tankar och funderingar

Först, jag är sjuk, på riktigt. Jag är som en pojke/kille/man som mår sådär jättedåligt och som det är jättesynd om...yep, that's me=) Jag har feber! Fick för mig att jag skulle sova utan ipren igår, det gick inte alls. Men efter kl tre och en gudomlig ipreninverkan hade jag en riktigt mysig natt ändå, trots typ 75 grader under täcket :( Cmilla ska komma med yoghurt och djungelvrål (som jag dock inte vet om jag ska äta)(det är ju godis) till mig sen. Hon är väl för bra å ha!!

Som granne i ett hyreshus ska du aldrig lämna soporna ute i trappuppgången! Kalle (ev Calle), min och cmillas granne mittemellan oss, gjorde det igår...och fy *** vad det stank. Dilemmat var; att knacka på eller inte knacka på. Men vi är snälla grannar och knackade inte på, andades bara genom munnen istället.

Tittar såklart på vänner här i min misär. Mitt i allt cheescakestjälande kom de med regeln: you can cancel plans with friends if there's a possibility for sex. (eller de manliga vännerna tyckte det) Är det för att min hjärna är övehettad som jag tyckte det var värt å skriva...antagligen! Nähä, nu ändrade sig Phoebe och tyckte att det kunde vara ok. Jag är förvirrad. Men det är väl inte ok... Kan man blanda in skälighet i det här?? Nä, jag svamlar...ska nog ta tempern igen.

Jag har knaprat mig upp på 38, 6 grader. Det är sådär tror jag.

Har även slutat med Liptons teer, ofta under benämningen Sun tea. Varför?!? Jo... Twinnings är ju sååå mycket godare. Usch vad man är lättköpt när man går i en affär, man går så mycket på förpackningen och vad som låter roligast. Twinnings of London låter hysteriskt trist, har en hel del riktigt tråkiga förpackningar osv... Men jag kör på samma som "her majesty queen Elizabeth ll och dricker med glädje deras vanilj- eller äpple, kanel och russinte.

Vill ha mina djungelvrål nu! Vilken tur att vi pluggade klart igår!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0