instruktioner innan hon begav sig till morbror för att bo där. Sen gjorde vi nog allt det som vi inte skulle göra. Eller vi fick väggarna vita men missade goda råd både för tejpandet och rengöringen. Men vad gör väl det.

Lördagen målade vi. Och när vi var klara skulle vi titta på film i sängen och behövde godis för denna aktivitet. Så vi cyklade till Ica och plockade ihop godis i ett huj, eftersom vi blev utslängda. Det tog visst längre tid än väntat att måla.

Idag drog vi tillslut bort tejpen, misshandlade vår matta (skitigare får man söka länge efter), började städa, kom på att vi behövde pinaler för att få upp våra lampor, åkte till Farsta (nostalgitripp), åt ärtsoppa och satte upp de förbannade lamporna tillslut. Nu sitter vi här och är förbannat nöjda rent ut sagt.

Så då bakade jag en sockerkaka. Celebration.




Lite kvar att fixa och en dålig kamera kvällstid, så ni får inga färdig-bilder. Än.

Kommentarer
Postat av: rebecca

Ni kommer nog få det jätte fint! Du är så duktig på att pyssla till det bra! Jag har försökt kommentera flera ggr på andra inlägg men utan att det funkat så jag hoppas detta går nu då. Glad att du gillar halsbandet/armbandet - u deserve it! Och du! Jag hade antagligen och rätt säkert skitit på mig om jag hade varit du i tunnelbanan. Scaaaaaaary!

2010-11-15 @ 03:28:03
URL: http://kinakulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0